Fugalaau o le sted mamanu e fai ia te oe lava

Anonim

Fugalaau o le sted mamanu e fai ia te oe lava

Fugalaau oona mafai ona suia nisi totonu. O nei laititi, i le amataga o le ata, o eleeʻo na o mea e talafeagai mo soʻo se nofoaga i totonu. O le a sili ona manuia le ulo, o ai lona iloa na e o mai ma oe lava ma obodied i ou lava lima. O le faʻamoe e sili ona lelei mo lau fale. Sei o tatou vaʻai i ni nai polokalame o le mea e faigofie ona e faia ai le faʻaoʻo atu o le a le mea e fai ai ni ou lima.

Oa i ​​Autu

E tele auala e faʻatupu ai ni pa 'aina, o le ata lea o loʻo teuteu ai le potu i le sitaili vaʻa. O le sili ona faigofie o ia o le na o le faʻapipiʻi lea o se vaʻa masani na aumai mai le sami poʻo atigi. Mo o ia maʻa ma atigi, e tatau ona e faʻata i tigrease ma kelu ia i latou ma le fesoasoani o le sili atu o le sili sili ona manaia. Afai e te manaʻo i ai, nofoaga i le va o manumea ma atigi e le mafai ona faʻaopopoina se vali le mautonu, mo se faʻataʻitaʻiga, o lanu o le sami galu.

O le sili atu le faigata filifiliga - e tusi ai ni mamanu i luga o le ulo (faigata pe leai foi), ma tuu i se vaega o le laualuga, o loʻo taoto ai se ata mai ai. O le Fofoga o sea ata o le a le o se faʻafitauli mo se tagata o loʻo i ai le laʻititi tomai. Faamolemole ia maimau, i le tulaga lona lua, o le a foliga sili atu le lelei pe a fai o se mea sa sologa lelei.

Fugalaau o le sted mamanu e fai ia te oe lava

Mamanu ma le fuamoa atigi

Atonu e foliga mai o se tasi o le masani ai o le atigi ata e le mafai ona avea ma se vaega o se mea manaia manatu. Peitaʻi, afai e te manaʻo e fai se mea ma ou lava lima, ona le mafai lea ona aoga ia te oe lenei mea. Sei o tatou auiliili auiliiliga pe faʻafefea ona galulue ma lenei mea i le faʻataʻitaʻiga o le fugalaʻau ulo i le faʻasologa o le faʻasologa:

  1. Muamua, e tatau ona iai ni vaega o meaolatupe. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le fufuluina lelei lava, tapuni le acetone ma vali aisa vali. A mavae loa, o le tutotonu o le veso e tatau ona ufiufi i le paepae vali papaʻe. E fautuaina le faia i le lua faaputuga.
  2. O lenei i luga ole Initaneti, sue se mea matagofie teisimo, ma se aoga talafeagai, o se faaaʻoaʻoga, "fiafia", "Aiga", "alofa" ma isi "." O le hieroglyph e tatau ona tusia se ulo o le uliuli vali mai itu e fa.
  3. O le metotia o galuega ma fuamoa atigi ua taua o le karakle. Mo ia, o le a tatou faʻaaogaina le mulivae o fuamoa o fuamoa, faʻataʻatiaina ma vaega laiti. A o le i olopalaina le atigi, e ala ai ona fufulu ma meaai o Wada, mago ma vali. I la tatou tulaga, o le a tatou valiina le atigi uliuli, o le eseese o vali foliga i totonu o le ata sili ona lelei.
  4. Le isi, e manaʻomia le manogi i le pito atoa o le oloa ma le kulimi. O le tuusaunoaga na o vaega na o le Herearoglyphs. E manaʻomia le manaʻomia o nei nofoaga i se ata lelei masani-faʻaaofia, na faia i le foliga o faʻaaliga.
  5. Faatasi ai ma le fesoasoani a se manifinifi fasi po o nifo nifo e tumu i le glue e tatau ona ufiufi ma le faaeteete i luga o le atigi i le cheotrac order.
  6. O le pito i lalo o le vasa o le fugalaʻau (o le tasi o loʻo ufitia i le siliva vali), e tatau ona e teuteuina le paʻepaʻe masani (le faʻaaogaina).
  7. A oʻo malie le tagi, o lau taʻaloga o loʻo manaʻomia e sili ona lelei le ulo i le lua vaega.

Mataupu i luga o le autu: Aisea ua ave ai e le masini fufulu le fufuluina o le fufuluina o le fufuluina po o le ea ma mea e fai?

Fugalaau o le sted mamanu e fai ia te oe lava

Mostinoc pots faia oe lava

E Galue, o le a manaʻomia tele ni vaega o loʻo iai ni lanu tetele poʻo ni lanu lanu. E manaʻomia ona sili atu ona lanu, aua o tele o luʻitau, o le manaia ma sili atu ona manaia o le uaina o laufuvale. Faapea foi mo galuega e manaʻomia e saunia le vevela gluse vevela, pulumu, varnish ma faʻapitoa vailaʻau - gutu mo pou. Ina ia faʻafaigofie ona fai le galuega ma ou lava lima, tatou gagau i luga o faigofie puʻupuʻu tulaga:

  1. Muamua lava, e tatau ona e tusia se ata i le lumanaʻi i luga o pepa poʻo le mamanu. Afai e faigata tele, ona tatau lea ona faia le tusi muamua i luga o le ulo.
  2. E manaʻomia le kelu muamua le vaega autu o le mamanu, ona faʻapea lea ma le talaʻaga. E sili le faʻaaogaina o le laupepa vevela mo le galuega, a faigofie ai ona e galue ma vave, ae afai e leai sau meaʻai, ma le masani pa o loʻo i le faleoloa.
  3. A oʻo mai le glue, o le laualuga atoa o le oloa e tatau ona faʻamama lelei mo laupapa. Ile taimi lea, o se fasi vaega o faaputuga e mafai ona mou atu. Aua neʻi e lotovaivai pe a solo le faʻamaʻi o le fatu, o le a faigofie ona e toe foʻi le itu tauagavale i lea nofoaga.
  4. A maeʻa le 15-20 minute, pe a amata ona puʻeina le fale i lalo, ave se isumu susu ma faʻamama le vailaau i luga o le nonoa poʻo le tioata. Ina ua uma lena, faataga le matamea matutu. E 24 itula. I se aso mulimuli ane, o le faʻagasologa ma le aliʻi e tatau ona toe faʻailoa atu (faʻaaoga, solo, aumai le faʻamamaina o se isi aso).
  5. Ma le iuga, o lau oloa ua uma ona saunia atoatoa. O lenei ua tatau lea ona e tatalaina ma valevale ma o le a mafai foi ona puipuia ai laau.

Fugalaau o le sted mamanu e fai ia te oe lava

Fugalaau pots i le vevesi sitaili

Eseese suiga o listtic styles ua sili nei i le mamalu tele. E oʻo lava i tagata o loʻo nonofo i fale mautotogi o le faʻateleina o le taumafai e latalata atili i le natura ma le faʻatulagaina o latou fale ma mea faʻanatura.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le laumua ma Linoleum: foliga o le galuega

Ina ia fausia se uluai ma sitaili sipela-style-style ulo, o le a e manaʻomia se tamai ulo poʻo se lanu lamolemole e mafai ona maua i luga o le auala, o se fasi mea e mafai ona maua i luga o le auala.

O lala uma e tatau ona tipiina ina ia o lo latou umi e teisi teisi atu nai lo le itu o le ulo. O laʻau e mafai ona faʻapipiʻi ma se maea, fatuina se ituaiga "pa". O le ulo e manaʻomia le afifi burlap ma tuʻufaʻatasia o lenei ie pele ma le kulimi vevela. O luga o le Blelap e tatau ona faʻapaʻiaina lo tatou tino mai lala ma nonoa tuina o le maea i totonu ia latou lava. O sea faʻamatalaga oloa e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻalauteleina o laʻau, ma e ui lava e tutusa lava le tau fugalaʻau.

Fugalaau o le sted mamanu e fai ia te oe lava

O nisi nisi o aitia

Ona o filifiliga uma lava e filifili ai e fai togafiti a pole ua faigata ona lisi io latou lava lima. Afai e leʻi mafai ona e filifilia se mea mai metotia o loʻo lisiina i luga, atonu e te manaʻo i ni manatu le masani ai nei.

  1. O le ulo e tu i luga o le auala (mo se faʻataʻitaʻiga, i le atunuʻu e mafai ona ufiufi i le moss ma teuteu ma cones.
  2. Matua manaia foliga pei o se ulo ufiufi pulou.
  3. Afai e te fiafia e laʻei - fusiua lelei sui mo lau fugalaʻau.
  4. E mafai foi ona e suʻe mea faapipii mo pu i le faigofie burlap ma teuteu o latou lapopoa.

Fugalaau o le sted mamanu e fai ia te oe lava

Faitau atili