Suia le larva ma le 'olo i le uamea faitotoa fai oe lava

Anonim

O se vaega o loʻo faʻamatalaina mo le faʻapitoa o le 'aʻai, e tutusa, ua taʻua o se laʻau. Ma o nisi taimi, o le a le lava o le toilalo o le loka masini po o le apa o le a le manaoga mo lona sui e ono tupu. O le asō matou te taʻu atu ia te oe le suia o le larvase ma le 'au uʻamea i le ua uʻamea e fai ai oe lava. E mafai lenei ona faia lea tulaga i le tele o auala o le a talanoaina i lalo.

Suia le larva ma le 'olo i le uamea faitotoa fai oe lava

Faʻafefea ona suia le larva i le uʻamea uʻamea?

Lipea o le maota

A faʻalavelave ma se masini loka i luga o se taugofie faiga, ia saunia e faʻamamafa i luga o le toe faʻaleleia. Sili atu ma le taugofie e faʻatau ai se fou i lenei mataupu. Ae afai e le matuia, e mafai ona e taumafai e suia le faatumuina. Ae e te leʻi amata galuega, mafaufau pe e te faia oe lava, pe sili atu le liliu i se fomaʻi faʻapitoa.

Suia le larva ma le 'olo i le uamea faitotoa fai oe lava

A toe faaleleia, e ono talafeagai le suiina o le loka vaega i luga o le atigi pusa i totonu. E mafai ona:

  • ogāima;
  • Tulaga faalilolilo o le auala;
  • mea faigaluega;
  • po o se isi elemene.

Ae ui i lea, o nisi faʻamatalaga e le o avanoa e faʻatau atu eseʻese. E le taumafai foi e toe faaleleia le loka mai le gaosi oloa Saina.

Suia le larva ma le 'olo i le uamea faitotoa fai oe lava

Laasaga Autu

Suia le masini tapunia ma ou lava lima e mafai. Ina ia faia lenei mea, i le taimi muamua, e manaʻomia le siakiina poʻo fea o loʻo faʻapipiʻiina oe. E tatau foi ona e iloa:

  • Pe o loo i ai se sini i totonu;
  • Faʻafefea e le suiga;
  • Ma pe faʻapefea ona loka mai totonu.

Suia le larva ma le 'olo i le uamea faitotoa fai oe lava

Faailoga

  1. Vavae ese le mita mai le fola, e le o le itu o le faitotoʻa uʻamea uʻamea, o le mea e matamuli i le papa, pei ona faʻaalia i le ata;
  2. I le laina, taumafai le masini fale ma tusi se tua mai le pito i lalo. Ina ia manuia mea uma, faʻaaoga le toe foʻi i le taimi o loʻo aoina ai o mea i le taimi o le auala e faʻatulaga ai le auala e faʻapipiʻi ai;
  3. Tosina tutusa i le tele o laina e pasi i le ogatotonu o le iuga. E tatau ona ofi le reymaus i le faitotoʻa i le faitotoʻa pe a e makaina le masini. Manatua le nofoaga o le vaieli;
  4. E taua tele le filifilia o le mea tonu. E tatau ona i ai i se tele o na o le spindle e leai se totogi e ulufale ai i le pu;
  5. E tatau ona e amata taumafai e tusa ma le itu i luma. E faʻapena foʻi, o le pu i lalo o le lelei. Fai lelei mea uma, aua o le mea pupula e mafai ona oʻo atu i le faitotoʻa.

Mau i luga o le autu: faʻapipiʻi mo le pepa puipui, lautele lautele

Suia le larva ma le 'olo i le uamea faitotoa fai oe lava

Suia le masini

  1. O le toe foʻi i lalo o le tino e faia e le taʻavale, tutusa ia te ia i le mafiafia. Ia faʻapea e le loloto, matou fautua atu e uu le tufuga, o le a le talia le vala o le loloto, e pei ona faaalia i le ata;
  2. Ina ua maeʻa ona migali pu, fufulu ei ai ma ou lava lima, lea o le faʻamoemoe mo le Siaki, aʻoʻi ma samala;
  3. O loʻo i ai le taimi e faʻaofi ai le mataupu, faʻasaʻo le fao ma faʻapipiʻi le spindle ma lima pei ona faʻaalia i le vitio.

Suia le larva ma le 'olo i le uamea faitotoa fai oe lava

Nonoa fusi

  1. Tuu le faailoga i luga o le Jambmer i le mea na iai le laulaufaiva na iai le lokaina o le faitotoa. Fai e tu i luga o le faitotoa ufi;
  2. Pe a uma lena, faʻapipiʻi le laina ma le tapulaʻa mo le mafai;
  3. Na faia ma le faaeteete se nich ma aveese i lalo o le fao, malosi pe a uma le ufiufi.

Suia le larva ma le 'olo i le uamea faitotoa fai oe lava

Suiga o Larva

O le Cylundrical Castle na faia i le seneturi talu ai o le British. E le mafai ona filifilia se fufulu i sea ituaiga masini, ae toe faaleleia faigofie. Pe a malepe, aua le faanatinati e togi i fafo ma tamoe atu i le faleoloa mo se mea fou.

O le kalisiu masini e lauiloa ma e sili atu le manaʻomia i tagata faʻatau filifilia o se masini mo le faʻaaogaina o uʻamea faitotoʻa. A faʻaletonu le leiloa poʻo le mimita, e mafai ona e suia le larva.

O lenei vaega o le okeni o le masini o se mea lilo. Mauaina o le ki i le vaieli mai totonu poʻo fafo, mafua ai le larva. Pe a gagau, suia le faigofie. I se faʻaopopoga, o loʻo galulue faʻateleina, ona fesuiaʻi lea mo tupe a tagata gaosi eseese.

Suia le larva ma le 'olo i le uamea faitotoa fai oe lava

Lipea o le larva

Ae paga lea, o le lavelave o le maota e le faamaonia lona olaga atoa ma le umi olaga. E i ai pea le avanoa o le malologa, lea o le a oʻo atu ai i le manaʻoga e sui le larva.

Mo le toe faʻaleleia, muamua o mea uma, o le a manaʻomia ona maua le malae:

  • Aveese le masini masini o le masini;
  • lafoai le tupua tutotonu ma loka cylinder;
  • Ua aveʻese mai le mea mulimuli e faʻaaoga ai le ki. Afai ua leiloa le ki, o le a tatau ona e faʻaaogaina le '' ai;
  • Ma le Aveesea Larva, alu i le faleoloa, o fea o le a fesoasoani ai tagata atamamai ia te oe e tutusa lelei;
  • Faʻatau pepa faʻapipiʻi i le loka o loʻo iai le ki mo lenei;
  • faʻasaʻoina i le ogatotonu tutotonu;
  • Mai luga, o le mea e ave ai le mea na aveese Lock Plate o loʻo faʻaseʻe.

Tusimago i luga o le autu: pepa puipui mumu i totonu: ata, uliuli mo puipui, o lavalava mumori, brown, lanu, lanu, mo utchen, visa

Ona tatau lea ona e taumafai le taotoga o le masini i le faitotoa matala. Ina ua maeʻa le faagaoioiga, e manaʻomia le taulimaina lelei o le loka malie, fua i taimi faʻaoleʻole ma le faʻatagaina o ia e saisai o ia.

Tatou otootoina

Ina ia aua neʻi 'aveʻesea le faitotoʻa, e mafai ona e taumafai e sui le loka i se tasi. O le faigofie sili lea ma le sili ona taugofie i luga, ae e le masani ona avanoa. Afai ei ai se loka mogala i luga o lou faitotoʻa ma ou te le ofi, ona sauni ai lea, o le a le maitaga. E manaʻomia le siʻitia o le faamoega pe faʻateleina. Ma atonu e tatau ona e tipiina tagata fou.

Faitau atili