O le moega o lau ata e fai ai oe lava

Anonim

O le moega o lau ata e fai ai oe lava

O le potumoe o le nofoaga autu o le nofoaga i soʻo se fale, aua o iina e tele ai lou taimi. O le ogatotonu o le faʻavae o le potumoe e mautinoa lava o le moega. Soo se mea lelei ma le le masani ai le moega ua e filifilia, o le a tutusa lava le tutusa tagata. Pau lava le auala e fausia ai se moe atoa o le faia lea pe teuteu ai i ou lava lima. Afai e te taumafai e fausia se tulaga ese i totonu o lou potumoe, o fautuaga nei mo oe.

Manatu i luga o le laupapa ulu

O le faigofie sili ona faigofie e sui ai lou moega o le fausiaina o le uluai laupapa laupapa. E faigofie le faia ma ou lava lima. E tatau ona e filifilia le manatu e tatau ona e tofo ma o le a fetaui i le aotelega o le stylist o totonu totonu:

  1. I le itu i sasaʻe, o le sili lea ona talafeagai e faʻaaoga ai le lau o le ulu o le moega. O ia faʻaaliga o loʻo faʻatau atu i le tele o oloafale, o la latou filifiliga e lautele lautele.

    O le moega o lau ata e fai ai oe lava

  2. Tele mea tuai laupapa laupapa o le a amata ai se olaga fou pei o le laupapa. E mafai ona e faʻaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tamaʻi faitotoa o le laupapa laupapa poʻo faʻamalama tapuni. O mea ua latou leiloa, sili atu. O lenei tali e talafeagai mo Sheshbbi ma Country Styles. Ae ui i lea, afai e te filifili e faʻaaoga ni laupapa fou (faʻatau laupapa laupapa ma tago i totonu o ou lava lima), o le a avatua i lou potu potu o aso nei.
  3. O se tasi o auala sili ona taatele e fatuina se mea manaia o le ata o le teuteuina o ia ulu heabrics. Lenei ua le faatapulaaina le filifiliga. Filifili lanu ma mea, tuleia i luga o au mea fiafia ma mai le style stylist. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se pele sili ona mamafa o le kulimi e talafeagai mo totonu i le poroquaque style, ma mo faʻamaonia - moli, ea, ea, lanu. Ma le isi, faʻataʻitaʻiga ma vali. O le vaega atoa lea o se pule.

    O le moega o lau ata e fai ai oe lava

  4. O le faʻata lea o le rirboard o le a le talisapaia uma, o le a naʻo le gourmet. E mautinoa lava, o se lototele lea, ae manaia tele le alu, o le a vave ona fai lou moega le ogatotonu o le gauai.
  5. I tua o le roubboard mafai ona ofi uma ituaiga o fata ma fata. O sea fuafuaga o le a le naʻo le faʻatinoina, ae sili atu ona aoga.

    O le moega o lau ata e fai ai oe lava

  6. Afai o le puipui o loʻo i tua atu o le moega i le faʻamalosia o leo, o le mamanu o le laupapa e tatau ona pupula e mafai. Aoina ona vali. Tusa pe e te le iloa faʻafefea ona tusia, e le o faʻafitauli. Faʻaaoga fasipepa e mafai ona download mai le Initaneti.
  7. Lelei matagofie lau ata o le a faia ai le mosaic i luga o le laupapa. E mafai ona e faia se ata makaic mai soʻo se mea - mai le pito o ie, fasi fasi laupapa poʻo palasitika.
  8. E mafai foi ona e filifilia se laupapa laupapa. Ioe, e le galue tutoʻatasi, ae e mafai ona e mafaufau i se fomaʻi i le lumanaʻi, o le aliʻi o le pulupulu o le a e auai.

    O le moega o lau ata e fai ai oe lava

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se laulau tioata ma ou lava lima

Malu le ulu ma ou lima lima

O le moega malulu e le gata i le sima lea, matagofie, aulelei, e matua atoa foi. O le a puipuia oe mai le malulu ma e le alu i luga o lona ulu i luga o le puipui i le po. Saili se moega ma se matagofie malulu malulu i faleoloa e le faigofie tele, e sili atu le faigofie ma manaia le fausiaina ma ou lava lima. Ina ia galue o le a manaʻomia sau laupapa poʻo le laupepa o paliwood ma pu, taʻe poʻo ni sytheps, o paʻu paʻu, mata, gifu, matagofie ma faʻamau mo le uafu:

  1. Filifili i le itu o le lumanaʻi kapeti ma oti ese le itu taumatau mai le laupapa poʻo le plywood.
  2. Faailoga nofoaga o le ae ai ma faamau. E mafai ona matou tuu i luga o laina pe o mai ma lau mamanu.
  3. Toe kopi faailoga i luga o le atm ruber ma vatini. Ogatasi ma le laupapa ma le paʻu paʻu manu, ma faʻauma ma faʻamaumau i latou ma le kulimi.
  4. Na tosoina lelei le tisu ma faʻasaʻoina i se fau fale poʻo ni nila ma se filo.
  5. Pusa poʻo ni faʻamau e mafai ona teuteuina i se ie manaia pe tuʻu i ai i le masani masani. I le vaega mulimuli, ma le fesoasoani a se matau po o se nila lapoʻa, ma le faʻaeteete, ae ia faʻaleleia lelei le faʻavae o teuteuga.

O le moega o lau ata e fai ai oe lava

Moega mai pallets

E faigata tele ona talitonuina, ae mafai ona e faʻavasega se nofoaga e moe ai ma ou lava lima, ma e matua faigofie lava ona fai. I se faʻaopopoga, o lenei faiga o le a tau ai oe i se pene. Le faʻaaogaina o pallets e fau ai se moega o se moega sili atu, pei o pallets e masani lava ona tele e aunoa ma se olaga fou? O tulaga lelei o le moega o pallet e faigata ona sili atu:

  1. E taugata tele faʻavaʻa, e mafai ona e mautinoa na oʻo i totonu o le tele o pa o paketi meataʻalo meaʻai. O le skeleton mo le fulufulu mai le pallets o le a taugata ai oe i se penny (pe o le atoatoa saoloto pe a fai o le palu o oe).
  2. Fai se faʻavaʻa o pallet mafai ona aunoa ma ni mea faʻapitoa ma mea faigaluega. E oʻo i se tagata e le mafai ona faʻaaogaina se mea i le olaga o le a feagai ma lenei faiga. O le talatalanoa lea, e fa pallets e suia faatasi ai o le fausiaina-faia.
  3. O le tele o moega mai le pallets e ofoofogia: E mafai ona e faia se tasi pe faʻalua moega, e mafai ona fausia le filifiliga a tamaiti, ma e mafai foi ona e faʻaopopo atu i le preport laulau.
  4. O le valiina o pallets e matua faigofie lava, o lea o le lanu o lou potu moe i le lumanaʻi e mafai ona faʻamolemole.

Mataupu i luga o le autu: O togafiti uma o le: Vevel Crelosia i luga o le faapaologa

O le moega o lau ata e fai ai oe lava

A o le gasologa o le galuega, ona e le mafai lea i pale i latou lava, e moomia ai foi a latou meataalo, muamua mo fafie, vali ma le lua taimi. E mafai ona tusia se ata o le lumanaʻi, ma e mafai ona e galue ai i mea uma e aunoa ma le. Muamua o 'upu uma, pallets tatau ona saunia lelei: e faagasolo le Emery pepa, Breaw ma vali. A maeʻa lena mea, e mafai ona fesuiaʻi, tuʻuina mai o se lumanaʻi moe manaʻomia foliga. E matua talafeagai lava pe a oʻo i le faʻasesega o se moega e mafai ona e i ai i ni nai minute ma siʻitia i nai minute faigofie.

A sauni le faʻavaʻa, e mafai ona e tuʻuina se fulufulu talafeagai ma aluga. I se faʻaopopoga, o le mea e mafai ona faia ai se isi mea e tusa ma le fautuaga na faʻamatala mai i luga, ona o le moega ma le ulu o le ulu e sili atu le fiafia nai lo le leai.

O le moega o lau ata e fai ai oe lava

Faitau atili