Nofoaga e iai mo le faʻapipiʻiina o le kesi kesi

Anonim

Nofoaga e iai mo le faʻapipiʻiina o le kesi kesi

Heatle Bouler ma faʻapipiʻi lana faʻapipiʻi

O le tau o le vagaint o le auala na o le pau lea o le auala e foia ai le vevela faʻafitauli.

E i ai ni manaʻoga faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina o kasa o le kesi e manaʻomia.

Nofoaga e iai mo le faʻapipiʻiina o le kesi kesi

Polokalame o le coaxal chimney mo le kesi ponaivi.

O le mea e naʻo le saʻo o le kesi o loʻo faʻavaeina ai le kapeti o le kapeti e mafai ona faʻatino lona lava galuega faʻatonu ma ia e saogalemu lava mo tagata nofoia. E tatau ona totogi faʻapitoa le faʻalogo i tulafono faatonutonu mo le potu o le a faʻapipiʻiina o le kesi a le kesi. e mafai ona eseese manaoga a itiiti e faalagolago i le ituaiga o mea faigaluega, o lona uiga, e faalagolago i ai pe o le fola po o le puipui-tiʻetiʻe susunuina Ua faavaeina le iunite, faapea foi ma e faalagolago i ai le faapipiiina o le ogāumu ua faia - i se fale tumaoti po o le fale mautotogi.

Pe a fuafuaina se faiga faʻavevela tagata e faavae i luga o se ogāumu kasa, e manaomia e filifili se potu eseese e talafeagai i se faasologa atoa o tapulaa mo meafaigaluega ogāumu. O le ogāumu fale i se fale tumaoti ua lava e mafai ona ausia e faatotoga ai, ma e mafai ona faia e oo lava i le potu i lalo po o luga o le fola palapala. I fale mautotogi, e le faʻatagaina ona faʻaauauina le fale poʻo le faʻavae, ma talu ai o le vaega o le fale mautotogi e le faʻatagaina se isi potu, faʻapipiʻi i le umukuka e faʻatagaina. E taua le matauina e mafai ona faapipiiina o le ogāumu i le umukuka afai e leai se avanoa e faatotoga ai se fausaga eseese. Faapipiiina o kasa susunuina meafaigaluega i totonu o le faletaele, e oo lava i le afioaga o le fāʻasu maualuga le tulaga lelei, e le taliaina.

Nofoaga e iai mo le faʻapipiʻiina o le kesi kesi

Polokalame o le potu e manaʻomia pe a faʻapipiʻi se kesi kesi.

O loo i ai le tele o tulaga faatonuina o le gata e uiga i le nofoaga o boilers i se fale e nofo ai, ae e faatatau foi lea itu ma elemene e tatau ona i ai i le umukuka po o se potu ogāumu ina ia mafai ona faatuina o masini faʻavevela kasa i ai. Faatasi ai ma isi mea, e tatau ona totogiina i le mafaufau e faapea o le tulaga manaomia mo le aoga nofoaga ma uiga faamalosia e mafai ona fetuunai tele e faalagolago i le ituaiga o meafaigaluega faapipiiina. I se faʻaopopoga o mataupu faʻatonutonu mo le fale e ono eseese faʻalagolago i le mana o meafaigaluega. O le faʻataunuʻuina o manaoga o tulafono faʻatonu uma mo le filifiliga ma le faʻatulagaina o nofoaga e sili ona taua o le tulaga lea e sili ona taua mo le faʻaaogaina o masini Bowler.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se roulette?

Manaoga mo Gabarrites

O lea la, o loo i ai faiga masani e faatatau i le tulaga o le susunuina boilers o se malosiaga patino i le nofoaga o le a quadrature patino. I le tulaga pe a fai o le nofoaga e mafai ai i le umukuka - faʻataʻitaʻiga, pe a fai o se faleataʻaga taʻitoʻatasi e fausia i totonu o le fale (kw. E taua tele ina ia amanaia ai e tatau ona aveesea le ogāumu e lē itiiti ifo i lo le 30 cm mai isi iunite tau kasa, mo se faataitaiga, o ni failauga po o papatusi. I le male, pe a fai o le au mativa o loʻo i ai i le umukuka ma le malosi o le 30 kw, e manaʻomia o le potu o le potu e tutusa pe sili atu 7.5 m³. Ina ua faatulagaina iunite faʻavevela i le umukuka, oe foi e tatau ona mataʻituina le fortietha iina, ma o le ua galue faiga ea.

I tulaga e tatau i le ogāumu kasa ina ia faapipiiina i luga o le teritori o le potu i lalo, i se potu e ese po o se fuafuaina potu ogāumu, e faapipii se meafaigaluega i se tulaga o le 30 i le 200 kW. O le tele o le potu i lenei mataupu e tatau ona sili atu 15 M ³. I lenei tulaga, faatasi ai ma isi mea e manaomia ina le maualuga o le faʻalo sili 2.5 m ma sa i ai se faiga ea sili ona lelei. I se faʻaopopoga, o se potu tuʻugaese poʻo se potu o le potu uila uila, e tuu i le fale, e tatau ona ave le faitotoʻa, le lautele o le faitotoʻa i le auala, le faitotoʻa. Afai e le mafai ona aveese le faitotoʻa i le auala, le faitotoʻa ua aveʻesea i le auala, o le fale o le fale ma le auala.

Nofoaga e iai mo le faʻapipiʻiina o le kesi kesi

Fesootai tagata poli.

Kesi paipa mo fesoʻotaʻi i le boiler e tatau ona metallic. E le gata i lea, o le faʻapipiʻiina o le kesi o le kesi e fautuaina faigofie e iloa ai le i ai o le tele o se kasa kaka. O le potu e tatau ona faʻauʻuina i se tulaga lelei o le ventipetion. I le tulaga o mounting le ogāumu i le umukuka o le fale, ua faatagaina le faaaogaina o le faiga ea oi ai nei.

Tusitusiga i luga o le autu: Faasaofuga faafuasei ma lona mamanu: O moega matagofie i lau Dacha (35 ata)

I se fale tumaoti, pe a faʻapipiʻi le boair i totonu o se potu boiler poʻo se potu ese, e manaʻomia le faʻaauauina o le ventipelation e aveese mai i luga o le ea ma saunia se kesi kesi ma le tau talafeagai o le ea. Faaaogaina i manaʻoga mo le avanoa lava, e i ai foi nisi tulafono faʻatatau i le nofoaga o tagata faipisi ma le faʻatulagaina o le avanoa siomia.

Faatulaga o le potu mo le faapipiiina o le boiler

A faʻapipiʻiina se iunite patu, e manaʻomia le tausia o le puipuiga faaopoopo o puipui mai le afi. I le iuga, o loʻo fautuaina le toefaʻatasia o le pa o le a faʻapipiʻiina o le pa puipui, o le paʻu, fusi ma tutusa mea e le afaina. O le mea moni, e mafai ona faaaoga isi mea ina ia mautinoa le saogalemu o puipui o le pa, mo se faataitaiga, e mafai ona faatulaga se pepa uamea galvanized i le puipui po o le valavala ai i le pa ma sima sima.

I le tulaga o le tuuina o se iunite i fafo, e tatau e le gata i le puipuia o le puipui mai le afi, ae foi i le tausiga o le fola. O le faʻapipiʻi o se poleredor i fafo, e masani ona fautuaina e sasaa se sima ma le mafiafia o le 30 cm. A leai se avanoa e maua ai se mea faapena. E tatau ona manatua e i lalo o le ogāumu i se tulaga e le mafai ona faapipiiina le fola mai le afi-matautia mea, e aofia ai le afioaga o le fola o le laau po linoleum ufitia.

Mo le faʻapipiʻiina o le boioler o le boailer, e manaʻomia le faʻaogaina lelei o le chimney ina ia faʻaalia ai oloa kesi i luga o le auala. O le a le tatau ona i ai le sili atu nai lo le 2 bends ma e manaʻomia tele o loʻo faʻaalia saʻo i luga o le nofoaga vevela. O loʻo faʻamamaina uma tulaga mo le faʻatulagaina o le nofoaga o le Boour Wooder le faʻaaogaina o masini mo le mamafa o le olaga.

Faitau atili