Pupuni i luga o le faapaologa - e te faia oe lava

Anonim

Pupuni i luga o le faapaologa - e te faia oe lava

O le ie puipui e faia ai le potu faapauva sili ona lelei ma manaia, puipuia le fia iloa mata ma le la, o loʻo valaʻaulia ese le fale, ma ni faleoloa ma mea tuai. Talu ai nei, e matua lauiloa lava e fausia se nofoaga tulaga ese e malolo ai, lea e fiafia ai se ipu kofe e inu pe matamata le goto. Fai lenei nofoaga o se mea e le masani ai ma valea le a fesoasoani ie pupuni i le faapaologa ma o latou lava lima.

O ituaiga o pupuni

Ina ia pikiina ie pupuni talafeagai mo le Loggia, e tatau ona e iloa le ituaiga ituaiga o loʻo tuʻuina mai i aso nei i le maketi. Faʻaliliu le ie puipui o le a mafai ona talafeagai pe a talafeagai ai mo ona totonu, faʻapea foi ma le faʻaaogaina uma manaʻoga o tagata e ona o tagata ona o le fale.

Pupuni i luga o le faapaologa - e te faia oe lava

O le faamalama o se vaega taua tele o le potu ma faalenatura te masani ona mamanuina.

Mafaufau i le autu autu o faamalama faamalama:

  • Classic pupuni I luga o le faapaologa o loo tautau i luga o le malosi. E talafeagai mo na ogalaau, o le va i le va o le taualuga ma le faamalama o le itiiti ifo i le 15 cm. Talitonu foi i mea filifilia ma mea e fiafia ai. Faʻa leva e masani ona fesoasoani i se manoa uʻamea, lea e mafai ona tautau i luga o se pupuʻu sili ona pupuni.
  • O pupuni Roma Tuʻu se vaega o le ie lea e faʻapipiʻi ai i le faʻapipiʻi taitasi o le walcmon faamalama. O nei ie pupuni e sili ona vaivai ma le mafanafana. E faigofie tele ona faʻaaoga: A o tuʻu i luga o latou pito i luga, o se tamaʻi paʻu ma le lauʻeleʻele manifinifi ua fausia. Lalo i le mea faʻapipiʻi se mamafa leiloa o le le faʻatagaina o le le mautonu ma atiaʻe i itu eseese.
  • Iapani O se ituaiga e faia mai le ie, i le pito i luga ma i le pito i lalo o le mea na faapipiiina ai se tamai laupapa. O pupuni ua faʻaagaina i ni taʻiala faʻapitoa, faʻataga e alu i luga ma lalo. Ia pupuni o se potu tele o loʻo talafeagai. Le manaia tele mo tamai ogasigo, aua e mafai ona latou faia ni faʻafitauli i le tatalaina o faʻamalama.
  • Ese - fetaui lelei filifiliga mo le faapaologa. Tuʻu i luga o le ie puipui, a o le ae aveina i luga, ufiufi i se tamaʻi taavale, ua mautu i lalo o pupuni taʻitasi. E mafai ona e faʻatautaia ni mea faigofie: e mafai ona faia lenei mea ma se filifili poʻo se maea.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le Girok?

Faʻafefea ona filifili ie saʻo ie puipui?

I le faʻaogaina o pupuni na iloga ma latou te leʻi foaʻi ni faʻafitauli, oe manaʻomia le iloa faʻatino lelei le faapaologa ma pupuni.

Pupuni i luga o le faapaologa - e te faia oe lava

Pupuni e mafai ona nana le le fiafia ma faamamafa

O le mea e tatau ona e gauai atu pe a filifilia se ie puipui:

  • Mafaufau i le tele o le Logisia: Afai e laititi, o le a lava le pupuni masani e sili atu ona e le tautau, aua latou te le tosina atu ia i latou i lalo o le tele o avanoa;
  • Aofai o Fuafuaga Faʻaola ma Faʻato Taʻufo: Afai e toʻatele Suta, o pupuni o ie o Iapani e le manaʻomia tele, ona o le a matua faigata e tatala le faʻamalama ma i latou;
  • O le Vapio Po o ie puipui e tatau ona tutusa ma le tasi o lo o i totonu o le potu;
  • I le mea na tupu, o le faapaologa e oʻo mai i le itu o le la, i le taumafanafana, e fautuaina ai le tautau i luga o pupuni o oloa mai i isi mea fiafia i totonu o le potu;
  • Aua neʻi faʻatapulaʻa le avanoa o le la susulu o le a mafai ona i le tupe faʻaalu o moli ma manino mea.

Mea mo pupuni

Afai ua e mafaufau i luga o le tele o pupuni tetele mo lau faapaologa, ma ia filifili ai ma le poto o au pupuni, e tatau ona e mafaufau e uiga i le tekonolosi, pe faapefea ona e faapitoa. O le filifiliga sili ona lelei o le faia o oe lava. Muamua lava, e manaʻomia le mafaufau e uiga i mea o uʻumitifi i luga o le potu.

Pupuni i luga o le faapaologa - e te faia oe lava

O le filifiliga o mea mo le ie pupuni e faʻamoemoeina o au tofo ma mea e fiafia iai

E mafai ona e suʻiina i latou mai soʻo se mea e te fiafia i ai: atonu e ono malamalama pe mamafa o mea na faʻaaogaina mo le tagata porter. E mautinoa lava pupuni o pupuni o le a le faapaupau o le a i ai i le tulaga latou te faia ai mea faigata. O ia pupuni o le a teuteuina o le a teuteuina, aua o le sili o le a fatuina o le a fausiaina le aulelei ma o le a taofia lelei le tino, e aunoa ma le faʻapipiʻiina.

I se faʻaopopoga, ina ia manatu e mafaufau i le mauaina o le sili ma matagofie matagofie ma matagofie ma foliga matagofie, peitaʻi, o loʻo i ai foi i lenei pepa.

Afai o lau faapaologa o loʻo i luga o le fogafale muamua, pe e te fuafua e nana mai tuaoi fiailoa, taofi lau filifiliga i luga o le faʻaseʻe ie. O le a faʻataunuʻuina uma au galuega puipuia ma o le a pasi atoatoa e ala ia te oe le la susulu.

I le tulaga o le taimi e tatau ai ona nana le faapapegaina i lalo o pupuni, e te faʻaaogaina ni filifiliga lelei atoatoa-fufusi. O loo faʻatautaia i latou e se faʻailoga faʻapitoa, o le a le faʻaletonuina o le ultraviolet, e le o le mou atu ma le suia ona foliga.

Tusitusiga i luga o le autu: ofuvae i le faletaele: O le a le sili gliue

O mea e fetaui lelei e talafeagai mo na ogalaau i luga o tamaiti e fiafia e taalo. O nei ie e faigofie ona mou ese atu, ua leva le aso moomoo, ma maua foi le malosi e tulei ai palapala mai ia i latou. Faʻaopopo mai isi mea o le a fesoasoani faia ia sili atu le manaia: Cotton, Silk poʻo le Flax.

Poo a mea e le filifilia, o le mea autu o le tuufaatasi lea o meafatuga o manu i luga o le faomita, pa, folatonuina o le ata o le fale mautotogi uma.

Tauvaga metotia

Atonu e ese ie pupuni ia i latou lava ia i latou lava e le gata i le mea, ae faapea foi o le tekonolosi o suli.

Pupuni i luga o le faapaologa - e te faia oe lava

E i ai auala eseese e suʻeu ie puipui ma mafai ai e tagata uma ona filifili sili ona talafeagai mo i latou lava.

O ie puipui o Roma i luga o le faapaologa e mafai:

  • Nofofua - sau mo manino poʻo le faʻateleina o ie ma matagofie, malamalama o mamanu;
  • Faaluaina - faʻaaogaina pe a sui atu i mea mafiafia e mumu ai i le la ma e sili ona puipuia mai ia.

Auala e Filifili ai le Tele o Tagata Puipuiga Roma

E puipuia ai le feʻe e fetaui ma le atoatoa, e tatau ona e fuafuaina lelei lo latou tele. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e filifili pe faʻafefea ona faʻapipiʻi.

Pupuni i luga o le faapaologa - e te faia oe lava

E le mafai ona paleni le pupuni a Roma ma e faigofie tele ona faʻaaoga

E lua faʻapipiʻi filifiliga.:

  • Tuusao i luga o le faamalama faavaa. O se pupuni e talafeagai i le i ai o se laʻau tele. Lona lapoa atoa le tutusa ma le lautele o le faavaa.
  • Luga o le puipui i luga o le faamalama. O lenei mauga e talafeagai mo le tatalaina o Windows. I le tulaga faʻapitoa, e le o se faʻalavelave i totonu o Veliving se. O le tele o lenei ie puipui e tatau ona umi i le 5 cm poʻo le 10 cm lautele Windows ma 15 cm umi i luga ma lalo.

Faʻafefea ona e puipuia oe lava

Ina ia faʻamalosi tino mo le faapaologa, e tatau ona e onosaʻi ma agalelei tele. Naʻo le a faʻatagaina oe e faʻataunuʻuina uma galuega vave vave ma lelei.

Mataupu i luga o le autu: armature mo le faleuila Bowl ma le maualalo o le laumata

Sew cuttins faia oe lava (vitio)

O ie puipui a Roma e faia oe lava (vitio)

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea:
  • le ie;
  • LISI (pe a manaʻomia);
  • Faapipii i Velcro, o le a fetaui ma le lautele o matata;
  • Mama mama, ma le lapoa o le 10 mm (manaʻomia mo se maea o le a sisii ai mea);
  • 3 maea, e 2 o latou o le a maua ai se uumi pupuni mulimuli, ma 1 o se lautele lautele;
  • Aluminim Plank Auauna atu i se Cruorler;
  • Fuafuaga o le a maeʻa ai le mea ua maeʻa ai;
  • fao;
  • fao;
  • Matau.

Faasologa o faatinoga:

  • Fuaina le faamalama matala.
  • I le iʻuga o le tau mai le itu o le lautele o le 5 cm i itu uma e lua, 10 cm i luga ma lalo.
  • Mea e fufulu ai, mago ma stroke e aloese mai le solomuli mulimuli ane.
  • Teuteu le ie pupuni o le faapaologa a o latou o le tutusa o le mea o le aitosoga. O le mea sili e fai ai 7 ata (o le mamao i le va e tatau ona tutusa).
  • Mai totonu, tusi le laina o le fogafale, kiliva ma le faatulagaga o mama.
  • Faʻaluaina le liliu o pito i luga o le umi, suʻe i latou.
  • Vali se laupapa laupapa pe ufiufi i se varnish.
  • O le tasi pito o le velcro o loo folau i le laupapa laupapa.
  • Matou te faagasolo le pito i luga o pupuni ma se vaeluaga o le vaega lona lua o le velcro (o le a faʻatagaina oe e aveese le mea ma fufulu).
  • I le pito i lalo o pupuni, tatou te faia se fogafale, faʻamafanafanaina, ona faʻapipiʻi lea o se moega pepe i totonu.
  • Mai totonu e fana ai le faamauga Kaym ma faaofi ai laupapa i totonu. O le faaeteete e aveese ai pito o le tuaoi ina ia soia, pe a manaʻomia ai, sa mafai ona taʻaʻalo ma fufulu le ie.
  • Sew mama (mai le pito o le latou mamao e tatau ona i lalo ifo o le 5 cm).
  • O mama e folau atu i le laupapa pulumu o le mama (ma le latou fesoasoani i le siitia o le auala o le a faʻatumauina).
  • O nisi o le manoa o loʻo afifi i luga o le laupapa, ma le lua o le lima e ala i mama. Manuia, nonoa le nodule i le filo sa le aapa atu.
  • E ala i mama uma e liliu ai le maea, o pito o le a aumaia mai le pito i luga o pupuni.
  • Fafie Bood faapipii i luga o le faamalama ma faʻasaʻo le siata.

O le ie puipui a le Roma o se fofo lelei mo le pule o soʻo se loggia. Na avea oe ma oe, e mafai ona e filifilia mea ma tomai talafeagai e pei o lou aiga. I se faʻaopopoga, i soʻo se taimi e mafai ai ona e faia se isi faʻataʻitaʻiga o se ie puipui, lea e te fiafia foi ia te oe ma o outou malo uma.

Faʻataʻitaʻiga o pupuni i luga o le faapaologa (ata)

Pupuni i luga o le faapaologa - e te faia oe lava

Pupuni i luga o le faapaologa - e te faia oe lava

Pupuni i luga o le faapaologa - e te faia oe lava

Faitau atili