Tagi o le laminate i le faitotoʻa: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • O le a le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le galuega?
  • Laasaga-Aukuso Faatonuga Faatonu mo Sauniga o le Faavae
  • Foliga o le lalagaina o le laminate panels i le faitotoa
  • Laminate uma tekonolosi i lalo o le faitotoa

O le lalagaina o le Laminare lava ia e le mafai ona foliga mai ia te oe foi faigata. I luga o le vaalele, faʻaopopo vaega eseese o le ata i se tasi, e oʻo lava i se tagata e aunoa ma sina poto masani o le faʻamutaina o se lametate. Ae peitai, fai uma ia nofoaga o ni nofoaga faʻataʻavaleina o paipa fai laʻau, tuʻugamau, faitotoʻa, ona e manaʻomia le tele o aʻoaʻoga. Faauʻuga le laminare i le faitotoʻa e mafai ona faia io latou lava lima. E taua tele le onosaʻi ma ia manino lelei le faʻatonuga.

Tagi o le laminate i le faitotoʻa: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

A o leʻi maeʻa le laumua, e tatau ona e fuaina le avanoa i le va o le fola i totonu o le potu ma le faitotoʻa faʻapipiʻi.

O le a le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le galuega?

Tagi o le laminate i le faitotoʻa: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

Faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa.

A o leʻi taʻoto i le laumua i le faitotoʻa, faitau lelei le tulaga taua o nei tulaga taua. Muamua o mea uma, fuaina le va i le va o le fola o le foloa i totonu o le potu ma le faitotoa faapipiiina. O lenei taua e tatau ona le itiiti ifo ma le 10 mm. E taua tele lenei, ona Ina ua maeʻa ona faʻasaʻoina le taʻe i le tatala, e tatau ona tatalaina ma tapunia le faitotoʻa. Afai e tatau ai, o le a manaʻomia lou suia o le faitotoʻa.

E taua le mautinoa pe o nofoaga o le fanua o le laumeite o lo o talafeagai. Siaki le ituaiga o faavae, fuaina le le fiafia. O le toega o le laumua e mafai ona faia i luga o le faʻavae o le fula papatusi, e mafai ona fauina i luga o le folasaga tuai, sikeli fola e aunoa ma le fola.

E le mafai ona tuu se laumua i luga o le mafiafia kapeta ma le faaputuga umi. O ia lava na o le le mautonu ma le malu, o lea ae leʻi amata le amataga o galuega e tatau ona soloia. O le a le fetaui foi le a le fetaui i le Xylolite fola, ona I le tulaga lea, e tele le maualuga o le readier.

Toe foi i le vaega

Laasaga-Aukuso Faatonuga Faatonu mo Sauniga o le Faavae

Tagi o le laminate i le faitotoʻa: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

Laminate Laasaga o le ata latalata i faitotoa.

A o le i alu laia le lametate i le faitotoʻa, faʻapea foi ma le isi potu o le potu, e te manaʻomia le tapenaina tatau o le faʻavae. Na pau lava le laumua i luga o le mama, o le sili ona mautu ma mago. E faʻaumatia ai ni mea laiti, faʻaaoga le ma le peʻa.

Mataupu i luga o le autu: potumoe i le sitaili o HO tekonolosi: mamanuina mamanu

I le mea na tupu o le slope o le fola e sili atu nai lo le 3 mm i le 1 m, o le laualuga o le salu pe o le a tataina. O loʻo avea ma laupapa tuai o talaʻaga, pe a iai. Pe a faʻaloʻaina se laumei i luga o le pito i luga o le foloa o le fola laupapa, laminae panels e tatau ona ofi i le itu e tasi lea e faʻapipiʻi ai laupapa laupapa i totonu o le laupapa faʻavae

O le laminae lameta e faia i se mea faapitoa. Ina ia mautinoa le puipuiga mai le Steam ma le susu, e manaʻomia le tuʻu i luga ma le mafiafia polysethylene ata. Faʻaaoga se mafiafia o mea mai le 0.2 mm. I le faʻatasiga o le a e tuʻuina ai le laumua i luga o le fola vevela, o le vaega o le palasitika o loʻo manaʻomia foi.

Tagi o le laminate i le faitotoʻa: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

Laminate o faataatia le polokalame i lalo o le faitotoa faitotoa.

E mafai lava le tuʻuina atu o isi mea faʻaalu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le polythylene. E mafai pe a siʻitia le pisapisao o le pisapisao tutusa. E mafai foi ona e faʻaogaina se laʻau faʻapipiʻi ma se faʻapitoa faʻapitoa o le tele o leo faʻapitoa poʻo se mat, faia o le expast cardboard. O sea pepa ava e tatau ona faʻatulaga e faʻapipiʻi i le tele o vaega, o le tosoina ai lea o le fesoasoani a le belddial fupe.

I le taimi o faʻagaioiga, o le laʻau e mafai ona faʻamalosi ma faʻalautele. O le mea lea, e taua tele le pamu ma le tele o elemene e sili atu i lo luga o le pito i lalo o le pito i lalo o le itiiti ifo 1-1.5 cm i le 1 m. Ile faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o nofoaga o avanoa, o faʻapipiʻi faʻapitoa ua faapipiiina, o loʻo aveʻesea ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le laminate o loʻo taʻoto.

I le tulaga o le lisi o le laminate panels i le lautele o le sili atu nai lo 8 m ma / pe umi o sili atu nai lo 12 m, o le-ua valaauina e tatau ona maua. Detttut kiliaina o le itiiti ifo 1 cm i le 1 m peni. O lenei Gap e tatau ona saoloto. Faʻafetai ia, o le faʻaofia faʻalenatura ma vaʻavaʻaia o faʻamau i lalo o le gaioiga o le faʻamamaina ma le faʻaaogaina o le vevela o le aifouina. Ua na o le PLOV i luga o le puipui. E leai se mataupu e le mafai ona faʻapipiʻi i le foloa o le ogaumu i le pito i lalo.

Toe foi i le vaega

Foliga o le lalagaina o le laminate panels i le faitotoa

Faapipiiina o le laminate i le faitotoa o le sili ona faigata tulaga. Ma le o loʻo iai le lamepa, aua neʻi galo e mafai ona faʻaoʻo atu i luga o se mama, lamolemole ma matua faʻamago i lalo.

A o le i faʻamutaina le faʻapipiʻi o le pusa ma le Laminate Panels, e tatau ona e teuina i se potu mago mo le tele o aso.

Pusa e tatau ona tatalaina naʻo le paʻu muamua.

Tagi o le laminate i le faitotoʻa: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

Gase pe a galugalu lameu.

Mataupu i luga o le autu: Bay Hose mo le fufuluina masini

Laminate mafai ona tuʻuina se tasi o le tolu auala o loʻo i ai: pe masani pe tutusa lelei i laina o le paʻu o le la, faʻapea foi ma le maʻi. Fuaina le lautele o le potu ma iloa le lautele o le laina mulimuli. I le mea e tupu ai o lenei taua e le sili atu i le 5 cm, e tatau ona e tipiina moli o le amataga o faʻasologa ina ia lava le lautele ma le au lafo mulimuli ane.

Aua neʻi galo o le plinth o loʻo faʻapipiʻi naʻo le puipui. Le manaʻomia le faʻatamaʻia tele tele i le fola. Ona o lenei mea, o le agavaʻa o laupani e mafai ona faʻalavelaveina pe faʻalauteleina i lalo o le faʻafitauli o itu mai fafo, o le a oʻo mai i ai. I totonu o faitotoa e tatau ona e faʻapipiʻiina faʻaumaina ni pupuʻu ma placks.

O le faʻagasologa o le faʻaseʻe o le taʻoto i le faitotoʻa e iai lona lava uiga. Muamua lava, o le ae manaʻomia e faʻapipiʻi le pusa ma platbands. Aua neʻi galo e uiga i fesuiaʻiga o tupua. E taua tele pe a fai o loʻo faʻatino le faʻapipiʻiina o le laumua o Laminate Panels i totonu o le potu, o le umi e sili atu ile 12 m, ma le lautele o le 8 m (poʻo se tasi o nei tulaga e faia). Mo le faʻauigaina o sui, faʻaaogaina faʻapitoa faʻalauteleina faʻaaliga. O polofiti o se lautele ituaiga o lanu o loʻo avanoa i luga o le faʻatau atu, o lea e faigofie lava ona e filifilia na o mea e sili ona tuʻufaʻatasia ma lau pele. O polofiti e faʻapipiʻi e le o panels, ae tuusaʻo i le pito i lalo o le fola.

Saunia mea nei mo galuega:

Tagi o le laminate i le faitotoʻa: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

Mea taua mo mea taua.

  • penitala ma pule;
  • Citibweat hammer;
  • Faapipiiina o lau;
  • o se pa o le a faʻaaoga e faʻamaufaʻailo ai soʻoga i le va o le itu a tagata;
  • vili;
  • vaai (sili atu eletise);
  • atuaina o le pepa;
  • Polythylene ata;
  • Pnva kelu;
  • Tusi faʻailoga mo le faʻasaʻoina o avanoa i le va o le puipui ma le pito o le fola o le ufiufi.

Faʻatau naʻo le laminate faʻapitoa ma faʻamaonia faleoloa. Naʻo le mea e mafai ona e faitauina i luga o le umi auaunaga olaga o lau fola e ufiufi ai.

Toe foi i le vaega

Laminate uma tekonolosi i lalo o le faitotoa

Tagi o le laminate i le faitotoʻa: sitepu-e-sitepu faʻatonuga

I le vaega o le faitotoʻa, o loʻo faʻatino le faʻailoga o taui, o loʻo tapunia atoatoa e le fesuiaʻiga o le tagata.

A faapipiiina pepa faʻapipiʻi, o le 'auala o le fola o loʻo faʻaaogaina, i.e. O fetuu e nonoa i le pito i luga. O le kelu e tatau ona faʻaaogaina naʻo le soʻotaga. O le iʻuga, o le a e maua se tuʻuga o le fola e tasi, e le fusia i le faʻavae. O poloka i faitotoa o loʻo noatia ai i maualuga maualuga maualuga, o lea i nei nofoaga e alagatatau ai e faʻamautinoa le maualuga o le ono mafai ona faia le maualuga o faʻamau o le ponaivi.

Mataupu i luga o le autu: Polokalama mo le filifilia o le Tile Laumeut

A o uma ona e silafia, Faʻatumuina o le laulii i lalo o le faitotoʻa o le sili lea ona faigata o loʻo siʻosiʻomia. E 3 auala eseʻese, e tusa ai ma lea galuega e mafai ona faʻatino. E tofu latou lava ma manaʻomia le tausiga ma le maualuga.

Faatasi ai ma le uluaʻi ala, o le a manaʻomia le pa puipui i le nofoaga e tutusa ai ma le mafiafia o le laʻau o igoa, i le faitotoʻa, i.e I le pito i lalo o le pusa latalata i le fola o le a faia. O se vaega o le a faaofi i totonu. O le faigofie tele lea auala. Ina ia faʻatinoina lenei galuega, o le a e manaʻomia ni nai tamaʻi laʻau ma nifo laiti. Lesitala le pusa faitotoa i le tasi itu, ma i le isi itu. Ona tamoe lea i le laumua o loʻo iai i faʻamaumauga o tagata o loʻo i ai ma le saogalemu.

Peitaʻi, i le faʻagasologa, o mea uma lava e mafai ona mamao tele i le le faigofie; o le fafagaina e tatau ona avea ma se faaeteete tele. Manatua e naʻo le tasi au taumafaiga ma o le lona lua avanoa o le a le i ai. Vaai ma le faaeteete ina ia leai ni chips i luga, ona O le toe faʻaleleia o le pusa o le a avatu ia te oe le tele o faʻafitauli.

Ile auala lona lua, ole tuletonu lea o le laumua aʻo leʻi faʻapipiʻi le faitotoʻa. O lenei filifiliga e sili ona lelei pe a fuafua e sili atu i le faʻapipiʻiina o faitotoʻa fou. I le taimi muamua, o le a manaʻomia e manaʻo ai i le Komiti Faʻatonu, e aofia ai latalata i faitotoa, ma peʻa amata ona faʻapipiʻi faitotoa.

Ma o le metotia mulimuli e mafai ai ona aloese mai le manaʻoga e fafaga faitotoʻa peʻa uma laminate panels. Faitotoʻa, pei o se tulafono, o loʻo faʻaalia i le itiiti ifo vevela nofoaga, i.e A o le faʻataʻapeʻapela i le faitotoʻa, e mafai ona e le masani ai i avanoa. Oti maʻa ina ia faʻapipiʻiina i latou i luga o avanoa, ua latou malamalama lelei ma leai ni paʻu. O lenei mea faapipiiina auala e sili atu faigofie ma faigata, aua A o aʻe i luga o le laʻau, e tatau ona e saʻo e mafai. A gay, tausisi i le tutusa tekonolosi ma tulafono mo le isi vaega o le potu. E mafai ona e faʻaleagaina se paga o laupapa seia e mauaina le manaʻomia fetuunaiga o le sili.

O lea ua e iloa le auala e sauniuni ai ma matau ile taimi o loʻo faʻataʻoto ai se lapate i le faitotoʻa. Ma te matauina o tulafono e le mafai ona faʻafitauli, e manino lava mulimuli i faʻatonuga, ma e te manuia. Malo!

Faitau atili