Nofoaafi nofoaafi i se auala masani: Mai le filifili e faʻapipiʻi

Anonim

E i ai i tagata e ana mea e nonofo ai i totonu o le taulaga i totonu o se fale mautotogi masani i le tulaga pe a fai o se leo o fale mautotogi, malosi mai le faitotoʻa faitotoʻa. E le tele a latou masani ona tupu pe a fai o le faitotoʻa o faitotoʻa, ae e matua puipuia le puipuiga, aua e faia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le MDF.

Nofoaafi nofoaafi i se auala masani: Mai le filifili e faʻapipiʻi

Tambour taulaga

O le fofo i le faʻafitauli e mafai ona faʻapipiʻiina o se uʻamea uʻamea ma le maualuga maualuga o le saogalemu.

Faatagaga ma maliega

O le 'aʻai poʻo se potu o se potu e le o se potu e le o se potu o loʻo manaʻomia mo se fetufaaiga. O lenei aia tatau atoa ai aia tatau i tagata nofomau o loʻo faʻamoemoe o le fale o fale, ae manaʻomia foʻi le maliega faʻatagaina o tagata uma. Talu ai o le ala savali o se meatotino masani, o le fanua lava lea i le vaega o lona potu faitino, e faʻapena foi le nofoaga talafeagai o le potu, ma e iai le aia tatau e te umiaina ma faʻaaogaina.

Nofoaafi nofoaafi i se auala masani: Mai le filifili e faʻapipiʻi

Faapipiiina e le faitotoa ulufale atu i le auala e le manaʻomia ni pemita pe a le o fesoʻotaʻiga ma le faʻatamaia poʻo le faʻaliliuina o puipui. E le manaʻomia foi e faʻasaʻo le tuai ma faʻapipiʻi se poloka fou faitotoʻa, aʻo le usitaia le saogalemu o afi. Ae o nei mea uma e tutupu e mafai ona tauina atu ma le faʻatagaina a tagata e ona tagata Afai o le a le itiiti ifo i se tasi o tuaoi malilie, ona faʻapipiʻi lea o le faitotoʻa o le a avea ma faʻafitauli: o le tagata nofoia e iai le aia tatau e alu ai i le faamasinoga ma manaʻomia le aveesea o le papuea. I le taimi lava e tasi, o le momotu o le faitotoʻa o taʻua ma lona leaga, ma e faigata ona agavaa le gaioiga a le Honolian.

Nofoaafi nofoaafi i se auala masani: Mai le filifili e faʻapipiʻi

O le isi filifiliga e mafai ona faʻatino: O tuaoi tuufaatasi e mafai ona iai se vaega o le hall, tusa ma mita, ma faʻapipiʻi le pa o le pa. I lea la faʻamasinoga, o a latou gaioiga ua matua agavaa, e ui latou te mafaia ona avea ma mafuaʻaga o le tausiaina o se faitioga i le fonotaga lautele a tagata. O le mea moni lava, e oʻo i le nofoaga i luga o le paʻu o le afi o le afi crane ma eletise eletise e le lava mafuaʻaga mo le faʻaaogaina o faʻatonuga.

Tusitusiga i luga o le autu: Autumn Laula seti mala o le natura (76 ata)

Nofoaafi nofoaafi i se auala masani: Mai le filifili e faʻapipiʻi

Uamea faitotoa: mamanu

O mea e sili ona fautuaina mo le faitotoʻa faitotoʻa o le uamea, e pei ona sili ona lelei le tenisi ma le sili ona leaga le mafiafia. E i ai filifiliga mo le gaosiga mai uʻamea ma isi faʻatiga.

Fai mai le faʻavaʻa ma faʻavaʻa faʻavae i luga o le lua tekinolosi.

  • Punou - o le gaosiga e faia e ala i le fetuutuunai pepa ma le talaaga.
  • Paipa-tulimanu - o le tekonolosi o lo o manatu o le toto.

Nofoaafi nofoaafi i se auala masani: Mai le filifili e faʻapipiʻi

O le sash e aofia ai se faʻavaʻa - o se uʻamea talaaga ma se faʻamatalaga o tulimanu, lua pepa o le uamea - fafo ma totonu. I le va o laupepa i le falemaʻi o se vasega maualuga na tuu le le mama - a itiiti mai le ono. O le mafiafia o le steel pepa e sili ona fuafuaina le tulaga o le malosi ma le faʻatuatuaina o le poloka poloka.

  • 0.7-0.8 MM - o le tapulaʻa tau taua i totonu o oloa taugofie. E le suia le manogi o le migafu. Tusa lava pe faʻapipiʻi i totonu o le potu masani, e le fautuaina le filifilia o le oloa i lenei vaega.
  • 0.8-1.2 MM - muamua le saogalemu vasega.
  • 3-4 mm - Steel pepa o le mafiafia o le mafiafia o loʻo faʻaogaina i le faitotoʻa (ma le 3 vasega o le saogalemu.

O Metallic Tavas e tatau ona tuʻufaʻatasia, aua o lenei faʻaaogaina o mineral obal, osam ma mea faapena.

O le maualuga o le puipuiga e faʻalagolago foi i le stittings: lokaina - a itiiti mai le lua, faitotoʻa ma faʻapitoa masini ma faʻapitoa masini e taofi ai le hacking, mo se faʻataʻitaʻiga. I le ata - o le faitotoʻa faitotoʻa i le faitotoʻa i le auala.

Nofoaafi nofoaafi i se auala masani: Mai le filifili e faʻapipiʻi

Vasega Puipuiga

Fuafua pe o le a le tulaga o le saogalemu o le saogalemu e tatau ona taʻalo le faitotoʻa i le lautele o le alatele, o le oloa o le vasega talafeagai ua filifilia. E aoga foʻi ona tatau lea i le poloka nofoaga o loʻo manaʻomia le saogalemu o lona saogalemu, o lona faʻataʻitaʻiga, o le sash e tatau ona tatalaina.

  • Vasega 1 - O le faitotoʻa o le faitotoʻa e mafai ona tatalaina le faʻaaogaina o mea faigaluega tau masini e se tagata le-faʻapitoa.
  • O le vasega 2 - mafai foʻi ona tatalaina i mea faigaluega tau tamaoaiga, ae naʻo le faʻapitoa. O se tulafono, o lona uiga o le faʻapipiʻiina o le lava lavelave porlex po o le faʻaopoopoga faʻaopoopo.
  • Vasega 3 - Tatala le faitotoʻa mafai naʻo tagata faʻapitoa e faʻaaoga ai mea eletise. O le averesi taimi e manaʻomia mo le hacking o 35 minute.
  • 4th Vasesega - faitotoʻa faitotoʻa laʻau. O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga.

E manino lava, o le maualuga atu o le vasega o le oloa, o le tele o lona tau. O le mea lea, o le filifiliga e faʻalagolago i manaʻoga o tupe o vaega taʻitasi konekarate. Ia tatau ona manatua o loʻo tuʻufaʻatasia potu taʻitasi ma lona faʻaogaina poloka, ma e ono le faʻapipiʻiina se ata i le auala saogalemu ma se vasega maualuga saogalemu.

Nofoaafi nofoaafi i se auala masani: Mai le filifili e faʻapipiʻi

I tulaga faapena, o loʻo fautuaina ai le faʻatapulaʻaina o se tuʻuga fai mea e tele ai taulaga - 1 vasega, ma sili atu ogaoga suli. E le faʻaopoopoina le vasega puipuia o le polokalame puipuia mai lenei mea, ma le taimi mo Hacking o le a le sili atu nai lo le 10-15 minute. Peitai, ina ia tatalaina le togafiti, e manaʻomia le malosi o le malosi, e gaosia se leo talafeagai. O le mea mulimuli, e aunoa ma se masalosalo, tosina mai le mafaufau o tagata nofoia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona teuteu le faʻata ma ou lima lima

Faapipiiina o le Iron Input poloka

O le faʻasologa o gaioiga e tutusa ma le tulaga o se fale mautotogi i le faitotoʻa. Afai o le tatalaina sa tuu i ai ma se ata laupapa, e tatau ai ona aveʻese, ma ua faʻamamaluina ma fesoʻotaʻi le faiga.

Nofoaafi nofoaafi i se auala masani: Mai le filifili e faʻapipiʻi

E mafai ona faʻapipiʻi faitotoa uʻamea ma ou lava lima, ae le tuʻua na o ia, ona o le oloa e tele le mamafa, ma faʻapipiʻiina le pusa o loʻo faia ma le Upega tafaʻilagi, e matua faigata le galuega.

  1. O le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo lafoina i le amataga. Wooden Walls ua pupuni ma Woodtun Wall i le va o le pusa ma le puipui.
  2. O le tulaga ma le Long Loops e taʻalo - O loʻo faʻatautaia e le siaki le tulaga ma le faʻavaʻa, ma luga o le faʻavaʻa.
  3. I le isi itu o le fata, e faʻapipiʻiina lelei. Ona gatasi lea ma le fata.
  4. Ina ua uma le ogatotonu o le pusa ua mautu. O le auala pito sili ona masani ai ole auala e ala i le faʻapipiʻi o taliga o i luga o le faitotoa. A faʻapipiʻi, o taliga e tatau ona i totonu o le amataga. E ala i pu i totonu, o pu i totonu o le pa e gaosia, ona o le poloka atoa na mautu ma uʻamea uʻamea. O le mea mulimuli ua maua pe vaevaeina. O le umi o le toʻotoʻo e tatau ona le itiiti ifo ma le 15 cm, ma le lapoa o le itiiti ifo 12 mm.
  5. O avanoa i le va o le faʻavaʻa ma le puipui o fefiloi e ala i le fauina o Aam.

I luga o le vitio, o le faʻauigaga o le poloka pusa ua lafo o loʻo faʻaalia ai nisi auiliiliga.

Faitau atili