Nanquiom net faia oe lava mo le 72 Norbles

Anonim

Nanquiom net faia oe lava mo le 72 Norbles
O le palasitika Windom o le a le 100% le aoga e aunoa ma le namu netquo. I tua atu o lona tulaga autu - Puipuiga Puipuiga, o le Gred puipuia lou fale mai le pefu, o le pophar fluff ma se tamai lapisi. Afai e te filifili e faʻatau se grid i le maeʻa o se pepa, aua le faatopetope.

O le a matou taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona fai se ie namu ma ou lava lima i luga o le palasitika faʻamalama mo le 72 rubles.

E lua mafuaaga e faʻamalosia ai tagata e lafoai le faʻatauga o le ua maliliu ai le na o le mosquio upega i le faʻavaʻa ma fusi. Muamua, o le tau e faʻalagolago i le tele o le faʻamalama ma pe tusa o le 700 - 1000 rubles. Lua, o le faʻafitauli i le mea e teu ai ata mai le faʻamalama i le taumalulu. E tele naua ma saga se nofoaga taua i le fale mautotogi, lea e le lava. O le filifiliga lea o le a matou masani ai o le a faʻatau atu o le a tau o le 10 taimi taugofie ma nofoaga i totonu o le kapeneta o le a faia e le sili atu nai lo le seevae toso.

Nanquiom net faia oe lava mo le 72 Norbles

O lea, o le filifiliga ua manino, tausi. O le faia o lenei mea, tatou te manaʻomia se tipi o le upega tafailagi masani na o le faʻamalama o le faʻamalama matala, ma le siʻitia o le 4-5 cm i itu uma. E mafai ona e faʻatau i totonu o soʻo se faleoloa fale. E manaʻomia foʻi ona e faʻatau se maea, faʻamoemoe lelei, ma le lapoa o le 4 mm. Faʻamolemole ia matau e tatau ona faamaoti mai le lautele i le faʻailoga o le maea. E le manaʻomia pe a faʻatau e faʻatau atu "i luga o le mata", talu ai o le maea o se lapoa o se lapoa, o le a le mafai ona e faia le grid o le a sili atu ona faigata.

Faapipiiina o namu namu.

A o iai mea talafeagai o loʻo i ai i luma o oe, o le namu o le namu faʻapipiʻiina lava ia e le sili atu nai lo le afa itula. Tatala le faʻamalama o le faʻamalama, o le mea o le a e pa ai le namu netquio.

Nanquiom net faia oe lava mo le 72 Norbles

Aveese lemu le kuku faʻamau mai le faʻavaʻa i luga o le lautele o le faʻamalama matala. I luga o le taga ia lava, o le kuma o le kum e le manaomia.

Mataupu i luga o le autu: o mamanu o pupuni ma paeleka ma tamai mamoe fai oe lava

Nanquiom net faia oe lava mo le 72 Norbles

Fufulu le pefu uma pito i luga o le mea e tatau ona e galue ai.

Nanquiom net faia oe lava mo le 72 Norbles

Amata le pa o le namu mesquito mesh e sili atu faigofie mai le pito i luga tauagavale. Matou te apalai se Nestquio Pat i le faʻavaʻa ma faʻapipiʻi ma le maea, oomiina i totonu o fale ua faʻasaʻolotoina mai le lipine lipine. Ina ia ola ma le mautinoa le maea, o loʻo matou fautuaina e oomiina, ma faʻaaogaina ni mea valea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le umukuka naifi. Faaauau le teuina o le grid i le taimi atoa. Taulai atu i sela i luga o le ata ina ia taoto tonu ia Fatvas, ma taumafai foi e faapipii i se lelei agai. O lenei o le a faia le galuega sili ona maeʻa sili atu.

Nanquiom net faia oe lava mo le 72 Norbles

O pito o totoe o le namu na tipi i le maea i luga o le tupua i luga o le tupua, ae afai e te fuafua e aveese le taumafanafana ma le toe tuuina atu, o le mea e sili ai, o lona uiga, o le mea e sili ai le tuu o lenei pito. O le a faʻafaigofie ai ona faʻatonutonu. Ina ia aveese lenei fausaga, ua lava le tosoina luga o le maea.

E sili atu faigofie, ae laititi auala e faʻamau ai le paʻu o le afu. O le nonoa lea i le fesoasoani a le masani ai velcro. O se vaega o le velcro ma matau o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa i luga o le tino, ma o le vaega lona lua o loʻo tui i luga o le upega. E taua le fai atu o le fausaga o le ata e mafai ai ona e faia e aunoa ma se faaputuga o velcro. O lo o matau i ai ma matau na o ia lava. O faʻapipiʻi uma faʻapipiʻi o le homemade mosquio upega o le a faʻatagaina oe e sefe se tupe ma le aoga aoga o le fale.

Nanquioo upega e faia oe lava. Ata

Faitau atili