Faʻapipiʻi le PLONY I LE O LE PULEGA O LE LALOLAGI

Anonim

O le faʻasologa o le toe faʻatulagaina o le toe faʻaleleia o fola o le faʻapipiʻiina o se mea. O laupapa, palasitika poʻo ni laupapa mai le MDF e mafai ona nana elemene fua, fesoʻotaʻiga vaʻaiga ma tekinolosi avanoa. A o le i amataina ona faʻasaʻoina i latou, e manaʻomia le fuafuaina o le auala o le faʻapipiʻiina o le Tyuth. O le filifiliga o le sili sili ona lelei auala faʻalagolago i le fola o loʻo ufiufi, o mea na fai mai ai le upu e faia, faʻapea foi ma le sili tekonolosi. E lua auala e faʻapipiʻi ai - i le puipui ma fola.

Faʻapipiʻi le PLONY I LE O LE PULEGA O LE LALOLAGI

O le masini o le pa puipui o le pa.

Ituaiga o le plth

Ina ia maeʻa le fola o le fola, o le aso e mafai ai ona e faʻatau e le gata i le fafie pese, ae sili atu ona taua ma faigofie ona faʻapipiʻi le oloa mai le MDF ma le palasitika.

  • Laupapa laupapa;

O le fafie e lelei mo soʻo se ituaiga o inisiua. Ae e i ai ni oloa taugata tele. O le mea lea, o le len lona tolu o le masgif e masani ona faʻaaogaina e seasea, tele mo le tini o le tulaga o le palisi.

Wooden Mylin e faia mai Alder, Larch ma Oak. E tele oloa o loʻo faia e tusa ai ma tulaga Europa, e fausia i totonu o mea fai meaʻai mo le nanaina o uaea uaea. O ia oloa e mafai ona faʻaaogaina pe a fai o le puipui luga e lamolemole lelei.

TAUA! A o le i amataina le faʻapipiʻi o sea ituaiga o se mea, o le laualuga e tatau ona togafitia ma faʻatonutonu puipuiga faʻapitoa, varnish poʻo suauʻu.

Ina ia amata o le fauina o le ili mai se laʻau, o loʻo faatinoina ese le aveeseina o elemene uma i le tele e saʻo.

  • Tonity mai le MDF;

Faʻapipiʻi le PLONY I LE O LE PULEGA O LE LALOLAGI

Ituaiga o PRINENT I LE TALI.

O nei faʻailoga e aofia ai i ata faʻapipiʻi, vene poʻo le pepa. I foliga vaaia, e eseese lava i latou mai oloa masani laupapa. I le taimi e tasi latou te tau leai ni.

O le MDF o se mea leaga tele e faigofie tele ona faapopoleina. O lo latou siʻosiʻomia o le puipui o loʻo faia ma le fesoasoani a paok-pei o puipui, o fea o loʻo faʻatafunaina ai laupapa i le lumanaʻi.

  • Palasitika.

Mataupu i luga o le autu: Linoleum e afaina i le fale mautotogi: E fia

O laupapa, aua o le gaosiga lea na faʻaaogaina ai le PVC, e matua teteʻe i aʻafiaga o le soifua maloloina, susu fufulu, tuʻusaʻo la le la. Ona o le mea moni o latou foliga faʻaosofia ai le atoatoa o se laʻau masani, e mafai ona faʻaaoga e faʻauma ai e le fola le fola, linosum ma kapeta. Ae latou te foliga taugofie i le sili atu ona taugata le taugofie, pei o le palu.

O le palasitika faʻalilolilo o loʻo tumau ma togatoo ua sapalaiina i le tulaga gaosi. Ona o lona malamalama, e mafai ona faʻapipiʻi i le fausiaina o fao manu, galuega galuega e le manaʻomia ai tau faʻapitoa.

Metotia mo le faʻapipiʻiina o le Prethers: Lilo ma faʻapipiʻi foliga

Talu ai o loʻo i ai ni initini laiti i totonu o le potu, e lua auala e faʻasaʻo ai le foloa faʻavae.

I fale, fausia e le laupapa ma le sima ma le mama, e sili le filifilia o se nonoa o le pronth i le puipui. I le fausaga o Form sima poʻo piliki ma laupapa laupapa, e sili ona lelei e filifili ai le metotia o le faʻapipiʻiina o le laupapa i le fola e ufiufi ai le fola.

Faapipiiina o le pronth

A o le i amataina le mumū solo poʻo laupapa laupapa, e manaʻomia le saunia o mea faigaluega tatau ma mea:

  • suavai vai;
  • Faapitoa-fetufaaiga-foliga;
  • lio;
  • hacksaw;
  • sikulukalaiva;
  • Upu.

Faʻapipiʻi le PLONY I LE O LE PULEGA O LE LALOLAGI

Polokalame o le faapipiiina o le laupapa laupapa e le tusi ata.

Amata, e taua tele le amanaia o le nofoaga o loʻo i luga o puipui, mea e faʻapipiʻi i luga o pepa, faʻapea foi ma le pa lemu, faʻapea foi ma le palu faʻalilolilo. O le mea lea, i ia tulaga, e sili le filifili o le faʻapipiʻiina o le fola i le fola.

Afai mo soʻo se mafuaʻaga o le faʻapipiʻi o le IMe30 i le mea na mafai ona faʻatau atu, e manaʻomia le faʻatau o ni faʻapitoa o le fetu e taofi ai ma lenei mea. Ae, o le faaumaina o fao e mafai ona faʻatau, o le faʻamamaina o le mea e faia i le Zinc.

I le taimi lava e tasi, o le faʻapipiʻi manatu o le pronth e sili ona tuu i luga o uamea seapuworks, o loʻo faʻaaoga e fausia ai se nofoaga sima.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mea e mafai ona vali ai - o ona tulaga lelei ma foliga

Afai o se mea sese e faia pe a fai o le faʻavaʻa o le GC Clut e faia ma o se isi faʻamatalaga e le faʻapipiʻiina mo le faʻapipiʻiina o le lima o loʻo mulimuli mai.

O puipui o loʻo galulue i le puipui pei o le masani o le eva o le upu, ae ae le o se saʻo o le tasi i le pu faʻapipiʻi se pu faʻapitoa, so-telefoni. A faʻapipiʻi le upu, o le tagata lava ia, o le pasi, o loʻo pasi atu e ala i se fale o le faletalimalo, o loʻo lavea i le pito i tua o le laupepa. O lenei tele e fausia ai se malosi mautu pronth tuufaatasi ma le puipui.

Faapipiiina ma fao vaivai

Faʻapipiʻi le PLONY I LE O LE PULEGA O LE LALOLAGI

O le faʻasologa o le faʻapipiʻi o le promnn o le suavai carns.

E mafai le nana o fasi pepa ma le fesoasoani a kelu, o loʻo taʻua ai pea o loʻo taʻua o le paʻu. O lenei metotia e manatu o le sili ona taatele i aso nei. Le faʻaaogaina o lenei filifiliga, e te le manaʻomia le faʻatamaina o se mea, masaga ma tuʻi aʻe. Ua lava le aoga o se aofaʻi o kelu i le vai o loʻo i totonu ma le faʻamalosi malosi i totonu o le faʻavae mo ni nai sekone.

O le le atoatoa o lenei metotia o loʻo taoto i le mea moni o loʻo faʻapipiʻiina i le puipui poʻo semi pe a tulaʻi mai le manaʻoga e aunoa ma se faʻaleagaina. O lea, o lenei metotia talafeagai mo e na filifili e faʻamautuina le pa i le taimi e tasi ma isi mea uma.

Faapipiiina ma le maualuga o elemene

TAUA! O tagata gaosi o laupapa laupapa ma palasitika ua fautuaina e toe faʻaleleia ai i latou ma le fesoasoani o vaega faʻapitoa e fuafuaina.

E mafai ona e faʻatauina i latou i totonu o se fale o loʻo iai fale, lea na faʻatau atu ai le mea totino.

E lua metotia mo le faapipiiina o le PRONO IINEI MA MEA UMA:

  1. O isi mea e tatau ona tuu i se auala i se auala e mamao ai le va o latou mai le 30 i le 50 cm. E le gata i lea, e manaʻomia le matauina o le isi poloaiga. I le taimi muamua, o moli faʻamau o loʻo taofiofia i luga o le puipui e ala i tusitusiga ia te oe lava, a o matau taimi lelei. Ma pe a uma lena, o le Ponan ia na faapipii ia i latou. O le iʻuga, e mafai ona e maua se sāʻoaʻomi lava ma le tumau. Le leai o se auala, pei o le tulaga muamua, o le le mafai ona faʻatupuina le faʻatulagaina o komipiuta pe a tatau ai. E mafai ona e aveeseina, ae o le vaega o vaega e le mafai ona alofia. I le avea ai o se pulega, o se mea faʻapena i nofoaga o lona faʻapipiʻi, ma e le mafai e toe faʻafouina ai.
  2. O le auala lona lua e amata i le puipui o le uina i lalo o pu o le a faʻapipiʻi ai le au meaʻai. A maeʻa ona faʻapipiʻiina, o le manogi o le PROGLIN o le PRONAN o loʻo faia e iloa tonu le mea e faʻapipiʻi ai le fao. O lenei mea faapipiiina o le filifiliga e i ai le le talafeagai o le le mautonu o loʻo taoto i le leai o faʻafitauli pe a faʻaletonu. E mafai ona e liliu le siku i soʻo se taimi e tape ai le sikulukalaiva i soʻo se taimi ma viliina i le auala tutusa.

Tusitusiga i luga o le autu: maa puipui mo le pa puipui

Faitau atili