Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

Anonim

O puipui-foliga o puipui i le faletaele oso i luga o Amatoin. Ioe, e faigofie ma aoga, ae o le Atmosicere mamao mai le fale ma i le tau malulu i se potu faapena e matua malulu ma le manaia. Faateleina le saili mo se isi auala e uma ai. Ma o le tasi oi latou o loʻo vali puipui. Ae o le vali mo le faletaele e tatau ona i ai ni uiga. E uiga i le vali e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le faletaele ma talanoa loa.

Faʻafefea ona e vali le faletaele

E mafai ona e vali puipui i totonu o le faletaele i auala eseese. O nisi e filifili se tuʻufaʻatasiga o le taimi o le filifiliga - o le vai taʻele poʻo se vaega o le puipui latalata i le taele ua maeʻa i se tofa, mea uma ua vali. I lea tulaga, o le filifiliga o vali e sili lea, talu ai e toʻatele e tauaveina le maualuga o le le fiafiaga, ae le o tagata uma o loʻo faʻafitauli atu i aʻafiaga o le vevela vevela vai.

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

Naʻo le vaega o puipui e mafai ona vali i le faletaele.

Afai e te le fiafia i le paʻu i le utiuti aofaʻiga, e mafai ona e faimamago - Vavaeʻese le lanu lanu i le vaega o le splashod.

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

O ata o ata i totonu o le faletaele e mafai ona puipuia ma le tioata po o le polycarboate panels

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

E le o le tapunia uma puipui atoa

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

Tagata mamanuina auala))

Tele o loʻo iai lava magaluga e ono tautau atu ai le uila malosi i luga o le puipui vali. Tali - E mafai, e leai ni faʻatapulaʻaina ma e leai ni taunuuga poʻo le a faʻapea. Ma le isi, e uiga i le tiga o le a mafai ona e valiina puipui o le faletaele.

O le a le ituaiga vali e mafai ona faʻaaogaina i le faletaele

Mo potu susu, e le o vali uma ma i le tulaga o le faletaele o loʻo manaʻomia pea le maualuga maualuga. Ituaiga ituaiga ituaiga:

  • Lauga. O se tasi o ituaiga o vai-vai vali. Fatu se ata mataga i luga, e matua aoga nei, e na te faia se taimi umi, ae maualuga atu lona aoga ma manaʻomia sauniuniga sili ona lelei.
  • Silkone po o le vai vai vai-faavae o le emulsion. O nei ata o se filifiliga lelei mo le valiina o le faletaele. O le tau o le tau o le tau, e lelei le tetee i le vai o le vai.

    Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

    E mafai ona ese le pogisa le faletaele

  • Alkyd enamel. E i ai se tau maualalo, lelei vai teteʻe, ae e faʻavae i luga o le tino faʻafou, tasi na i ai se manogi malosi. O le isi Minus - o le ea e le misia le alkyd e sili atu o le pa.
  • Suauu. Uma le le iloa o le faletaele valivali, o loʻo avea ma faʻateleina lauiloa - e iai se manogi malosi, tautua mo sina taimi puʻupuʻu (e amata ona solo pe fufulua).

Masani lava ona fautuaina le clololode vali. Ioe, e faʻatupuina ai se faʻamaupalu faʻapufa, aʻo sauni ai mo vaitaʻele. Ae na o le mafai ona faʻagaioia i se vevela e le maualuga atu nai lo + 27 ° C. E fetaui lelei ma le faʻaaogaina i totonu o le sone o le vai splashes i totonu o le sone, talu ai pe a uma le mago o le faʻaiuga o le ata tifaga e pei o le vali poʻo le ea. Ae o le mea lea e ono mafanafana ai le vai nai lo oe manaomia. E faʻafefea ona tuʻufaʻatasia e lenei vali pe o le a amata ona tuʻufaʻatasia e le ose manatu, ae e matuai lava lona aʻafia ile taua, ona o lona taua ole faʻaaogaina.

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

Le tuʻufaʻatasiga o pou ma vali i totonu o le faletaele - matagofie ma aoga

E pei ona e vaʻai, e iai le filifiliga, ae e leai se mea lelei lava. Soo se mea e i ai le pule. I se tulaga lautele, o le vali vali mo le faletaele ei ai ni gaosi oloa mataga ma e le masani ona tuu na o ia. Afai e leai se faʻailoga saʻo o loʻo fuafua mo le faletaele ma le umukuka, ua tusia "ma" susu "poʻo le" o loʻo tetee i ai ". Feʻatuina Filifilia le gauai atu i le numera o pasi ma se pulumu (e tatau foi ona tusia). O lenei fuainumera o le fuaina lea i le afe ma le tele o mea, sili atu. O le mea itiiti mo puipui o le 3000 pasi, ae o le tele o le lelei compomes poloka i le tele o taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Livona PS-285 na pasia ai le taʻavaleina o le 20,000 faʻatasi ai ma se pulumu mālie. O lona uiga, tusa ma uiga, e latalata i Tikbulala, ae e taugofie i nisi taimi.

Lauga o vali: uiga

O le moa e mafai ona avea ma mea masani ma synthetic. O ata tuai o loʻo faia i luga o le faʻavae o le masani o le faʻanatura - Rubberos sua. O nei fasimea ua soloia i totonu o le vai ma aua le faia ni fusiua gofie. A o le faʻamamaina o vai i luga, o se ata o le Suafa o le Sparchoft ata. O tulaga lelei o ia o:

  • Faigofie ona talosaga.
  • Vave ona faanoanoa.
  • Toetoe a leai se aoga.
  • O le tauemuga e tetee ia Aperaamo.
  • Tumau.
  • Faigofie ona mama.
  • Mafai ona tausia e le tele o pisi.

O le Sount Roller poʻo le pulumu e faʻaaoga. Mo se faʻailoga masani, e manaʻomia le faʻaaogaina o 2 vaega. Ina ia faʻaititia le taumafaina o vali, e manaʻomia le muamua muamua i luga.

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

O nisi mea tuai valivali o ituaiga mo le faletaele

Le mautonu o loʻo i ai foʻi:

  • O le vali foliga lelei, o le atoatoa tapenaina o puipui e manaʻomia - O le ata manifinifi o le a faʻamamafa uma sese.
  • Le talafeagai mo le le mautonu nofoaga. Maualalo le vevela o le fanua + 10 ° C.
  • A o le i avea le ata vali e tatau ona togafitia ma anti-slapple compoctions.
  • Maualuga tau.

Tele o le tuai o le vali vali mo le faletaele e le faatauina ona o se tau maualuga. Afai e te vaʻai i le tau o le lita ma iina. Ae talafeagai le faʻatinoina lea o le tafega o lenei vali e laʻititi tele, ina ia e manaʻomia ona faʻatau se laʻititi. O le taimi lona lua, e tatau ona amanaia - O le vali le mea e le suia ai ona foliga mo se taimi umi. Faatasi ai ma lea, e leai lava se mea e tupu mo tausaga. O lea "taugata" e matua agalelei lava.

O le isi itu: Afai e te manaʻo ia maua se "sili ona lelei" susulu i luga o puipui o le faletaele, e te manaʻomia se lanu tuai. Leai se isi e maua ai lenei aafiaga.

Acrylate (acrylic po o le posacryl)

O le acrytete o se tasi o ituaiga o lanu tuai. I le faavae, o se tasi o ituaiga o lapisi o synthetic o loʻo faʻaaoga - faʻafefeina, o le mafuaʻaga lea na maua ai le faʻavae. O meatotino o le acrylic vali mo le faletaele e mafai ona faaigoaina o sili ona lelei:

  • Vaivai ma le manogi malu pe le mafai ona mago ma lona le aoga atoa pe a uma.
  • O le le gaoia o le susu. Pe a oso le vai i luga o le mago, leai se mea e tupu. O le mago e le faʻateʻaina, e le fusia soʻo se tali.
  • Parry Permesable. E le faʻalavelave le faʻasusuina o le Dragge.
  • Lelei le faiga (olo ma se foliga lelei).
  • Mafai ona faʻaaogaina i le maualuga ma le maualalo vevela. Afai o loʻo e sailia se vaipuna vali mo le taʻele - o se filifiliga lelei lea.
  • E le mou atu i lalo o le faatosinaga a ultraviolet.
  • Maualuga le tetee i le lagi. Aneti-Vandal ofutino e faia mai i le acrylic vali.
  • Saogalemu. E le o aofia ai ni masima o le mamafa metal ma le tino
  • Aunoa ma le manogi o le manogi.

A e manaʻomia se lanu pupula ma loloto - o lau filifiliga o le faletaele o le acrolic E le gata i lea, o lenei lanu o loʻo faʻasaoina se taimi umi o le taimi. O se isi ponesi o se mea taua o le faʻavae: e mafai ona faʻaogaina i le sima, uʻamea, tioata, maʻa, palasitika, papa.

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

Acrylic faletaele vali - o se manaia fofo i le faafitauli

O le le mautonu o le acrylic vali e aoga foi le iloa:

  • Taimi uumi malie.
  • Maualalo mago tolotolo (tusa o le 30%), o lona uiga o le ata tifaga e lelei ma e manaʻomia le lelei aʻoaʻoga.
  • I luga o le pito i luga o le vali vali o loo sese o le acrylic. Afai e te manaʻo e sui, ua tatau ona e aveesea atoa.

I le tulaga lautele, o le vali vali mo le faletaele o se filifiliga lelei. O ata vali i totonu o le faletaele o le a sefe le latou lanu mo se taimi umi.

Silkone vai overpersion

Silkoto vali, faapea foi ma le tuai ma le acrylic, auai i le vai-Emlillizons auala. O lona uiga e le manogi foi ma ua aoga foi. Peitaʻi, ei ai lona lava uiga. O ana tulaga lelei:

  • Agalelei agalelei. E mafai ona faʻaaoga i le lautele, lototepo, piliki, laʻau, maa, ma isi.
  • E le manaʻomia se lelei lelei, Hides le lelei, tamaʻi taʻe.
  • Mafai ona faʻaaogaina i le maualuga ma le maualalo vevela.
  • O le ata e toe fai ai vai, ae pasi atu ulugalii ma kesi. O le, puipui poʻo le taualuga e ufiufi i le sili ona vali vali "manava".
  • Puipuia le atinae o fungi ma microotugasms.
  • Faigofie fufulu.
  • Na te taliaina le aafiaga o le susulu o le malamalama.
  • O le umi o auaunaga olaga (e oʻo i le 25 tausaga).

Afai e te manaʻomia se faletaele vali i puipui ma le taualuga "manava" - Filifili Sinicone vali. E lelei i le faʻafitauli o loʻo iai se mea e maua ai se foliga poʻo le taliga.

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

Silkoto faletaele faletaele ata - lelei filifiliga

Ua i ai foi le le mautonu:

  • Tau. E le o le taugofie vali. Ae o loʻo e vaʻai ile tautua tautua, e te malamalama o tau o loʻo faʻamaoniaina.
  • O lenei vali e le manaʻomia e le manaʻo e faʻaaoga mo uʻamea: e ala i le ausa-mafai ona ala i le mea moni o le uamea e vave ona malosi. A o le stineting faʻamalosi sima, o fua e manaʻomia e puipuia ai le fetaui - le faʻatonutonuina ma feteʻenaʻiga a le Aneti-Raicon.

Silcone vali e faʻaaogaina, pei o soʻo se vai emulsion, faʻasolo poʻo le pulumu. Ina ia faʻaititia le tupe faʻaalu o le taugofie o le taugofie, o le laualuga e sili muamua-muamua muamua. O le eleele e tatau foi ona o le sili ona valea. Galue amata i se vevela vevela (masani i luga atu + 5 ° C) ma le le mafaamatalaina. Faʻaaoga le tuʻufaʻatasiga e tatau ona i luga o le mama mamago puipui poʻo le taualuga.

Alkyd enamel

O lenei ituaiga o vali e mafai ona faʻaogaina e le gata mo le faletaele, ae faʻapea foi mo galuega i fafo poʻo totonu. O le mea inosia tele o se manogi malosi pe a faʻaaogaina ma faʻamago, o le sosoʻo atu - paʻepaʻe agaga. Alkyd sili atu o le gaosiga o le aiga e masani ona oona, o lea e tatau ai ona galue i se potu ventrained ma sili atu - i le anti-kesi manava. Faʻapea foʻi, o le tuʻufaʻatasiga e ono aofia ai ma se mea faʻapipiʻi (o se maʻa manifinifi lima po o le oneone), o le antibactarial poʻo le antippic preats e mafai ona pipili.

Lelei o alkyd sili atu

  • Maualuga le malosi o le ata.
  • Tetee i le aufaasālalau a ala o faasalalau.
  • Puʻupuʻu le umi o le faʻamago.
  • Tau maualalo.
  • E le leaga tausi.
  • E le liliu samasama ma e le malepe.
  • Lautele le vevela o le talosaga.

A filifili e sili le taofi o lau filifiliga i oloa faaulufale mai oloa. O le tau e ese tele, ae tutusa foi. O le mea sili ona taua o le faʻaulufale mai alkyd e manogi manogi tele tele ma mautinoa le oona.

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

Alkid enamel - lelei uma, ae malosi "manogi"

Le mautonu e tele na masani ona puao: manogi maona ma oona, ae o loʻo i ai pea taimi le manaia:

  • O le laualuga e ufitia i Alkyd vali e le faʻatagaina ai le ea ma le vaia, ina ia aoga le starraim i le faletaele.
  • Ina ia mafai ona aliali mai le faletaele, e le foliga mai o le fungas, o le muamua puipuiga o le faavae o le faavae.

Alkid enamel e lua ituaiga o le tatalaina: tulaga - i faletupe, faʻapea foi ma le aerophers. Aeroils e sili atu le lautele - e mafai ona faʻaaogaina i luga o soʻo se laʻasaga, latou faigofie foʻi ona vali ai le malosi e oʻo i nofoaga, ae sili atu le tau.

Suauu vali

O ata o suauʻu e faia i luga o le faʻavae o fualaʻau poʻo le afu o le aseta. O tuʻufaʻatasiga o loʻo i luga o le marefe e manatu e sili ona lelei, ae o loʻo sili taugata. Minerale e faʻaopopo i le falaoamata, o loʻo nafa ma le lanu o le taloina o le tiʻetiʻe. O nei itulagi e le mafai ona faʻaletonu, ma talu ai ua latou mamafa mamafa, ona nofo ai lea i lalo. O lona uiga, aʻo le i faʻaaogaina ma i le taimi o faʻagaioiga, e tatau ona faʻafefiloi ata. Le lelei o lenei ituaiga o vali:

  • Tau maualalo.
  • Waterpota o le Coupport.
  • E pa'ū lelei i luga o le lelei lelei luga.
  • Agalelei agalelei.
  • Mafai ona faʻaaogaina mo uʻamea ma laupapa pipiʻi.

Afai e te manaʻomia le le fiafia o le faletaele o le vali - O lau filifiliga lea. E na o le aoga o le iloiloina o le tautua ola o ia ituaiga o faʻaupuga e matua laʻititi lava: i nofoaga faʻapitoa ma vai, e vave ona fai le vali ma fevaevaela.

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

Suauu lanu - o le taugofie ae le o le sili filifiliga

Le mautonu o le suauu vali:

  • O le tufuga e aofia ai itu tau tino, aua o le manogi i le mago e matuitu malosi ma tetee.
  • Evaporation mafai ona oona.
  • Itiiti lanu e mafua mai i le faʻaaogaina o le naʻo le minerale.
  • Ua leva ona mago le taimi nei - a itiiti mai 6 itula. I lea taimi atoa, o le vali "manogi".
  • Ina ua mavae sina taimi, o le vali suia le lanu (samasama samasama ua faaopoopo). Na vave ona mumu le la.
  • I totonu o le susu o sone vevela, fofoa.

O le tuʻufaʻatasiga o nei uiga faʻaalia i le mea moni o vali ata o suauʻu e faʻaaoga atili ma lua. E le mafai ona sefe se tau maualalo, o lea e tatau ona e faʻafouina le tau o le taulaʻi atu i tausaga uma. I le taimi lava lea e tasi, o le masani masani o loʻo faʻasaoina i masina mulimuli ane. I le aotelega, o le vali le maluelueina mo le faletaele mai mea uma na faamatalaina.

O le a le ituaiga vali e mafai ona fautuaina

E oo lava i le filifilia o le ituaiga vali e te manaʻo e faʻaaoga i lou faletaele, filifili se faʻailoga faʻapitoa e le faigofie: tele o ofo eseese. O le mea lea, e faigofie atu ai le taulaʻi pe a iai fautuaga mo i latou na i ai ni poto masani i le faʻagaioiga o puipui vali i totonu o le faletaele. Nei o nisi ata e lelei iloiloga:

  • Capal Comemix Samix Samix 20 (tuai vali).
  • Livna PS 285. Fufulu vali vali mo le maualuga-utaina puipui (faaaoga e le o le sone o le vai vai).
  • Duux ultra teena (acrylic).
  • O Benjamin moor (Benjamin Moore) umukuka & taele Satitin uma (Acrylic); Aran Intival Matte Mandend (Alecone).
  • Rainbow Extra (Arrylic).
  • Tikkurula (Tykkurula). E tele filifiliga mo luya 40 (e faigofie mo potu susu), o luya 7 (phryth e ono mo sone ma mamafa avega)
  • Vgt umukuka ma le faletaele IQ130 (Acrylic).

E tele isi vali, ae ua leva ona fiafia i totonu o faletaele, ma ua uma ona latou suesueina. Ole amataga lava, o a latou aʻoaʻoga, o isi e faʻaaogaina, e laititi, ae laititi lava, a o latou tau tele. O i latou uma e avatu le matte poʻo semi-galu luga - o le mea tonu lea o le mea fou i le mamanu. O le faʻaogaina o sea filifiliga o le a avea ma faʻaletonu o luga (pe a iai) e le taia, pei o le vali pupula ma peele lanu.

Tele ata i le pito o le auala e mafai ai ona e valiina le faletaele - mo musumusuga.

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

E masani ona maua i le faletaele lanumoana i le faletaele

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

Faletaele beige vali - filifiliga masani

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

A faʻaaoga le pupula foliga, e le manaʻomia le malamalama

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

E le o le pa vali i le tasi lanu. Faaaoga fantasy

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

O le tuʻufaʻatasiga o nonoa ma ata vali o le sili ona aoga filifiliga.

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

Sunny moli moli lanu i le faletaele

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

Fiafia lanumeamata lanu lua i totonu o le faletaele

Faʻafefea ona vali puipui i totonu o le faletaele ae le o le paʻu

Tusa lava pe le o le totonu o le totonu o le fale, ata vali o le faletaele

Mataupu i luga o le autu: o le sima-oneone-oneone naliina: Mo le fola o le CPS, le masini ma le paluga, fai oe lava e ogatasi

Faitau atili