Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

Anonim

E leʻi lava uma faletaele ua iai se mea e lava - i fale o le fale tuai, sa leʻi mafai ona faʻapipiʻi soʻo se tusitusiga ona e le o iina. O i latou i le fale o loʻo feoaʻi pea ma o tagata e ona e tatau ona foia faʻafitauli faigata - Faʻafefea ma o fea e faʻapipiʻi ai masini i le fale. Tele taimi e masani ona tulaʻi mai ma le masini fufulu masini. E manaʻomia o le suʻi ma le suʻisuʻi e mafai ona latalata mai, ma e na o ni tuʻutuʻuga i totonu o le faletaele ma le umukuka, ma e manatu ai le faletaele muamua. E tusa lava pe laititi tele, e tasi le filifiliga lelei - magoto ifo i luga o le masini fufulu.

O le a le eseesega

Mai le faʻaaogaina masani i luga o le masini fufulu, e i ai le loloto o le ipu, lapoʻa lapoʻa ma faʻaputu fasi pepa faʻapitoa. O le ipu ua faia i le mafolafola e mafai ai. I le averesi, o lona maualuga i luga ma le plum proprusos e tusa ma le 20 cm.

Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

Ata ma le sikisi lapoa mo faapipiiina i luga o se masini fufulu

I le taimi lava lea e tasi, o le au puaa lapopoa, e tatau lava ona tapunia le mea o tutu i lalo, ma le aofia ai le susuga susu. O le lautele ma le loloto o le 50-60 cm, laiti faʻataʻitaʻiga e seasea tele. Ona o lenei pepa - lautele ma mafolafola - O lenei ituaiga o atigi o igoa o le "vai lili."

Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

Ituaiga o alavai mo snk-prochers

Eseese ma maua. E mafai ona i le ogatotonu, pei o masani laupapa laupapa, ma le ono i le itu, e masani lava ona sao. O se tamaʻi faʻateki mo le tele o pasene o loʻo tuu i lalo, ona toe foʻi lea o le itu. O sipaina faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma se plum. O nisi taimi latou te o mai e faamaea ma le magoto, o nisi taimi e tatau ona e faʻatauina ese.

A o le filifilia o se siphon i luga o le fufuluina i luga o le masini fufulu, e fautuaina le maua o se faʻataʻitaʻiga e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le alavai. I lea tulaga, e mafai ona faigofie uma le fesoʻotaʻiga ma suāʻaisa o le a faigofie tele. O le a naʻo le manaʻomia e faʻatu ai le alavai i totonu o le mea e aveʻesea ai. O le tutusa tutusa i le palu i luga o le magoto. Vaavaai mo se faʻataʻitaʻiga ma se isi oloa mo mea faigaluega aiga.

O le a le paʻu masini e mafai ona faʻapipiʻi i lalo o le magoto

I lalo o le Shink-Pitcher, e mafai ona e faʻapipiʻi masini fufulu fagu. E tatau ona latou maualalo ma papaʻu. Mo tagata o feololo tuputupu aʻe, vaitusi i totonu o le faletaele e faʻapipiʻiina i le maualuga o le 80 cm. Ma le mea moni o le stink e tusa ma le 20 cm. Mo tagata maualuluga, o le maualuga O le maualuga o le atigi faʻapipiʻi e oʻo atu i le 100 cm. I lenei tulaga, fufulu le masini e mafai ona maualuga le mea o 80 cm.

Tusi i luga o le autu: o le suamalie lanu faitotoʻa i totonu: tuʻufaʻatasiga ma puipui ma fola

Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

O se faʻataʻitaʻiga o le filifilia o se masini fufulu i lalo o le atigi i le maualuga

A faʻapipiʻi, aua neʻi galo e tuʻua le avanoa i le va o le mataupu ma le siphon. I lalo o le faʻataʻitaʻiga, o le masini e mafai ona gatete ina ia le lafoina le gatete ma o lenei kilia e manaʻomia.

O le loloto o le masini ua filifilia foi e faʻavae i luga o le siki i luga o le sikisi lapoa (poʻo le vice foresa, fuafua i mea ua uma ona avanoa). I le averesi, ma le tele o le magoto ifo i luga o le magoto 50 cm. Im. Immum, fufulu 32-36 cm, pe a fufulu 60 cm - i luga i le 51 cm.

A faʻapipiʻi, ia manatua e le tatau ona paʻi le siphon i le fale. E tutusa lava le mafuaʻaga - faʻasolosolo i le taimi o le faʻataʻitaʻi.

Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

Filifiliga o le fufuluina masini i lalo o le magoto i le loloto

O se mautu mautu tumau i le va o le tino o le masini ma le puipui, lea, o le paipa ole fola ua faaputuputu manuia. Afai e sili atu lona lautele, e mafai ona satia tele i le puipui.

Magoto i luga o le fufuluina masini: ituaiga

O le lili e mafai ona i ai se pu i totonu o le ogatotonu po o le itu. Faʻataʻitaʻiga ma Plums i le ogatotonu e sili atu le loloto o le loloto - o le outle e manaʻomia le avanoa. I le averesi, o le loloto o ia fufulu o le vaitusi o le 18-20 cm. O le a faʻapipiʻi i le va o le pito i lalo ma le pito i luga o le masini o lo o iai se avanoa taua. I le tasi itu, e mafai ona teuina mea laiti iina, i le isi - e le matua talafeagai le fufuluina. Ae o le tele o nei faʻataʻitaʻiga, talu ai i se fausaga faapena, e laʻititi manaʻoga e faʻaalia i le paleni (gafataulimaina) o le masini fufulu - le avanoa e le popole ai.

Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

O le va

Mai le itu i le saogalemu o le eletise eletise, o lenei filifiliga e le o le sili lea - pe a fai o le siphon spos, vai o afifi. I le taimi lava lea e tasi, o le a pa'ū i luga o vaega o loʻo iai nei, o le a mafua ai se taʻavale. O lea pe a faʻapipiʻi faapitoa i le faʻamaufaʻailoga. Masalo, vagana ai ni kesi ma nofoa faʻapipiʻi e aoga e faʻaaoga ai le taligalu. Na o le aua le faia le acrylic, ae sili ai, ma sili atu - mo le aquariums. Na ia mautinoa lava o le umi.

Plum mai le itu ma tua

Lafo i le itu e masani ona masani. I lea tulaga, o le leo e suia i tua ma autafa ma ua tuanai le tino o le masini. Faatasi ai ma se fausaga, o le magoto mafai ona tuu i luga o le pito i luga. O le pito i lalo e toetoe lava mafolafola, o laupapa ua puʻupuʻu i ai pe atonu foi e sili atu le maualuga. O le loloto o ia faʻataʻitaʻiga i luma o le vaega e itiiti ifo - pe tusa o le 10-15 cm, ma pito i tua, o loʻo iai foi le tele o le 20 cm.

Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

Magoto ifo i luga o le fufuluina masini ma pito i tua - Paa Claro

Tusitusiga i luga o le autu: puipui ma le taualuga o le BAMBO PAMBO PANELS - o le fou o le vaomatua i lou potu

Faʻataʻitaʻiga ma se fale faapena. I le matou faleoloa (faleoloa i luga o le initaneti) e na o ni nai filifiliga - PA CLOCO Latvia gaosiga. O le Cerarac SoaBox ua faapipiiina i luga o le alavai. O lona uiga, o lea e aofia ai le pu, pe a manaʻomia, e mafai ona aveeseina. E masani lava ona paʻepaʻe Warehoses, ae i lalo o le faʻatonuga e mafai ona faia i se lanu lanu - lanu ma fasi mea o sili atu nai lo 20.

E i ai le clone - o le belarusian faʻataʻitaʻiga o le bolux manatu. Ioe, e tatau ona ou fai atu e le tele - $ 234 mo le Bantaiso.

E tele isi filifiliga i Latvian faleoloa: Statio Deja, Polycers Izlietne Complecino. O le galuega foi lea o le lotoifale o le lotoifale. O se faʻatusatusaga tutusa o loʻo maua ai Rusia gaosiga o Rusia: Quatro Water lili.

Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

Filifiliga mo le magoto-vai lily ma le alavai

O le a le ituaiga ituaiga o atigi? Ua toe fetuuna aʻe mai le alavai, o lona uiga e tusa lava pe foliga mai ai le pofau, e le paʻu le vai i luga o le taʻavale, o lona uiga e le aumaia ia te ia.

Maliu mai tua

E i ai le sili atu le sili ona lelei ituaiga - O le alavai ua toe faʻasolosolo, ae e aunoa ma suiga i le itu. O tulaga uma o ia fausaga e tutusa lava, o le vaega e sili atu le tele - latou te le fiafia tele i ai. E i ai foi le tulaga le masani ai o le bolux oreka (Boriasian gaosiga) i lenei kulupu. I Nonoa (i le ata i le itu taumatau), e suia agai i le fefiloi, o le vaega e aofia ai le faʻasoa, faʻamaloloina - mo le ono faʻamamaina.

Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

Magoto ifo i luga o le fufuluina masini ma le faʻapipiʻiina o le pu

Sili ona masani i le foliga e sili atu. E tusa lava pe tele naua ma ma pu i totonu o le ogatotonu, o lea e iai le filifiliga. O le salalau atu i luga o tau e sili ona matagofie - mai le Rusia Santk Pilot 50 (Fuaitau 60 * 50 CM) mo le $ 360 (tele 60101 mo le $ 230 (tele 6019 cm). Afai e te saili, atonu e mafai ona e mauaina ma le taugofie, ma sili atu taugata.

Ma galuega

Afai o le tulaga ma le nofoaga i le faletaele Il Sam Sanzel e le matua taua, e mafai ona e faʻapipiʻi le uati i luga aʻe o le masini fufulu ma le galueau. Masini e faʻapipiʻi i lalo o le laulau. O lenei filifiliga i tulaga o le eletise eletise e sili ona fiafia i ai. E i ai le tasi minus - o le STinks ma le laulau pito i luga e taugata tele.

Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

Ua mafai ona tuu le potu fufulu i lalo ole laulau

Ina ia aveese le le fiafia i le va o le vaega o le nofoia ma le gaogao nofoaga i lalo o le magoto, o loʻo faʻapipiʻi ai faitotoʻa i le vaega lona lua, ma i totonu o fata, poʻo totonu o fata.

Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

Magoto i luga o le fufuluina masini ma se laulau

E i ai isi faʻataʻitaʻiga - tulimanu, lapotopoto, ma isi E tatau ona filifilia i lalo o faʻapitoa taʻitasi ma o latou lava lautele.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea e faʻapipiʻi le uʻamea ma ou lava lima?

O a mea e fai

Atigi mo faʻamauina i luga o se masini fufulu, pei o soʻo se mea e fai ai ni masini fai ma mea e fai mai le popcerin ma le poto masani. Finans fiafia, ae o loʻo i ai se sili atu le faʻamalosiʻau ma na o ia o le hygroscopic. Ia sosoʻo lea o nei vaivaiga, o le laualuga ua ufitia i le aisa. Faatasi ai ma lona aoga-lelei talosaga, o le oloa e lelei foliga, e le susu. Ae a mavae sina taimi, e mafai e le leo leo. Taʻe le microsciscisciscopic, ae o loʻo maua e le palapala palapala se lanu efuefu, ma leai se mea e mafai ona fai e uiga i ai. O le mea lea, o le uiga o le faʻauigaina e tatau ona suia soo.

Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

Taavale fufulu

Porcelain uatika e sili atu ona taugata, o le a mamafa, ae sili ona fuafuaina. O loʻo faagasolo le laufanua, e le faʻataʻana le palapala ii, E faigofie lava ona faʻatutuʻia le mama.

E masani ona i ai le magoto o le maa faaleaga. O le paluga lea o polymer ma maa pefu ma le nutimomoia. Maualuga Maualuga Manua mafai ona e mauaina ni ituaiga, ausia ni lanu ma lanu.

Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

Faia mai i le poto o le maa fufuluina o le tele o tagata faatau

E i ai ni kamupani ua sauni e fai le fufuluina malosi e tusa ma lau tele. E masani lava, e sili atu le taugata, ae o mea e maua o avanoa e maua ai se auala talafeagai.

Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

O le isi filifiliga taʻitoʻatasi

Faapipiiina o se fufulu i luga o le masini fufulu

O le moli o le atigi i luga o le mumū masini. Uma le eseʻesega o le tuʻuina o le maualuga o le masini fufulu, ona filifili lea o le nofoaga o faʻapipiʻi o puipui ina ia o le pito i lalo o le sikisi. O le a le tele o le toe faʻatuina mai o puipui o loʻo tusia i totonu o le oloa tusifolau - O lenei fesuiaʻiga taua o faʻataʻitaʻiga taʻitasi e iai lona lava ia ma faʻalagolago i le ituaiga puipui. O lea e tatau ona e mafaufau ia te oe lava.

A maeʻa ona faʻapipiʻi puipui, e mafai ona e faia le fetaui lelei: Faʻatino le fufulu fufulu ma ia mautinoa o loʻo i le maualuga manaʻomia. Ina ua maeʻa ona faʻapipiʻiina le palu ma siphon. SAIHON, A o e manatua, e tatau ona faʻapitoa, o lona ala 'ua liliu vave. O se mea e fesoʻotaʻi ai le faʻapipiʻi i le papeti pape, lea e tumau i le puipui (mafai ona pipili palasitika).

Faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu

Siphon mo le fufuluina o le masini fufulu ei ai le faʻapitoa faʻapitoa

Le isi, seti le magoto i puipui. O nisi oi latou e tuuina atu mo le faasalaga ma fusi. I le taimi muamua, ou te le o liliu i le iuga e alu ai i le 5 mm. Ona i luga o le puipui pito i tua o le hardbanin i luga o le pito i luga e faʻaaogaina se vaega o le silika o le sami. O le a taofia le vai mai le ulufale i le va o le va o le magoto ma le puipui. Ina ua mavae lena, e mafai ona e faaluaina le pologa.

Sosoo ai - fesoʻotaʻi i le suavai o loʻo sapalaiina ma le otaota, pe a maeʻa ona e manaʻomia e siaki vave le faʻatinoga o le fufulu fufulu. Afai e lelei mea uma, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le masini ma faʻapipiʻi i le nofoaga.

Faitau atili