Pusa Cryshka: Faʻamatalaga, ituaiga ma tausiga (ata)

Anonim

O le faʻafitauli pe a ma le nana mai le leaga o le tau, e le mafai ona foʻia le maoaʻe, ma o le ofutino o se mea na tupu i le taimi uma i taimi uma ma vasega uma. Mo se taimi umi, na matua faamemelo ma le mama ona cotton ma cotton fou mo lona gaosiga itiiti fesoasoani i se malosi ma le timu malosi.

I le taunuʻu mai o paʻu o paʻu, na faʻaalia ai nuanua manusi, lea na matua mamafa lava. Ma le tusa o le afa tausaga talu ai, na amata ai ona faia se ie ula, e le gata na puipuia mai le vai, ae faigofie foi. Talu mai lena taimi, o le tele o mea ua taua tele, ma ua matua lelei la latou masini.

Pusa Cryshka: Faʻamatalaga, ituaiga ma tausiga (ata)

Meatotino o le ofu

O le muamua fetuu o le tisu ua maua ai se vaega tele o le taʻutaʻua o le taʻutaʻua o le a le Italia Jactist Janta i le ogatotonu o le seneturi o loʻo i le ogatotonu I nai tausaga mulimuli ane, na amata ai ona faia se igoa lava i tafatafa o le USSR, o se ie paipa o le pogicryl. O le manifinifi ma le malamalama bologna e faia i le taimi nei, e le o pasi vai, ae matua le maua ai le ea. Afai tatou te talanoa e uiga i mea fou o lenei vaega, o latou uiga e sili ona alualu i luma. O onapo nei le ie

  • e malamalama ma fetuu;
  • i se tasi auala pe o le isi e maua ai se kesi fesuiaiga;
  • E umia le vevela o le tino;
  • mataituina, faatuatuaina, tumau;
  • aua le fefe i le Uv Susulu;
  • e le aoaoina;
  • le mafaufau;
  • Faigofie ona tausia.

Pusa Cryshka: Faʻamatalaga, ituaiga ma tausiga (ata)

Mo le gaosia o mea pulupulu, o loʻo faʻaogaina le palu poʻo le tuʻufaʻatasia, e mafai ona i ai le tele o mea e sili ona nonofo ai ma e masani ona sapalaiina i le leiloa faʻapitoa. Faʻalagolago i le ituaiga ma fausaga, o le ofu o loʻo faʻaaoga mo faʻapitoa, turisi, tagata taʻalo. O lenei aoga aoga e le mafai ona sau i fafo. E manaia tele mo le leaga o le tau, malulu vaitau, uumi uumi ma le malo malaga. O le ofu siaka o loʻo faʻaaoga mo le osooso, o le timu, peleue, faʻaputuga o faʻaputuga, ae faʻaputu foʻi, ofuvae, ofuvae, e taua tele i ofu o tamaiti.

Mataupu i luga o le autu: Topriaria mai Fomyran: Master Vallery ma Ata ma Vitio

Atituries o le ofuvae

O le tele o tekinolosi ma mea na mafai ona fesoʻotaʻi ai le gaosiga o se tele o mau puipuiga vai. O le ituaiga autu o:

  • Soumofted ofu, lea e aofia ai cotton ma polyester fibers, i nisi taimi ma poltalide ufi.
  • O le membrane cening - o se mafiafia ma manifinifi polyester ma se membrane conting, e faasino i mea sili ona talitonuina ma manaia
  • Duspo - Syththetic Matte Fabric Fabrics, o nisi taimi e avatua i le polyrethane.
  • Oxford o se mea faigata o le "rog's" i le "ituaiga ma se vaega faasusu;
  • Efan - o se malosi o le fofo ma le tino "i totonu o se sela" mafua mai i mafiafia lauulu ona o lea;
  • O loʻo i ai i lalo o le lua-vaega o se mea e aofia ai se ie taʻalo ma se fasi mea e sili atu i le polyrethhanation;
  • Jordan - Iron luga o le manogi lelei ma le pito i lalo polysurethane vaega;
  • Thil - Bordred mea ma mataga, ae le o le mamafa o le susu;
  • O le lamolemole ma le pito i luga o le fulufulu i luga o le fulufulu (polyflis), o le synthetic mea e toeititi e le vaega flux.

Pusa Cryshka: Faʻamatalaga, ituaiga ma tausiga (ata)

O ituaiga eseese o le aveeseina o le aveeseina o le vai ma lea matagi, umia le mafanafana ma aua le faalavelaveina i le manava o le manua. O ie e mafai ona i ai le tele o vaega, e aofia ai se valeʻi poʻo se faʻavave atu, soquins ma oponides, faʻapea ai foʻi ma se faʻapitoa vaega o loʻo uuina lalo.

Faʻafefea ona e tausia?

O taimi faʻaona faʻafuaseʻi ma le le tagofusi e faigofie tele i le tausiga. Ua solo foʻi ma le mamana ona mago, ma le vave faia e avanoa. I le taimi lava e tasi, aʻo leʻi maeʻa ona lafo, e manaʻomia le faitauina ma le totoʻa o faʻamatalaga o le faʻavae ma faʻatonuga mo le tausiaina o ia.

Faʻasaʻo Faʻatosinaga Faʻapitoa i luga o le Rancat i luga o le Froece, talu ai o se taugofie o taimi o nisi taimi e sitaili pe a uma ona fufulu. A o le tulafono, oloa mai lenei mea ua lelei le feaiina malu malu i vai mafanafana ma vai mafanafana (pe a fai o se mea o fai i le tusi lesona). See la latou mea sili ona avanoa i luga o tauau.

Tusitusiga i luga o le autu: Manatu mo le gaosiga o faʻamau i luga o fugalaʻau o fugalaʻau

Faitau atili