Togavao mo le ola fatufatu

Anonim

Togavao mo le ola fatufatu

I le fausiaina o le uluaʻi laufanua laufanua o le nofoaga, tele pakete e masani ona agaʻi i le tuufaatasia o fale o ola - o se tasi lea o auala sili ona aoga ma vaeluaina i le sone.

E ala foʻi i laʻau mai laʻau, i le ala, o se tasi lena o vaega o lauiloa o togalaʻau matagofie o le seminare. Seʻi o tatou vaʻai i mea o loʻo i ai i mea na mo fata o mea ola e masani lava ona masani ai.

I le natura e tele o laʻau e lelei mo le tasi poʻo le isi pa lanumeamata. Fasioti tagata mamanu e fetufaai atu i latou i vaega.

Teuteuga shirbs mo homogenous hedges

Ua tusia e le vasega lenei vasega se lisi o laʻau tele o loʻo iai, e tatau ona paʻepaʻe, le lelei, lipa, samasama, o loʻo i ai, o le aniva, o loʻo ita ai, o le ructal, o le moa, o loʻo i ai, o le consiya, o le le-susu, o loʻo i ai, o le le-siama, o loʻo i ai le ructary, o le ructal, o le gensory, o loʻo i ai, o loʻo isepa, o le Couplay, o Gausberry, Soundary , Honeysuckle Tatar, Cherry Magelebskaya, Kiznicker Worciente, Rosebership, Lapper Shrub ma eseese ituaiga o Barbaris.

Togavao mo le ola fatufatu

Stock foto ola le pa

Manaia tele ma muamua vaai i le tui o le eseese o spiers. Atoatoa o le a vaʻai i se mea e ola ai i le atunuʻu o le pamu, ituaiga sipai poʻo le diablo.

Togavao mo le ola fatufatu

White Dren.

Fefiloi ola malosi

Ina ia fausia ni tuitui, eseese pulega o laʻau o loʻo faʻaaogaina, ma o nisi taimi o laʻau, e tusa ma galuega muamua na faia ma polokalame. Mo se faʻataʻitaʻiga, i olo pamu i meaola, o pou pito ma faʻaputuputuina, linou ma paʻepaʻe maliliko, masima, ma le lauvao e sili ona lelei.

Evergreen vaomatua

O lenei ituaiga valoa na avea ma se vasega faʻapitoa i le lisi o laʻau mo le olaola. O ia olaga ma susulu, o nei laʻau e masani ona faʻaaogaina e fatuina ai ni tagata lanumeamata, aua latou te faia foi mata i le tausaga atoa ma nai lo le amio le agavaa.

Togavao mo le ola fatufatu

I luga o le ata alavai mai le tui

Mataupu i luga o le autu: sunwing le faitotoa ma sima

Greygreen Gturts mo le Ola: Talosaga, Juniper Cossick, Sounter Lavr, Sourcress, Rad, War, Wark Carek, Warter Kanata.

Togavao mo le ola fatufatu

I le vaega o le ola pa mo le 'upega tafaʻilagi

Maualuga o togavao

Fuafua i le aoga faʻamoemoe ma mea e fiafia i ai oe lava, e mafai ona eseese le faʻamaufaʻailoga. E tusa ai ma lenei, nisi ituaiga o laau e filifilia:

  • Ma le maualuga o le 0.5 m - o le vaomatua o Samasa, o le hyperoba o se ipu, samasama, o le conters o le alpine, gooliani badolizste;
  • i le maualuga o le 3 m - lanu samasama, mat buate paʻepaʻe, koluma, liliko, curick, ades, adesnik, adesnik, adesniks (hadictraft);
  • Hedgery i luga o le 3 M - Barbed Hawthorn, Tees, Tui i Sasaʻe poʻo le Western poʻo Western Thuja, County Grab, etc.

E le o mea uma na fiafia i ai e te fiafia i ai e mafai ona o mai mo lau '' upega tafaʻilagi. I le avea ai o se tulafono, o vaomatua ua filifilia, faʻavae i luga o tulaga o le eria, le saoasaoa ma le toe faʻaleleia mai o lala tuai, o le tomai lea o le fulufulu ma teuteu.

I soo se tulaga, pikiina i se ituaiga o laʻau, manatua o le a le ola faʻaalo e le tuputupu aʻe o lau pa o lou tino, e pei ona e manaʻo ai. Na te manaʻomia le tausi tumau pea, ma i le faʻatasiga i le tausaga atoa.

Faitau atili