Faʻamaumauga teuina i luga o le faapaologa: o le a ma le auala e teu ai

Anonim

Faʻamaumauga teuina i luga o le faapaologa: o le a ma le auala e teu ai

O le teuina o mea tuai i luga o le faapaologa ua le toe aoga. E tafao faamasani, e tele filifiliga mo le faʻaaogaina lelei o tagata savali i le paleni o mea e teu ai le palconies, o loʻo mafai foʻi ona faʻataunuʻuina ai ni meaʻai tuai. O mea masani, o se porina muamua "potu teu oloa" mafua ai le tele o faʻalavelave e fesoʻotaʻi ma le mea moni o le "potu teuina" e le tatau ona okaina.

O le a sili atu ona faigofie i le faʻamalosi ma faʻatumuina le teuina o oloa. E sili le galueina o le fesili lea mai itu uma, o le faʻaiuga o le system poʻo le faʻavae o le faʻaaogaina o avanoa o le avanoa i luga o le faiʻai e aliali mai, oloa, ma isi mea. faatulaga.

E mafai ona teuina seevae i le taumalulu i luga o le faapaologa po o le loggia ma le sili ona lelei e fai

Faʻaesea, i lenei mataupu, e tatau ona e mafaufau i fesili o le faʻasaoina o oloa. A maeʻa mea uma, e tele avanoa avanoa i luga o le faapaologa o se fualaʻau faleoloa. I le taimi lava e tasi, o faʻafitauli o le taumalulu e masani ona le tupu - latou te aliali mai i le mafanafana o le vaitau, lea e mafua ona o le maualuga o le vevela vevela. E mafai ona sili atu ona faʻateleina pe a fai o loʻo i luga o le faapaologa. Na te fausia se "steam potu" i totonu o le potu pe o le fualaau aina ma fualaau faisua vave.

O le mea lea, o nisi aitia o le a iloiloina i lalo o le a fesoasoani e teu i luga o le faapaologa poʻo loggia le tele o mea ma oloa, e aofia ai oloa le tumau.

O nisi tagata latou te le iloa ni lapoʻa lelei seevae, lea e le talafeagai mo le vaitau o loʻo i ai nei o le tausaga.

Talu mai le tele o taimi, o seevae e nofoia le tele o avanoa ma i le taimi lava e tasi o le pefu e alu i le aluga o taimi na ia maofa ai o lona foliga vaaia.

E matua talafeagai lava lea e savali i luga o le auala po o le alatele, ma taia i taimi uma e uiga i seevae e le tatau i le taumafanafana.

E teu seevae i le taumalulu i luga o le faapaologa, o se faʻasologa o tuutuuga e tatau ona amanaia: Faʻamama e le sili atu nai lo le 50%, leai se palapala ma le pefu

Mataupu i luga o le autu: Pati vali

Vaifofo o lenei mataupu e mafai ona fesoasoani i le teuina o faiga e tatau ona faʻauʻuina i luga o le Logginia poʻo luga o le faapaologa:

  1. O le filifiliga muamua e mafai ona manatu o se fatafata faʻapitoa i totonu o seevae na o le teuina - o se sili faʻapitoa faʻapitoa o le a sefe le avanoa o le a sefe ai seevae i le isi vaitau i le isi vaitau i le isi vaitau i le isi vaitau i le isi vaitau i le isi vaitau i le isi vaitau i le isi vaitau i le isi vaitau i le isi vaitau. Ina ia faʻatino lenei fofo, e mafai ona e okaina avanoa mai le MDF poʻo le chipboard i meaafale faleoloa poʻo fale oloa. E faʻapena ona ulufale manuia i totonu o se potu, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻapipiʻi i le pito i tua o le loggito poʻo le faotalu. Faapea foi, o le lauʻeleʻele e mafai ona faʻaaogaina e pei ona tu se laulau.
  2. Fausia-i totonu o ofu ma lavalava. E masani lava ona teuina seevae i totonu o kapeneta, ina ia mafai ona e mauaina le faapaologa po o loggia. O le fausia e mafai ona faʻaitiitia ai sina faʻaititia o le potu, o le mea moni o le mea moni ma vaʻaia, pe a faʻatagaina oe e maua se tele tele teuina avanoa. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia le faia o ni matagaluega faapitoa i lalo o seevae - E mafai na ona e faʻaopopo seevae i seevae seevae ma tuʻu i totonu o lavalava. O lenei mea o le a faʻaititia i tau o mea tautupe pe a faʻatau mea faʻatau mo le gaosiina o se kapelu poʻo le faʻatulagaina o se kapeneta.
  3. O le isi filifiliga o le seevae seevae. E masani lava ona tatala fata na mamanuina e teu ai mea. Luga o le faapaogaina po o le loggia, ua lava lea lava e na o le faia o nofoaga ma le faʻaputuga tino i totonu o lenei potu, aua e masani ona leai ni puipui, e mafai ai ona e vaʻaia le avanoa. Ae ui i lea, i luga o fata e teu ai seevae poʻo seevae e mulimuli i le pusa ina ia latou le paʻu ma le palapala. Faapea foi ma se pusa pepa masani e mafai ona puipuia seevae mai le malulu i le taumalulu.
  4. O le isi filifiliga e teu ai seevae - i pusa pepa. O lenei koneteina e masani mo seevae, aemaise lava pe a fai o nei pusa na fuafuaina mo lenei. Pusa tatau ona laga lemu i luga o le faapaologa ma ufiufi lava i se mataupu.

Faʻamaumauga teuina i luga o le faapaologa: o le a ma le auala e teu ai

Afai o le faapaologa e glashed ma le faʻamalosi, ona leai lea o faʻafitauli i le teuina o seevae i le taumalulu o le a ia te oe

Lenei o le a tuʻuina atu se fale teu oloa o loʻo i ai se manaia ma manaia foliga.

Palota teuina faiga i luga o le faapaologa (vitio)

Faʻafefea le fale teu oloa i luga o le Logginia: Faʻafaigofie filifiliga

I luga o le Loggidia e mafai ona malosi ma le taua e faʻaaoga ai avanoa avanoa, faʻatulagaina se potu teu oloa iina. A o leʻi faia, faʻapitoa faʻagaioiga e tatau ona totogi i luga o foliga o le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: o loʻo matou sund-itu-itu-pito i luga e faia oe lava

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e iai le tekinolosi teisi, e mafai ona tapunia e faitotoʻa ma maua ni tamai fafie-i totonu o faleʻaiga saogalemu, fai se malutaga, ma isi mea.

Afai oi ai le faʻasao i luga o le Loggia, e manaʻomia le tuʻuina atu o le fata ma apa mea e manaʻomia ona tapunia le lau ma pupuni e tuʻuina atu se sili sili ona lelei ituaiga o masini.

Faʻamaumauga teuina i luga o le faapaologa: o le a ma le auala e teu ai

O le masani masani filifiliga mo le faʻatulagaina o le pantry i le loggia o loʻo matala ai seevae

O le oloa teuina o oloa i luga o le Loggia mafai ona aofia ai le faʻapipiʻiina o pusaaisa poʻo ni pusaaisa, o le a e mautinoa le maualalo o le teuina o oloa. E aoga le matauina o ia togafiti e matua lauiloa lava i Khrushchkov, lea e masani ona taamilo ai le loggia poʻo le palu i le umukuka ma le umukuka.

E mafai foi ona e faʻatulaga ni nofoaga mo le teuina o lavalava, seevae, tusi (saunia tusi (ae pe a fai o le loggia e le ogatasi ma le vevela e mafai ona faʻaleagaina i le taimi e mafai ai ona faʻaleagaina i le taimi nei.

Mo le faʻatulagaina o nofoaga mo le teuina ma i le taimi lava e tasi e sili atu le lelei o le avanoa, e mafai ona e faʻaaogaina le metotia o o matou tupuaga - ia faia se mea e tatau ai e faia ai mea uma. ma, o isi taimi e pei o se moega.

Faʻafefea ona fuafua le teuina o nofoaga i luga o le faapaologa

E amata i le, e aoga le matauina o le faapaologa muamua o le mea e fautuaina ai le pupula. A faʻatino lenei faʻagaioiga, e tatau ona totogi i le malosi o le malosi-sefeina o faʻamalama, a o mafai ona sili atu le faʻatumauina o le vevela i totonu o le potu. Lenei o le a faia i luga o le faapaologa o tuutuuga e mafai ona e teuina toetoe o soo se mea.

Faʻamaumauga teuina i luga o le faapaologa: o le a ma le auala e teu ai

O nisi taimi o le teuina o teuina o faʻamaumauga i luga o le faapaologa e faia i pulu, i luga o le puipui pe na o ni tamaʻi taʻavale ma le kapeti.

E le gata i lea, aemaise lava i le mataupu muamua, e tatau ona e faʻatalitali i le iva o i luga o le faapaologa, talu ai o loʻo iai le faʻatulagaina o falefaigaluega ma mea e masani ai. Tusa lava pe i ai le lima o Nicro, pe sili atu le loloto pe sili atu le loloto, o loʻo mafai ai ona ofi atu ia te ia i le saito mea laiti.

Faʻapea foʻi, o le faapaologa e mafai ona mafai ona "fafo" pe a galue i luga o glazing. O le a faʻatagaina ai oe e tuʻuina se nofoa i lalo o le faʻaputuga o loʻo fausiaina ai fata iina, ma le saoasaoa o le a fiafia o ia lava o le a sili atu le mafanafana.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le faʻapopoleina i le faletaele i ou lava lima?

Faalapotopotoga o le teuina o fualaau faisua i luga o le faapaologa i le taumalulu

E masani lava o le teuina o fualaʻau ma fualaʻau i le taumalulu i le taumalulu, a o latou faia le gaioiga a tagata e masani ai. Peitaʻi, e tatau ona taʻua o le tauemuga e le tatau ona maualalo tele - e tatau ona teuina i le + 2 ... numera - o lenei vevela o loʻo lelei mo faleoloa ma fualaʻau.

Toeitiiti lava o ituaiga o fualaʻau uma e mafai ona teuina i luga o le faapaologa pe afai ua tuʻufaʻatasia poʻo i ai nei meafale faʻapitoa faia mo nei faʻamoemoe.

Ina ia mautinoa le teuina, e fautuaina foi e faʻaavanoa se koneteina faʻapitoa o le a le faʻalautele le manogi, faʻapea foi ma le tulaga o le amataga o le potu, ma o le a le faʻatagaina ai le sua mai le Fualaʻau ma fualaʻau 'aina e salalau i le isi itu o le fola, faia e le gata na o le manogi le fiafia, ae o tulaga le fiafia. O lea, o taulaga na tatau ona faateia ai fatu. E mafai ona e mauaina i luga o fata masani.

O le a le isi mea e teu i luga o le faapaologa

O le faapaoʻaga, e pei o Kunis, o se mea masani lava e mafai ona faʻaaogaina e teu ai se mea.

O le a le faapaologa:

  • Tele taʻavale e faʻaaoga ai latou mo uili uili, paʻu, maʻa ma isi mea e tatau ai mo le taʻavale.

Faʻamaumauga teuina i luga o le faapaologa: o le a ma le auala e teu ai

Tele taimi e tele ai tagata teuina o tagata i luga o vai inu e faaaoga mai lea taimi i lea taimi. Naʻo le vaega o tagata e faʻaaogaina

  • E toatele tagata e faʻaaoga le palapala o loʻo avea ma fonotaga galuega o loʻo teuina, ma faʻatautaia foʻi le galuega mo kamuta poʻo limatusi galuega. Vaʻaiga O ala, o mea ua teuina iina ma mea mo le faʻatinoina o galuega eseese.
  • O le isi filifiliga o le teuina o masini tele-satikaina, lea e seasea faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, Vlimadum faʻamamaina, fanau ma isi masini.
  • O le atoatoa faʻalapotopotoga o fata ma isi teuina o mea o le a mautinoa ai le aoga o le faʻaogaina o le nofoaga pe a teu ni tau o mea.

Vavaeese, e aoga lava le fai mai o le faapaologa poʻo le loggia e mafai ona e faia le teuina o le teuina ma vaitau o lona uiga o gaioiga - uila, scary, sking, lacer, ma isi, o loʻo ulagia ai, scorm, o loʻo ulagia ai,

O le a le mea e teu i le balconpies (vitio)

E mafai ona e mauaina se pusa mo le teuina o ituaiga uma o vaega laiti ma mea e mafai ona afifiina i totonu. O mea faapea o mea e mafai ona avea ma ipu fanau, mea tuai ma e le o se mea taua o le eletise, ma isi.

Faitau atili