Faapipiiina ma suia o le alavai

Anonim

O le masini o le 'auvae' 'aʻai e le o aʻafia tuusaʻo i totonu o le potu ma lona tau, a o le i faʻatauina ma le faʻaeteete. Faʻataʻitaʻiga, pe a e filifili e faʻatau se fusiuila ma le tane sa taofi le matou sauni mo se vaega faaopoopo, o lona uiga o le a manaʻomia e faʻatau ai se isi Faʻaputuputu paipa o le a manaʻomia e tuʻuina saʻo i luga o le faleuila.

Faapipiiina ma suia o le alavai

O le faamalosia o le moli moli o se isi masini, o loʻo tumu le tane i le vai i se tulaga.

I le auala o le faʻasusu mai le vai, o tane o:

  1. Itu ma le fola opera, o loʻo faʻaogaina ai le opera alatoto ma se hydraulic, filifili ma se faʻatauvaʻa. O le faiga o sea faʻataʻitaʻiga e maua ai le alatoto o le a tu aʻe i luga o le gaioiga o le vai o le mamafa, lea i le pito o le alavai e tumu ai le alavai. Ina ua maeʻa faʻatumuina uma, e sili atu le tele o vai
  2. O le pito i luga ma se mea e le sili ona manaia o le alatoto o loʻo faia ai le alatoto i foliga o se palasitika palasitika, o loʻo unaʻia ma oso i taimi e fufulu malosi.

Plumping Forttings mo se moli moli o se faʻaopopoina o le sili ona tapunia masini, lea e nafa ma le faila o le vai, ma o le alavai, o loʻo taʻitaʻia e le faleuila Mo le maua o le vai alavai (e faʻatagaina oe e aloese mai le soona faʻaalu). I le tuai faʻataʻitaʻiga, o le faleuila tank o loʻo manatu o le i ai o le tapunia-ese alatoto ma le alatoto o le opera. O le faiga o le galuega a sea faʻataʻitaʻiga na faʻavae i luga o le faʻavae o le tuatu o le tua.

Plum Tank Asmotare

Faapipiiina ma suia o le alavai

Polokalame o le alavai alavai.

  1. Faamau e taofi i luga o le tapuni. E mafai foi ona faʻapipiʻi i le alavai alavai, ae mo lona aveeseina o le a manaʻomia e faʻaoʻo ai le faʻamau le faʻamau.
  2. Faʻatumuina o mea lelei, faʻatumuina o alato, float falai, o le polo vale - eseese leo igoa, lea ua fuafuaina mo le faʻatumuina o le vai o le tane ma fetuunai lona aofaʻi.
  3. O le plug o le mea talafeagai masini i mataupu o loʻo i ai se itu o loʻo i ai o le tane i le faleuila. O le plug ua faʻapipiʻi i le isi itu o le plug alatoto.
  4. Plumping fetaui lelei mo le alavai.

Tusitusiga i luga o le autu: Rugs i luga o le fola e fai ia te oe lava: faʻataʻitaʻiga o tutoʻatasi gaosia

Faʻafefea ona faʻapipiʻi pe sui se tane vavaeʻese

Muamua lava, o le tane e nonofo ai le tane. O loʻo i ai se faʻapitoa lapoa o le 32 mm. Ina ua maeʻa, i luga o le pa, o le maualuga o le tamaʻi paipa ua matauina. I lea tulaga, o le Tank Tank ua siitia i luga o le paipa ina ia o lona pito maualalo o loʻo i ai i le maualuga talafeagai. I lenei tulaga o mea uma o le faʻapipiʻi ua faailogaina.

O le moli o le tane e tatau ona tuu i luga malosi. Mo le laina lea, e fesoʻotaʻi ai mea faʻapipiʻi, e tatau ona fesoʻotaʻi i le tulaga. Faatasi ai ma le fesoasoani a se mea na tupu i le amataga o mea e oso ai pu. Faatasi ai ma le fesoasoani a tofa o solo, o le alavai e mafai ona taofiofi pa. O nisi faʻataʻitaʻiga ua malupuipuia e puipui faʻapitoa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi pe sui se tane maualalo-loka

O sea faʻataʻitaʻiga e aofia ai le faʻatulagaina o le masini i luga o le fata o le pamu o le plumbing oloa. Muamua o le mea uma, o le teu kesi. E masani ona avea nei elemene nei elemene. Faapipii i le fata o loʻo faia e faʻaaoga ai ni faʻailoga faʻapitoa. O nei totini e faʻaauupegaina ai ma le cone-foliga paʻu pato e manaʻomia ona tuu i totonu o le tane.

Ina ia puipuia le vai tafe pe a oso mai nati, uma i pu uma e tatau ona tapunia ma pads.

Faapipiiina ma suia o le alavai

Masini moli tane.

Ina ua uma ona mimigi le bolt, o le tane e faʻapipiʻi i luga o le faleuila. O le faia o lenei mea, o le masini paʻu ua tuʻufaʻatasia ma pu i luga o le faleuila fata ma mimilo le uafu ua suia.

A maeʻa ona faapipiiina, o le tane e fesoʻotaʻi i le plumming system. Ina ia faia lenei, faʻafesoʻotaʻi le faʻamafanafana o le a tautua ai le vai malulu. I le taimi lava lea e tasi, e tatau ona sulu lau vaai mo le nofo ai. I lona toesea ai, o le fesootaiga o le a amata ona tietie. Ina ua mavae lena, ua folau le vai i totonu o le koneteina. Afai o loʻo faʻapipiʻi saʻo e le Plumping, ona o soʻo se tasi o fesoʻotaʻiga o le a tumau le mamago ma le faleuila e mafai ona faʻaaogaina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se tane i le puipui

O nisi faletaele faʻataʻitaʻiga e aofia ai le faʻapipiʻiina o potu faleuila o loʻo i ai tane o loʻo lafi i le puipui. O nei masini tusi faitiga e le naʻo le faʻasesega o le faʻauiga, ae matua aoga foi. O ni suiga e mafai ai ona e sefe le avanoa avanoa ma e le mafai ona solia.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo Cafes ma faleaiga: Mea lilo o le filifiliga sao

Faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻapipiʻiina i le puipui o loʻo faia i le sologa lelei palasitika. Faatasi ai ma ona lava ituaiga, latou te matauina oloa masani masani ma maua se vaaiga lautele o le storess. O le faʻapipiʻiina o loʻo faia i le ata tusi poʻo se faʻavaʻa o le potopotoga faʻapitoa, tuufaatasi ma le faʻavaʻa o le faleuila na taofia. Mo se tane faapena, o le seti o fusi e alu ma le oloa lava ia.

Ia faʻapipiʻi lelei pe sui le tane i le puipui, e tatau ona e mulimuli i ai manino i fautuaga e tuʻuina atu e le tagata gaosi faʻamaumauga. O le fausia o tane na fai o le faʻamalosi o le panene o loʻo tupu mai i se ata o le puipui poʻo le taofi i luga. E masani lava e iai ni faʻamau e lua i luga o lenei vaega e alavai ai alavai eseese o le vai. Faatasi ai ma lenei masini e mafai ona sefe le vai.

Aveesea o faʻafitauli o faʻafitauli o le alavai

O le malepelepe o le alavai alavai e masani ona tupu faʻafuaseʻi ma mafai ona oʻo atu i se mea moni o le mala. Ina neʻi latou aloese mai faʻafitauli matuia, ma ina ia aua nei toe faʻaleleia ni tuaoi, ma e tatau ona faʻateʻa vave. Tele e masani ona tupu se faʻafitauli pe a faʻaauau pea le faʻatumuina o le tane o le tane ma le vai ma le gaʻo pea o le amataga. O nisi taimi e faʻateʻaina ai se faʻafitauli e le mafai ona faia e aunoa ma le atoatoa poʻo le vaega o le sui o le sui mo le moli moli. O le mafuaʻaga o sese e ono avea ma laei o paʻu o paʻu, o le faʻamaufaʻailoga, tapuni-o alatoto poʻo isi vaega.

Meafaigaluega manaʻomia mo le suia o alatoto:

Faapipiiina ma suia o le alavai

O tamaʻi meaʻai uma i le galuega o le alavai o le auvai o tane e tatau ona aveʻesea i le taimi puʻupuʻu, a leai o le iʻuga e mafai ona faʻanoanoa mo tuaoi mai le pito i lalo.

  1. E faʻamalamalamaina le mauga - o le ki i le 13.
  2. Ina ia mafai ona tatalaina le suavai o suavai o le vai - le ki i le 22.
  3. Fetuunaiga ki (sui 2 mea faigaluega muamua).
  4. Alavai tane tane.
  5. Faapipiiina lipine.
  6. Liligi.

Float Crane Sui Selky Detelogy:

  1. O le vai e pa'ū atoa mai le tane.
  2. Faʻaaogaina se Wrench, o se vaega foliga e le fuafuaina, o loʻo fesoʻotaʻi ma le paipa o le vai sapalaiina paipa ma se alatoto o le opeta.
  3. Ua motusia le Leve.
  4. O le le taliaina i totonu ma fafo atu o nati.
  5. O le fola o le fola o ufiufi.
  6. O le alatofo fou ua faʻapipiʻiina ma o le lafu paʻu ua faʻapipiʻi. E manaʻomia le faʻaaogaina o mea lava e tasi o loʻo faia.
  7. Vai amata i le tane.
  8. O le leve o le float ua mautu i le itu taumatau.

Mataupu i luga o le autu: Faletupe Fale mo pusi ma Kogtechochka Fai oe lava

Siphon Membrane sui tekonolosi:

Ata o le masini o loʻo flaot i luga o le maualalo-ufiufi taʻavale.

  1. O le lever Leve e masani o le crossbar, o loʻo faʻapipiʻi muamua nai lo le tapuni.
  2. Vai e alu ifo mai le tane.
  3. SIPHONCH MO vaivai vaivai.
  4. Motusia mai le le mautonu lever.
  5. Le suiga o le membrane.
  6. Le isi, e tatau ona e aoina uma faamalosia na faia, lea na aafia ai i le faasologa sao.

O le faʻafitauli o le noisy tane faʻatumuina mafai ona aveʻesea e mafai ona aveʻesea e ala i le faʻapipiʻiina o le mumu. O le faia lea o lenei mea, o le pamu o le palasitika tube e faʻapipiʻi i le alatoto alatoto. Afai e le fesoasoani, o le faʻamalosia o le fola opeve e mafai ona aoga. Afai o le faleuila tank amata ona le mautonu, ona manaʻomia lea e sui le kaka poʻo le tosoina o le nati.

Faatasi ai ma le mauaina o meafaigaluega talafeagai ma le sulufaʻi, iloa le alavai a le alavai ma le sui o le sui o le sui, o galuega uma e faʻaumatia ai le tele o tagata faʻapitoa.

Faitau atili