Auala e Filifili ai Auupega mo Grosictoc Dortors

Anonim

O le ulufale faitotoa o loʻo faia, muamua o se mea uma, o se puipuiga puipuia: O se nofoaga nofomau mai le leai o le leai o se auala, ma le auala e le faʻatagaina. I lenei tulaga, o le tulaga maualuga e manatu o le malosi ma le talitonuina.

Auala e Filifili ai Auupega mo Grosictoc Dortors

Taulimaina i luga o le taulaga faitotoa

E manino lava, e tatau ona fetaui le faitotoʻa o le faitotoʻa le vasega o le oloa i le faʻatonuga e le liliu i se vai vaivai.

Ulufale faitotoa: manaoga

O le masani a filifiliga, faamasinoina e le toe iloiloga - uamea. O le faʻauiga o loʻo aofia ai ni laupepa e lua - o le maʻai o le mulimuli mai le vasega vasega, ma o loʻo iai i lipine. O le Steel Box, na faia e le US, poʻo le punou metotia, o loʻo faʻatumauina i puipui ma le pine ia le itiiti ifo ma le 15-20 le malosi maualuga o le fausaga atoa. Ina ia tuʻituʻi mai se pusa agavaa mai le pusa mai le puipui toetoe lava a le moni. I le ata - Soure Steash.

Auala e Filifili ai Auupega mo Grosictoc Dortors

O le malosi ma le faʻatuatuaina o le oloa na tuʻuina mai o le le mautonu - maualuga maualuga mamafa ma faigata o le faʻapipiʻiina. O loʻo manino lava o ni mea e maua ai e mea a le faitotoʻa o Tolet

  • Malosiaga - o le 'au e tatau ona tafia le uta na faia e le aofaʻiga atoa o le faitotoʻa o le faitotoʻa - mai le 80 kg, ma le osofaʻiga o le a faʻamalosia. Ole pasene e ausia i le faʻaaogaina o mea talafeagai ma le faʻaopoopoina o le suli o le oloa;
  • O le faʻamamaina o le Disture o loʻo i ai - O le faitotoʻa ulufale mai o loʻo feagai ma mafuaʻaga le tau, o le mea sili ona faʻaleagaina - timuga ma le kiona. O le mea o mea e tatau ona e maua ai le manuia tetee i le gaioiga o le susu;
  • O le tetee lea i le vevela o feeseeseaiga - o se tulafono, o se mea tatau e tupu i le taimi o le faʻagaioiga o oloa i tulaga o le mamafa o le taumalulu ma e taua pe a oʻo i se faʻamalosiga lomiga;
  • O le a le tumau - toe faʻaleleia o mea faigaluega faʻapipiʻi i luga o le uʻamea, e maua ai le sili atu faigata: O le upega tafailagi e sili atu le mamafa, poʻo le faʻatauaina o le malosi o le mamanu. Ina ia aloese mai isi faigata ma tau, na te fautuaina le siakiina muamua o le sili ona faatuatuaina.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te faia le apo i totonu o le faitotoa e te faia oe lava

Auala e Filifili ai Auupega mo Grosictoc Dortors

O faitotoʻa o loʻo faʻaogaina e le faitotoʻa laupapa i totonu o fatu fatufatu, faʻamau le manaʻomia. O lo latou mamafa e tele laiti, o le faʻapipiʻi e sili atu faigofie, o lea o lima ma loka mo laupapa, e le itiiti ifo ma le faʻatuatuaina.

Taulimaina mo le faitotoʻa faitotoʻa: mamanuina

  • Tutoʻatasi - o se tutoʻatasi elemene ma e le fesoʻotaʻi ma le lokaina o le uccanism. E faʻapipiʻi saʻo i le laupepa o le faitotoʻa, e masani lava ona i ai se pepa pai, pei ona mo le tatalaina, tusa ai ma iloiloga a tagata faʻaoga, e sili ona faigofie. E mafai foi ona faia i le faiga o se polo pe o se matasele. O le mea e masani ona faʻaaogaina e masani ona faʻaaogaina mo le teuteuina, tuʻuina atu le oloa o se foliga le masani ai, aulelei foliga. O lea filifiliga e faʻaseseina e le sili lona amanaʻia, aua e le afaina ai uiga manaʻomia o le faitotoʻa. E fautuaina le filifili o lea ituaiga fetaui lelei mo aʻoga lautele - aʻoga, faleoloa ma le pei.

Auala e Filifili ai Auupega mo Grosictoc Dortors

  • Omiga - e fesoʻotaʻi ma le paʻu pe a mafai ona e taofia le sash malosi tapunia, ae le lokaina. I le lautele lautele, o le laulaufaiva malolo i luga o le faamoega o le tali pepa ma taofi le tautotogo. Ina ua oʻomi le tautotogo, e faʻasao iai ma ua lilo le laulaufaiva i totonu o le loka. O le togafiti e maua ai se fesoʻotaʻiga faifai pea o le sash ma le siʻitia o le pusa, lea, i le taimi, faʻafaigofie le tapunia.

Faapipiiina o le tulei malosi e sili atu faigata. Faʻapipiʻi, e tatau ona e 'aveina le pito i luga o le' ie i totonu ma faʻasaʻoina lima i luga o le toʻotoʻo ma le tasi ma i le isi itu, e tatau ona e mafaufau i ai i le umi o le pine. A manaʻomia, o le toʻotoʻo ole a tatau ona teuteu. Filifili mo le faitotoʻa o loʻo i ai o loʻo fautuaina le filifiliga filifilia ma se isi soʻotaga, e pei lava o le a le manaʻomia lava i tapulaʻa. O le ata o loʻo faʻaalia ai le filifiliga o mea faigaluega.

E masani ona faʻaaogaina ni au faʻamalosi tino ma loka eletise.

  • O le faʻavasegaina - poʻo le Nob e fesoʻotaʻi foi ma le Fale-Tatala pe tatala le auta e manaʻomia e faʻaliliu ai. Pei o se tulafono, e iai se pupula foliga. I luga o faitotoʻa o faitotoʻa, e mafai lava ona e vaʻai i le filifiliga o loʻo fesootai ai le nob ma le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga - I le tulaga lea, ua tuʻuina ai se ki i le ogatotonu o le nopapa. Ae o ata faʻaonapo nei ua le toe faʻaaogaina. Soʻo se mea, ua sili atu i luga o le Upega Tafaʻilagi - o le 'au, o le larva o le loka siliva, o se sili ona lelei mo hackis, o lea e le o se mea e filifilia ai se masini.

Mau i luga o le autu: E faʻafefea ona fesoasoani e suia lau fualaʻau 'aʻai i totonu ma lona ata?

Auala e Filifili ai Auupega mo Grosictoc Dortors

Metotia o faapipiiina

Mo le faitotoʻa faitotoʻa e masani ona faʻaaogaina i totonu o le mogamise loka. Faʻasoesa le faʻaeʻeina o le laʻau faʻaiu o le laʻau, pei ona faʻalavelave ai le faʻamaoni. E taui ai, o le loka ua puipuia e cornmlerk. Metotia o le faʻapipiʻi o le a faʻalagolago i le avanoa o lenei vaega.

  • Faapipiiina mo pepa folau - faia ma le fesoasoani o fao. O se tulafono, o le metotia faʻaaogaina mo filifiliga tuʻutuʻuga. O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o faʻamau.
  • Faapipii i luga o le pine - e tatau pe a faapipiiina le tuufaatasia. O le pine pasi i mea uma paposa ma faʻalelei i itu uma e lua ma fao. Taulimaina o latou lava i luga o le pine. O lenei metotia o le faʻapipiʻi e sili atu le faʻatuatuaina ma e le faʻavaivaia le paʻu o le paʻu.

Auala e Filifili ai Auupega mo Grosictoc Dortors

Mea

E pei ona taua, o le faitotoʻa o le faitotoʻa mo se uʻamea faʻapipiʻi e tatau ona sili ona maualuga le malosi ma le sili atu le tele avega. O lea la, o mea faapena e pei o palasitika po o tioata e tatau ona teena muamua.

  • O le laʻau e le manaʻomia mo le uʻamea na faʻaogaina, ae mafai ona faʻaaogaina mo fafie. E tatau ona totogi i totonu o le fafaga fale, atoa o laupapa maupuʻele e mafai ona avea ma mea mo mea e lelei, pei o le 'au o loʻo feagai ma se taimi puʻupuʻu.
  • O le maa - Faʻapea o le tautala, matou te talanoa ai e uiga i le uʻamea uamea ma se maa luga o le maa. O se filifiliga lelei tele lea, e ui ina e le masalomia se aulelei, faʻamasinoina e le toe iloiloga. Ae e sili i se pe o se fale tumaoti, pe i totonu o se fale mautotogi ma le puipuiga. O le 'au i lenei tulaga na ofuina ai le mama o le gaioiga. O le faʻamalosi i le faʻataunuʻuga e seasea lava ona seasea.

Auala e Filifili ai Auupega mo Grosictoc Dortors

  • Uamea - Alidzed Aluminim, Simmin - Aluminim ma Zinc AOO, Steel ma aemaise Fusi. O lisi tapenana e iloga ona iloga i le maualuga o faʻafitauli, tumau, faʻaiʻuga i le maualuga malosi ma sili ona lelei foliga. I le ata - Swel Fittyings.

O le faʻaleleia o latou uiga, metotia faʻapitoa o loʻo faʻaogaina: Pring, Nickel, Taʻalo, ma Olo ma le Pei.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e filifili le taugofie taʻavale faitotoʻa mo fale

Auala e Filifili ai Auupega mo Grosictoc Dortors

E tutusa lava le lelei o le faiga o le saʻo o le faʻaaogaina o oloa na faʻaaoga e lafo ai. Ae o loʻo 'ou apo, uʻamea ma isi loa, faʻatasi ai foʻi ma le mamanu o la lima ma foʻi fetaui lelei. I le ata - na galue-ironou i tua.

Faitau atili