Faʻafefea ona faia se faʻata i faʻafefeteina o ou lima?

Anonim

A maeʻa o le taualuga i aso nei, e leʻi mafaufauina ma muamua ni fofo. O se tasi o nei faʻataʻitaʻiga e mafai ona avea o se faʻata o le faʻauiga e mafai ona faʻaalia ai le avanoa.

Faʻafefea ona faia se faʻata i faʻafefeteina o ou lima?

Lau tioata faʻapipiʻi papatusi i luga o le taualuga o loʻo faʻapipiʻiina pe nonoa ma faʻapitoa faʻapitoa-tusi.

Fai se simror o le sifi o ou lava lima e le faigata tele, pei ona foliga mai, e tele naua le faʻapipiʻi filifiliga . O mea e le masani ai, ae o le matagofie o le aoga o le rhe, o tautau i luga o laupapa ma timror o lo o faapipiiina pe i luga o le atoaga o le taualuga, pe na o lona itu filifilia.

Filifiliga mo le taua

Fai se simror o le sifi ma ou lava lima mafai. E tele filifiliga:

Faʻafefea ona faia se faʻata i faʻafefeteina o ou lima?

O le pogisa o le pupula ata, o le malosi o le "faʻata" o loʻo faʻaalia.

  1. Mafai ona faaaoga mea. Ose ata faʻapitoa PVC ua faʻaaogaina, o loʻo i ai le maualuga o le faʻaalia. E mafai ona faʻaaogaina ni mea mo soʻo se potu, o le faʻapipiʻi e faia tonu lava mo soʻo se isi vaetolu. E mafai ona e faia le matagofie o le tele-maualuga fausaga ma cornice moli.
  2. Polystyrene oloa i luga o le inivesi faavae. O lenei mea na faʻataʻamilomilo poʻo le fasi mea e faʻavae i luga o le polystyrene. I fafo o le ufiufi i se polythylene faapitoa ata tifaga. O lenei filifiliga e le fautuaina mo nofoaga susu. Ma le isi, o mea e le mafai ona vevela.
  3. Faatopetope i totonu o le tulaga o le palasitika poʻo uʻamea uʻamea ma le faʻata i luga. E masani ona avea o se vaapiapi uumi.
  4. Glass Classic Wables e mafai ona tele foliga ma lanu. I luga o le lalagaina o loʻo faʻapipiʻiina pe faʻapipiʻiina ma faʻapitoa faʻapitoa.

Galuega sauniuni

Faʻafefea ona faia se faʻata i faʻafefeteina o ou lima?

Fuafuaina o le pu o le pu.

Ina ia faia se faʻaalo faʻafefe ma ou lava lima, e tatau ona e muamua saunia le laulu e faigaluega, filifili mea mo le nanaina.

Galuega sauniuni:

  1. Muamua, e manaʻomia le fuafua lelei le tele o mea. E faʻalagolago uma lava i le faʻavae o pou, o le a le nofoaga o le a latou faʻapipiʻiina. E muamua le manaʻomia le faia o se ata o loʻo faʻaalia ai le nofoaga o tagata taʻitoʻatasi o loʻo avea ma latou foliga. O le a sili atu le faigofie le faʻatatauina o le vaega, tuʻuina atu le tulaga o mea i luga o le laufanua o le taualuga ma le lapoʻa, o le ituaiga elemene taʻitasi. Muamua e tatau ona e mauaina le vaega o faaputuga taʻitasi, ona o le atoa o le a fulafula. Vaevaeina le vaega atoa i le tau o faaputuga taʻitasi, e mafai ona maua se aofaʻiga. Afai o le atoaga o le taualuga o le fitu, pe a tatau ai ona o ese mai le 5-10% i luga o le aʻe. O le aofaʻi o kelu e fuafua e fuafua i le tafe o le tafe.
  2. A maeʻa ona e manaʻomia le saunia o le laualuga o le taualuga. E tatau ona lamolemole ma lamolemole, paʻepaʻe poʻo le vali e tatau ona aveʻesea ma le faʻaeteete. Ona suʻesuʻe lelei lea ile vaʻa pe a iai se manaʻoga, ona faʻaitiitia uma ai ni faaletonu. Stucco e faatatau mo le feololo. Afai e malosi mea e malosi, ona manaʻomia lea o le faʻaaogaina o laugutu. Afai o le faʻatalanoaga faʻataina o loʻo faʻaaogaina i le umukuka poʻo le faletaele, e tatau ona e faʻatau le laualuga o le tele-teteʻe i luga o le ogatasi.
  3. O le fetuutuuga e tatau ona faia ma se Speciate Special, e tatau ona matutu i luma o le tipima.

Tusimauga i luga o le Autu: Faʻamalosi Valigiina o le Koluseto: Cross, pei o le vave, vitio ma ata, ata i luga o alafata, fugalaʻau

Faʻapipiʻiina o se faʻata o le faʻata

Faʻafefea ona faia se faʻata i faʻafefeteina o ou lima?

O le faʻataʻoto o le siufaʻatasi e mafai ona faia i auala eseese, ae o le faigofie o le metotia o le faʻaalu o pou mo le taualuga.

Le isi, e mafai ona e amata faʻatulagaina oloa faʻata. O ia galuega e mafai ona faia e se tasi o metotia fuafuaina:

  1. E mafai ona e faʻaogaina na o le kulimi faʻapitoa, e mafai ai ona e vave faia ma faigofie ona faia galuega.
  2. E mafai ona ou faʻapipiʻi ni tili e faʻaaoga ai le faʻapitoa o le faʻaaogaina o le tagata e fafaga o latou ulu e maua ai se masini teuteu, i.e. E avea i latou ma auala o le resitalaina.

O le Embodimt o loʻo faʻaaogaina tele taimi, ae e mafai ona talafeagai mo se lamolemole luga. E le manaʻomia ni mea faʻapitoa, e manaʻomia ona e saunia le vaalele. O le faapipiiina faagasologa e pei ona taua:

  1. O le mea e sili ona gaosia e le Primer, ua uma ona fai mai, o lona vaega e tatau ona matutu muamua aʻo le o le a faʻapipiʻiina le nonoa.
  2. O le kelu ma le spalala e faʻaaoga i luga, e le tatau ona mafiafia le vaega o le mea mafiafia pe manifinifi. Le Kelu pe a uma ona apalai e tatau ona matutu mama e faaleleia ai le faaleleia.
  3. Ma le isi, o le spat e tatau ona faʻaaogaina ma le kulimi faataamilo i le o siʻosiʻo i totonu o le faʻata. A faʻapipiʻiina, e tatau ona faʻamausaliina ai i le vaalele vaega ma kulimi.

O soʻotaga uma e tatau ona faia maualuga, e tatau ona tusia faʻamalosi elemene mautu ma le saogalemu.

A leai, o se auala matagofie o le a amata ona mou ese. O le galuega e sili i totigilima e le o le alu e tuʻu mai auala mai tamatamailima. Fetaomi vaega uma o le unang e manaʻomia e se paʻu faʻatauaina.

Mo le galuega, tatou te manaʻomia ni mea faʻapitoa ma mea faigaluega:

  • Faʻata o le paʻu o foliga talafeagai ma tele;
  • Faakelu mo le taele;
  • fale malo;
  • Seti o uamea spatralas;
  • tono;
  • Amata ma faaiuina PITILE;
  • Paʻu paʻu;
  • Puipuia totigilima.

Faʻavasega faʻata

Faʻafefea ona faia se faʻata i faʻafefeteina o ou lima?

Faapipiiina o polokalame o le fuafua papatusi.

E ese le suia o le tagata lava ia ma le paʻu, pe a tatau ai, e mafai ona e aveese ni faaputuga ma sui pe a faʻaleagaina. O lenei metotia ua faʻaaogaina pe a le mafai ona i ai le maualuga o le laualuga pe manaʻomia e tuu le ogatotonu o le avanoa i le vave mafai. Peitai, ma le taua o eseʻese, lea auala e le fautuaina, o loʻo sili atu ona saunia le fanua.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te faʻaaogaina pupuni mai le velvet ma velololo i totonu

Ina ia faʻafaigofieina le siʻosiʻomia ma lenei metotia, e manaʻomia le sauniaina o le faʻasologa o loʻo mulimuli mai nei:

  • Talepe;
  • teuteuga faapitoa o tagata lava ia-fetufaaiga;
  • vili;
  • fale malo;
  • Puipuiga totigilima;
  • penitala.

O le galuega ua faia i lenei auala:

  1. Muamua e te manaʻomia e fuafua le numera o oloa ma fao. A maeʻa, le faʻailoga o loʻo faia.
  2. O le 'au e faia e ala i le faʻapipiʻi pu mo le paʻu ia lava ma mo le vaega o le vaalele.
  3. O le faʻaliliuga o le faolu paʻu o loʻo tosoina i luga o le laʻau. A o aveina pu, e manaʻomia le faʻatagaina o le paʻu i le faʻavae i le pito i lalo ina ia faʻafaigofie ai ni faʻailoga faigofie. E manaʻomia mo elemene taʻitasi mai le mea sese e faia ai faʻailoga faʻailoga e fetaui ma faʻailoga i luga o le taualuga. Ona vave lea o le faapipiiina ma faigofie.

O le faʻaituau o le faʻaituau o se mea e le masani ai, ae o le lanu matagofie o le filifiliga. E mafai na o le faia i se isi fausaga, ae o le faigofie o le filifiliga o le faʻaaogaina o fulufulu paʻu i le taualuga i luga o se tamai laupapa. O lenei mea e mafai ai ona faʻamalamalamaina se avanoa, fai i totonu o totonu e sili ona lalelei. O lenei galuega lava e faigofie, e mafai ona e faʻafetaiaʻia, e mafai lava ona e faʻafeʻeseina, e leʻo tele sona poto masani.

Faitau atili