Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa ma e le faʻaleagaina vaega o le auala? (vitio)

Anonim

E taua i le faʻamaeʻaina o le upega tafailagi o mea na taua ai. O faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatuatuaga o tamaʻitaʻi o loʻo taʻamilosaga. Teamū tuʻufaʻatasia e faʻatuatuaina ai uiga faʻagaioiga. Ae i lea taimi latou te mafai ona malepe pe ono maua le manaʻoga e sui atoatoa le atoa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa. O lea, e tele tagata o ona fale, e mafai e le aveeseina o le faitotoʻa o le faitotoʻa?

Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa ma e le faʻaleagaina vaega o le auala? (vitio)

Ata o le nofoaga o le nofoaga leaga o le faitotoʻa.

Ituaiga o faitotoa faitotoa

Ae le i toe fai le galuega pe sui le auala amata le faitotoʻa, e manaʻomia le iloa o le a ituaiga o loʻo faʻaogaina. I le taimi nei o ni peni o ni ituaiga:

  • tulei lima;
  • Knobs-Naroes;
  • Tuufaatulaina mechanasms.

Faʻaputuputu o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa ma i totonu (fafo) faitotoʻa. O a latou uiga faʻapitoa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo alu i totonu o le tapoleni ae o loʻo sifi i luga o le 'au. I le tulaga masani, o le lokaina o le kackanism o loo i le tulaga lautele.

O ia masani-ese fale e masani ona faʻapipiʻiina i luga o faitotoʻa o loʻo i ai loka mokesi. O loʻo faʻapipiʻiina le puipuia puipuia, o le mea lea e tatau ona puʻeina ai ma le faaeteete le taulimaina o le le mautonu ina ia aua neʻi faʻaleagaina le ufiufi. Ma le gata la, e alagatatau ai ona manatua le nofoaga na iai le Nofoa.

Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa ma e le faʻaleagaina vaega o le auala? (vitio)

O lapotopoto le 'au e tatau ona matua faʻaeteete e aua le faʻaleagaina vaega o le auala.

O le tuʻituʻi e masani ona faʻaaoga e tapunia ai faitotoʻa i totonu o faitotoʻa. E faia i le tino o le polo, i le ogatotonu o le lelei lea o le ki. E mafai ona e tatalaina lenei loka faʻaaoga le ki i le tasi itu, ma le isi itu o le faʻamau faʻamau.

O faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faia i le ituaiga o fuafuaga faʻapitoa-overlays na faʻaaogaina i puipui tele. O lo latou heart o loʻo faia saʻo i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faʻaaogaina o le tagata lava ia o oe O sea 'au o loʻo faʻaogaina i se sui o le taʻavale e mafai ai ona e faia se faʻatuatuaina mautu o le faitotoʻa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tuʻu le ata o ata i luga o le puipui ma puipui puipui: mea, mea faigaluega, galuega sosaiete

Na avea ma le fiafia

Ina ia aveese le faitotoʻa faitotoʻa, e tatau ona e saunia se slotted ma crusade sikulu. I le taimi o lenei faiga, o le ki tigaina e aoga tele ona o lea e tatau ona sapalaiina ma le faʻatautaia.

Value mai le faʻaaogaina o se sikuluso scrawder, e manaʻomia le piki i luga ma aveese le lapotopoto suauʻu, o loʻo siomia ai le auala. Sosoo ai, faʻaaogaina o se ki o le ki, lea i le tulaga o lona le lava mafai ona suia i se mea e mafai ai ona kiliki i le stolepled ma toso le 'au. O le 'au e tatau ona toso ma le faaeteete e puipuia le masini masini i le malepe.

Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa ma e le faʻaleagaina vaega o le auala? (vitio)

Ituaiga o peni-knobov.

A uma ona aveʻesea le pad, e manaʻomia e tatala le fao i lona itu. I luga o faʻataʻitaʻiga eseese, o le numera o fao ono eseese, ae o le averesi o le 3-4 pcs. O lenei e mafai ona e lafoaia le faitotoʻa faitotoʻa i itu uma e lua o le faitotoʻa. Mulimuli ae e tatau ona e faʻaseseina le faʻapipiʻi o faʻapipiʻi e taofi ai le auala.

A maeʻa ona faʻamaonia le galuega atoa o le auala atoa, e manaʻomia le faʻavaeina o vaega o totoe ma le faʻaʻoleʻole faʻapipiʻi (pa) i le tagata poto. I le taimi lava lea, o le sikuea talaaga i le mamanu o le loka masini e tatau ona malemo i le taofi. Mo lenei, o le tinouila e tatau ona liliu i se auala e faʻapea o ona foliga o loʻo tatagi le mafiafia o le sikuea faʻataʻamilomilo o le sikuea rodd.

Taimi mulimuli o galuega

I le laasaga mulimuli, vaega e faʻamamaina o le 'au ua aveeseina seia oʻo ina taofia. I le taimi e tasi, o le kuka e tatau ona faʻapipiʻiina ina ia faʻapipiʻiina ona fale e tuʻufaʻatasia ma le sasi i auala. A leai, aoina uma le loka poto o le a toilalo.

Ina ua uma ona aoina uma elemene elemene, e tatau ona e siakiina le lelei o le galuega ma faʻamautu o le faitotoʻa. Ina ia faia lea, o tailima i itu uma e lua o le faitotoa liliu i le taofi. I lenei tulaga, o le suiga e tatau ona faigofie. Leai ni kiliki e tatau ona matauina. O se faʻasologa e tatau ona toe faʻaalia 5-6 taimi. Afai e sologa lelei mea uma, e mafai ona e alu i le taotoga o le faitotoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se pepa puipui mo se tamaʻi alatele: o talaʻaga o lesona

Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa ma e le faʻaleagaina vaega o le auala? (vitio)

O le Scheme e sili ona fai i luga o le sikuea faavae.

Vaita taimi atonu e i ai tulaga pe a leai se mea e manaʻomia e suia ai le tapunia atoa o le uʻuminis, ma e manaʻomia e suia le itu o lona ō. Ia feagai ai ma se galuega faapitoa, e manaʻomia ona e faʻafetaia le faʻavae atoa o le loka. Ina ia faia lenei mea, aveese lima ma faʻasaʻo le loka i le tulaga tapunia.

Ona e manaʻomia lea e liliu le au ma le loka vaega i le itu pito i tua ma faʻaofi i le lokaina o le loka. Ma le isi, o le fesootaʻiʻoloa lona lua ua faʻaofi, o faʻapipiʻi uma e ono tui ma o le fausiaina tulaga ua siakiina.

Galulue ma 'au

Afai o faitotoʻa i totonu o le fale e faʻaauupegaina ma le le mautonu auala masani, ona ma se sikulukalaiva, e tatau ona e faʻaaogaina le fao i luga o lona vaega autu. A maeʻa lenei faʻagaioioiga, e manaʻomia le asiasia o le 'au. E fesoasoani lea pe e te le faʻaalia lava. Afai o le malologa ua iloa, e sili ona lelei le suia atoatoa atoa o le manava atoa.

Suia o le manava e sili atu le faia i luga o se foliga tutusa. Afai e leai se avanoa, ona e manaʻomia ai le mautinoa o se masini fou, le faʻaaogaina o le pad coanc ma le faʻataʻitaʻiga muamua. Lenei o le a fesoasoani aloese aloese mai le faʻaita o isi pu, e masani lava ona le mafai. E mafua ona o le mea moni o le a matua maualuga tele pu fou ile tuai. Lenei o le a tautua ai i se faʻaopopoga i le faʻatupeina atoa o le tatalaina, lea o le a le faʻatagaina e faʻatuatuaina failauga faʻatuatuaina.

Meafaigaluega mo le galulue ma faitotoʻa faitotoʻa.

Ina ia aua neʻi faia se mea sese i se filifiliga tutusa, o le filifilia o le 'au fou e tatau ona faia na o le faʻamatuʻu o le mea tuai. Ma faʻatasi ai ma lenei faʻataʻitaʻiga alu i le faleoloa ma filifili le faʻataʻitaʻiga manaʻomia.

Faʻapea foʻi, o masini loka loka e mafai ona faʻaauuina i le faʻasoaina o le toʻotoʻo. Ina ia fuafuaina lenei, e tatau ona e faia le au i le itu o le faitotoʻa, ae i le isi, liliu i le isi itu o le faʻasologa o le faʻasolosolo. I le mea na tupu o se toʻotoʻo e tasi ua faʻapipiʻiina, o le lona lua o le sui o le a le masani ai. A maeʻa, le faʻafeagai o le itu e manaʻomia ona toso aʻe mai le faitotoʻa. E manaʻomia le faia lelei ia aua neʻi leaga le togi o fesoʻotaʻiga.

Mau i luga o le autu: o loʻo faia e oe lava: ni mea e fai ma meaafale mai le maea, rope poʻo le jute i totonu (45 ata)

Tufa ma masini masini

O loʻo faaauʻuua na itu i latou i soʻoga ma taʻaloga masini, e tatau ona e aveese le mea sili ona malu ina ia aua neʻi solia le masini atoa. O lo latou faʻalavelave e faia e faʻaaoga ai se sikulukalaiva, o loʻo amata ese ai le faʻaseʻe. Ona fai lea o le decorates decotives luga o itu uma e lua. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia aua le aveina, aua ua faia lelei o uʻamea.

O le vaega autu o ia masini o le laina o loʻo faia i foliga o le o le o le feololo, ma le ituaiga o auala mo le galuega o le laulaufaiva faia ai le laulau. O lea la, i le taimi o le galuega, o mea uma e sili ona faʻamamaina e tatau ona saga lelei lava ina ia aua nei galo le faʻapipiʻi nofoaga.

A faʻapea e le i ai ni faʻalelei uma, e tatau ona e suʻesuʻeina le mamanu atoa ma malamalama pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le 'togafiti. Afai o le pu o loʻo faia i luga o le rod o loʻo i ai le foliga o se maʻi, o le tuʻituʻi e tatau ona tutusa ma tutusa lava le lautele. O le tamai pine ua faʻaofi i se pu tutusa, o loʻo iai se pulou i le tasi itu.

Afai o loʻo iai se mea tutusa i le mamanuina o le faitotoʻa o le faitotoʻa na tapunia masini, ona faigofie ai lea o le 'au ona aveese. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e aveese le laina-plugs ma toso ma le toto i fafo le pine.

O le pulou o le PIN e faaauupegaina o le a le faʻatagaina o ia e paʻu ese mai le pu i le taimi o le fesuiaʻiga o le auala. O lea, e alagata ona e manatua, e ala i le faʻatinoina o se fono tuʻufaʻatasia, e tatau ona faʻaofi le pine i se auala pito i luga o le pu.

O le faʻatinoga o galuega i le soona faʻataʻitaʻiina o faʻafanua, e tatau ona faʻaalia o galuega uma e manaʻomia ona fai ma le faʻaeteete male ma le faʻaeteete, ina ia aua neʻi faʻaleagaina elemene o le inisi atoa.

Ma le isi, o faataatia ai auiliiliga i se auala faapena e le mafai ona galo le nofoaga na faapipii ai.

Faitau atili