Moli uila (Shah)

Anonim

O le moli uila (sho) ua fuafuaina mo le taliaina, faapea foi ma le tufatufaina o le eletise eletise e oʻo atu i le 380 volus o le 50 HZ. E masani lava talipupuni o loʻo faʻapipiʻiina i fale nofomau, pulega poʻo isi ituaiga o fale. Faʻafetai i le faʻapipiʻiina o ia talita, e mafai ona e maua le puipuiga mai le faʻaitiitia ma le puʻupuʻu matagaluega nei.

Moli uila (Shah)

I ai

I lenei mataupu, tatou fea ma mamanuina o moli uila. O le a aʻoaʻo foʻi lea e faʻapipiʻi ai moli uila ma ou lima.

Aoga Faavasegaina

I aso nei o nei talita gaosia gaosi oloa faʻapipiʻi ni masini faʻapitoa mo puipuiga mai le onparasi o loʻo i ai le timu, otometi, pulea ma mataʻitu mea. Mo mea e maua ai le Laitiging aitema e tatau ona faʻaaoga domils air. O se mea mo le hull, uro faaaoga:

  1. Uamea.

Moli uila (Shah)

Uamea moli moli talita

  1. Le-afi palasitika.

Moli uila (Shah)

Palasitika sho

Ua masani ona faʻaaoga i luga uʻamea mo talita o le a faʻapipiʻiina i le lumanaʻi. O ia talita o le a i ai maualuga le puipuiga IP mai le aafiaga o siosiomaga vala. Ina ia faʻalautele le tautua o le 'olo o le uʻamea puipui, e tatau ona e faʻaogaina ofu vali. Ona o le maualuga o puipuiga, o tali tali tetele e faʻapipiʻi i mea uma o loʻo iai se tulaga lamatia o loʻo iai. I le faʻaopopoga, uamea Talitusi ei ai se faʻailoga faʻapitoa mo le fesoʻotaʻi o se uaea eleele.

O le Scho mai le le mautonu palasitika e maua ai foliga o le asthetic foliga ma e talafeagai mo le faʻapipiʻiina o totonu. O le palaai o ia talita e faʻamutaina atoa ai faʻaigoa le afi ma e le manaʻomia le paʻu. Fuafua i le ituaiga o faʻapipiʻi, o le talita e mafai ona:

  • faapipii;
  • fausia-in.

Na mafai ona faʻaaogaina ni fale e mafai ona faʻaogaina mo le gaosiga o aʻoga poʻo le ausilali o ausilali. Fausiaina-i moli moli e manaia ai foliga ma e talafeagai mo le faʻapipiʻiina i fale nofomau, lea e totogi atu ai mataupu o isi.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni i luga o se ie puipui

Fuafua ma Meafaigaluega

Afai tatou te iloiloina le faʻataʻitaʻiga o auiliiliga, ona mafai ai lea ona malamalama o loʻo maua ai se ki moli o le a tuʻuina:

  • ituaiga o elelaiga o palota;
  • Otootoga otometi o le tele o laina overhaust;
  • Otometi Intut Swatches.

O tagata gaosi nei i nei aso e maua ai le tele o itu, o le numera o fasi-i laina susulu, faapea foi ma le mana. Faigofie o le mauga e mafai ai ona e faia se nofoaafi.

Moli uila (Shah)

Mamanuina o moli moli

Tele talitapupuni e faʻaoʻo atu ma se faitotoʻa faʻapitoa, e taofia ai le faʻatagaina avanoa e sui ai masini. Faʻaogaina masini faʻaopopo, e mafai ona e faʻailoa i polokalame e aofia ai ma tape le moli i se taimi atofaina. O lenei saofaga i le teuga o le eletise eletise ma sili atu le otometi o le demonitetiction gaioiga.

E pulea le vavaeeseina o moli feololo ma puipuia le tulaʻi mai o le afi talu ai nei e faʻaaogaina ai le tele o le tele o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina Faapitoa Actives taimi vave tape le eletise eletise eletise e aunoa ma le solia o le masani ona galueina vaega o le eletise eletise.

Faaaoga moli uila

O le moli uila e le mafai ona faʻaaogaina e le gata i faleʻaga, ae i aso uma o le olaga. Latou te faʻatagaina oe e vave tape le uila masini i le tulaga o tulaga o soʻoga. Ia mauaina se tele o aʻafiaga, e manaʻomia le puʻupuʻu o fesoʻotaʻiga ma masini. Avanoa i na masini e mafai ai ona maua uma vaega o tagata. Taitasi faitotoʻa i totonu o talita e i ai se nofoaga mafanafana o le a taofia ai le faʻatagaina avanoa.

Malosiaga pads o auala fetuutuunai auala

E le sili atu i le 50 vots tatau ona faʻaaoga i le malosi o le posable luminare i potu ma faʻateleina lamatiaga. Mo lona liua, faʻaaoga i lalo tuʻutuʻuga. Mo nei tagata gaosi gaosi oloa e faia ai talipupuni faʻapitoa o loʻo i ai i lo latou tototosi:

  • maualalo le transformer e fetaui lelei ma le voltage;
  • O le matagi ai malaga a le matagaluega e puipuia ai le matagi maualuga o le suiga;
  • O le au siva leo o le a puipuia ai laina aveesemo;
  • O le sone mo le faʻafesoʻotaʻi o moli alavai.

Moli uila (Shah)

Yatp-0.25

I le faʻaopopoina o le fuifui, uaea laina uaea e tau atu i moli tuʻutuʻuga e mafai ona fesoʻotaʻi ma fale. O le faʻatauga o le faʻavae o lamepa e le maualuga atu nai lo 12 volts mafai ona faʻaaogaina i mataupu nei:

  1. Nofoaga vavalalata.
  2. Ma se tulaga le mautonu o le tagata faigaluega.
  3. E i ai le fesoʻotaʻiga faifai pea o le tagata faigaluega ma uʻamea fausaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻavaivaia le cellar mai le faʻaʻaisa - o le saʻo o le vevela o le vevela mai totonu ma fafo

Ina ia sefeina lau auala e faʻapipiʻi ai se vaega maualalo i se talita masani. Ia faia lenei mea, filifili le faʻataʻitaʻiga talafeagai o le transformer ma agaʻi i le faʻapipiʻiina.

I fafo o le talita laau talita

Mai le masani ai vaega, o se mea na iloga e na o le mea moni e i ai le aoga otometi pe tusi lesona moli masini. Ina ia mautinoa le otometi faʻatonutonu o le pito i fafo moli, faʻaaoga:

  • Sailiga;
  • Tagata sauā;
  • Leo lelei;
  • faamatalaga faaletaumalo faaletausaga
  • E fesoʻotaʻi e pulea le aofia o le moli o le moli faʻalagolago i luga o le faʻafanua faʻapitoa o le nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina.

E mafai ona manaʻomia le faiga o le faʻatonutonu o le tusi lesona i mataupu nei:

  • lipea o le moli uila i le ao;
  • aofia ai le malamalama ma se mea sese;
  • Faʻamalosi le moli pe a le faʻaaloalo tulaga o le mea e faʻamalosia ai le tala.

Moli uila (Shah)

SHNO-400-6 / 1000-D

O le a alu i le tusi lesona o loʻo kilia le faiga faʻatonutonu, o loʻo faʻaaogaina ai ni suiga faʻapitoa. E maua e sensirs e manaʻomia mo le puleaina o loʻo iai i nofoaga lelei mo galuega. O le pule o le pule o le tusi lesona e mafai ona faia i auala nei:

  1. O se tasi o ia tulaga o le Tusi Lesona Pule.
  2. Sui i fafo poʻo le faʻapipiʻiina totonu.
  3. Toso-faamau nofoaga.

Moli uila (Shah)

Polokalame Pisno

Afai o le avega e fesoʻotaʻi i le talita sili atu nai lo le sili atu mafai ona faʻatagaina, o le fesoʻotaʻiga o loʻo faia i le tagata amata. I lenei tulaga, o le toe faamatalaga o le a pulea le talisapaiaina o le tagata ua amataina, ma o le a liua moli. O ia moli uila moli e faʻaigoaina o le "scho".

Faalavelave faʻafuaseʻi

O le moli faʻafuaseʻi ua maeʻa otometi le otometi. O loʻo i ai le tutoʻatasi o meaʻai ma le auvai mai le faʻaseʻe uila. O loʻo faʻamatalaina e le tagata talita mai oloa i fafo atu o le le tusa ai ma le "pio" ma le faʻaopopoina o le faʻasologa o le faʻasologa. Mo se faʻataʻitaʻiga, "Togioti-1" poʻo le "Sha 2-1.. O moli o moli faʻafuaseʻi e tatau ona faʻapipiʻiina i totonu o lamepa masani malamalama. Ina ua uma ona motusia le mana autu pe a uma se taimi, latou te otometi ona ki.

Ise eseesega i le malamalama o le poto, o le faalavelave faʻalavelave e le mafai ona e faʻaleaogaina. O le a mafai ona mafai i taimi uma pe auai i taimi uma pe a uma le otometi o loʻo taumafai e faʻaaoga se maneta amata.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai pipi pipi - sili atu nai lo le 30 pho ata manatu mo fale ma fale

O lenei ua e iloa le ituaiga fuafuaga ua i ai lona malamalama galufuina ma le mea o loʻo faʻaaoga. Matou te faʻamoemoe o nei faʻamatalaga e aoga ma manaia.

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le moli moli.

Faitau atili