Agrines i totonu: o tulafono o filifiliga ma le faia

Anonim

Mea faigaluega

Agrines i totonu: o tulafono o filifiliga ma le faia

Mo se tasi, o fuainumera o le toe faʻamanatu mai o aso ua tuanaʻi, ma e faʻamatala taua e se tasi le taua tele i ni mea laiti. I le ala, e oo lava i le le fiafia tele o le vaʻavaʻaia mo le mautinoa i le fale o loʻo i ai ni ni tamaʻi pepa. Ma o nisi taimi o le mea e mafai ona faʻamatala e uiga i le e ona le fale sili atu nai lo le tulaga o loʻo siʻosiʻomaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se teineitiiti faaonapo nei na te mafaia ona faʻatumuina ai se fale mautotogi i le lata mai o le masani - i tootoo i luga o paʻu, ma o lona natura o le tino. O le Pragmatic Pisinisi ma se ogatasi o elefane i lona tofi o le a foliga filemu ma le toafilemu. Oa i ​​lalo i totonu e le naʻo se mea le aoga na aumaia ai uo mai le isi faigamalaga, ae o se mea saʻo ma le "agaga" o le talimalo. O le mea taua e le o lapisi i le avanoa ma ituaiga uma o mea, ma saili mo le nofoaga ma lona aoga.

Agrines i totonu: o tulafono o filifiliga ma le faia

Stylies Figunes - o le a le mea e filifili ai mo lou fale

O se tulafono, tatou te filifilia vaʻaiga i se faʻavae faigofie - fiafia, ave ma faʻataʻitaʻi le nofoaga sili ona iloga i le fale. Ae, ua e vaʻai i le taimi e faia ai le potu faʻataʻitaʻi i le siʻosiʻomaga, ma e te aoina fuainumera i Aferika poʻo le itupa o Sasaʻe pei o latou le talafeagai. O lea o le tulafono o le muamua - o le mea e tatau ona faʻaumaina le totonu ma faʻalauteleina ai leo.

  • Aferika, o Aikupito, o Aikupito, o tagata i sasaʻe ma isi fuainumera i le faʻalapotopotoga o le atunuʻu e sili atu le filifilia mo totonu, lea e faʻatino i le agaga tutusa. O le a se mea e fai pe a fai o le fale mautotogi ua e oo i tua atu ma e le pei o se tagata Aferika o le fale puipui, ae o e aoina mapu o tagata o le lalolagi? Lenei o filifiliga lua. Muamua - faʻauma le totonu faʻatasi ma vaega faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuu se kapeta i le potu malolo, o le a toe faʻafoʻi mai lanu o le faʻailoga. Lua - Faʻamanatu le nofoaga mo le nofoaga o faʻamatalaga. Tuu lau aoina e avea ma auupega atofaina.
  • Mo le maualuga-tekonolosi ma itu nei sitaili, piki i luga le tutusa faigofie ma lakapi tulaga. O le a le mea e te ono tupu? Agelu, Ata o vaalele, e tatau ona fai e tagata alofa ni mea leaga. Talafeagai le apaau i le meli, uamea, Seseel. I totonu o le oona o aso nei, foliga lelei i le ituaiga o uila, taavale, tagata fiafia, o le a faia i le pogisa pouliuli o le a lelei i totonu o le vai oona. Mo le maualuga-tech, o mea mataga o le a talafeagai.
  • O le masani i totonu e manaʻomia ai le tutusa lelei filifiliga o vaega. Faasaga i le talaʻaga o pupuni tetele ma fafie, vevesi o le a vaʻai i faʻatusa na faia i uʻamea, apamemea ma chrome telē. Filifili mea sili. Mo se faʻataʻitaʻiga, popcedian faʻatusatusaga. E mafai atoa atoa o aoina o oloa ma atavali ma teuteuga. Afai ei ai ni laupapa po o ni meafale tele i totonu o le potu, piki i luga se moli moli ata. Atonu o ni agelu lava e tasi, lavelave pymbrants po o fuainumera o tagata i tulaga eseese.
  • Faataga ma le foliga o le sitaili e sili atu le le agavaa. I totonu o se potu tele, e mafai ona e mauaina saogalemu se aoina o Faletupe o Faletupe o Pincelin ma ie ma ie. Ile auala lea, o le uluai faʻasalalauga o loʻo faia i faʻatasia o loʻo atoatoa le atoatoa mo se faʻamaoniga. Mo se faʻataʻitaʻiga, vao ma ie, fafie. I totonu o sea atunuʻu, o le a foliga lelei le au apaʻau a le atunuʻu. O le mea autu o latou e le tutusa ma le lautele lautele. Musu e mai i le tele uʻamea mea.

Mataupu i luga o le autu: Avc mana uaea: uiga ma faʻamatalaga

Agrines i totonu: o tulafono o filifiliga ma le faia

Ma o le tulafono lona lua a afai o lau stacouttes e fai ma sui o se tau taua e le tatau ona nana mai mata mataga. E sili le tuʻuina atu o lau aoina i le tasi potu i luga o se fata faʻapitoa poʻo se fata. Faʻafefea ona i ai pe a fai o le aoina o le tino e le ofi i totonu o le potu potu? O mea uma e sili ona faigofie - Ia o le a faʻataunuʻuina le fata o le a faʻataunuʻuina le lautele ma le lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te aoina le au Aikupito ma manaʻo e tuʻu i ai le fata. O lenei fata e mafai ona faia i tioata ma tutusa tutusa ma meaafale uma.

Tulafono mo le lafoina o le Statutte

O le a le faʻafitauli tatou te feagai, maua se faʻailoga fou? Ma le tulaga o lona nofoaga. Tele taimi na matou setiina ai se fou "fiafia" mo se nofoaga iloga. O le mea nei, tatou maua le fata o lo o faamalosia ai e le itu uma o mea. E iai ma le tele o faʻafiti, ma faʻaletau ia faʻafitauli, ma teine ​​aulelei. Faʻafefea ona tuʻu faʻatusa?

Agrines i totonu: o tulafono o filifiliga ma le faia

  • Vaega. A iai sau faʻatusatusaga o le tasi sitaili, faʻataʻitaʻiga, ni nai laina maaleale poʻo pusi, tuʻu i luga o le tasi fata, ma aʻe i le tuʻufaʻatasiga. O Ballerina e mafai ona suia le Swan, ma pusi ma se laau. E mafai foʻi ona faʻamauina ma mea mai le tasi mea ma le lapoʻa tutusa. Ae e le aoga le tuʻufaʻatasia o manu lapopoa o manu i le poletilain pepe. Sili atu lona vaevae i ni vaega se lua.
  • Tuu i le tasi nofoaga. O lenei tulafono e popole ai le aulotu. Afai e iai sau Dzen Indurine o le tasi sitaili pe e te aoina fuainumera mai murana tioata, procedin manulele, pepe e sili ona tuu i le tasi nofoaga. O le filifiliga atoatoa o le fausia poʻo le faʻatauina o se fata sitaili ma faitotoʻa faitotoʻa ma tuʻu le aoina atoa. E ala i le ala a le au au aoina e ao mai le tua o sea mea lelei. O le a faʻaalia fuainumera i lona mamalu.
  • Faia se mea autu. Afai o le faʻatusa e tele pe lapoa iinei e aoga lea o se tulafono: o le laititi i le mea o meafale ma mea, e sili atu. E sili le tele o mea e tuu ai ma aua le siomia isi fuainumera. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ballerlina e mafai ona nofo i luga o le magalafu poʻo se laulau kofe i totonu o le potu potu. Afai e iai ni au lapoʻa lapoʻa o le tasi sitaili pe faʻaputuputu aua le tuʻuina faʻatasi i latou. E sili le faia i itu eseese o le potu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu i lalo o le pepa puipui i lalo o Walpaper: Fautuaga ma Fautuaga

Vavaeese le mafaufau e tatau ai i le fola fola. Mo i latou, e manaʻomia le faʻaalia o se tulimanu poʻo se isi nofoaga. Afai o le ata o se mea taua e aoga mo ia le nofoaga sili o se potu po o le potu malolo. I nei tulaga, e mafai e Revuns ona iloiloina lou tofo, ma o le Stamutene o le a avea ma ogatotonu o totonu.

Agrines i totonu: o tulafono o filifiliga ma le faia

Tolu faʻatusa e maua ai le manuia

O faʻatusa o loʻo i ai pea ni faʻatusatusaga o mea tau faʻataulaitu. O nisi taimi matou te mauaina se mea na o le faia o ana manaʻoga ma tautua o se faʻatuatua. E talitonu o le foliga o le unicorn poʻo se solofanua paʻepaʻe o le a maua ai le laki manuia, ma aloa ma le faʻailoaina o le gaioiga e faʻatusa i le alualu i luma o le galuega apefaiti. Afai e te manaʻo e maua se faʻaopoopoga filifilia le vaalele e alu ese ma o se mea faʻapitoa e faʻamanatu ai le vaitafe. E tofu le tagata ma a latou lava uiga ia latou lava mea, ae o le tele o faʻatusa e mafai ona faʻaalia, lea e tasi lava le lalolagi i le lalolagi atoa.

Agrines i totonu: o tulafono o filifiliga ma le faia

  1. Pusi. O se manu sa manatu o se alofagia i Aikupito anamua Aikupito e leʻo le faʻaaloalo lea, ae e faʻaauau pea lo tatou talitonu i le mana o le lalolagi. Afai e te manaʻo e maua pea le tupe e filifili ai pusi ma se paʻu ma le alofa mausali o le manu ma le siʻitia o le taʻele o le a aumaia ai le manuia. O i latou e miti o tamaiti e taua le tuu o se kitty ma se tamai pusi. O se mea taua lea o le a avea ma faʻailoga o tina fiafia fiafia.
  2. Elefane. O le ata o lenei manu e nonofo ai i le tele o fale. O le tulaga la o le lauiloa o le fuainumera o fuainumera o elefane ua amata faaaoga le 60 tausaga talu ai. I le Humanduism e talitonu o le elefane o le a maua ai le manuia i le fale. E sili le filifilia o se tamai elefane, ae ma le mauoa teuteuga - ofuvae, vali ata. Ma tasi le mea lilo - Faʻatau elefane ma se ogalaau tele ma tuu i luga o le faʻamalama foliga i le la. Huandus talitonu o le ogalaau o le a puʻeina le malosi lelei o le avanoa ma tuʻu i totonu o le fale.
  3. Rane. E le pei o tagata uma e pei o tagata uma, ae o le rane e sili foi ona matagofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lima matua i se gagana manifinifi o le a aumaia le laki ma le manuia masani. O le mea lilo autu o le tuu lea o se tupe i luga o le gagana rane. Afai e te manaʻo e tosina lelei le tamaoaiga ma le tamaoaiga, filifili rane ma maʻa, palealii ma le poto matagofie Ae o le mea manogi o le lanumeamata lanumeamata o le a aumaia le alofa ma le malamalama i totonu o le fale.

O le isi ituaiga o Statitte - o vaa ma folau e sili ona lelei na tuu i le alatele po o le lobby. O lona uiga, i le nofoaga e fetaui ma malo. O sea faʻatusa o le a tosina ai tagata lelei ma fiafia.

Mataupu i luga o le autu: O le pa puipui o panela pvc faia oe lava

Pei o fuainumera, lea e mafai ona aumaia le le lelei. O se mea mataga e fai ai faigata. O se tasi ma ataata fusi o le a le fiafia i ai, ma o le a fiafia se tasi i se leaga a Aferika. FNEG SIII Apisosi e fautuaina filifilia fua faatatau i o latou manaʻoga. Afai e te fiafia i le Statutte, o lona uiga o le a fiafia ia te oe. Fai mai o le gataseta e maua ai le lē popole i le fale, ma maina e aumaia ai fefinaua ma misa.

Faitau atili