Valivali o vinyl Wallpapers i Flizelin

Anonim

O le faʻaaogaina o le pepa puipui mo le vali faʻatagaina oe e fatuina se aoga ma matagofie. O se aʻoaʻoga e mafai ona e valiina le pepa laulau i ai le tele o taimi, suia le lanu ma nana le palapala ma le faʻamamaina o foliga mai.

Valivali o vinyl Wallpapers i Flizelin

Filifiliga a le aiga o lanu lanu i le potu malolo

E i ai le tele o puipui puipui o loʻo manaʻomia mea vali: Pepa, viimu, tioata. I lea tulaga, o le a matou talanoaina le vinyl Pepa puipui i luga o le Plizel-faʻavae faʻavae faʻavae fausia i lalo o le vali.

Lautele metotia

Ina ia fausia se lelei totonu faʻaaogaina vinyl Pullpaper i lalo o le vali, o le mea muamua e tatau ona e alu i le faleoloa fale. Lenei o le a tatou faia muamua i luma o le filifiliga muamua, faʻatau vinyl speppapers i luga o se pepa pepa, pe i luga o le phlissezin.

Faʻataʻitaʻi faʻaalia ai o loʻo faʻaalia tele ie i luga o ie lavalava i luga o le ofu manaia o loʻo faʻaaoga lelei ma nofo i luga o le puipui lelei nai lo le puipui o le pepa. O le mea lea, e faafaigofieina galuega i le pipii, e sili atu le faʻatauina o se pepa puipui ma le phlizelin tulaga.

O loʻo iai le makee pa puipui o loʻo vaʻaia pe a uma le pisia i le puʻeina, o le a faʻaopopoina puipui o le tofo, ma o le a naʻo le soona pisia. Manatua e uiga i ai, filifili se manaia ma matagofie teuteu.

Valivali o vinyl Wallpapers i Flizelin

Mautinoa le fesoasoani a le pa puipui

E le gata i lea, aua neʻi galo e faʻatau se mea faigaluega mo le galulue ma vali, pulumu, taele, palu, valiina o le vaituloto o le vai-empeliona.

O loʻo e faʻataunuʻuina, ma le vaega na totoe o loʻo manino lelei mo oe ma malamalama:

  • E manaʻomia le sauniaina o puipui mo le pipii atu o puipui puipui, faʻalogo ma maeʻa le galuega i luga;
  • Fai se mama manaia o puipui i lalo o le valivali i luga o puipui, e faatalitali mo lo latou faamago atoatoa;
  • I le iʻuga o le galuega, sologa lelei pa i le tasi lanu, pe faʻaaoga faʻapitoa tuufaatasia.

Le itiiti ifo o se lisi o galuega ma foliga talafeagai, o le mea moni o se taimi-o-aluga ma umi faiga. A uma mea uma, ae e te leʻi valiina le pepa puipui, e tatau ona e faʻatali seʻia latou mago.

Tusitusiga i luga o le autu: O fea e te tausia ai le tania i le fale ina ia faia

E ala i le ala, e mafai ona e faʻaaogaina se ata faʻapipiʻi i luga o le pepa puipui ma se pulumu ma vali. Tusi se laufanua matagofie po o ata. Ae afai e te masalosalo i au taleni a le tusiata, Taumafai e tuu le pa muamua i le tulimanu lea i le tulimanu, ona alu lea i nofoaga e matauina.

Valivali o vinyl Wallpapers i Flizelin

Faaaogaina o se Arbitrary Powy Made i le pepa puipui

Atavali

I le ala, e mafai ona e faʻaogaina le ata i luga o le au puipui i luga o le puipui, ma e mafai ona e valiina le vaega i totonu ae e te leʻi faia le mapusaga o le upega tafailagi.

O le faigofie ma manino auala e faʻaaoga ai vali i luga o le pepa puipui. Ina ua uma ona pipii, sa e valiina le ie puipui, ae e te faia ma le faaeteete ma le filemu. Ia tuuaia ma le faaeteete le mapusaga o le pa puipui.

Valivali o vinyl Wallpapers i Flizelin

Faʻaaoga mo le fur fana

O le auala lona lua e sili atu le faigata. E manaʻomia ona tatou valiina i totonu o le pepa puipui, ona maeʻa lea o le faʻamago, toso ai i latou i luga o le pa. O le phlizelin-faʻavae vali o le a faʻaaogaina sili atu nai lo le vinyl amioga gaosi, o lea o le a vave ona e valiina le tapoleni vave. O iinei le mea autu o le faʻatali mo se faʻamago atoatoa o le vali seʻia oʻo i le pepa puipui o lotoa.

Li. Amethim o le taimi lena i le tulaga o le lona lua, o le uma o le itu o le a lelei le mama nai lo le vali vali, lea e tatau ai le faia o le lanu sili atu tumu.

Peitaʻi, pe a fai o le iʻuga o le galuega e le fetaui ma oe, e mafai ona e vali i taimi uma le vinyl prepappaop o toe laʻasaga i luga.

O le valiina o pa e sili atu le vave, ae le o le faalavelaveina ma le taofi, ona e mautinoa lea e tasi le lanu. I se faʻaopopoga, e le mafiafia le pato i le galuega masani ma o le a faigofie ona alu i luga o le puipui.

Valivali o vinyl Wallpapers i Flizelin

E manino lava, na alu manuia le vali

Ina ia fausia lakapi lamolemole ma puipuia isi aitema mai lanu mea, faʻaaoga le gaʻo o le gaʻo. E le tuua pe a uma ona ia manatu, faigofie ona sulu ma fag.

O le ata tifaga afu, matou te uia ai se faʻaseʻe ma vali, ae o le filifilia o vali e sili atu faigata, ma matou te manaʻo e faʻamatala lenei faiga i le sili auiliiliga.

Mataupu oi luga o le autu: Faʻafefea ona teuteu se ata o le aso fanau: Manatu fiafia mo le aso malolo (38 ata)

Atavali

O le mea moni, o ituaiga o ata e le o ni mea e tele, e tutusa lava i le Drick Dory, naʻo le tele o e maua e Saposi tutusa filifiliga.

Valivali o vinyl Wallpapers i Flizelin

Filifiliga masani o vali i se faleoloa tele

Muamua lava, e aoga lava ia pei o le suauʻu ma alkyd e le talafeagai mo i tatou. Muamua, latou mafiafia tele ma mamafa, lona lua sili, ma lona tolu, latou te le maua se lautele filifiliga o lanu.

Alkid Universal Paints (enamel) mo galuega i totonu ma fafo o loʻo faʻailogaina i le PF-115.

Matou te talafeagai mo vai-emulsion ma le mafaufau o mafaufauga, aua latou te le manogi, ma le lanu e mafai ona tatou faia se tasi ma le fesoasoani a le killer.

O le mana lanu e fausia e faavae i luga o le vai. E masani lava o loʻo tele ituaiga o le afiafi, ma faʻataʻitaʻiga:

  • Mo taualuga - vali pe a uma ona faamago teisi teisi atu;
  • o le susu-faʻamaonia poʻo le solo - apalai i le umukuka ma i le faletaele, o ata faapena e le o fufuluina i le vai;
  • Totonu - O ata papaʻe papae paʻepaʻe mo ata vali, poʻo le puipui.

Afai e foliga mai ia te oe o le vali e mafiafia tele, e mafai ona teiu teisi ma le vai, ae le sili atu nai lo le 5% o le aofaiga atoa. E ui lava o le poto masani o matai e tupu tele lava.

Valivali o vinyl Wallpapers i Flizelin

Lelei le lanu Rusia na faia e ala i Tekonolosi Tekonolosi

E aoga le matauina o le vai-faʻavae ata o loʻo i ai se matte lanu ma e le matagofie. A e manaʻomia se susulu o pupula, ona tatau lea ona e filifilia ni ata o ni ata.

O le a le manogi o le acrylic e le manogi ma mago lava vave. O lo latou tau o se faʻatonuga o le maualuga maualuga atu nai lo le vai-emulsion, ae o lenei gaioiga e fesoʻotaʻi ma le lelei. E i ai le faʻapitoa o ata o ata o vali o loʻo fuafuaina i le dye o puipui i le potu o tamaiti.

Valivali o vinyl Wallpapers i Flizelin

Prackic Acrylic vali mo galuega i le fale mautotogi

O ia manatu eseese e mafai ona valivali vinyl wallpaper i luga o se mea manaia. Ae ui i lea, afai e te faʻaaogaina le faʻavae o vai-emulsion, o le a tatau ona e valiina le puipui i ni nai laʻau.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi le filifilia o pupuni mo le potu?

A maeʻa uma faʻasologa, o ou pa o le a mauaina mo se foliga manaia. E le mou atu le ata o onapo nei i le la, o lea seia oo i le isi vali e mafai ona pasia le tele o le taimi.

O le faʻaaogaina o puipui puipui mo le atavali e manaʻomia se tino faʻaeteete i se taimi tonu, ona e le gata ina e te faʻasalaina e le puipui, ae faʻafefe foʻi mea uma. E le tutusa a tatou tautoga faigata, e tele lava taimi latou te faʻatau ai le Polokalame. Ioe, o le faigofie le mea e alu ai le tasi ma galo e uiga i le toe faaleleia mo se taimi umi.

Faitau atili