O le faletalimalo mo le faʻapipiʻi lelei ma isi fusiua i mea vali

Anonim

O le sili ona sailia-pe a maeʻa ma faʻatuatuaina o le ma faʻamoemoeina, taatele ia i latou na fuafuaina mo le malamalama o loʻo tatagiina o mea - o se solo mo le sima sima. E i ai isi ituaiga o faʻapipiʻi na fuafuaina mo mea taua.

Faavae

A o le i vaʻaia ni failauga, e alagatatau ona malamalama po o fea faʻailoga faʻapitoa o loʻo iai i le mama afu.

Ua faʻaaogaina tele i latou na fausia e pei o le kesi ma le sima, neked horete, e sili atu le faigofie, e le lava ma le mama o piliki, e faigofie ai le malosi, e faigofie ai ona faʻaitiitia ai ma le faʻagaioia.

Ole faʻaaogaina o ia mea e faʻaititia le tau lavele ma le fausiaina o tau. Pau le mea e le mafai ai e le mafai ona faapipiiina uma fetuunaiga mo na mafuaaga. O lea la, o le malamalamaaga o le faʻavasegaina, poto masani o lona faʻaaogaina ua lava sili ona taua mo le lelei le faʻaaogaina o mea.

O le faletalimalo mo le faʻapipiʻi lelei ma isi fusiua i mea vali

Fusiua

O le faʻafitauli autu o le faia lea o se savaliga i le mafiafia o mea, ia o le a taofi le mamafa o le faʻapipiʻi ma o le a le faʻaleagaina le faʻavae. E pei ona iloa mai i le vasega o aʻoga aʻoga, e tatau ona faʻateleina le faʻapipiʻi nofoaga pe fatu se taula. O le mea lea, o faʻamau o loʻo i ai lima, manwels, ma isi, eseese faʻatasi ma le tele o "tala faʻaalia, faʻateleina le maualuga o le filo ma lona fomu.

Apalai mea mo faletalimalo: palasitika poʻo le nylon (lelei mo galuega i fafo, pei ona sa le taʻeina i le malulu), o uʻamea e faʻapipiʻi ai le fale susu o le susu.). E mafai ona faʻaoʻo atu ni lita i fusi, fao, fao, isi elemene.

O le faʻavae o faʻavae: Ina ua maeʻa le faapipiiina, pe a matou maua le saoasaoa o le faʻateleina o le mea e pei o le cone, e tu i le loloto o mea. I le tutusa, o mea e aofia ai le tele o ivi - pelualua, tuʻusaʻo, sasaina, solo, ma pipii mau i le mea, ae aua le fusifusia.

Ituaiga o fusi

  • Metallic - foliga pei o se fao ma se kapeti. E faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le spite. E ui lava e talafeagai mo le faapipiiina manifinifi manifinifi i totonu o le sima sima pe faʻapipiʻi. E faigata ona aveesea, ma liliu pe a ave le taavale, e tosoina i totonu o le mea. O le faʻavae e le o le paʻu - voltages e toe faʻataʻotoina ona o le curvings.

Mataupu i luga o le autu: filifiliga mo le matagofie o le teuteuina o ni faitotoa

O le faletalimalo mo le faʻapipiʻi lelei ma isi fusiua i mea vali

  • Faletalimalo mo le sima sima - o le tutusa o le laualuga o le filo. E maeʻa i se uila uila, na faʻailoa mai sa iloga mai i se maʻa maluelue o loʻo i totonu o le faletalimalo. Faʻaaogaina foʻi fao, faota.

O le faletalimalo mo le faʻapipiʻi lelei ma isi fusiua i mea vali

  • Lava-Taaloga Srews - Taofi i MyWwall ma le kesi anucate. E talafeagai lava ona faapipiiina atavali, faʻavaʻa, pusa. Mo nisi mea sili ona leaga, e sili le faʻaaogaina o le palasitika lima po o taula.

O le faletalimalo mo le faʻapipiʻi lelei ma isi fusiua i mea vali

  • O teuteuga lautele (pe a ulufale i le faʻavae o le paleni, latou te galulue o ni spacers, ma tagata palota ma tagata palota i totonu o le tane, nai lo le taula i le afu o le faavae.

O le faletalimalo mo le faʻapipiʻi lelei ma isi fusiua i mea vali

O mea faʻapipiʻi faʻaaogaina le faʻavae o le faʻapolopolo faʻapipiʻi - lua ituaiga: inisinia ma vailaʻau.

  • Inisinia - lavelave vaega, sili atu masani metallic. Afai e faʻaofi ese le faleʻoloa, ona togi ai lea o le fao, o le a faʻaputuputu vave le taula. A maeʻa ona faapipiiina, ua maeʻa i tulaga talafeagai. E mafai ona faʻailoa atu i le siʻusiʻu vaega ma ituaiga eseese, i ai se vaega le faʻatauaina vaega mo le faʻaiuga-i-faʻaiuga sootaga o mea ma le faʻavae o le fulafula poʻo le lautele Ua faateleina le malosi.

O le faletalimalo mo le faʻapipiʻi lelei ma isi fusiua i mea vali

  • Manaia le mataupu faavae o le agional taula. I lea tulaga, o se patoa paleti o loʻo faʻalauiloa atu i le pu ua saunia ma o loʻo faʻagasolo loa ona faʻapipiʻi. O le vailaʻau o le 'Inchor Vave Vave ma tuʻusaʻo o loʻo taofia lona lauulu. E lelei aua e mafai ai ona tumu i le malosi o le gaogao i se malosi, e faateleina ai le uu i le faavae. Ma o lona uiga, o le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻi.

O le faletalimalo mo le faʻapipiʻi lelei ma isi fusiua i mea vali

E galue i luga o le mauga faapipiiina oe o le a manaomia:

  1. Filifili ma le ituaiga faʻamau - e manaʻomia le malamalama i le ituaiga uta o le a uuina e le pa, faʻafeagaiga, "i luga o le taulaga". O le a le loloto o le faʻapipiʻiina, lea e tatau ona i luga o le vaega expponken vaega, pe o se itu e manaʻomia e puipuia ai le sese faigofie;
  2. Piki i luga le saʻo lapoa o le taʻavale. O le 'au e tatau ona fuafuaina mo le ituaiga o mea o loʻo faʻapipiʻiina ai. O lona tino e tatau ona afaina ai e tusa ai ma fautuaga a le gaosi oloa (masani 1 MM ua uma ona saina), ma le umi o le a tumau pea i le foe o le a tumau pea i le tau. Afai o le masalosalo, filifili le saoasaoa talitonuina.
  3. Toso se pu. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le filifilia o le mea faigaluega lelei. Sikulukalaiva, drill - e mafai ona malosi tele i le brofortor. Afai e leai se avanoa - i luga o le tagata perforator, vavaeeseina ai le aʻafiaga o le aʻafiaga ma seti le maualalo o le faʻauiga o suiga. O le pu e tuliloa i le itu taumatau i le laufanua, e aunoa ma le faʻapipiʻiina o vaʻa ma vaʻa;
  4. Faaofi pepa faʻapipiʻi. Mansically pe sikoa ma le samala. O le taumafaiga e faʻapipiʻi ai se solo poʻo le taula e tatau ona laititi, ae fusifusi lava ia - e pipiimau maumauʻi, aua le pipii pea ae le o le mea. A leai, suia le lapoa o le 'au poʻo se mea faigaluega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻalelei le taʻele?

A faʻaaoga se vailaʻau taula, faʻapipiʻi le mea faigaluega i le aofaʻiga manaʻomia. Manatua ia aʻoaʻo le aʻoaʻoga, e ono eseese le taimi eseese. Faʻalogo i le saogalemu metotia - faʻatopetope ai mea leaga;

  1. Faaofi le laulu (mo le vailaau. Taula), fao le sikulu pe ave le fao. O le taʻele o loʻo i ai le afāmpol channel - o loʻo maua ai le faʻaseʻe poʻo le faʻaaoga i le tulaga saʻo. Afai e te lagona e i ai se eseʻesega mai le axis - sui le solo poʻo le siakiina o le ogatotonu o le vave tatalaina.

O le faletalimalo mo le faʻapipiʻi lelei ma isi fusiua i mea vali

Sili atu, afai o le taimi muamua, o le "sisi" o le a faia mulimuli o le a faia ma le tino, o le scolding - o le drill mafai ona "mimilo" e ala i le faapipiiina o le malosi sili. Malosiaga malosi malosi, malosi tele, lisi lapisi pe faavae.

O loʻo faʻaleleia pea le fusi ia latou oloa, o mea fou e oʻo i le maketi - uma i le malae ma i faʻamau. O le nofoaga ma le maualuga o le filo, tusi, "oona", etc. E fuafuaina i polokalame komipiuta, suʻega o loʻo faia, o loʻo maua ai le oloa uma faʻatasi ma faʻamaoniga faʻapitoa ma le faʻapipiʻiina o fautuaga.

Filifili peniga, faʻavae i luga o le tau, ae masani uiga. Malamalama Forma sima, sima sima, o le pulupulu pamu, papake, plasterboard ma isi mea faapena e manaʻomia le tausiga e faʻapipiʻi faʻapipiʻi. Filifiliga saʻo ma faʻapipiʻi - o se faamaoniga o se taimi umi o le olaga o le fale.

Faitau atili