Faamalama teuteuga mo le tausaga fou

Anonim

Faamalama teuteuga mo le tausaga fou

I luga o le Eva o le taumalulu faʻamanatu, matou te taumafai e fatu ai se lagona poto i soo se vasega o le matou fale: Matou te faʻapipiʻiina ma teuteu le Kerisimasi 'Upu o le Kerisimasi.

O le sili atu le faʻaopopoina o lou faʻamanatuga desor o le a avea ma teuteuga o Windows i le Tausaga Fou. O faʻamalama toso o le a le gata i se pupula lanu o le aotelega o le aotelega, ae o se faʻamaoniga sili ona lelei na faʻamautu ai le aso malolo i lou fale.

E oʻo mai i lea aso, o loʻo tele le numera o le faʻamalama avanoa avanoa auala.

Teuteuina o faamalama i le tausaga fou faia oe lava

O le sili ona faigofie ma sili ona lauiloa o kiona e vaneina mai le pepa, lea e faigofie ona faʻaaoga i le tioata faʻaaogaina vai loloto. Afai o lenei auala e tutusa tele mo oe, ona faaaoga lea o fasi pepa.

O la latou mamanu e mafai ona e atiaʻe ai oe, ona faʻamaonia ai lea o lou faʻamalama ma ata fou o le ata o le tusitala. Afai e te le o malosi tele i le ata - faʻaaoga le initaneti.

I lona ulufafa, e mafai ona e mauaina le tele o fasiʻu o eseese mataupu: E mafai ona faʻailogaina ia Santa le tamaʻitaʻi, poʻo se mea manaia o kiona, ma tele isi filifiliga.

Faamalama teuteuga mo le tausaga fou

Stenclels mafai ona faʻaogaina e le gata e tipi ai le pepa faʻailoga. Ma le latou fesoasoani, e mafai ona e tusia sao i luga o le tioata. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia se faʻatagaina faʻapitoa ma le kiona (e faʻatau atu i soʻo se faleoloa ma oloa mo fatufatuga).

O le faʻatinoina o tekonolosi e faigofie tele, ae e mafai foi e se tamaititi ona feagai ma ia: Fai ni fasi pepa mai le pa oona.

O le isi auala o le a fetaui ma i latou o loʻo fufulu faamalama pe a maeʻa le faʻasologa o aso malolo o le a le tuʻuina atu le tele o faʻalavelave tele. Mulimuli i le gouache ma amata ona fai se taumalulu tala fatu. Ma o le tapoleni mo lau fatufatuga o le a avea ma faʻamalama tioata.

Mataupu i luga o le autu: E le masani ai le ie puipui e faia oe lava: Fautuaga i la latou foafoaga (ata)

Faʻaoga susulu ma suamalie ata, o mai i le ata o oe pe vaʻai i le initaneti. Ia mautinoa o le faʻagasologa o le tusia o faamalama o le a tuʻuina atu le tele o le fiafia ia te oe ma lau fanau.

Mo le isi itu, o le a e manaʻomia le mea tonu ia i tatou taʻitoʻatasi i totonu o le faletaele.

O se tala masani a le ie nifo, ae e fia mafai ona toso fua i ai! Mo fatufatu, faʻaaoga se mea leaga a le foua moli e le sili atu nai lo le 5 cm.

Faʻaaoga se laʻititi laititi o le faʻapipiʻi i luga o tioata ma tuputupu aʻe i luga o le moli, mamanu strokes. Mai Pasta, matagofie ma uluai mamanu, kiona ma laau Kerisimasi e maua.

Faapea foi mo le tusia o Windows e mafai ona e faʻaogaina le faʻapipiʻiina o ata faʻapipiʻi e mafai ona faʻatauina i faleoloa faʻapipiʻi. Faatasi ai ma le latou fesoasoani, tusi le ata i luga o le ata, ona ave lea i le tioata.

Faamalama teuteuga mo le tausaga fou

O lenei lomiga o le mamanu o le faamalama avanoa e faigofie tele, ona Afai e le fetaui le fua faatatau o oe, e mafai ona e faapipii i le faamalama.

E le o ni teine ​​uma ma le naunautaʻiga e iloa ai le manatu o le vali i luga o tioata, ona Latou te le o fiafia i le manatu o la latou fufuluina pe a mavae aso malolo.

Afai e te lagona e uiga i lenei vaega, ona matou fautua lea e teuteu le Cornice. E mafai ona e siiina se timu pupula i luga o le, faʻapipiʻi matagofie o le satin fih, simirale mai pasi. O pupuni e mafai ona teuteuina i le auala tutusa.

Aua neʻi e faatapulaaina oe lava i le faʻagasologa o le mamanu na o le masani o polo. Faʻaaoga patupatu, ulaula tuaoi o Rowan, chew poʻo, pei o moa mai "kiona".

Mo le gaosiga o le mea mulimuli, e te manaʻomia le paʻu masani, mai le mea e te manaʻomia e faʻataʻaʻamilo ai polo ma tietie i luga o se filo pupuni. Faʻapipiʻi se luʻi, ma sili atu nai mea, o si agai i luga o le faʻamalama ma lou laitiiti o le kiona.

Teleʻaiga, aemaise i le pogisa, e vaʻai i le Tausaga Fou Faʻavaomalo mo lenei, faʻatau ni nai maa faʻasosinaga eletise.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona ufiufi le laupapa laupapa i le Gazebo: Puipuiga Faʻasalaga ma a latou mea totino

Aua neʻi galo e uiga i le mamanu o le faʻamalama, aua o se mea lelei Bridgeme mo faʻafitauli agavaʻa. Tuu ia te ia se fesoʻotaʻiga fou Tausaga Fou ma se moligaʻo poʻo ni mea laiti o Santa Claus, o le Snowman ma Windom, e le gata i le ala e faʻaopopo ai O lou fale o se matagofie matagofie aroma.

E mafai foʻi ona e nofo i luga o le faʻamalama sill ma le kiona aisa. E mafai ona faia mai cotton, Badam ma masima.

Ma sili ona taua, amo pe faʻapefea ona teuteuina le fale mo le tausaga fou - manatua o le asthetics o le Tausaga Fou e faʻalagolago i le numera o le desor elemene ma tupe faʻaalu.

Ma pe faapefea ona tuufaatasi lo latou tuufaatasi ma le tasi ma le isi i lou faʻamoemoe lelei, faʻapea foʻi ma le faigamalaga o lou mafaufau ma fatufatuga.

Faitau atili