Fafie-Chipstatop mo puipui o loʻo tuʻuina atu se paketi faʻaiʻu

Anonim

O le agavaʻa e faʻatumauina ai le vevela ma faʻatupu le mafanafana i le fale laupapa e taofi uma ai fasi fasi mea laiti o loʻo undoress i le ogaumu. Eseese ituaiga o le laupapa laupapa ma lona fiberboard ua maua se tusi talosaga i le ogatasi o puipui e faaaoga ai le matutu digress, faia agai. I fafo, latou te faʻaaogaina mo le faʻamalosi, fefaʻatauaʻi ma le good o le faʻavae, tatou fausia plattabts mo faʻamalama ma faitotoʻa. I totonu o meaafale a le pisinisi mai le laugatasi pepa e faia ai le pito i luma o meaafale ma le puipui pito i tua o lo latou tusia. O le mea faigofie ona galulue ma ou lava lima.

Fafie-Chipstatop mo puipui o loʻo tuʻuina atu se paketi faʻaiʻu

Ogaumu

Fausia mea mai le gaosiga o otaota tele le taugofie

Fafie-Chipstatop mo puipui o loʻo tuʻuina atu se paketi faʻaiʻu

Fafie-Chip

I le laupapa laupapa, e aofia ai ana meaola uma, pei o le afa o le tele o fafie. Tusa lava pe a uma ona aveese lala ma aveese o le Cortex, o se toniga ata o laupapa faʻaleagaina le laʻau ma le aau. O lea la latou faia ni paneli ma papatusi mai:

  • chips;
  • totovae;
  • SAINES;
  • Ua tatala i luga le fibre.

O mea e i ai foliga e latalata i laau masani. Malosiaga ma mafai ona tetee i le vai e aunoa ma le mafanafana i luga. O le tau o se faʻaumaina o se faʻaumaina e matua faʻaititia. E mafai ona e faia le feteʻenaʻi ma le paketi ma ou lava lima.

Fafie-Chipstatop mo puipui o loʻo tuʻuina atu se paketi faʻaiʻu

Fafie-Chepped Storation mo puipui

O le tuʻuina atu o le teuteuga teuteu, o le laualuga o le ipu e togafitia i auala eseese. Apalai:

  • olo;
  • laminataga;
  • gaioi;
  • Pisia.

I totonu o fale mai Chip ma Fouter papatusi faia o ni vaega ma faitotoa ma lelei vevela vevela ma le faamalieina leo. O ie manifinifi o loʻo faʻaaoga e faʻamaea ai puipui, fatuina o niko, fata ma isi elemene o totonu. O Ubes na faia o le laupapa o loʻo tulaʻi mai i luga o le laupapa na puʻeina ai faʻamalama ma faitotoʻa i totonu ma fafo atu o fale. I le iloaina o le faigofie mea gaosi tulafono, e mafai ona e toe faaleleia ma ou lava lima.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaosofia se laulau kofe ma ou lava lima

Uiga o le laupapa fiber mea

Fafie-Chipstatop mo puipui o loʻo tuʻuina atu se paketi faʻaiʻu

Pa puipui o le laupapa laupapa

O fafie faber o loʻo i luga o papatusi i lalo o le penefiti pe masani. O mea e pito i fafo e mafiafia ma i le va o latou se isi mea sili atu. O lenei vaega e mafai ona vaʻaia mai le faʻaiuga o le ipu. O ituaiga autu o le fiberboard:

  • Orgatisis - uaeaina le Freboard;
  • bionositic;
  • ma le faaopoopoina o binumen;
  • luitauina.

O papatusi laupapa-fiber papatusi e ese lava le faigata ma tele. O loʻo faʻaaogaina mo le faʻamaeʻaina ma le feteʻenaʻi o le suʻega, fatuina leo-faʻaaoga vaega. O le Farter Sinatas o se mea lelei e mafai ona e faia ai leo faalenatura o faitotoʻa ma platsusbads mo nofoaga i totonu ma faʻatau tapenaga. Mo le totonu o loʻo sili atu le faʻaogaina o le biostiomoom papatusi ma le faʻaititia o mea leaga.

O Mea e sili ona faʻapipiʻi i le puipui i le puipui nai lo le faʻaleleia ma le tuʻuga o ia te oe i le faʻavaʻa. O fao e tatau ona teu i le poloki mea ma pa'ū i fafo atu o le taimi. E maeʻa, tautau i le fata ma le fefe e mafai ona e faʻaogaina se faletalimalo, sikoa i latou i totonu o le pa mautu o le pa.

Fetaomi chip ogaumu i le foafoaina o le totonu

Fafie-Chipstatop mo puipui o loʻo tuʻuina atu se paketi faʻaiʻu

Puipui o le papala laupapa chIPstones

O laupapa laupapa e faia o chips ma fetaomi atu ma se fusi saito o le synthetic resins. O le toʻotoʻo le paʻu vaega e maua mai i fasi mea tetele. Fafo le mafiafia ma le gaoia. E ala i le malosi ma le faigata e tolu ituaiga autu tolu ituaiga. Ua folasia i le laulau.

VaegaOgaumuLe mamafa faapitoa, kg / m3Vaega o Talosaga
tasiSuauu250-400.Mo le palapala puipui, vevela ma le pisa ma le pisa
2.Ogatotonu o le malo400-800puipui e aofia ai, faʻalumaina faʻalumaina ma faʻafomaʻi
3.Maualuga le malosi300-1200.Fausiaina o vaega i totonu, faasitepu, malupuipuia, niches, platbabs

Ina ua uma ona olo i le vaega o le oloa, o se teuteuga na maeʻa o le laualuga o le laupapa o loʻo faia. Faaaogaina:

  • laminataga;
  • Mato.

O le auala muamua o loʻo ufiufi i pepa ma le pa ma faʻamau, maualuga faʻamalosi. O le teuteuga o le ata e avea ma vaega o le ipu.

E le manaʻomia ni mea faʻapitoa. E mafai ona e faapipiiina le ata i luga ma ou lava lima. O le le atoatoa i se vaivaiga vaivai i tulimanu ma pito.

Mau i luga o le Ausemua: mataala tagata mamafa okapi apogime: Mo tatalo fale, fitu mo le aiga atoa, igoa mo tagata

Mo le teuteuina o le teuteuga, o le laupapa-fafie-ma le maka e-1 o loʻo i ai le laititi o le aofaʻi o le faʻataʻitaʻiga e talafeagai. O lenei ituaiga o chippobboard e faʻatagaina e fatu ai meafale a tamaiti. E mafai e le au fai togafiti ona faia ma o latou lava lima ma faʻaaoga pepa mo nofoaga e nonofo ai, fai ma faʻapipiʻi le platbands mo faitotoʻa faitotoʻa.

O le tele o filifiliga o le chippobboard uma na faʻataʻitaʻia ai le vene o laau tele. Lea e mafai ai ona e tuʻuina atu ato ma puipui o totonu o le fale le ituaiga o le leo o le faʻafefeteina ma laupapa masani. Fai se tuʻufaʻatasiga - kelu le ata tifaga, e mafai ona e uma faʻapipiʻi laupapa-chemboard pe a uma le tipiina e faʻamaeʻaina ou lima. O Platbands o loʻo feagai pea ma feʻeseʻeseaʻi ma tetete, ina ia latou sili atu le faʻatau o le ua sauni.

O le vaega o fausaga i totonu

Fafie-Chipstatop mo puipui o loʻo tuʻuina atu se paketi faʻaiʻu

Chippop mo puipui

I le taimi o le fausiaina o le fale ma o latou lava lima, chrabboard chrabboard e mafai ona suia ai togavao pe a fai le tele o elemene o totonu.

  • Vaagata o Faamuamua;
  • Vaega,
  • faʻavae i lalo o le fola o le fola;
  • lua liau tutusa;
  • Ogatasi o puipui;
  • plattabs;
  • Tusiaina mamanu;
  • Nicher ma fausia-i totonu o le faletalimalo, lalafi paipa ma claters.

Mo le puipui puipui, aemaise i le Dachas ma fale laupapa, Chipboard O se tasi o la latou filifiliga sili o paketi. O le tele o le faʻatulagaina o Childs o loʻo aveʻese le mafanafana pe a tui ai le vai ma le vevela. I fale ma nofoaga eseese, e mafai ona e faʻaogaina ni filifiliga o le susuga-tetee mo le teuteuga i totonu. E i ai a latou paolo lanumeamata mai le taofiga antipyrin.

O tagata gaosi oloa na amata ona gaosia le papala laupapa, e aofia ai le susu susu. O le faʻamaumauga o mea e mafai ona faigofie ai i latou i ou lava lima pe a maeʻa le maeʻa. A fau o se fale, latou o loʻo faʻaaogaina o ni galuega, pa puipui o pa ma fola.

Fafo Dorc mai le fiberboard ma le chippobboard

Fafie-Chipstatop mo puipui o loʻo tuʻuina atu se paketi faʻaiʻu

Pa puipui o le laupapa laupapa

Lamina e faia le laualuga o le laupapa laupapa mautu e ulufale ai i le luga o le susu puipui. A o galulue ma le panes, e taua aua le faʻagaloina ma le totoʻa, exlaten faʻaiʻu ma nofoaga o le na o le tagata lava ia e ala i le tusiata ata poʻo le pris. A maeʻa le faʻafouga o le faʻafouga, le susuga-teteʻe i luga ma mulimuli ane o le tuʻuga ma vali o loʻo faʻaaogaina.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona vali le faʻamalama ma se laupapa laupapa?

O mea mautu e le atoatoa le gaosiga. Fausiaina cratved statbands i luga o Windows, e tatau ona e faʻaaogaina ni pusa faʻapitoa. Ma o le laualuga ua graning ma pe a uma le maualalo o le itulagi, ua valiina le promate.

O faʻataʻitaʻiga o loʻo faia e sauniuni mai ai faigofie o le faʻatulagaina o faleoloa i faleoloa ma faʻataʻamiina ai le ututu-o loʻo tauina i lalo o ituaiga lapisi.

Maualuga le sima sili chipboard o loʻo faʻaaogaina e fausia ai fale ma lacquer. Mea mai le matata o loʻo talafeagai lelei mo le faʻaauauina o fale laupapa. I le taimi lava lea e tasi, o vaega sa fausia o le fale o loʻo fausia ma faʻapipiʻi i luga o puipui ma le kelu ma faʻaaoga ia te oe lava. Ia mautinoa ia avea o se fetaiaiga e puipuia ai le tuʻusaʻo vai vai, Uv Rays. E mafai ona e faia se fofo susu ma veni.

Fiber ma chip ogaumu o loʻo faʻaaogaina lautele i totonu o le oloa meaafale.

Fafie-Chipstatop mo puipui o loʻo tuʻuina atu se paketi faʻaiʻu

Faapipiiina o laupapa laupapa ma ou lima lima

I totonu o meaafale o meaafale e masani ona faʻaaogaina e le chemboard. Lamed pepa alu i luma ma itu. O le gaosiga o le puipui pito i tua o loʻo faʻaaogaina mea e le o le e le o le e le masani ai mai le lelei chips poʻo le paso. E sili atu le taugofie nai lo oloa mai Fafie fou laupapa.

Faia o meafale a le kaneta ma o latou lava lima, e ao ona manatua o le faavae e tatau ona sau mai laupapa laupapa po o le uamea le talaaga. I lalo o le fao pu e viliina. Elemene ma le faʻaopopoina o le laʻau mo faʻailoga faʻapitoa. Ina ia faʻapipiʻi mea faigaluega i lalo o le faʻauiga o le faʻauiga, e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi lotomaulalo. O le a faʻatumauina le mea mai le faʻafano ma le sikulu o le a nofo mo se taimi umi.

Faitau atili