O mea taua e faia e oe lava: manaia ma aoga mo le totonu o le fale

Anonim

O mea taua e faia e oe lava: manaia ma aoga mo le totonu o le fale

Tagata uma manaʻo e fausia se paie, o le faʻaluaina o le vevela ma le tausiga o le manava i totonu o se fale poʻo se fale tumaoti. O lea ua matou faʻatinoina o matou manaʻoga uaina. Matou te tusi i totonu e pei lava ona miti i taimi uma, ae leai se taimi poo le ono mafai ona ou i ai ni ailii o aitia. O mea taua e fesoasoani ia matou ii ma o latou lava lima.

O le fausiaina o se siosiomaga, e te manaʻomia se lagona o le sitaili ma fua. O le tele o mea e te manaʻo ai, na e vaʻai i ata i luga o le Initaneti poʻo se tusitusiga ma lagona o Tamaitai Talavou. O lea, na laveaiina lava le onosaʻi ma fatuina mea faʻapitoa ma ou lava lima.

E le mafai ona faigata le mea o iai mea, ae e te manaʻo e filifili pe faʻapefea ma o le a le mea e te manaʻo e faʻamalosia ai le fale? Faaali mea fantasy. Mea e mafai ona faʻaaogaina le faigofie ma le faʻamoemoeina. Tasi le inisiua o le laulau, faia e le tufuga mai ia meataʻalo o le ata o le mea!

O mea manaia i totonu e mafai ona faia mai i mea masani. Tapetiga faʻaaoga pe faʻafefea ona faʻapipiʻi mo le tautau solo i le faletaele. Ua mafai ona faʻaaoga le au vaʻa a le au tuai e foloina ki o latou, pe o loʻo tautau i luga lavalava i le ala savali.

Lenei aso, fai mea manaia i totonu mo le fale ma a latou lava lima matua lauiloa. O loʻo iai ni metotia faʻapitoa. E mafai ona latou faoa faamalosi ma faia se ata matagofie o puipui, meafale i totonu poʻo le aoga, matagofie mea lelei.

Faʻaaogaina se Decopupage, e mafai ona e faʻafouina le Waidge Ward, Babaushkin Derresser, Soviet Taimi o le pusaleka, umukuka ma isi meaafale. Puipui teuteuina ma ata o lotoa. Matai Faʻaaoga ni teuteuga teuteu e faia ai le muamua masini ma eseese tuufaatasiga. Ioe, e tatau ona i fafine le taimi ma le manaʻoga.

FIA O oe o se tuʻinanauga, ua sili atu le fiafia tele ma le tele, auai ai le potu, e leai sau mea i soʻo se mea? Aua le soona fai. I totonu o le teuteuina o le tino, faʻapea foi i mea uma, e taua le fua. Afai e iai ni ou puipui, aitema, tuu se moega i luga o fata ma mea uma e foliga i le "Fale Mataaga o Dolls", ia masani mo uo masani.

Ae le i faia se mea se tasi po o le isi, mafaufau i ai, ma o fea o le a e aoga tele ai? E aoga ma aoga pe na o le teuteuina o le potu? O le fale mautotogi e le o se fale mataaga o lelei ata.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona tipiina le fale laupapa ma ou lima?

Faavasegaina avanoa faʻapea e mafai ai, magafagafa, masaga lelei. Ma fou pe le mafai ona maua mea manaia i totonu o loʻo lelei mo aso malolo, aʻoaʻo lou atalii poʻo le afafine e fai. I le olaga, o lenei tomai o le a aoga.

Faia o teuteuga i totonu - O se matagofie fiafia, o le a e faʻatau atu ou fatufatu o manatu uma i le alofa ma tausi i le potu malolo, potumoe, tamaiti O se tamaititi poʻo se fanau e iai se aiga e tupu mai ai leaga, agalelei, alofa mama, e alofa i latou e taua le tusi lesona ma Kanana.

Ata

I luga o le puipui i le potu malolo e mafai ona e faʻaaluina mea manaia i totonu - aulelei meli, ata aiga, o ata tuai, tuai. Faʻatonu le Copter Plate auala i le mafiafia ma manaʻomia le paʻepaʻe paʻepaʻe. O ie lavalava e mafai ona faʻatauina uma i le supamama masani masani ma i totonu o se faleoloa masani ma i totonu o se faleoloa faʻapitoa, lea e faʻatau atu ai geleviga mo se mea fiafia.

Tasi vali i le paʻepaʻe vali ma luga o le alalava, ma le ie ulaula. Faatali seia oʻo le vali le taʻavale. Tua hook hook. I le pito i luma e tatau ona e faʻapipiʻiina o matou ofu. Coures le ofutino i le postcard e te manaʻo e tuʻu pe o se ata a le aiga. O lea, e mafai i soʻo se mea mamao mai le tasi ma le isi e galuse le tele o le tele o le taotifi ma faʻaloaloa.

Faʻaopopo atu i mea faʻapipiʻi mo fusi, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea manaia. E le tau tatau monophonini. Atoatoa e mafai ona lanu. Faʻafetai i mea faʻapipiʻi, e mafai ona e suia le meli ata i le kolisi mo le ula. Faaali uo i ai i totonu oi latou, laufanua, ituaiga o olo kumatisi.

Fai oe lava e fai ai puipui

  1. O nei kolisi i luga o faleoloa laupapa. Le metotia na matou vaai ai i tulaga maualuga. Poto masani o le matai ia aua neʻi o faʻatasi i mea uma, ae o le tuʻituʻi i mataupu pe faʻamatala foʻi nofoaga tutusa i se vaega o le tulaga, e uiga i isi. Lelei Afai o mea o loʻo faʻatasia faʻatasi ma le tasi ma le isi, faʻatupu a latou lava sitaili tulaga ese ma tutusa ma le lapoʻa.

    O mea taua e faia e oe lava: manaia ma aoga mo le totonu o le fale

  2. "Faapipii i se isi lalolagi" - manaia mea o iai na o le fausiaina. Mo lenei togafiti, faʻaoga eseese afifiina o pepa ma isi mea. Faia vaega. O le a pei o se faamalama. Tusi pe fai ni mea e ala ai i tuaoi o se faataotoga faatafafa, pei o se faʻamalama ma faʻatumu, na faia e ni fuainumera o fuainumera.

    O mea taua e faia e oe lava: manaia ma aoga mo le totonu o le fale

Mataupu i luga o le autu: tamaiti rocking moega faia-i ai-oe lava i le fale

O nei fuainumera e mafai ona tuʻufaʻatasia le maualuga-tekonolosi. I se faʻaopopoga i latou, o le tele o le seleni o pepe, o lago, o isi iniseti, ofa. Oti le tasi manulele ma fai le tele o lanu lanu.

Mo le faʻavaeina o faʻafitauli, o loʻo iai pea le mama o pepa pepa pepa faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi mai kenefu, suamalie poʻo agaga, isi mea ma faʻaputuputu "nofoaga" E tofo i fafo o se mea manaia tele-lanu. O le a iai ni mau e feagai ma le uluaʻi foliga ma le uiga faʻapitoa e maua. Tuu le afifi chatsic ma maua se ata manaia.

E faʻatulaga i le itu o le High Tech Tech, e tatau ona e toe aoga atili. E tatau ona i ai se ata manino poʻo ni ata geometric papes ma ni manatu faʻapitoa. Afai e i ai se manaʻoga, fai se vaega ma i se faiga faʻapena.

Keksov afifi

Alofa tele mo le manatunatuga mea e afifi mai ai cupcakes. Mafaufau i se filifiliga, faʻafefea e faʻatino faitioga fiafia i ai e teuteu ai pa o le fale.

O mea taua e faia e oe lava: manaia ma aoga mo le totonu o le fale

  1. Tekonolosi. Faʻatau se laupepa o palasitika. Manaomia se vavale. O loʻo faʻaaogaina lea e maua ai le lany i sisifo i luga o le alamanuia fua. Vaʻai i sea laupepa i le tau tamaoaiga poʻo le supamaketi o le fale poʻo le maketi (i le faʻasologa o gaioiga). Ave se pule tele, maka le pepa i le 4 tutusa sikuea sikuea. Tipi. Tuu vaega i luga o le laulau poʻo luga o le kapepeta, tuʻu i luga o le fusi mai i kamuta taʻitasi mai le faasee, pe fia laʻu manaʻo, e foliga mai e matagofie. O le sini o le fausiaina o se paoa masani poʻo se mea e nonofo ai.
  2. Faapipiiina. A e mauaina se nofoaga faapena o le afifi, o le a e manaʻo ai tele, sisina i luga o kusi uma ma faʻapipiʻi i se palasitika pepa. E manifinifi le pepa, e paʻu le keke, aua, faʻaopopo tasi nisi tamaʻi afifi mai luga. O lea e te lalafi, le fiafia lemu.
  3. Manaomia le malosi malosi. O le a fetaui ma le PVA ma e faʻapipiʻi ai le paʻu o paʻu i le pito i tua o le sikuea e faʻasaʻo ai le hook o le a tautau. Afai e te masani ona filifili o se mea e te manaʻo ai, e mafai ona e pipii vave i le pepa puipui poʻo isi taʻavale i totonu o le potumoe, potumoe, tamaiti.

Ata taulima

Faatau se tamai lautele. Papaʻe papaʻe i le isi ogatotonu. Oti ese le ata mai le mekasini e te tauaveina se manatu. Aumai faʻatasi ma mea e mafai ona maua mai isa, fulu, pupula, isi mea. Ua saunia le ata.

Tusimauga i luga o le autu: Sporodidery Cross Spots Community: Free mo Amataga, Tea i le Filemu, Bouncing i le ato, paepae

Sound Glass faamalama ma vali

Afai e te lagona le malosi e faia ai pea atili, ona taumafai ai lea e fai se ata i le tioata o le pito i lalo ma fuli i fafo iina. Faʻatau se lapoʻa lapoʻa ma tioata. Tusi i luga o le tioata e te manaʻo ai, sili atu le amataina o le faʻatapulaʻaina. Tulaga pito i tua o matua paʻepaʻe paʻepaʻe. Aoina le ata. O lea ua e manaʻomia se tuali ma le ata i luga o le tioata e faʻaalia manino. Ua taitaiina atu ni moli uila. E mafai ona faʻatauina i le eletise eletise eletise.

O mea taua e faia e oe lava: manaia ma aoga mo le totonu o le fale

O teuteuga malosi

O le mauaina o le auala e tasi e masani ona taʻitaʻi ai, o mai i luga ma le malu o Eichoutte i luga o le pa o le potu. E mafai ona avea o se faʻafitauli i le ituaiga o geometric foliga, o se foliga le le lelei, i foliga o le pepe, manulele, o le tarako, laʻau, ma mea e mafai ona toe fetuunai ai. O sea tuʻufaʻatasiga e lelei i fata. O le a sili atu ona vaaia o le a le tusi o le filifilia poʻo le a le mea e talafeagai mo tamaiti aʻoga, tamaiti aʻoga, faitauina o tagata alolofa.

Afai e mafai ona e tutoʻatasi poʻo se tasi e taʻu mai pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi le mamanu i le Shispight Special Sig, ona mafai loa lea ona fetuunai lenei moli. E aliali mai se manaia po malamalama. E lelei tele lona vasega i le vasega pepe.

Faatatauina, o ai e iloa tusia ni tagata aulelei, mafai ona valiina e masani ona vali ai puipui pe fai se ata i luga o le puipui atoa. Ma, i le vasega pepe, e mafai ona e faaalia le faiga o "Remekh", ia Tererepale ma manu, Wolf, ear ma le fefete i le pu i le mussad ma le matau i le pu i le mutava ma le matau i le muta-

O mea taua e faia e oe lava: manaia ma aoga mo le totonu o le fale

Mo Connosseours ma tagata fiafia o faatufugaga, e fautuaina e tagata atamamai o le vaega voluma i luga o le puipui. O le talaaga o le faʻataʻitaʻiga o Gypsium ma i luga o se General Center ei ai ni tulaga. Volumampric faʻataʻitaʻiga - faavae. O le isi vaega ua tusia ma vali le faavae.

O le fanua o Rusia e mauoa i le fatufatu o le tagata e maua ai le tagata-ongets. Taumafai, masalo o le a iai sau mea lelei o le tagata. O le mea autu o loʻo e fiafia ai i se faʻamalosi tino. Mea na faia ma agaga fai i totonu o le fale o le fale malulu.

Sa matou vaai atu i nisi o manatu mo le ata o pa o le fale, ma e te filifili ua e i lalo o le mana. Pei o le teuteuina o lou fale ma se teuteuga. E toʻatele pei o faʻamaʻi pipili i totonu ma o latou lava lima, ae le o tagata uma ua fofoa. O le mea autu o le amataga. Vintage faʻataʻitaʻiga, Art vali.

Faitau atili