Faapipiiina o matapule i luga o le potu fai potu, faʻafefea ona faʻaaoga faʻapipiʻi

Anonim

O faitotoʻa i totonu o loʻo faʻatinoina e faleoloa e aunoa ma le hinges o loʻo sapalaiina, o lea ia faia le filifiliga saʻo o le oloa o le oloa e tutusa ma le filifiliga o le sili ona talafeagai ma le filifiliga o matafoti talafeagai. Faapipiiina o pili o pili o le a avea ma se tasi o auala sili ona talafeagai o le nanaina o matasi. Mo le faʻapipiʻi lelei o aumata i faitotoʻa faitotoʻa, e tatau ona e filifilia ni mea talafeagai lelei, makaina i latou o le a iai ai tagata ese.

Faapipiiina o matapule i luga o le potu fai potu, faʻafefea ona faʻaaoga faʻapipiʻi

Faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa, o le card matasele e masani ona faʻaaogaina.

Faapipiiina o le maualalo faalagolago i le mamafa o le faitotoa i totonu

O le faʻaaogaina o le Card Hoops pe a faʻapipiʻi ni faitotoʻa o potu potu i le matou atunuʻu e sili ona lauiloa. O loʻo aofia ai ni pupu e ni pusa e lua, telefoni apaau poʻo kata faʻapitoa, e faʻapipiʻi ai oloa ma le tusi aʻiaʻi i le faitotoʻa.

Faapipiiina o matapule i luga o le potu fai potu, faʻafefea ona faʻaaoga faʻapipiʻi

O le filifiliga o le fiafia e faʻalagolago i le tele ma mamafa o le faitotoʻa.

Lusia o le gaosia o lenei ituaiga o matas o lo o le taofia mai le Soviet Times. O lenei ituaiga o oloa e masani ai, e ui o lona tele e ese lava. O lenei ituaiga o mataps e le o toe faʻaaogaina pe a oʻo i faitotoʻa potu, aua ua fetaui lelei ma le fiafia mo auala auala poʻo nofoaga e le nofo ai.

I le lima-auala oloa e 5 pu mo oe lava-paʻi mo foliga taʻitasi, ma i le fa-fesoʻotaʻi - 4 pu, o lea na latou ofuina ai se igoa i tagata pei o le fa ma le lima. Filifili le mea manaʻomia o se tulaga faʻapitoa o loʻo manaʻomia ona amanaia le mamafa o le faitotoʻa. O tali mamafa o faitotoa o loʻo tautau i luga o le lapoʻa tele, ma malamalama - i luga o i latou e laiti. Mo le mamafa tele, le faʻaaogaina o matasele e tolu e talafeagai, pei o māmā, o le a tuʻu i latou meatotino gaioiga i luga.

Faʻafefea ma le lelei ma le faʻaeteete faia ma le faʻaeteete mo le tipiina o pu mo lopas

Faapipiiina o matapule i luga o le potu fai potu, faʻafefea ona faʻaaoga faʻapipiʻi

Faailogaina mo matape ma fua.

Fai se faailoga mo le faapipiiina o mata i le lua auala. Muamua e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o matasele i le faitotoʻa, faʻatasi ai ma lona le mautonu o le penitala. E masani lava, o le au faitotoa ua faamalosia ona o oloa e lua o loʻo iai i le pito i lalo ma le pito i luga, ma le mamao i le va o latou e tatau ona tutusa.

A faʻapipiʻiina le lona tolu matasele, e mafai ona tuu i totonu o le ogatotonu pe suia. Ae le i faapipiiina, faʻailoga faʻapitoa ua faia e faʻaaoga ai se penitala o loʻo faʻamamaʻi. O lenei mafai ona faia e le pei o le faitotoa i le faitotoa, a e faapena foi i luga o le faitotoa. E mafai ona faia ni faʻailoga i le tulaga lona lua o loʻo i luga ma lalo ifo, solomuli mai le pito o le tapoleni i le 15 - 25 cm. Ina ua maeʻa, o nofoaga o fusi.

Mataupu i luga o le autu: palasitika pluth mo le taele - o le muteina lilo

A matauina nofoaga o pu, e le mafai ona fenumiai, le mea e maua ai e le faitotoʻa le pito i lalo, ma e mafaufau i ai le auala o le a o maeʻa ai ona o loʻo tu ai i le itu. Afai e te maua ni matatioata, e tatau ona faʻalogo faapitoa le faitotoʻa i lo latou tulaga.

I le tulaga lea, o le pito o le mata o le loto ua tuufaatasi ma le pito o le faitotoa o le faitotoa. Afai o loʻo faitauina o le faʻaaogaina, ona tatau lea ona faʻatinoina le faʻamaoni ma le saʻo, pei ona le mafai ona faʻatagaina le faʻaletonu e ala i le faʻapipiʻi o le auala.

Faapipiiina o matapule i luga o le potu fai potu, faʻafefea ona faʻaaoga faʻapipiʻi

O le faʻailogaina i lalo o le matasele e mafai ona faia e ala i le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o le faitotoʻa, ma tuu i totonu o se penitala.

A potopoto le faitotoʻa faitotoʻa, ma e talafeagai uma ituaiga mea, ona o lea i le faʻapipiʻiina o mataina o loʻo latou fuafuaina. O oloa e tatau ona tuʻuina i nofoaga na faʻamalosia ai faʻailoga, o le a maua ai le avanoa e mafaufau ai pe faʻapefea ona latou suʻea.

O le tulaga o le matasele o le a tutusa ma le muamua filifiliga i le leai o ni eseesega mai le fou o le faitotoʻa fou. E naʻo uma lava le tele o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Faapipiiina o matape i luga o le faitotoʻa faitotoʻa ma le faitotoʻa o le faitotoʻa o le a ave i le itu o le tatalaina o faitotoʻa.

Faʻasaʻo oloa filifiliga ma le foafoaga o mea mo laupapa faitotoʻa

Faapipiiina o matapule i luga o le potu fai potu, faʻafefea ona faʻaaoga faʻapipiʻi

Filifiliga mo le faʻapipiʻiina o se ese numera o matasina.

A o le i faʻatauina se matasele, e tatau ona maua mai o le a le ituaiga loto o le a manaʻomia, e saʻo pe alu ese. Ina ia faia lea, e manaʻomia le lata mai o le amataga lea e manaʻomia e fevae ai le potu malolo fale. Le mea autu o le tatalaina i le taimi e tasi. E taua tele le le taliaina o itu ma le tu ai ina ua matala le faitotoʻa mai ia lava, o le mea e le saʻo.

Tatala le faitotoʻa o loʻo manaʻomia mo oe lava, o lona uiga o le a le auala e toe tatalaina ai pe saʻo. Afai i le itu tauagavale, ona e manaʻomia lea ona ia faia le filifiliga o le agavale, ma pe a saʻo, ona saʻo lea. O se mea moni e malamalama ai, e taua le faʻailoaina lelei o le ituaiga o mea manaʻomia.

Filifilia o lea ituaiga o oloa mo le faʻatumauina o potu potu, e taua aua le fenumiai ai ma i latou lava, ma le matauina o tuʻuga o fusi.

Afai e faia le faitotoa i fafie, ona tatau lea ona tipiina ma le faʻapopoleina o le paʻu o le laupapa laupapa mai le faitotoʻa o le faitotoʻa e faʻaaoga ai se maʻa mata. Faia o se manifinifi tipi, o le tasi e tatau ona amanaia le mea o maua i le mafiafia. Mo le sili atu le faigofie o le tipi i le fafie i le fafie, o le mea e fetaui lelei ua avea ma tala o le oloa o le oloa. Maimau pe a na o le le fiafia o loʻo faia, o le mea lea e mafai ai ona mafua ai se tuueseeseina o vaega le talafeagai o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le tapoleni.

Tusitusiga i luga o le autu: fale taʻele e aunoa ma le taualuga

Faapipiiina o matapule i luga o le potu fai potu, faʻafefea ona faʻaaoga faʻapipiʻi

A maeʻa ona faʻatino le faʻailoga, o le vaega e faʻatino e se faʻailoga poʻo se faʻailoga faʻapitoa.

Ile taimi faapea, o le fausiaina o se lavea i luga o le tapoleni e faia. Afai, pe a faia ni pisinisi, faʻaaoga le tusiʻupu, ona taʻuleagaina ai lea e le mea moni o le a faʻaleagaina le pavai o le afa.

O le faʻataunuʻu o lenei galuega, e le mafai ona faʻaaluina le lupete, talu ai e tele lava le taimi, ma o le pu ia lava o le a le foliga ma le faʻaeteete. Afai ua uma ona faia le fale talafeagai i le vaega talafeagai, e faigofie ona tipi i le ata. Afai e iai sau 'ai i luga o le upega tafailagi, ua fesuiaʻi le matasele, e leai se mea mataʻutia.

I le faia o se filifiliga o matasele, e tatau ona e manatuaina atonu o le a manaʻomia le faʻateʻa pe a manaʻomia ona e meaafale i totonu o le fale. Ma aveese le sash mafai ona faigata tele taualumaga. Ina ia aveʻesea faitotoa o totonu, atonu e tatau ona e le fiafia i le itu taumatau poʻo le itu tauagavale o le faitotoʻa.

Faʻafefea ona faʻatino le faʻapipiʻi o le aumata i totonu o faitotoʻa i totonu

Ina ia le fiafia ma faʻapipiʻi le matasele, o le a e manaʻomia ituaiga mea nei o mea faigaluega o le a fesoasoani e faʻafaigofie ai galuega uma:

Faapipiiina o matapule i luga o le potu fai potu, faʻafefea ona faʻaaoga faʻapipiʻi

O le saʻo o le o le matasele o le matasele o le mata o le matasele e oʻo mai i le Groove, o le ata ua faʻatagaina 0.1-0.5 mm.

  1. Sikulukalaiva.
  2. Vili.
  3. Tipi.
  4. Mea manifinifi.
  5. Aww.

Mo le faʻapipiʻiina o le mokesi matapeʻa, o se tamai taʻamilosaga vaʻai e mafai ona aoga, ia mautinoa ia i ai se penitala poʻo le faʻailoga o le lima. A o le i faʻapipiʻiina le lopas, o le au leoleo ua motusia. O le vaega tele o le pato e tatau ona faʻapipiʻiina i totonu o le atigipusa, ma laititi - i le faitotoʻa faitotoʻa.

O le sao sao o le faʻapipiʻi o le a saunia pe a fai e te tuʻuina le fata fata i le pusa faitotoʻa, o le a mafai ona eliina le le faʻatagaina o faʻailoga na faia mo le mafuaʻaga o faʻailoga. E taua tele le mataala mo ni faapogai, aua e tusa lava ma se mea laiti na sese atonu e i ai se tulaga o le potu malolo o le a tatalaina ma tumau mo ia lava, o le a le manaia mo ia lava, o le a le manaia mo ia lava.

Faaaogaina Loops i totonu o le tapoleni, e tatau ona e mataituina poo fea le sui o le hinges. E tatau ona talanoaina i le itu i luma, o le, lea, o le a tatalaina le potu malolo.

Faʻafefea ona faʻaaoga ni faʻapipiʻi i le faiga o le mauga

Faapipiiina o matapule i luga o le potu fai potu, faʻafefea ona faʻaaoga faʻapipiʻi

Ata o le masini ma fusi o le matasele.

Le isi, e tatau ona e faia ni vaega ma le fesoasoani a faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i le tasi seti ma le fusi. A o le i faʻaseʻe ai le faʻapipiʻi, e tatau ona tuʻufaʻatasia pu ma faʻailoga mo i latou, o le a taofia ai le laʻau vaeluaina i le taimi o faʻaseʻe ai fao.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona fausia se ata

Afai e te manaʻomia se tuʻituʻi-ese hinge mo faitotoʻa faitotoʻa, o le a manaʻomia ona faia ni mea faigata nai lo le taimi o le faʻaonefu. O mea e mafai ona manaʻomia e le Dontaine mo faitotoa e manaʻomia le muamua sauniuniga o le loloto nofoa. O le pu e tipi i luga o lona fetaui tonu. Faʻamuta le faʻaaogaina se masini milling.

O se tasi o tali o loʻo i le faʻafitauli o mata o le aumata o loʻo i ai le faʻaaogaina o mea faigaluega taumafa, lea e manaʻomia ai ni tomai pe a galulue ma i latou. Cups Tipins amata ina ua maeʻa tapenaga o meafaigaluega uma ma faia le faʻailoga o le faitotoʻa faitotoʻa ma le pusa faitotoʻa.

Faʻafesoʻotaʻi le mata ese ma fao, ia mautinoa e mautinoa e le alu ese le matasele. O le fao i taimi uma mimilo i le ogatotonu e ala i le faia o igoa faʻapitoa i le ituaiga o penitala manatu, ona tuʻuina atu lea i le Seboard. Lenei o le a taofia ai le soona mimita heing ma fao i le auala mulimuli.

Afai o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo faʻamamaina lelei, ona tatau lea ona i ai i le tasi tulaga. Afai ua maua le matasele, o le a le mafai ona e paie, faʻalauteleina le tulaga i le tulaga manaʻomia, ae le sili atu. Ma, faʻaaogaina le laina, e manaʻomia le siaki le saʻo o le matasele o loʻo fetaui.

Afai o le hinge ua ootia, ona uma lea ona faʻapipiʻiina, o se avanoa tele i le va o le faitotoʻa ma le tapos ua fausia. Faʻamaonia le faʻapipiʻiina i totonu, e mafai ona e mautinoa le tatalaina o le sash i se tulimanu o 180 °. O le avega e mafai ona tatalia le faitotoʻa e le tatau ona sili atu i le 50 kg.

Ina ua maeʻa lena, faʻaopopo vaega o matasele taʻitasi i le va oi latou. Faatasi ai ma tutoatasi le faatinoina o lenei gaioiga, o le lau le lau faitotoʻa o loʻo siitia mai e mafai ai ona fuafua le tulaga o le tuʻufaʻatasia o tagata faʻalavelave. O pusa taitasi na faaofi ai i totonu o le pu manaʻomia ma le lima saoloto pe a uma ona faʻapipiʻiina le tuufaatasiga o loʻo i totonu o le vaalele manaʻomia.

O lenei samuina le tulaga e sili lea ona faigata, ona fetuunai lea o le tulaga o le faitotoʻa o le faitotoʻa, faʻatasi ai ma le ata. O le iʻuga, o avanoa e tasi e maua i le va o le faʻanifier ma le sipani i le taimi atoa. O le taimi atoa o le gaioiga e tatau ona faia sili ona lelei malie ma le faaeteete.

Afai ei ai se tulaga e fesoʻotaʻi ma le filifiliga o loto mo faitotoʻa faitotoʻa mo faitotoʻa, e sili atu le filifilia o le au nana.

E tatau ona fetaui ma Hinges aʻo uuina le faitotoʻa i le faitotoʻa. Ina ua maeʻa le tulaga, o le mataua o loʻo amata ona faʻaofi le tamaʻi atigivae, o loʻo e manaʻomia ai se fesoasoani.

Le isi, siaki faitotoa mo se faʻalatalata atu i ai faitotoa, ma o le aloalo o loʻo fesoʻotaʻi i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le ipu loka. Pe a manaʻomia, e faʻaoso pe a amata ona pisa le leo pe a tapunia le faitotoʻa, o lea ua fetuʻunaʻi ai le uʻamea.

Faitau atili