Eletise eletise talipupuni 220 v

Anonim

I le tala, o le matou Upega Tafaʻilagi Abenlektactard O le sauniga faʻapotopotoga o se galuega tali atu, o lea e tatau ona e talitonuina atoatoa i ou agavaʻa. Afai e masalosalo, ona sili ai lea ma le talitonuina o lenei galuega i polofesa.

Eletise eletise talipupuni 220 v

Masini eletise

Shilld e tatau ona tali atu le eletise e te talia. O le mea lea, o elemene autu i le mamanu o le counter. Afai e te faia se mea sese pe a faʻapipiʻi, ona mafai lea ona tupu se matagaluega puʻupuʻu. Ae le i amataina, e te manaʻomia le tusi o se uluaʻi vasega faʻaipoipoga.

Aofai o le Solitulafono Solitulafono

Piki i luga le talita lea o le ae setiina uma elemene. O lona maualuga e faʻalagolago i le numera o le sosolo o le matagaluega o le a faʻapipiʻi mulimuli ane. Ioe, afai e te manaʻo ai, tuu le fesuiaiga mo 'aʻai taʻitasi pe ki foʻi, ae o le a sili atu. Afai o le taumafaina i totonu o le fale e tele, o le 2 potu e mafai ona fesoʻotaʻi e le tasi paga o otometi.

Eletise eletise talipupuni 220 v

Tasi-pole matagaluega malologa

Afai o le masini i totonu o le fale faʻaaoga sili atu nai lo le 5 kilowatt, ona tatau lea ona fesoʻotaʻi i se isi laina, ma e tusa ma se eseʻesega otometi. Faʻapea foi, o le tele o eletise eletise e fautuaina ai le fesoʻotaʻi ma se masini fufulu i se masini tuʻu eseese.

Malosiaga Filifiliga

Masini e manaʻomia ona filifilia e faʻatatau i le vaega o le koluse o le uaea. E manaʻomia e mafai e le masini ona tape aʻo leʻi amata le uaea. Mo se uaea, o loʻo i ai le kolosi o le 2.5 mm, e manaʻomia le setiina o se fua faatatau o le 25 A. Mo se uaea o le 1.5 mm, e tatau ona e filifilia le otometi ma se malosi o le 16 A.

Filifiliga o Uzo.

O lenei ua e iloa filifili masini otometi ma ua oʻo i le taimi e feagai ai ma le mea e manaʻomia ona setiina le Uzo. Uzo o se masini e mafai ai ona e puipuia le sologa lelei o taimi nei. E tutusa ma au tala o tagata otometi. Manaʻomia le tuʻuaʻiga le faʻapipiʻiina, pei ona e manatu o le le fiafia o le le fiafia. Tele taimi e masani ai ma le puʻupuʻu pupuu e sasaina le taimi nei.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga meafaigaluega mo stroke

Le a le mea e sili ona taua ai

Matou te faʻaauau pea le '' '' ai i le faʻapotopotoga o le eletise e talita mai e le 220 volts ma o lenei ua oʻo i le taimi e mafaufau ai i se isi mea o loʻo iai le igoa o Ops. O le tapulaʻa lea o le faʻamalosi o luga. Ia mautinoa le saʻo o le faʻagaioiga - O lenei masini e tatau ona faʻavaeina. I le talita, o le OPS system e tatau ona faapipiiina tutusa ma masini folasaga. E matua faigofie lava ona faigofie le faʻatulagaina o gaioiga o lenei masini, ae e aofia ai se matagaluega pupuu i totonu.

Eletise eletise talipupuni 220 v

Toso le maualuga o le tapulaa

E finau tagata faʻapitoa ona o lenei mea e le mafai ona maua, ma ina ua maeʻa le taotoga e manaʻomia ona sui. O le foliga o le OPs e foliga mai o se matagaluega solia. Peitai, nai lo le fuʻa i lona faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se faʻailoga. Afai e te faʻafesoʻotaʻi le CTTTAGE BLT FOLAFOLAINA I LE POLOʻI LE MAFAI ONA O LE FAʻAVAVAU O OPS e manaʻomia. I faleoloa faʻapitoa e mafai ona e mauaina vaega nei:

  1. "B". O lenei ituaiga e tatau ona faauigaina i luga o oloa. E mafai ai ona e puipuia mai le uila, atoa foi ma le sili atu.
  2. "C". Faapipii le masini e manaʻomia i le fale talitane. O lenei filifiliga o loʻo fuafua e puipuia ai le Wilpun Will, faʻapea foi ma le matagaluega. Category "C" i aso nei o le sili ona taatele.
  3. "D". E tatau ona faʻapipiʻi i luga o le tagata faʻatau. OPs vaega "D" Faʻatagaina oe e faʻamautinoa le faʻatuatuaina puipuiga puipuiga mai le maualuga-masani faʻalavelave i luga o le sili.

O lea ua oʻo i le taimi e mafaufau ai i le vaega autu o Schu - o le fata.

Filifilia o se mita

O faletusi uma e mafai ona vaevaeina i masini ma le eletise. O le ituaiga muamua o le masani ona taatele ma o le taimi nei i le tele o fale ma fale mautotogi. O le elelae o le eletonisi ua tuʻuina atu i le vai tioata o le faʻaaliga, o loʻo faʻaalia uma ai faitauga. O lona sese e mafai ona 1%. O lenei tele faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i isi foliga e faʻafaigofie ai le faʻagasologa o le faʻaaogaina.

Eletise eletise talipupuni 220 v

Taiala CE6803V

O lenei ituaiga e mafai foi ona vaevaeina i se tasi ituparic ma lua-mautu faʻataʻitaʻiga. O le filifiliga lona lua e manatu ile eletise i le lua tani, ae sili atu ona aoga. O le isi uiga o le vasega o le saʻo, ae le manaʻomia le taulaʻi i ai. O fuaitau o le coun contaiso atonu e ese. Latou te le afaina i le faatinoga. Peitaʻi, afai e te filifili e faʻatumu i totonu o le talita, ona lelei lea o le tuʻuina atu i faʻataʻitaʻiga laiti.

Tusitusiga i luga o le autu: Freezer i luga o le faapaologa i le taumalulu - mafai ona ou tuuina

Filifiliga o Tali Talita

Afai na e filifili i luga o elemene uma o le a iai i totonu o le talita, ona o le taimi e filifili ai se atigipusa. Schu mafai ona avea ma palasitika po o le uamea. E tatau ona e filifili fuafua e fuafua i le faʻagaioiga o tulaga.

I luga o talita taʻitasi o loʻo i ai le faʻailoga, lea e faʻailoa mai ai i le tele o le tele o faʻafitauli o le prorikets ua fuafuaina. O le avanoa mo le Solitulafono Solitulafono e sili atu le filifilia ma se laina. E fautuaina foi e saili le tikeri o le "efuefu-tuuesega."

Faasologa o Gaoioiga

O lenei o le taimi e tuʻu ai le auala e faʻatasia ai le talita a le tausitusi i le 220 f. E manaʻomia e le fonotaga e tusa ai ma le polokalame. Toe tali atu ia te oe afai e te le iloa le auala e fausia ai, ona sili ai lea e liliu atu i polofesa. Lalo o le fonotaga a le Fono Aoao o loo i ai le Udo ma OPS.

Eletise eletise talipupuni 220 v

Eletise eletise talipupuni ata ma uzo ma ops

Amata le faʻapipiʻi e mulimuli mai mai le masini faʻavasega. Ma, tutusa ma le masini folasaga e tatau ona faʻapipiʻi ops ops. O lenei masini e tatau ona faʻaopopoina le eleele. Ona o le uaea o le vaega ma le leai o le a o atu i le mita, ma mai le fata i le RCD. O le vaega o le vaega o le a fesootai i vaega uma o otometi otometi, ma o le uaea "zero" alu i le bot bed. Vaega o autotota i le va oi latou e mafai ona fesoʻotaʻi i se paʻu faʻapitoa poʻo ni fafine. E na o le mea e fesoʻotaʻi ai "BA" ma le 'ai o le uaea.

O lenei ua e iloa filifili ma aoina tala talipupuni. O fesoʻotaʻiga e manaʻomia ai le sili atu taumafaiga, talu mai le taimi o le taimi e mafai ai ona latou malolo.

O le a manaia: VS-e-e-e -elekercistvo.ru/elektromontazh/elekturichoe-shy/sborrichekagoshthehthechecho-edshtrchehhthhthehhthtata.hothht.

Faitau atili