Tapulaʻa faitotoa ma ou lava lima: Laʻau o loʻo nonofo, ie

Anonim

Aloese mai le faʻaali i luga o puipui o le fale mautotogi mai faitotoʻa o le faitotoʻa, ua tatalaina le user, o le a fesoasoani i le Tauni e oe lava ia. E mafai ona eseese i ona foliga vaaia. Latou te eseese i le faʻatapulaʻaina o mamanu pei o mamanu, mamanu, meafaitino, lanu, tau ma le nofoaga o lona faʻapipiʻi. O le mea autu o lenei mea na faia ai lona mafuaʻaga, taofi le faitotoʻa o loʻo tata le faitotoʻa e uiga i le puipui pe a tatalaina.

Tapulaʻa faitotoa ma ou lava lima: Laʻau o loʻo nonofo, ie

O le tapulaʻa o loʻo faʻaogaina ina ia mafai ai ona faia pe a tatalaina le faitotoʻa, e leʻi tata le 'au e uiga i le puipui, aua le faaauupegaina lona fetaui.

Totogi o le faitotoa i fafo

O ia ituaiga mea e taua e mafai ona faʻatauina i totonu o le faleoloa. Ae e mafai ona faia na o latou. O le tapulaʻa faigofie na faia mai le pepa faʻapipiʻi. Mo gaosi oloa e tatau ona e faʻatau:

  • Steel;
  • Seleulu mo uamea;
  • uamea drill;
  • o le samala;
  • Corolc;
  • penitala;
  • Uafu;
  • sikulukalaiva;
  • Fao.

Tapulaʻa faitotoa ma ou lava lima: Laʻau o loʻo nonofo, ie

O le fola tapulaʻa e mafai ona faia o le tagata lava ia o le faʻamalosi, faʻaseʻe i luga o le laupapa poʻo le uʻamea tuʻituʻi.

E mafai ona e tipiina se fasi fasi uʻamea ma punou i le tulimanu o le 90º pe o le a faia ma le Scout o se meafale na faʻaaoga pe a faʻapipiʻi meafale. Ae e le tele ni taimi ma avatu ai le lauʻeleʻele ma le fesoasoani a se faʻafitauli masani o seleulu. O le i ai o le lautele o mea faigaluega i le lima, e ala i le swel tapulaa e mafai ona e faia le pito i tua i le itu i tua pe togi. Peitai, afai e leai ni mea faigaluega, e mafai ona e faia le ata vali po o se vaega o eseese.

Aua le faia i luga o failauga tino i le itu a le faitotoa o le vaega, pei o le a faʻaleagaina ai le aufaʻatasiga. 2 pe sili atu pu e tuli i le pito i lalo, o le a le tapulaʻa o le a faʻapipiʻi i le fola. A e faʻapipiʻiina i luga o le kapeta e tatau ona maelefilemu, talu ai o le faaputuga kuka e ono manuʻa i luga o le fao ma o se faʻaiuga, ua fausia ai se uila. E sili le tipiina o se pu i le tele o le sto stopper ma pe a uma pe a uma ona faamautu.

Mataupu i luga o le autu: fafo kesi ponaivi: faapipiiina ma ou lava lima

E mafai ona e faʻatulagaina le Tagi le nofoaga ma ou lava lima i se nofoaga talafeagai, e leai ni tulafono manino mo lona tulaga. E masani ona i luga o le laina mai le ogatotonu o le faitotoa o le faitotoa o le faitotoa ma le pito i fafo. O le faʻamamafaina faʻamama i luga o le faitotoʻa faitotoʻa, o isi avega e oso aʻe i luga o le faitotoʻa o loʻo i le taimi e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava e tasi nai lo le taimi lava O le mea lea, e i ai le tuʻuga i le ogatotonu, laititi le agaʻi atu i le pito.

A filifilia se nofoaga i se stopperckoc, o le faitotoʻa e tatala ina ia mafai ai e le loka ona o le puipui o le 1 cm. I le fola o loʻo tuu ma faʻasolosolo 2 pu, i se tasi o le loka ulaula e faʻapipiʻi, ma o le isi o se pine pe taʻitaʻi. O le faletalimalo ua pupuni i totonu o le pu manaʻomia, o le tapulaʻa o loʻo tuu i totonu, a o manaʻomia le mataituina o le laina ma le pine. Ua mulimuli ane le mamanu.

E mafai ona tipiina se patotototo mai se laʻau, 'ae ono le ose fetaui nei ia mea ile avega mai le faitotoʻa o le faitotoʻa. O sea fuainumera e tatau ona ufitia e le tele o vaega o le tumau o le paragt varnish.

Taaloga o le Suavai

Tapulaʻa faitotoa ma ou lava lima: Laʻau o loʻo nonofo, ie

E mafai ona suluia le paʻu malosi mai soʻo se ie, ma teuteu ai i aufana, lopa ma faamau.

O se faʻatusa o sea tapulaʻa atonu o soʻo se manu poʻo se foliga. Ua latou suʻi mai soʻo se ie. Faʻapipiʻi, aua le manaʻomia ni meafaigaluega faʻapitoa, ma mo le suisui o le a manaʻomia se tulaga masani masani tulaga:

  • saili;
  • ie;
  • Synnput, Hollolober;
  • Penitala po o faʻailoga mo le ie;
  • filo i leo;
  • masini suisui;
  • filo i lanu;
  • seleulu;
  • Portnovo pine;
  • mamafa;
  • Mea faigaluega e teuteu ai se taofi.

O le mamanu o loʻo faʻaliliu i luga o le ala pe toso saʻo i ai. O le tele, o se tulafono, e le sili atu i le 40 cm, peitaʻi e le tatau ona itiiti, ma o le a faigata lava ona faʻafetaiaʻia ai lona tiute. O vaega uma ua tipi ese mai le sailiga ma sili atu i luga o le ie. O le ata e mafai ona mautu, ae e masani lava ona faʻamalo fualaʻau taligasususulu ma faʻafeusuaiga, ma o nisi taimi faʻapipiʻi. E maua ai le saʻolotoga i le suisui ma o nisi taimi e faʻasaoina ie.

Mau i luga o le autu: pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le pupuni Roma i luga o pupuni i luga o palasitika i luga o le palasitika Windows: foliga ma vāina)

O aitema uma, e aofia ai torso, vae, taliga ma siusiu, ua faia e le paga. Afai ua e tipi eseina i latou mai le fasi ata o eseese ata, o le fuainumera o le a sili atu le ola, ma o le a sili ona manaia. O le tipiina o vaega sologa lelei, latou te punou i le ato ma pini, a o le i aveina le taavale. Oti, e tatau ona e manatuaina auala mo ē avanoa, e tatau ona i ai 1.5 cm. Vaega ona taʻamilomilo i luga o le sywing masini ma faʻapipiʻi.

Tapulaʻa faitotoa ma ou lava lima: Laʻau o loʻo nonofo, ie

Potterns o le vaivai tapulaʻa o se masani taurus i le siurus taifau, ma o le ulu e mafai ona iai se manu.

O taliga, auupega ma faʻafefeteina ma a latou avanoa e faʻatumuina i se synthetic streller atoatoa ma tolopoina le tumau i le itu lelei o le tino i totonu o le tino Hermetic Polythylene afifi. E pei ona sau i le auala tutusa. E sili atu le vaʻai e filifili e aunoa ma tulimanu maamago, a o mafai ai ona latou gagauina le ie ma faʻaleagaina le faitotoʻa poʻo le puipui i le taimi o gaioiga vaivai.

O loʻo totoe le avanoa o loʻo totoe i totonu o loʻo tumu i se fasimoli lelei, o le pu mo le pa puipui o loʻo vaevaeina ma tamai mea lilo. O punou, o taliga ma puipui e suā i totonu o latou nofoaga pe a avanoa. O se manu faʻatusatusaga o manu e mafai ona faʻapipiʻiina ma se paʻu, o se kolola poʻo se logo i luga o le ua. O manu faaletino e teuteu e tagata uma i le loto, suʻisuʻi i lalo, faamau poʻo le toso mata ma le gutu ma le gutu.

O le mea ua maeʻa lemu e mafai ona faʻano i luga o le faitotoʻa, i lenei tulaga, e tatau ona mautu le nofo lelei e nofoia se nofoaga, sili atu ma le mamao ese mai le faitotoʻa faitotoʻa i le pito o le faitotoʻa.

E mafai ona e faʻamalosia i luga o le pa i le nofoaga saʻo ina ia mafai e le faitotoʻa ona o le puipui na lavea. O le a fesoasoani le vaega o le mamafa o ia ia te ia e nofo ma aua le alu ese mai le ea ea pe a matala le faitotoʻa. E mafai ona e tuʻuina se meataʻalo i luga o le fola, ae o loʻo vave ona pupuni. Ma afai tou te le tuʻufaʻatasia, o le a fesuiaʻi mai le nofoaga manaʻomia.

Tusitusiga i luga o le autu: polyfom poʻo le polystyrene foia: o le a se mea sili, o le a le eseesega o le

Faitau atili