Valiina luga luga luga o le loggia ma le faapaologa

Anonim

O le asthhetic tau o le laupapa faʻaumaina o le fale o loʻo faʻalagolago i le saʻo o le faʻafitauli o le faʻafitauli - "Faʻafefea ona vali le faapaologa i luga o le faapaologa i luga o le faapaologa i luga o le faapaologa i luga o le faapaologa i luga o le faapaologa i luga o le faapapegiina o le faapapela. O filifiliga o mea o loo faʻailoa mai ai le suʻesuʻeina o uiga taʻitasi o le tulaga ma le suʻesuʻega mo le paleni i le va o le matagofie, inisiua teteʻe ma ona lava manatu e uiga i le lalelei ma le fiafia.

O le tele o mea na faʻaaogaina mo le gaosiga fafie e lautele, lea e mafai ai ona e faʻatino se mea mataga. O le lavelave o filifiliga o le filifiliga o le sili ona lelei tuʻufaʻatasiga o meatotino.

Fausia foliga o le faapaologa

Valiina luga luga luga o le loggia ma le faapaologa

Afai e lelei le faapaologa, e mafai ona avea ma potu malolo atoatoa

O le tulaga muamua na faia pe a filifilia ni vali ma vaniia o le iloiloina o le tulaga o le tele o le togafitia - latou te tu i fafo pe i totonu foi poo i totonu. O le manino manino o le tali, a o le faapaologa o loʻo i tua o le pito i fafo o le puipui fale, e mafai ona faʻaseseina.

Afai o le Faleoloa o le faapaologa o loʻo i lalo o le ofe o le fusipaʻu o le fusi ma glazing, ona mafai lea ona mafaufau i ai o se avanoa i totonu.

O le faasaoina o le muamua mamanu o le puipui pito i luma o le fale, O le foloa o le faapaologa ma le vaega i totonu o le pa o loo aafia ai o le tau.

Valivali le ufiufi i luga o le tatala feolagaiga

Valiina luga luga luga o le loggia ma le faapaologa

Afai e tatala le faapaologa, ona e tatau lea ona e filifilia se vali ese o le vevela ma le susu

O le atavali le laina i luga o le faapaologa, faʻatasi ai fale i fafo atu mai aafiaga o le ea faʻaolaina ma le la, e tatau ona faʻatupuina le puipuia o lalo ifo o nei mea.

Faʻamolemole ia matau e le mafai e fafie ona toe fai le tele o le gaʻo totoʻa, e taua i le faʻauiga ma le faʻalenatura. O nei meatotino o le a matuaʻi afaina ai le lelei o le tini o le faʻamau, o le a fesoasoani i lona faʻaleagaina ma le matua.

O le mea lea, e manaʻomia le taofia mai le faʻaaogaina o le laina e faʻatumu ai luga luga o luga ma ni vaega o puipui o puipui o le vai e mafai ona pau mai i luga o pala.

Sina mea e uiga i vali na faaaoga

Valiina luga luga luga o le loggia ma le faapaologa

Soʻo se mea valiina mea e faʻaaoga mo galuega i fafo o loʻo faʻaaogaina o le faʻauma vaega. E aofia ai:

  • polyrethhane;
  • Alkyd;
  • Suauu Soundts ma Vaimea;
  • Vai-emulsion i luga o le fou po o le acrylic faavae;
  • Natura ma le synthhetic vase;
  • Faʻaesea, e mafai ona avea oe ma taʻu lauiloa o Pinotex, iloiloina le tagavai o le tagavai.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e matutu ai le fale o le palu mo le faaeeina?

Valiina luga luga luga o le loggia ma le faapaologa

I luma o le ata vali, e tatau ona e le fiafia i le muamua po o le le talitonuina

E taua le amanaia o le faʻamaumauga o le faʻamaumauga o loʻo feagai ma le lanu i totonu o papatusi o loʻo manaʻomia, o loʻo tuua le raw ma le alavai lanu e mafai ona avea ma o le orgogenic. O le mea lea, Lisiʻaga Gaoioiga ile Valivali, ia o le a le tusi talosaga a Agingers poʻo le toe faʻaleleia, e sili le gaosia aʻo leʻi faʻapipiʻi le ie puipui.

Valiina luga luga luga o le loggia ma le faapaologa

O le eseese o ata e le faʻatagaina i se iloiloga pupuu e fai ni faʻamatalaga auiliili e uiga i mea uiga ese, ae maise lea e le manaʻomia, e aofia ai fautuaga mo le filifilia o PriCer Condos.

E fautuaina le faʻaaogaina o ata, sasaʻa ma faʻamaeaina o mea a le tasi tagata gaosi oloa, o loʻo tutusa ai lava le oʻo atu i le suauʻu matatu.

Fautuaga ae le i vali

Valiina luga luga luga o le loggia ma le faapaologa

Aua le faʻasao i le vali, aua o le lelei o le a faʻalauteleina le ola o le ola atoa

Filifilia vali mo fafo laupapa laupapa luga, e le tatau ona ausia le sili atu sefe. O nisi tagata gaosi mo le tatau o le tau o le tau o loʻo faʻaaogaina e le taugofie o mea mataʻutia. I mea na, e toetoe lava a mafai ona ausia se faʻamalieina taunuuga, ma o latou faʻafitauli o le a sili atu le manaʻo.

Valiina luga luga luga o le loggia ma le faapaologa

Antiseptic

Aua e te faʻatalaleina le gaioiga sauniuni e faʻamalosia ai le faʻatinoina o le vali gaosi oloa i totonu o faʻatonuga faʻapipiʻi i ai. E masani lava ona latou fautuaina e faʻaaoga se laʻau matutu, tuʻu le laualuga o le laualuga, faʻailoa le numera o ata vali e manaʻomia e fatu ai le aoga tele.

E mafai ona e faia muamua le pati i le maingippika, e ui lava e le mafai masani ona manaʻomia, o nisi ma vali o loʻo i ai nei o loʻo lofituina le atinaʻeina o le microflora.

Taumafai e faʻaaoga ni ata lelei o le faʻamaonia o tagata gaosi oloa a le lalolagi ituaiga. I le itu itiiti o le tele o le tele o galuega, e le taitai atu i tau o tupe masani.

Pisia luga luga o le avanoa puipuia

Valiina luga luga luga o le loggia ma le faapaologa

Pepa mo galuega i totonu o le faia sili atu teuteuga gaioiga nai lo puipuia

O le faapaologa na tapunia uma itu o loʻo faʻatagaina ai le taeaina o le galulue malosi e galue ai, itiiti tulaga faʻapitoa. O lo o latalata i tapulaʻa o loʻo nonofo i totonu, e faʻaalia ai le sili atu le faʻamalologa ma le vevela vevela. O le mea lea, ua faia ai le valiina o le 'i luga o le palota e faia e mea talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: Vistor-Canopy i luga o le faapaologa o polycarboate ma o latou lava lima

O atavali mo galuega i totonu e iloga i le itiiti ifo o le faʻataʻitaʻiga o le tino gaosi, faʻaititia le tetea o mea manogi, faʻaalia areteritic apoteties. I le faʻavaeina, latou te latalata i ata ma auga i fafo atu. O le leai o ni mea leaga o le siosiomaga e mafai ai ona tatou mafaufau loloto i le faʻasaoina o le puipuia o le tino ma le ituaiga o laʻau masani e maua ai le potu masani ma le faʻamafanafanaga.

Ia mautinoa o le ea vevela i le faʻagaioiga e fetaui ma le vali, enamel poʻo le varnish ua fautuaina e le gaosi oloa.

Lenei o le a faʻaogaina saʻo le taimi faʻamamaina o le vaega o le vaega ae leʻi faʻaaogaina le isi tulaga ese pe amata taotoga. E uiga i le valiina o le laina i totonu o le fale, tilotilo i lenei vitio:

Lucky ma vali ma ofuvae maualalo

Valiina luga luga luga o le loggia ma le faapaologa

O sea galuega e sili atu le lelei ma le faʻapitoa e leai se lanu, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le faʻauiga i luga o se okeni poʻo le polymer. O le mea moni e afaina ai le filifiliga o le ituaiga o vali mea o le a avea ma latou lava manatu o le matagofie o le laufanua ma le iloa o le faʻamafanafanaga na faia e le faʻamafanafanaga. E faʻapefea ona ufiufi le laʻau, vaʻai lenei vitio:

Puipuiga ma faʻagaioiga uiga o faʻataʻitaʻiga ma vali o tagata gaosi e faʻamaonia ai i latou i le maketi e tapunia ma faʻamalieina manaʻoga mo le valiina.

Valiina luga luga luga o le loggia ma le faapaologa

O loʻo i lalo o le fafie i lalo o le vaniā, e aunoa ma ni mea sese

O se aʻafiaga sili atu i le lelei o le atavali o le ufiufi i luga o le tapunia o le tapunia o le laupapa, le maua mai o mea sese ma le faaletonu, o le tausiga o le laʻasaga. Faʻatasi ai ma le faʻaeteeteina e tatau ona faia i nei tulaga pe a faʻaaogaina se tapoleni.

O se galuega faigata lea e manaʻomia le malamalama ma le poto masani, o se taunuuga o le mafai ona fausia se lamolemole ma le loloto o le sili ona faʻamalosia, o se malamalama malie e le maua ai le malamalama mata.

O le faʻaaogaga o taʻaloga e mafai ona manaʻomia ni tusi lesona faʻaopoopo olotopling, e pei o le ata vaʻaia o mea na maua faʻateleina mea.

I le faʻaaogaina o nei fautuaga lautele, o le a mafai ona e filifili pe faʻafefea ona vali le ufiufi i luga o le potu e ala i le suʻesuʻeina o foliga o le galuega ma lona malosi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona ou pa o loʻo tafe atu

Faitau atili