E tatau ona ou faʻaaogaina le kulimi i le villel phespaper pe a pipii

Anonim

O lenei aso, o le Vinyl pepa gaosi oloa oloa e faia i ni tala taua se lua: i luga o le mamafa o le manaia ma sili atu pepa-faavae. O le laualuga o le polyvinyl o le polyvinyl e muamua. E eseese ana 'ai, e mafiafia. Pa puipui i totonu o le potu i totonu o le potu foliga muamua moni. Nana ni mea le lelei ma le le lelei o le laualuga.

E tatau ona ou faʻaaogaina le kulimi i le villel phespaper pe a pipii

Fufusi vinyl i le flisseeline faavae

E taʻitasi le au gaosi oloa e faʻailoa mai ai faʻamatalaga ma pine.

E taua tele le vaega o vinyl sperm o loʻo iai le faʻavae o le pepa e faʻaigoaina ma kulu ma o lea na tuu i luga o le puipui. Flissininic tuu vave i luga o le puipui. O loʻo malamalama i le faʻapipiʻiina o le faʻavaeina, ona faʻaaogaina lea ma le faʻavaeina o le tapoleni. Nei e lua ese tekinolosi.

E taua le faia mea uma ae le fenumiai. E i ai le 3rd Tekonolosi. O le kelu e apalai i le pepa puipui. I le fale, e tutoatasi lava pe na vavae ese le pepa mai luga o fasi pepa ma faasulu lemu le puipui. O ia nofoaga puipui e mafai ona taua o le tagata lava ia.

Foliga

Vinyl plappappers videe tagata mamanuina. Aemaise lava e latou e pei o le mafiafia o le pasvas tavas. Latou te faʻataʻitaʻiina laupapa, maa faʻalenatura, piliki, taʻele, teuteu sipela ma isi uluaʻi mataua.

O se lua-vaega pepa pepa pepa puipui. Mai luga o le PVC poʻo le Vinunyl, o le tamai poʻo le faʻavae e tupu mai le pepa poʻo le tisu. O na puipui e faia i luga o le pito i luga o le tisu o loʻo faʻatagaina e fufulu ma se fasimoli tuʻi. E masani ona latou gauaʻi i le alatele, umukuka, faleuila, o isi taimi faletaele. E lelei i latou i fale, potumoe ma fanau.

E tatau ona ou faʻaaogaina le kulimi i le villel phespaper pe a pipii

Lava le faʻataʻitaʻiga o se pala piliki moni

Vinyl leaga faapalepale faateleina hiddity ma le malulu vaitau. O le mea lea, latou te le o tu i soʻo se nofoaga i le falefaʻie. O puipui e mafai ona aveeseina mai i puipui. O le tau o puipui puipui mai le vinyl avanoa, latou ua mafai ona latou faʻatauina se aiga ma le averesi lava. Afai e te manaʻo tele e toe faʻaleleia vave, e mafai ona e taumafai e ave se laʻititi nonogatupe.

Filifili le ie i lou tofo. I totonu o le supamalama e fausia, o le tagata faʻatau le faufautua o le a faʻaalia ai oe ma faigofie i luga o pepa faʻavae ma muamua tusitusiga i se lautele lautele.

Palu pa

Le faavavega, susugofie toto ai le pepa lautele ma aveese mai i puipui uma o le potu. E manaʻomia le tapeina ma tuai sima, taʻele ese vali. Afai o pa ae le i amataina le amataga o le toe faaleleia.

Afai e te maitauina slot poʻo pu, e tatau ona latou manogi i se faʻapitoa faʻapitoa. Palend maua i totonu o le supamaketi kamuta po o luga o le maketi. O le tele o faleoloa i ai le fefiloi mo soʻo se tupe. E tau le taugofie, ae sili ona lelei-lelei fefiloi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e le Faʻaauʻu o Taamilosaga mai le alumini o loʻo faia

E tatau ona ou faʻaaogaina le kulimi i le villel phespaper pe a pipii

Lauiloa o le Siamani faʻaiʻu

E manaʻomia tele le pa o loʻo i luma o le totogi o loʻo faagaoioia e se faʻapitoa anti-gurpple vaega. O le faʻaumaina o le faʻailoga e masani ona faʻaaoga ma le faʻamamaina kelu o lona anti-fetu o loʻo i ai nei meatotino. A salamō - o le lalagaina ua sauni e faʻaaoga le puipui puipui i se tasi auala, pe i se isi itu.

Manatua e le mafai ona amata toe faaleleia pe a susu puipui. Faatali seia e mago atoa.

I le taimi o le toe faaleleia, ea le fua o le ea. E le tatau ona i ai ni gaioiga a le ea i totonu o le potu. Tapuni le faʻamalama faʻamalama ma aua le tatalaina seia mago le pepa puipui. Mo le tele o aso, e tupu le vaiaso e manaʻomia pe a faʻavae le pepa puipui i luga o le fluzelin ma e te manaʻo e faʻapipiʻi le ea malulu i totonu o le ea.

I le taimi o le faʻaaogaina o ie i luga o le puipui, tapuni e le gata o faʻamalama, ae faʻapea foi ma faitotoʻa. Aua le Toe Foi Atu I Ai, Lenei, Aua le tulieseina le ea.

O puipui puipui e faigofie ona aveese pe a fai e te faia se soa na faʻaaoga i totonu o le vai ma susu le pepa puipui. Latou susu lelei ma e vave ona e aveese latou ma le spatula.

A faʻaaoga le teuina o le puipui na ufitia i le vali vai-tele, ona aveese lea ai ma se miti tele tele. O loʻo ufiufi i le suauʻu vali poʻo se enangl o loʻo faʻamamaina, o laei mataga, totigilima, ma o loʻo pipii atili ai le aliʻi. E mafai ona e faia oe lava. Aua le faafaigaluegaina se tagata faigaluega. O le mea autu o le suʻesuʻeina o le tekonolosi, latou te manaʻo ma le manaʻo e toe faʻaleleia le potu ma ou lima.

E tatau ona ou faʻaaogaina le kulimi i le villel phespaper pe a pipii

I nisi tulaga, aveese le pepa tuai e le faigofie tele

Ua matauina nei le puipui. Afai e te iloa faaletonu i foliga o pisi, faʻanoanoa, pu, latou te manaʻomia ona aveʻesea, ma le faʻamaualuga. Faatau le Primer o le a matua loloto lava i totonu ma faaleleia uma mea. E tatau ona mago le pili. O lenei e mafai ona e talosaga muamua. E mafai ona faʻauma pe afai ole pa o le faʻafitauli, o le a iai le isi faʻamoemoe tumau, o le vaega mulimuli.

Afai o loʻo e ufiufi i puipui ma vinyl wallpaper, ona tele lea o le laʻasaga i le faʻamalosi ma ogatasi, o le polesi tele o le temery pepa. Ma o lenei ua mautinoa i le maualuga maualuga luga.

I le fale suʻega o le a e maua ai se faʻataʻitaʻiga o le a fiafia ma suti. O iina mea o loʻo faʻaalia ai i se vaega tele. Mo le pupl pa, Glice Glue e masani ona gaosia. O le ae mautinoa ai na te mauaina, o lo o tusia ai "mo Vinnyl Pubpaper."

Vinyl Wallpapers o loʻo i ai se pepa faʻavae e mafai ona faʻapipiʻi lelei ma masani kelu ma masani ai mo le puipui. O le kulimi e fiafia i ai le vai faigofie. E tatau ona 'aina. Tele tagata faʻaaoga lenei faʻavae e pei ona maeʻa Price.

E tatau ona ou faʻaaogaina le kulimi i le villel phespaper pe a pipii

Special Glue mo le galue ma Vinyl Wallpaper

Mataupu i luga o le autu: fufulu masini mo le tuuina atu

O lenei e tatau ona e tusia se laina mafolafola laina. Mo se faʻataʻitaʻiga, amata faʻaee mai le tulimanu. Ina ia faʻaalu e ave ai le plumb - PIN PIN i luga o le avega i luga o le filo ma aumai i le taualuga. Malupuipuia ma amata le filo e tusi ai se laina mafolafola. E sili atu le tele o le penitala pule

Wallpaper mai le vinyl mafiafia i luga o soʻo se faʻavae, latou te nanaina le tele o vaivaiga. O lea, ua mafai e se nofoaga mautu mulimuli i lalo. Ma o lenei ua sili ona fiafia i le sefeina o mea.

Matou te apalai le kulimi

Faʻafefea ona sasaina mea ina ia mafai ai ona matauina faʻalautele? Fai e le o se lagona faʻafemao, ae na suia ai le ie o le jack. Ua mago le Priber? E mafai ona e amata.

Vinyl Wallpaper i luga o le flizelin-faavae gliue e le o mimilo. E na o latou lava faatauvaa ia lava, ona faʻaali lea o ia ma le faʻataʻoto ma lalo ma lalo o le Fale apitaga, ma se faʻataʻitaʻiga, e le talo fau fale.

Matamata o loo i ai ni nai pulu e mafai ai ona iai le ea. E tatau ona latou aveeseina le faʻaogaina o se isumu poʻo se spatila. O le tekonolosi lea e mafai ai ona e faigofie ma le lelei o le shove flistill wallpaper.

Vinyl Wallpars o loʻo iai le faʻavae o pepa e faʻapalapalaina ma faʻaeeina, mo sina taimi latou te faʻamalieina ma e mafai, amata i lalo o le viʻiga, kulimi, alu i lalo. Faʻafefea ona faʻaaoga galue, faitau i le lisi. O faʻamatalaga lea mai le gaosi oloa.

E tatau ona ou faʻaaogaina le kulimi i le villel phespaper pe a pipii

Net o loʻo faʻaaogaina le kulimi i luga o le wibbish arvas

Pepa puipui mai le vinyl ma pepa faavae

Luga, ua uma ona matou fai mai o ni nofoaga puipui e feololo ma sili atu i le faaeeina atoa ma le kulimi faapitoa. E manaʻomia i lenei mea e mai le 5 ma le 10 minute, ma latou te teuina atoa i le tuufaatasia atoatoa. O mea e faʻapipiʻi ai le fiber ma ua sauni e apalai i le puipui o le puipui.

Ata i le taimi. Afai e te filifili e sasaina le fiber, mimita ma kelu, o le 7 minute. Fai loa mo mea uma. Kelu taumafai e tufa atu. Afai e faʻaaogaina le mafiafia mafiafia, o le a alu i tua atu o faʻafitauli o soʻoga o soʻoga ma faʻaleagaina le itu i luma o le itu. O le a matauina ma auleaga.

E tatau ona ou faʻaaogaina le kulimi i le villel phespaper pe a pipii

Puipui puipui

A o le faʻamau o loʻo i ai le 'apaʻau i le tuʻufaʻatasiga, oe na e gaoioi ma aveese le outlet i totonu o le potu. O papeta e tu i luga o nei pu ma maka i le mea oi ai. Mulimuli ane i le nofoaga lea, tapuni pu i lalo o le malae ma toe faapipiiina oe pe vili le eletise.

Faʻafefea ona avea ma mea sili ona faʻamaoni i tulimanu

Amata faapipii le puipui mai le tulimanu o le potu ae leai ni faafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te ala i luga o le stepmtodder ma i le totonugalemu e faʻaaoga le pepa puipui, ma tuu le compode ogatasi o latou pito i luga o le laina. Sa matou faʻaaluina le vaega lea e faʻaaoga ai le uta ma le Plum, lea na tusia muamua.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona 'ofu i fafo o le fale i fafo atu o se ogalaau poʻo se sima sima

Faʻafefea le tulaga lelei i le nofoaga ma le puʻeina o le pepa puipui i luga o le manaia Faʻapipiʻi le lisi. Fuaina le mamao mai le taualuga i le foloa i le fola ma faʻaopopo 5 pe sili atu vaʻai pe i ai se ata, taumafai e ofi i le mea e pei ona lelei.

Taulaga mai le poto. Tagata tomai faapitoa ua fautuaina e mauaina, smear ma glue, monophonnictspapers.

Faapipii fasi pepa i le pito i luma o le tasi i le isi. E tatau lava ona latou ogatasi. O lenei uma mimilo i totonu o le ata i totonu ma tuu le aso e tulei ai. I le maeʻa ai o se gaioiga, o le a le faʻailo le tapoleni pe a e apalai le kulimi ma le fausiaina o vaʻa (mama).

Afai na e faia se faila fou, fufulu i lalo o le tafe vai. Ae a uma lenei faiga, furo e ono tumau tagata o lufmps i luga o le pepa puipui pe a uma ona ia faʻaaogaina. O lea la, ua i ai i le au fausiaina fale fale e latou te mananaʻo i laina ia na faia muamua galuega.

E tatau ona ou faʻaaogaina le kulimi i le villel phespaper pe a pipii

Galue lelei sporwr roller

E te manaʻomia le faʻapipiʻi ma le totoʻa kusi. Ave le polythylene ata tifaga talafeagai mo le tele o le tele. Tuu le fasi ie i luga. Faaaoga soo se mea, e taua le somear. Ma o lea ua alu i le afa. Ma, o le mea malie e faʻaosofia ai le agavaa aʻiaʻi.

O le mea taua o le amear ma tufatufa tele, pe a fai o se mea o loʻo i ai, o loʻo iai le puipui e mafai ona paʻu i tua o le puipui. E fia le vevela o le pepa puipui, o le gaosi oloa tusia tuusaʻo i luga o le lisi. Faitau ma le faʻaeteete le faʻatonuga i le isi itu o le faʻailoga.

Ua sau le taimi o le taofiga? Tuusaʻo mai le taualuga, lamolemole pito i luga, tuu le tapoleni mai luga i lalo. Afai o soʻotaga o soʻotaga o loʻo i luga o le kulimi, aua le vave solo ma le mama mama solo poʻo se solosolo mai le mea.

Mafaufauga, e fautuaina le amataga o le lototele o se tulimanu o loʻo tu masani i le faʻamalama. O moli ofuvae ua tipi i le afa, o le ogatasi o le tulimanu, ma mamafa felelei tuu uma se fasi pepa atoa.

E tatau ona ou faʻaaogaina le kulimi i le villel phespaper pe a pipii

Pati pepa faʻapipiʻi i le tulimanu o le potu

Vinyl Pepa Faʻatonu ei ai le faʻavae o pepa, pe a fai o loʻo sosolo foi, e mafai ona gagau pe a liliu le faʻamafanafana i fale tautumo. O le faʻafitauli e tupu mai i le paʻu paʻu paʻu.

Aua neʻi galo le faʻaaogaina lelei o fusi i le taualuga, ona lamolemole ai lea ma se faʻaseʻe ma i luga o le fasi poʻo le vaipanoa i le fola. Nai lo le faʻaseʻe, e faʻaogaina e se tasi se pulumu, o le spatula, o le paʻu paʻu. E taua le vave o le ea mai i lalo o le puipui puipui.

Vinyl Wordpapers e le faʻaloaloa atu ona o le a latou faʻamalosia le tino laiti ma se nila, ma le naifi tele i le pito i luga. E le faigofie ma atonu e maitauina. E mafai ona sili atu lau galuega i le loto fuatiaifo, o le a e le faia lelei ma faafitauli.

Faitau atili