Tusi Tala mo le Faʻatulagaina o Vaʻiina: Iloiloga, masini, tau

Anonim

Tusi faitotoa o le faitotoʻa e mafai ai ona e sefe le avanoa ma foliga sili atu le mataina nai lo le faʻafanua le faitotoʻa. O loʻo avanoa tau, ma iloiloga e uiga i mea faʻapitoa e lelei.

Faapipii poloka - tusi

Tusi Tala mo le Faʻatulagaina o Vaʻiina: Iloiloga, masini, tau

I le tele o taimi, pe a faʻapipiʻi faitotoʻa o potu potu, o le sini o le sefeina o le maualuga avanoa i totonu o le potu. O le filifiliga ma le palu i faitotoʻa i mataupu faʻavae e le leaga, ae i nisi itu e sili ona tutusa ma se nofoaafi coupe.

E i ai se isi filifiliga?

Ioe, pe o se tusi tusi tusi. Mo se masani lelei ma lenei vave manumalo i le lauiloa o le i totonu o se vaiposo o gatapo, Mafaufau i luma o nei oloa.

O le ituaiga o le fesili e masani ona gaosia i ni isi lomiga: Harmonicica faitotoa ma faitotoa-tusi. O le faiga o gaioiga o le a faia e tutusa, ma foliga tutusa tauaso. O le tusi o loʻo i totonu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo fesoʻotaʻi ai i luga o le vaega o le isi i se isi i se auala, o le gaioiga o vaega uma o le polokalama na faia, o lona uiga, ma le tasi le saʻolotoga. O le saʻo le itu o le faʻagaioiga o loʻo faʻamalosia e le i ai o se faʻapitoa taiala.

O le ata e mafai ona saunia ono pe sili atu o moli, lea na fusifusia i le va o le swivel-culisy merchanism, pei ona mafai ona vaaia i le ata. O le mea moni, o le pepelo o faitotoʻa e ono mafai ona fausia lava shirma, ma o le rod lenei o le harmonaca faitotoʻa ma mea masani i faitotoʻa. Peitaʻi, e leai se faʻapitoa faʻagaioia lelei i le faitotoa-tuʻutuʻuga ma le latou tau ma faʻapipiʻi taugata foʻi. Matou te faʻaopoopoina i lenei faʻateleinaga faʻapitoa e faʻatatau i le latou faʻagaioiga (lupuina o soʻoga, faʻamamaina, ma isi mea uma). Naʻo le auai o le lautele faitotoʻa (5-6 m) o le faʻapipiʻiina o lenei ituaiga o oloa ua faamaonia ai o ia lava.

O se pisinisi ese atoatoa o se tusi tusi tusi. O le numera o tagata gasegase ma faitotoʻa e le sili atu i le lua. O le faiga e faʻaoga faigofie ma faʻatino ai tusi o faitotoʻa-tusi, ma vaʻaia e leai se leaga i lo le faitotoʻa. O le tau o avanoa mo latou avanoa.

Faʻavasegaina

Tusi Tala mo le Faʻatulagaina o Vaʻiina: Iloiloga, masini, tau

Tusi Lua Vaega

O loʻo mafai ona gaosia le Tusi o totonu o faitotoʻa i nei filifiliga:

  • lua fasi;
  • fa vaega.

I le tulaga muamua, o sea faitotoʻa ua faia e se paga o le laʻasaga e sili ona gagau / faʻataʻavaleina vaega, ma o le vaega e masani lava ona tutusa lautele, pei o le ata. I le tulaga o le vaega lona lua, o le aofaʻi o vaega e faʻaluaina, lea faʻatagaina e faalauvaʻa tele ai vaega taʻitasi, faʻafaigofie ai le avanoa avanoa i totonu o le vaniā, lea e mafai ona vaʻaia i le ata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona glie pepa puipui i tulimanu o le umukuka: o le le lelei o tulimanu ma puipui, tatou te taofia ai se laʻau fafo, faʻatonuga, visa

O le filifiliga o le numera o fuainumera o loʻo fuafuaina e ala i le itu o le faitotoʻa. Afai o le tatalaina o loʻo i ai e le sili atu 1.5-1.7 m, ua lava lea e faʻapipiʻi ai le faitotoʻa lua, ae a leai se aoga o le mafaufau i le vaega e fa - le tau o le a faʻateleina

Mo se aga manino o vaega i faitotoʻa, e manaʻomia le iai o se taʻiala faʻaolaina. O le latou aofaiga e faʻalagolago i le lautele o le tatalaina:

  • Afai e fa vaega, o le ae manaʻomia e faʻapipiʻi ni taiala e lua - pito i luga ma lalo lalo o atigipusa;
  • O le tusi lua itu e lua o le fale e sili atu le faamalieina i luma o le na o le pito i luga taiala.

O le tau o mea totino o le a faʻaitiitia foʻi. O le faapipiiina o nofoaafi o le taiala i le pito i lalo e tele foi tulaga mafai ma, mai le itu o masini, sili atu ona talafeagai. Mafai ona skew ma se taumafaiga talosaga o le a itiiti ifo nai lo le pito i luga nofoaafi. Ae o le lavelave o le faʻatulagaina o le pito i luga ma le faʻateleina o taumafaiga o loʻo faʻamalosia i le tele o taimi ua faʻamalosia e faʻaaoga ai le masini ma le pito i luga.

Mea mo gaosiga

Tusi Tala mo le Faʻatulagaina o Vaʻiina: Iloiloga, masini, tau

Fa-vaega

Mo le faʻaaogaina i totonu o nofoaga o tagata nofomau, o nei oloa o loʻo gaosia:

  • Metallic (Steel po o Alumisina);
  • fafie;
  • Ipu tioata;
  • Palasitika.

Uma-tioata faʻataʻavaleina faitotoʻa-tusi, i le isi itu, e faʻatinoina mai ituaiga nei o tioata:

№№ P / PVaʻai o le faitotoʻa faitotoʻaO a mea o loʻo faʻaaogaina
TafatoluMo le malosi malosi ma le saogalemu
'' O le 'alo i totonu pe autoglassMa faʻafuaseʻi ona faʻafuasei ma / poʻo masini faʻapipiʻi
3.Matted pe faʻapipiʻi tioata (pipiʻi tioata)Afai e tatau ai, mautinoa le poto
faGlass WindowsMo faitotoʻa faitotoʻa ma faʻateleina le mafiafia
limaPolycarbonAte (GreatMorial Greet)Pei o faitotoʻa i fafo ma / poʻo le tele o le vevela o le vevela
6.Tioata faamalosia le Steel GridIa faʻateleina le malosi o le malosi ma faʻaititia le tikeri o le manino

O le Greal Glass Glation Door-Tusi e faʻatapulaʻaina le faʻaaogaina, aua latou te le faia ni faʻalilolilo tulafono (talafeagai i soo se tulaga i aso uma), faʻapea foʻi ona fausia ni avega taua i luga o le auala. Faʻataʻitaʻiga, o tioata tioata a tioata e mafai ona faʻapipiʻiina i le potu malolo, ae le o le potu malolo poʻo se fanau. E maualuga le aʻafia o loʻo i ai ituaiga o tioata 'eseʻese. O lea, e tele lava e masani ai o loo suʻesuʻe i tulaga faʻavaomalo. E faʻaaoga lea o ni ata faʻapitoa:

Tusi Tala mo le Faʻatulagaina o Vaʻiina: Iloiloga, masini, tau

Alumini Prompt.

Ona o lona malamalama ma i le taimi e tasi e tutusa le olaga e matua lauiloa lava ma i le manaʻoga. Peitai, e leaga mo le fausiaina o mea le lelei o fesoʻotaʻiga faalumaina o fesoʻotaʻiga. O le mea lea, gagau faitotoʻa, faia i le faʻauiga alminirinu, o le a le eseese le vevela vevela ma le pisa i le pisapisao. O le tau o le talaaga e sili lona maualuga.

Tusi i luga o le Autu: Faalauteleina ma ou lima. Faʻafefea ona fai se faʻaopoopoga?

Laupapa laupapa.

E sili le lelei o le siʻosiʻomaga, iloga i le maualuga o le malosi o le tino, ma ua i ai le maualuga o avanoa mai le tulaga o le faʻavaeina o se matagofie fausaga e teuteuina ai totonu o le potu. Faʻatagaina faigofie le land (mo se faʻataʻitaʻiga, varnish, pei o le ata). I le taimi lava lea e tasi, e fefe le Gerireme, ma o lea, e le mafai lava ona faaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o faletaele.

Plassic talaaga.

Faʻafetai i le tele o ana faalugaga, e mafai atoatoa "ia fetuunai" i lalo o totonu ma le tali lanu o soʻo se potu. Ma le mafanafana mafanafana - ma le pisapisao o uiga, e manaʻomia ai le faʻaeteete o filifiliga pe a oʻo i le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa-tusi i le umukuka. O le mea moni o le palakalafa o le tele o ituaiga, e ui lava e le susunuina, ae i le maualuga o le vevela e ono lamatia fua mo le tino o le tagata. O le tau o lenei filifiliga o le faʻatupega, ma e mafai e tagata uma ona faʻatau se faitotoʻa.

Steel talaaga.

Ona o lona mamafa, o se gaugau o le a manaʻomia le faapipiiina o le lua taʻiala taiala, lea e matua faigata ai le faʻapipiʻiina ma o le a fausiaina ni isi faigata i le amataga o le auala. I le taimi lava e tasi, le malosi ma le ie teteʻe o le a faʻaopopoina le faʻateleina. O le vevela ma le tele o faʻafitauli o oloa ma le shel sped e le maualuga tele, peitaʻi o le tatalaina i le faitotoʻa o nei gaioiga e leai ni tauvaga.

Faapipiiina foliga

Tusi Tala mo le Faʻatulagaina o Vaʻiina: Iloiloga, masini, tau

O le faʻapipiʻiina o ia oloa i faletaele e faigofie ma faʻaaoga, pe a fai e te le o gauai atu ia latou lava i le lava o le atoatoa o le feita. E masani lava, o le fiafia e tuʻuina atu i le palasitika, uamea faitotoʻa poʻo le mati poʻo le faʻamamaʻi tioata. O mea e tatau foi ona faʻatuatuaina ai ma le faʻatuatuaina ia aʻafiaga o le vevela ma le kulimi faʻamuta (e aofia ai ma le gaʻo le masini). O le nofoaga e tasi e faʻatatau i le faʻapipiʻiina o ia oloa i le umukuka. O le tele o suʻesuʻega o le maua o le avanoa o loʻo faʻaalia ai le talitonuina o le faʻapipiʻi o faitotoʻa o lenei ituaiga, o loʻo faʻamamafaina ai le tele o le tagata faʻatau manatu.

Aʻo faʻamaonia faitotoa uma, ona o le malamalama maualalo o le latou fuafuaga. O se tuusaunoaga e mafai ona faia vagana ai le ulufafo i le poletio o le fale tumaoti, pei o le ata.

Tele o loʻo tuʻuina atu ai le tele o mea e maua ai oloa ma le faʻatamaʻi o loʻo tuʻuina atu o loʻo tuʻuina mai o latou mai le opaque - faʻataʻitaʻiga, o se laʻau poʻo se pipili. I le taimi lava lea e tasi, o le pito i luga e mafai ona sau mai le lanu, lelei tioata pe pipili, lea e mafai ona vaaia i luga o vitio. Faʻatau ia oloa - Ose tali manuia i le tele o nifo, ma le tau i le tele o taimi e taliaina.

Mataupu i luga o le autu: O a mea e fai ai le au tolauapi mo pupuni ma pe faapefea ona latou faia

Tusi Tala mo le Faʻatulagaina o Vaʻiina: Iloiloga, masini, tau

O le talitonuina o gaioiga o ia oloa e ono aafia ai i le tulaga mo le faʻapipiʻiina o mea sili ona lelei i luga o le faʻataʻamilosaga auala. O lea manaʻoga e tatau ona faia, aemaise lava, mo tamaiti tioata-tusi. Saili e aofia ai:

  • taitai galu ma tagata fetau;
  • Tuu fua o le faitotoa;
  • Faamauina elemene;
  • faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa;
  • peni;
  • Clamps ma clamps.

Ina ua filifilia ni elemene faʻapitoa, e manaʻomia le sailia o le tikeri o lo latou talitonuina ma le lelei o le gaosiga. Ae le i faʻatauina ni mea faigaluega, ae ua fautuaina le vaʻai atu i ni iloiloga talafeagai, ma naʻo le a fai o se filifiliga. Lelei-lelei agavaʻa e tau atu i le toilalo i le faʻatinoina o oloa o le maualuga sili atu. E tatau lava ona maitauina o le ata o le faitotoʻa o faitotoʻa e faʻatapulaʻa faʻatagaina le faapipiiina o uma loka i totonu o latou, pei o le ata, o le tau i lenei mataupu faʻateleina.

Faapipiiina

Tusi Tala mo le Faʻatulagaina o Vaʻiina: Iloiloga, masini, tau

Faapipiiina

Sili ona faigofie ona faʻaaoga le faʻapipiʻi ma ou lava lima o faitotoʻa faitotoʻa-tusi. Ina ia faia lenei mea, faʻaoga ni maʻa faʻapitoa i le tele o le faitotoʻa (o le lautele o ia faʻaputuga e le tatau ona sili atu ile 300-350 mm). O vaega taʻitasi e faʻaalu le faʻatulagaina o loʻo nonofo ai ma le matapeʻape. O le agavale agavale ma i le itu taumatau o potu o loʻo 'alo saʻo i le peleue faitotoʻa.

I le pito i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa, e tatau ona e faʻapipiʻiina le ki pa mai le pepa faʻapipiʻi (e faʻateleina ai le teteʻeina - chrome-faʻapipiʻi poʻo le perickel-plass). Ona faʻapipiʻi lea o le au fitafita i lenei talaaga o le a siitia le oloa. Mo le saʻo o le tulaga i le tulaga manaʻomia, o le faʻapipiʻiina o le taofiga o le a manaʻomia.

O fua uma mo le faʻapipiʻiina e tatau ona faʻataʻitaʻia lava, aua, ona o le laʻititi faʻasolosolo o le gaosia o le fua, ma e faʻatautaia i le faʻalauteleina o le faitotoʻa. O le faiga na o le tuufaatasiga ua siakiina mo le faatinoga. Faaputu o lo o faʻaalia ai pe faʻafefea e le faitotoʻa faʻaʻoleʻole ona o mea na faʻaofuina ai o latou lima, e mafai ona e vaʻaia le vitio.

Faatasi ai ma ni faʻafitauli o le faʻagasologa o lana faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le faʻaititia o le faʻamalosi ma le pisa faʻaalia faʻailoga, o faitotoʻa faitotoʻa o faitotoʻa:

  • O foliga mai o aso nei ma mamanu,
  • aoga
  • Faigofie le faaaogaina,
  • Faasaoina vaega o le potu,
  • Saogalemu i le taimi o gaioiga,
  • O le ono mafai ona ova atu le faitotoʻa o loʻo matua lautele.

O le tele o taimi, e talia ai le tau mo latou.

Tusi Tala mo le Faʻatulagaina o Vaʻiina: Iloiloga, masini, tau

Tusi Tala mo le Faʻatulagaina o Vaʻiina: Iloiloga, masini, tau

Tusi Tala mo le Faʻatulagaina o Vaʻiina: Iloiloga, masini, tau

Tusi Tala mo le Faʻatulagaina o Vaʻiina: Iloiloga, masini, tau

Tusi Tala mo le Faʻatulagaina o Vaʻiina: Iloiloga, masini, tau

(O lou leo ​​o le a muamua)

Tusi Tala mo le Faʻatulagaina o Vaʻiina: Iloiloga, masini, tau

Utaina ...

Faitau atili