Polyester Fabric: foliga ma ituaiga

Anonim

Polyester Fabric o se tasi o sili ona folafolaina, lauiloa ma masani mea faʻaaogaina faʻaaogaina i le auala o le olaga nei alamanuia.

O nei mea ua faia i se ituaiga eseese o mea ma mea - mai i le taualuga faaloaloa, maea, faleie i itu uma o le spontaon ma flags. O nei ituaiga o ie o loʻo faʻaaogaina e fai ma le ufiufi mea mo fafo atu, faʻapea foi ma le taimi e suisui palanikeke ma aluga. I se faʻaopopoga, o mea o loʻo faʻaogaina i le tuʻufaʻatasia ma va faʻalenatura i le gaosiga o fale o aiga (ie lino), e maua ai le malosi mulimuli ma, faʻateleina le olaga tautua.

O le a le mea e aofia ai

Polyester Fabric: foliga ma ituaiga

Polyester Fabric o se mea e tupu mai ai mea na faia mai polyester fibers.

O polyesters o le maualuga molecular sili atu faapalepale i luga o polypic acids.

E masani ona lauiloa le Polyesters i le saienisi (mo se faʻataʻitaʻiga, Amber) ma le syththetic. Tele o faʻapipiʻi i aso nei o loʻo faia mea masani i le faʻamalosia o polysippictictids ma poyatomic berols.

O le a le lauiloa lauiloa o mea?

Lauiloa e fesoʻotaʻi ma le mea moni o le polyester fiber mauaina mai Polythylene Trephyhalan o loʻo lipotia tulaga ese vailaʻau o loʻo lipotia mai i lona mata lelei. Faailoa mai e tagata, faatasi ai ma fomu, e faia i possuster fibers. E i ai i totonu ia te i latou o fulu manu, maleni mea, mea mo le faʻamalosia o paʻu. Ae ui i lea, lea o loʻo i ai le faʻamatalaga o le au a le au polyester e sili ona lelei latou.

Muamua o mea uma, o le polyester arvas e iloga i le malosi ma le tetee a Aperaamo . O se mea manaia tele-tetee ma sili atu o le tele o mea masani ma le synthetic mea i luga o lenei faʻailoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, Polyester fibers taofi le malosi i le 50% pe a vevela i le vevela o le 180 ° C. Ma le isi, ua latou toe faia se mea ma le afi. O lenei mea e faigata onauina; E alu ai vave ina ua aveese le afi mai le puna.

Mataupu i luga o le autu: PostCards mo se aso fanau ma ou lava lima Tina ma tama ma ata ma vitio

O le taua o polyester o le mama-tetee ma le susu. Lea faʻamatala lona talafeagai mo le gaosia o faleie, ato moe, fafo o loʻo fuafuaina mo le faʻaaogaina i tulaga susu.

E taua tele o le mea ua teteʻe atu i le gatete ma faʻataʻitaʻi e le leiloa foliga . E mafai lava ona faʻatumauina le faiga ua faʻamatalaina i le gaosiga ma taofimau i lalo o le faʻamalosiʻau a le vevela maualuga. I lenei tulaga, o lavalava mai le au Plyerster Fabrics, ei ai se ituaiga foliga (Mo se faʻataʻitaʻiga, oketi ma fofoga,

Polyester Fabric: foliga ma ituaiga

O le lauiloa o le mea o loʻo faʻamatalaina e le faʻailoga lautele. E i ai le tele o le vaega o Polyester Cavutas, o loʻo iai uma o uiga eseese e tusa ai ma tapulaʻa e pei o le tele, faʻaopopo, etc. I totonu o lenei eseʻese eseese o le sili ona lauiloa o le sili o le poto, polyester, microfiber ma acrylic.

Ituaiga

Polyester sili

Polyester Silk o le sili ona taatele i le polyester uma ie. Iloga le mea pito i lalo o le maualuga ma le tumau, e masani ona faʻaaogaina i aso uma o le olaga i le gaosia o moega ma ofuvae, faʻapea foi ma le fuʻa. O le maualuga o sea upega o loʻo tupu i le laina o le 170-190 kg / m3.

Polyester Fabric: foliga ma ituaiga

Polesiester

Polyester o le mama o le polyester (polyester e amata mai le 60 kg / m3), faʻaaogaina uma i aso uma o le olaga ma i le gaosiga. Aemaise lava, o le ai ai se tafiã mo meaafale, suʻi fasi pepa, umu ufiufi ma le aluga, faʻapea foi ma ituaiga o lavalava ma tagata faigaluega. E masani lava, i le taimi nei, pe a fai o le possister, e fefiloi ma taula masani e afaina ai lo latou malosi, ae na latou fealofani ma faafitauli mo i latou e le i ai i le taimi-aluga.

O le isi itu lelei o le polyester o lona foliga matagofie ma malamalama malamalama.

Microfiber

Microfiber o se ituaiga fou o le polyester ie, faʻailoaina e se tagata faʻapitoa o le fiber. E seasea ona faʻaaogaina tuusaʻo, tele tautua i mea mata poʻo le gaosiga o le tele o vailaʻau, o le mea lea e faʻapipiʻi ai lavalava poʻo meaafale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le pans mai se taʻavale malosi i totonu ma fafo

O le Microfibra ua faʻaopopo i le tuʻufaʻatasia o nei tissues ina ia mafai ai ona tuʻuina atu ia i latou faaopoopoga o le susuga o le ulaula ma le susu. E taua tele le microfiber misia lelei le ea. Napkiki mai i lenei mea o le gaʻo lelei o le gaʻo ma faʻataga le palapala e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaau.

Acrylic

O le isi ie i le tele o le lauiloa lauiloa polyester. E fai ma se tasi o le fou ituaiga o polyester.

Tele taimi o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o le faʻauʻuga o le malupuipuia, puipui puipui, talavaivai, mafanafana ma pupuni. I se faʻaopopoga, matou te fatuina togalaʻau, fuʻa, faleie ma isi faʻasalalauga ma mea teuteu. Acrylic o se sili aulelei aulelei. O ona danstaty getctates i le laina o le 200-500 kg / m3.

Faitau atili