Faʻafefea ona glue vinyl phespapper: tulimanu totonu ma fafo atu

Anonim

Tagata uma taʻitoʻatasi na auai ile toe faaleleia o le fale. E toatele na tatau ona kelu e pupu i luga o puipui po o le mimigi. Leai se mea faigata i le mea lea e foliga mai, ae o le polofesa tagi e le mafai e tagata uma ona faasalaina ie puipui.

Faʻafefea ona glue vinyl phespapper: tulimanu totonu ma fafo atu

O le faʻapipiʻiina o ata vinyl i le tulimanu e manaʻomia ai se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, ona o le lamolemole maualuga o loʻo seasea lava.

O mea sili ona faigata i lenei pisinisi o se faʻapipiʻi o le pepa puipui i tulimanu, aua ua seasea lava ona seasea itu.

O nisi ituaiga o pepa puipui e manaʻomia se faʻapitoa auala, e aofia ai viiber. O lea, ia tatou taumafai e fuafua pe faʻafefea ona kelu ving vinyt.

O lenei mea o le tapoleni na ufiufi i se manifinifi manifinifi o polymer. Polymeric mea puipuia le ata. Vinyl Wallpaper mafai ona i ai se lamolemole lamolemole ma faʻafefeteina, latou o loʻo aofia ai ma ma le le mautonu o aano o tissue e maua ai le aafiaga o velvet, siliva ma auro luga. O le mea e feololo ai Viritil e nana ai ni mea leaga puipui. Vinyl Wallpaper e mafai ona faʻataʻitaʻia laupapa ma maa. O le flizelin faʻavae faʻatagaina le faʻapipiʻi o le tufuga na o le puipui.

Meafaigaluega mo Galuega

Vinyl Wallpaper e mafai ona suʻesuʻeina puipui i fale fou ma pe a toe faʻaleleia nofoaga tuai. A o le i faia le pepa vish vinyl, e tatau ona e saunia nisi mea faigaluega:

Faʻafefea ona glue vinyl phespapper: tulimanu totonu ma fafo atu

Ata 1-3. Galue i taimi o le lolomiga o le vine o le tulimanu o le tulimanu o le potu.

  1. Fufulu poʻo le faʻaseʻe mo le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻufaʻatasia i luga o le luga o puipui, faʻapea foʻi ma le tuiina o le kelu.
  2. O le lelei pepa puipui kelu.
  3. Paʻu paʻu mo le faʻamalu o mea.
  4. Roulette mo fua.
  5. Fausiaina o le tulaga po o le plum.
  6. Scotch pepa.
  7. Cotton rag. Faatasi ai ma ia, o le tele o kulimi ua aveeseina.
  8. O le maʻa maʻai ma seleulu mo le tipiina o ie pepa laulau.
  9. Tulaga mo le dlines o kelu.
  10. Filemu ma tumau le tupuaga.

Galuega sauniuni

  1. Ae le i faia ni pepa puipui Vlie vinyl, e tatau ona saunia lelei puipui mo le teuteuga. I luga o o latou laufanua e le tatau ona vaʻaia ni faʻaletonu i le ituaiga o le pulupulu ma chepping. Mafai le faʻaletonu e latalata i le faʻapipiʻi ma mago lelei.
  2. E tatau ona faatinoina pa mamago. Mo lenei faʻamoemoe, o le grougrse slink gliue o loʻo faʻaaogaina poʻo se faʻapitoa o le faʻasologa o le loloto o le loloto. O le vaega o le palapala e maua ai le sili atu le pipii o le laulaufaiva ma le laufanua o le pa, fasiotia pa leaga, puipuia puipui mai le atinaeina o laumei i latou. E fautuaina muamua le faʻataʻitaʻiga o puipui ma alatoto poʻo se vaega ole antipaptic.
  3. Teteʻa o le Fasioti pepa e tusa ai ma faʻatonuga i luga o le afifi. E fautuaina le filifilia o le kulimi o le kusi ma se lanu lanu. A faʻaaoga i luga o le taʻele poʻo luga o le palau, o le a le mafai ona faʻailoa atu nofoaga gaosi i le iuga. E le afaina tele le lelei o le faʻapunaina, masalo e maua ai se faʻafiafiaga faʻaopoopo i le faʻagaioioiga.
  4. I luga o le puipui o loʻo tuu le faʻaaogaina o se laina saʻo, o se tagavai pe a pipii i le tapoleni.
  5. O le potu e tatau ona avea ma - faʻamalosi, mai i puipui e 'aveʻese ai fausaga o sosoʻo ma ki.
  6. Ole mea e manaʻomia e aveese ai, ona e le tatau ona e tipiina le puipui puipui i lalo.
Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻavale i se fale tumaʻoti

O Le Auala o Spicking Vinyl Pusa i le tulimanu

A faʻasaoina puipui poʻo pine e faʻasaoina, o le vinemone puipui o loʻo faʻasolosolo e pei ona taua i lalo:

Faʻafefea ona glue vinyl phespapper: tulimanu totonu ma fafo atu

O se faʻataʻitaʻiga o le tuanaʻi le potu o le potu.

  1. Ae le i faia le galuega, e tatau ona e mautinoa e leai ni ata i totonu. E tatau ona e tapeina le ea malulu ma le fiafia, tapuni uma faamalama ma faamalama malosi. O le sili ona vevela vevela i totonu o potu o le 15-20 ° C.
  2. O le pepa puipui o loʻo tipi i laina eseese ma le 10 cm. A iai ni ata tetele i le mamanu, e manaʻomia ona tuʻufaʻatasia latou, o le ala lea o le a sili atu.
  3. Na uma le kulimi, tetea e tusa ai ma faʻatonuga, e tatau ona solia i totonu o le 10-15 minute mo le fula.
  4. Saunia tapoleni mo mea faʻapipiʻi. E manaʻomia le misia lelei ma le kulimi ma tolopo mo sina taimi ina ia susu. Afai o le Vinyl Wallpaper o loʻo faʻaogaina i luga o le fiafia, o le kulimi e le faʻaaogaina i le tapoleni, ae i luga o le pa.
  5. O le Pa i luga o le Plumb o loʻo faia se laina faʻapipiʻi i se mamao mai le tulimanu, tutusa i le lautele o le puipui i lalo ifo o le laina o le 5-5 cm.
  6. O le isi Blade o le Vinyl Wallpaper ua faapipii i luga o le pito i luga o le faiga. O le pepa puipui e le tatau ona sau i le isi puipui. Ua ave uma ma le faaeteete pili tau le ea, ua tapunia le tapoleni i le pa, aemaise lava o le faia atoa o le faia i le nofoaga o le anoa. O lenei Roller ua faia mai le ogatotonu o le tapoleni i pito mai luga i le pito i luga. O le kulimi na pa'ū i le pito i luma o le pepa puipui ua aveʻesea ma le susu susu poʻo le laʻei.
  7. Ina ia maua se sooga sologa lelei, o vaega uma o le pepa puipui e tatau ona matua tipiina e ala i se mea mama. E sili le faia i le laina Steel (Ata e 1). Nai lo le pule, e mafai ona e faʻaogaina se spalala ma le lautele o le tusa o le 30 cm. Ina ua maeʻa le faʻatinoina o le tipi, e tatau ona e sasaina le pito i luga o le pepa puipui (ATA NOMPA 2). O le pito i luga o loʻo i luga o le mea o loʻo malamalama i le gluue ma le lima mau i le puipui. E tatau ona i ai se mamana mama, lea e toetoe lava le mafai ona sili atu le le malamalama.

Mataupu i luga o le autu: totonu o se tamai faletaele (30 ata)

E mafai ona e faapipiiina tulimanu ma vinyl wellpaper uma i totonu ma fafo, o le a aofia ai le faitotoa ma faamalama. Latou te mamao foi mai masani masani gofie. Mo o latou totogi, vinyl Wallpappers o loʻo faʻaogaina e pei ona taua:

  1. O loʻo faapipiiina le 'ie i se auala faʻapea e faʻalautele e le pito o le 2-3 cm lautele i se tulimanu. E tele ni fasipepa i luga o lenei fasi ipu, o le a faʻatagaina ai le tapoleni tonu mo se tulimanu. Ina ua uma ona loka le ie, ua tipi ese ai le fasi ie, ma le ae na o le vaapiapi.
  2. O le laina saʻo e tuu i luga o le laina pipili i le galugalu o le lauʻeleʻele o Vinyl Wallpaper i le isi itu o le tulimanu. Pa'ū e le tatau ona sili atu 5 mm (numera numera 3).
  3. Ina ua uma ona mou le Wallpaper, latou te tipi i le pito i luga ma i le pito i lalo o le naifi ma se lauola tele. E le masani ona tipi ese le pepa puipui.
  4. O le tulimanu o le vinyl pa puipui e mafai ona teuina e ala i mea teuteu. Atonu latou tembel mmit cutucco. E faia i le polystyrene osam, matua manifinifi, tuufaatasi ma le pronth ua pipii i le taualuga.

I le tulaga lautele, o le lelei o faʻafiafiaga e faʻalagolago i le tele o mea. O mea taua o:

  • pepa puipui;
  • Sauniuni lelei o le puipui;
  • tausisia le malae o le malae i totonu o le potu;
  • leai ni ata;
  • Brand Cluue ma o lona mea saʻo o lona aiga;
  • Maualuga-lelei apalai plue, aemaise i tulimanu o le potu.

O le pepa puipui o le pepa puipui i luga o puipui e le faigata tele. Faʻafitauli e tulaʻi mai i tulimanu o le potu. Ae e mafai ona ou feagai ma ma ou lava lima. O le mea taua e le o le le faanatinati. E tutusa le taua o le tapenaina o le laufanua o pa ma le lelei o le fatu o kusi. O isi mea uma o se mataupu ma taumafaiga.

Faitau atili