O le potu faʻatumu o le potu ua maeʻa, fuafuaina, fuafuaina o le moto, puipui puipui

Anonim

O le potumoe e le na o se potu ese i totonu o le fale. Ole nofoaga lea e mafai ai ona tatou nanaina mai le pisi o le aso ma le faʻaeteeteina, o se nofoaga e mafai ai ona e faʻatasi ma oe poʻo se taugata. O lea, o le mafaufau i le potu moe faʻaiʻu, e manaʻomia ona e faia taumafaiga uma ina ia avea ma sili ona pele i le lalolagi.

O le potu faʻatumu o le potu ua maeʻa, fuafuaina, fuafuaina o le moto, puipui puipui

O le faia o le potu e le masani ai ma le masani ai, e manaʻomia ona faʻailoa uma ona matata.

Faʻatinoina o le Fuafuaga Faʻatino

O le ata o le totonu o loʻo i ai e le faigofie le galuega, e manaʻomia le manatu faʻalelei uma ina ia faʻamaonia ai faʻamoemoega o le galuega.

O le potu faʻatumu o le potu ua maeʻa, fuafuaina, fuafuaina o le moto, puipui puipui

Ia vaʻaia tele le potu, e manaʻomia le faʻaaogaina o pese malamalama.

Tusa lava pe o le a le aulelei o le manatu o le toe faia o le totonu o loʻo e fiafia i ai, e le tatau ona e tauaso kopi le ata. E tele mea e tatau ona amanaia, i le faʻaopopoina, soʻo se mamanu e mafai ona faʻaleleia atili e fai ai le potu moe.

  1. O le potu tele tele o le potu moe - o se le mautonu tele. Tele taimi e te feagai ai ma lava potu latalata i foliga sese. Ia vaʻaia le faʻalauteleina o tuaoi o le potu, faʻaaoga le moli moli ma lanu pupula i le tini, tosina mai ai le mafaufau. Ma, afai e iai nofoaga o loʻo malolo ai, e manaʻomia le nana, tuʻu le elemene pito i luga o le puipui itu. Aloese mai le suauu palu ma lapoa ata.
  2. Paʻepaʻe nofofua-o le sili atu le fiafia i taimi uma e vaʻaia ai le potu i luga. Afai o le maualuga o le potumoe e mamao ese mai le lelei, e aoga le lafoaia o miswall dicwall fausaga ma teuteu stacco.
  3. O le tulaga o le potu malolo e tatau ona sili ona malolo. O le mea lea, e aoga le fiafia i le monophinic pa puipui. O le lanu e manaʻomia ona filifilia e faʻavae i luga o lona lava manaʻo, o le tikeri o le malamalama o le potu ma le itu o le moli o le faʻamalama o loʻo le fiafia i ai. Mafaufauga, e talitonu o loʻo faʻamalamalamaina leo ma faʻaopopo le malamalama, ma o le malulu o le faʻalauteleina o le lautele.
  4. Mafaufau i filifiliga mo pa o puipui o le potumoe, ia mautinoa e mafaufau i foliga o o latou lava olaga. Ma, afai e iai sau fanau, o le a faʻateleina ai le nofoaga o mea o le tino o le a faʻateleina ai le manaʻo, ma le kiona paʻepaʻe e mafai ona liua i se tapoleni.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le mea e matagofie ma taugofie e vavae ese puipui i totonu o le faleuila

Mafaufau i luga uma maaleamu, mamafa mea uma ma le tetee, ona o le a faamutaina oe mo le tele o tausaga.

Mea masani ma mea masani

O le potu faʻatumu o le potu ua maeʻa, fuafuaina, fuafuaina o le moto, puipui puipui

Fola uma o le fola o se tasi o sili ona faʻamoemoeina, o lea, o le mea lea, e manaʻomia le feagai ai ma le filifiliga o mea.

A filifilia le mea mo le faʻamaeʻaina o pa o le potu malolo, o le tuai o pepa e lelei o loʻo oso aʻe i luga. O le fale o le fale o le fale e iloga i le ofoofogia ituaiga o ituaiga ma foliga o le talau. Ma o le a se mea e manaia, i le tulaga lea e mafai ona e faʻalagolago tele i mea e fiafia i ai le tagata lava ia. O le potumoe, masani - le potu mamao ma le faletaele, ma o le mea lea o le tulaga o lologa o lo o misi, ma o le a e mafaia le puipui o soo se ituaiga.

Afai e teteʻe le tagata taʻitoʻatasi ma se mea fou le filifiliga o mea masani mo le faʻamamaina o le tino, vaʻai i le uluaʻi puipui. O le aso, o puipui o 'avao e lauiloa o le tasi, i le isi, e mafai ona e valivali le pepa puipui "i lalo o le atavali", e fatu ai le pepe i totonu.

A e le fiafia i lenei potumoe mamanu, e tatau ona e manatua nei covertional comtings, pei o vali. Ma e le tatau ona outou le fefe i faʻamasinoga, o aso nei vai e faʻavae i nei ona po ma mafai ai ona fatuina mea pupuʻu. Ae o le tagata e leʻo le faʻaaloalo e tagata taʻitoʻatasi, aua o le faʻatulagaina o le potumoe e tatau ona faʻamalieina, e maua ai se moe sili ona maualuga lelei. O atavali mo galuega i totonu o:

  • pupula;
  • semi-o le tagata;
  • Matte;
  • siliki;
  • velo.

E sili le tuʻuina atu o le manaʻomia i le 3 filifiliga mulimuli, pei ona latou le fiafia, o lona uiga o le malamalama o le a le taia ai le mata ma faʻalavelave i le leo lemu.

Uluai puipui puipui

O le potu faʻatumu o le potu ua maeʻa, fuafuaina, fuafuaina o le moto, puipui puipui

O le pa puipui o le pa puipui e le faia e aunoa ma ni tagata mamanuina. O le sili ona lauiloa o loʻo i ai le 'aina, fausaga, venetian Netgoshes.

O nisi mea e aofia ai aso o le a na o le lauiloa lauiloa. O loʻo faʻaopopoina le faia o suʻega faʻapolofesa ma i latou, o se manaʻoga e mafua mai i le matagofie matagofie o mea, tusa ma nisi o loʻo le masani ai.

Mataupu i luga o le autu: sootaga ma faaopoopoga o hoses

Togi ma le sitaili foliga o puipui o potumoe o loʻo ufiufi i le laupepa faʻapipiʻi. Faafetai i metotia faapitoa o le apalai ma le mautu, e mafai ona e fausiaina se tulaga ese. O le a le ituaiga o le plaster e te filifilia, e mafai ona e mautinoa i le sili ona lelei.

Mai ituaiga na tuʻuina atu i le maketi e lauiloa:

  • mausa;
  • Fausiaina;
  • Venetian.

Afai e te filifili e filifili se faaiuga o ia saʻo, e aoga tele le saʻo pe o le a latou sauni e feagai ma le taimi e feagai ai ma le faʻafitauli o le faamamaina. Ia aveese le pefu e le mafai ona faʻaaoga le masani o le susu poʻo le susu i iesa, ma o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le a le maua ai le mama atoatoa.

Afai e te le tigaina i nisi faigata ma le faʻamamaina, e aoga le taliaina i se ituaiga fou ituaiga o puipui o le puipui - drapery. E sili atu le saʻo, o le manatu o tino ie faʻamalosi puipui i ie fou e le fou, ae i le aso na mauaina ai se emaliu Fou. Faigofie ma masani mea o loʻo faʻaaogaina mo teuteuga: silk, cotton, flax. O le faʻauluina o se teteʻe e mafai ona faʻapipiʻiina i auala e lua:

  1. Luga o le mataupu faavae o pepa puipui. Ie olo o ie ma le kulimi.
  2. E tusa ai ma le mataupu faavae o le tuufaatasi o le ulutala. Tagata tomai faapitoa na faaeeina pito i luga ma le va o latou toso le ie filifilia.

E ui i le foliga foliga o le faʻamamaina o le faʻamamaina, toe faafoi le tau o le faigofie foliga faigofie nai lo le fausaga fausaga. Ua lava itula o taimi avanoa ma se mama gaogao mama.

E le manaʻomia i le OPPASASE ma lauiloa o le vai o loʻo tuʻufaʻatasia, tuʻufaʻatasia uma mea lelei o le laina faʻapipiʻi ma teuteu teuteu teuteu. Ma le la fesoasoani, e mafai ona e fausia se mamanu pupula ma le tagata taʻitoʻatasi. Ma le isi, o le a le tatau ona e tausia le faʻamamaina o tagata maʻamaina, latou te lē faia.

Manaia teuteuga manatu

O le potu faʻatumu o le potu ua maeʻa, fuafuaina, fuafuaina o le moto, puipui puipui

O tusiata ata i luga o puipui e mafai ona suia lou potu. E faigofie tele le faia o oe lava.

Ae e le gata i le maualuga maualuga o le pito i luga o puipui e talafeagai i totonu o le potumoe. E taua le manatuaina o le potu e tatau ona fiafia i ai muamua, ma o lea ua ii o le mafai ai ona e faaali atoatoa se matata. O a isi filifiliga mo le faʻamaeʻaina o le potumoe e mafai ona faʻaaogaina?

  1. Ata vali o puipui. O lenei filifiliga o le Teuteuga o luga o le sili ona lauiloa. O le uluaʻi ata tifaga poʻo se tamai mea malulu e le mafai ona suia le potu i le taimi e tasi. Ma e sili ona lelei lena, e mafai ona faatinoina tutoatasi lenei malosi tutoʻatasi.
  2. Faaaogaina foʻi se tasi o mea o loʻo fuafuaina i luga, e mafai ona e faia lou potumoe aulelei ma muamua. Stylily, uma ituaiga o tuʻufaʻatasiga o paolo foliga foliga lalelei. E mafai ona e faia se faʻaupuga faʻaolaa o leo poʻo le vali puipui i totonu o paolo eseese i totonu o le lanu tutusa.
  3. Aua nei galo le ata o aso nei. I aso nei, e leʻo le faʻatusa o le togalaʻau faʻaʻaitasaga, ma le mafaufau faʻatasi ai ma lona le moni. O le talafatai o le tino o se mea aoga e mafai ai ona e faia, mo se faʻataʻitaʻiga faigata e foliga mai e foliga mai o le ooga o le Eiffel, ma e mafai ona faʻatuina le leo o le aso.

Mataupu i luga o le autu: O tagata faigaluega na fautua mai: Faʻafefea ona filifili ni pupuni matagofie mo le lua faamalama

Filifilia o totonu ma filifiliga mo le faʻamaeʻaina o puipui o le lumanaʻi potu moe i le potumoe, faʻagalo e uiga i le stereotypes ma tulafono. O le potu malolo e tatau ona avea ma nofoaga e mafai ai ona e malolo atoa, lagona mafanafana. E seasea ona asiasi i potu e nonofo ai i potu moe, o lona uiga na o le pau le tagata mamanu ma le poto masani e tatau ona e faʻalogo, o oe o oe.

Faitau atili