Faʻafefea ona fai se laulau komipiuta mai se laupapa laupapa?

Anonim

Laupepa komipiuta faia o laupapa o meaatutututu meaa e faigofie ona gaosia i le fale. O le a faʻaaogaina ai le ata o se laulau mai se fua masani.

Faʻafefea ona fai se laulau komipiuta mai se laupapa laupapa?

O se komepiuta laulau faia o fafie e faʻailoaina e le maualuga malosi ma maualuga auaunaga olaga.

O le polokalame e faʻailoa ai tapulaʻa o elemene taʻitasi. Paʻaga masani o le manaʻomia tele e mafai ona faʻatonuina i luga o le ata.

Vaega

Faʻafefea ona fai se laulau komipiuta mai se laupapa laupapa?

Mamanuina ma le tele o le polokalame ma le tele o le laulau komepiuta.

O se vaega tutusa na faia i fafie o loʻo fetaui ma Sasaʻe meafale, lea e mamanuina e faʻafaigofie ai se komepiuta ma ona vaega. Mai se vaʻaiga paleni, o meafale mai luga o le fafie fafie e tatau ona iai se laulau pito i luga, 2 malutaga ma se kapeneta ma le kapeneta ma le kapeneta. I totonu o le gaosi oloa i lalo o le laulau, o le fata o loʻo tuʻuina atu mo le faʻapipiʻiina o se vaega o le vaega, o se mea tatala e teu ai ni tausalaina

O se komipiuta komipiuta na faia o laʻau masani e mafai ona faia mai se telefoni feaveaʻi, talafeagai pe fausia-i le laulau. E mafai ona faatinoina i ni isi itu. E mafai ona faia i le tatala pe tapunia nichhe, ma le au gaoi ma taofi. O le tele o le nofoa ma ona ituaiga e faʻalagolago i le tagata faʻaaoga manaʻoga. O le umi o le oloa o loʻo fesuiai i le laina o le 350-430 mm, Ma o le loloto e faʻalagolago i le tulaga tutusa o le laulau lava. Mo le pito i lalo o le moega, o le maualuga e 50-60 mm. O le filifiliga sili ona lelei o loʻo manatu e gaosia se lima o se laʻau ma le 400 mm umi ma o le maualuga o le umi o le 160 mm.

Se komipiuta laulau mai se faʻasologa e mafai ona faia ma le moega talafeagai, o se ata tutoʻatasi. O se faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻi i le faʻavae o le oloa autu. O le maualuga o le ila o le i totonu e tatau ona faʻamatuʻuina atu ma le laulau e tasi e faʻaalia ai - 750 mm. O le umi o le umi o le nofoa ma se potu mo le iunite iunite o 700 mm.

Tusitusiga i luga o le autu: eletise eletise vai vevela vevela i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Komepiuta komepiuta e mafai ona faʻauʻuina i se laulau feaveaʻi. O lenei numera o le vaega o loʻo faʻaogaina i luga o le uili lagolago, lea faʻatagaina e faʻaoʻo atu ai le gaoioi e faʻatatau i le vaega autu. O le oloa o loʻo iloiloina o loʻo faʻaogaina i lalo o le auvae, fata ma isi sela o loʻo fuafuaina mo le teuina o mea e tutupu ma isi mea faigaluega. O le umi o le masani o le Kapeneta e oʻo atu i le Kapeneta o le Kapeneta 400 MM, o le loloto o le 500 mm, ma le maualuga o 575 mm. O lenei oloa e mafai ona faʻapipiʻi i lalo o le laulau poʻo i autafa o le mea.

Galuega sauniuni

Ina ia faia se laulau komepiuta ma ou lava lima, o mea nei o le a manaʻomia:

Faʻafefea ona fai se laulau komipiuta mai se laupapa laupapa?

Mo le faʻaopoopoina o se laulau o talosaga, o faʻamaumauga o le a manaʻomia talitama.

  • Pinefalefale meafale talimalo;
  • 6.2 mita umi le laupapa;
  • Plywood Laf (6x1525x1525 MM);
  • oneone pulu;
  • vanini.

Mo le gaosiga o se komepiuta laulau, mea faʻapitoa ma faʻapipiʻi o le a manaʻomia. O tagata atamamai ua fautuaina le faʻatauina o le 3 seti o polo poʻo le laina faʻaseʻe o loʻo iai ma le umi o le 500 mm. O ituaiga mulimuli e ese mai le polo o le polo o se tau maualalo. Mai le maitauina o manatu faʻapitoa, o taʻitaʻi Roller e le o faʻalauteleina. E feololo ma vave le toilalo. Mo le toe tatalaina o le tulaga o le a manaʻomia le faʻatau 1 seti o le 400 mm umi. O mea e tatau ona manaʻomia:

  • Susu;
  • 50 o le faʻaaogaina o le tagata lava ia (5x60 mm);
  • 3 lima mo le au solitulafono.

O le gaosiga o loʻo faʻatinoina faʻatasi ma le fesoasoani a Hackswaw, Drill, Dorlds, Sorldwer, Squal, Chindings, Clinding masini. Muai-Faʻailoga Faʻailoga ma tipiina vaega autu o le laulau: o le galuega, 3 puipui, lalo ma tapuni o le nofoa. O puipui e manaʻomia ona tipiina i le 2x2 cm fasi vaega o pito i luga tulimanu i le 2x2 cm. O le failauga uma e feola e faʻaaoga ai le oneone.

I tua o le pito i tua o le ogatotonu puipui faia se faʻataʻitaʻiga ma le 200 mm lautele ma le loloto o le 18 mm, aʻo le maualuga o le fola o le 265 MM ua matauina. I totonu o lenei nofoaga o le laina transverse na faia mai le talita e faapipiiina. O ona tapulaa o le 18x200 mm. Ua fuafuaina e faʻafesoʻotaʻi ai le 3 sipelaga itu. I le 2nd itu, o le laupapa ua tosoina i le tele o le fusi i le popo.

Mataupu i luga o le autu: Nicher i le faletaele: ata faapopoleina o le potu mai le drywall

Se komepiuta laulau e faaauupegaina i le transverse pa e taua tele le malosi. O le isi laasaga e aofia ai le aveina o ni pu tutusa i nofoaga sao. O le pito i lalo o loʻo aoina e faʻaaoga ai le faʻaofuga o oe.

Lisi gaosiga gaioiga

Faʻafefea ona fai se laulau komipiuta mai se laupapa laupapa?

Faʻaputuputu matagaluega o le komepiuta laulau elemene.

Ina ia faia se fata tuʻutuʻuga e faʻapipiʻi ai le vaega o le tino, o le ae manaʻomia le tipiina o le faalava o Nichher ma le itu laititi o le puipui. O le faia o lenei mea, e tatau ona tipiina le tulimanu pito i luga pito i luga o le autafa, lapotopoto ma lona oneone. E faapena foi, sau ma le pito i tua o le pito i tua (mo le plth). O se tamai itu o loʻo faʻaseʻe i le fata ma i le potu pito i tua. Ma o le 1st vaega e tumau i le tele auala. O avanoa maualalo na tuʻuina atu i lalo o le fata ma o le moega e ufiufi e panels. E faʻasaʻoina i latou, faʻaaoga e aunoa ma kulu.

O le isi laasaga o loʻo aiaia ai le faʻagaioiga o le vevesi. Muai saunia lelei. O loʻo alu le pu i ona pito ma apalai i le komepiuta laulau tapuni. Ia faia lelei le laulau komepiuta, faʻaaoga se sikuea. Ua fuafuaina e siaki le mamanu. O le tagata lava ia o le feoai o loo fao i totonu o le tapuni. Muamua pu i luga o le laulau pito i luga o loʻo tuʻufaʻatasia ma soʻu i autafa.

Ona fai lea o le makaina, tipi le talita i le tele i le 400x2000 mm. O faʻamatalaga nei ua maua:

  • pito i luga ma le lautele o le 315 mm;
  • Kolosi-plack-vaa.

O le tuʻuga o le tino o loʻo tipi mai le talita o le 200x2000 mm. O le fao i le laulau ma fao. Muamua saunia le auivi ma fai pu.

O le laina o le tuufaatasiga o lotoa e pulea e le kapeteni.

O le isi tulaga o le faʻapipiʻiina o le pito i tua o le pito i tua. O le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito o le ogatotonu o le puipui, o loʻo fesoʻotaʻi ma ua 'aʻai i le laina i autafa o le auala, ona o lea i le laina o le averesi plank. O le pito o le fata tauagavale ua tipi ese mai le talita ma le lautele o le 200 mm.

O puipui o le au tusia na faia mai le 12x120 mm laupapa. O le pito i lalo o le nicosh oti ese mai Plywood. O le mea na mauaina o billets e mimilo ma le tagata lava ia-down, o le pito i lalo o le ulu. O taiala o loʻo taofia mai lalo ifo, a o le le tusa o le 18 mm mai le pito i luma o autafa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasolo le puipui i luga o le puipui ma i tulimanu

Ona gaosia lea o le laina o loo tu mo le keyboard. O le komepiuta laulau faʻalavelave, o vaega taʻitasi e faʻamaʻasia ma ufitia i le va va eseese. Ua matutu auiliiliga. O meaafale o le alu. Afai e tatau, o loʻo faʻamalosia e le tuʻufaʻatasia ma le jaunery glue. Ona vaaia ai lea o ni ata foliga foliga foliga. Faia faʻailoga ma faʻailoga pu ia i latou (mo tamaʻitaʻi). Mea etetao o le a faia sili sili ona tutusa i le va o puipui o le fana ma le feagai. E tuʻu pea moli i le tatalaina o le Kapeneta, ua faʻaaoga nei falete. O le maka e faia. O peni ua faʻamalosia ma faolu uumi. E le gata i lea, e mafai ona e fasia le fao. O le komepiuta o loʻo sauni e faʻatino.

Faitau atili