Metotia o le pipii o pepa o lo o iai

Anonim

O puipui puipui o se tasi o ituaiga pepa. Tele tagata, a latou ole atu i se suʻega faʻataoto poʻo luga o le maketi, latou te fai mai e mafai ona manaʻomia le tausiga o pepa, ma o lona uiga i le gaosia o pepa se lua o pepa. O le a le mea o iai? Ole ata lea ole fesoasoani ile pito i luga ole vaega pito i luga. O le pepa puipui o le pepa puipui e lelei i gaioiga ma matagofie.

O loʻo gaosia i luga o se masini faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻi ai ni feoaʻiga eseese ma meaalofa eseese. A fea e agai atu i pepa, e tuua e Roelsos se eto ua i ai, ma sologa lelei le mapusaga. O le ata fuafuaina o loʻo faʻaaogaina i le taimi na maeʻa ai.

Metotia o le pipii o pepa o lo o iai

Lua-vaega pepa pepa puipui ma vensels

DUPLEX Allpaper lelei ma ona o lona convex matagofie foliga, pe a fai o loʻo faʻapipiʻi i luga o puipui, e mafai ona nana ni tautau laiti. A iai ni ou puipui le masani ai ma e te le manaʻo e maeʻa, ave ni pepa puipui toso. O lea, o le tilotilo i puipui o nei vaivaiga, e leai se tasi o le a matauina. O malo uma o le a faʻamanatuina le lelei toe faʻaleleia o mea matagofie e mafai ona taua.

O nei DUPlex ituaiga pepa o loʻo mafai ona faʻaaogaina i lalo o le lanu. Filifili lau lanu e te fiafia iai, felagolagomai ma lou aiga ina ia le mafaufauina tagata uma. A maeʻa le totogi o le PARDPA, o le pepa puipui e lua aso o le a mago, ona mafai lea ona e valiina latou i le filifilia lanu. Faafetai i lona toomaga, i le taeao seia oo i le taeao, o pepa puipui e matua manaia, latou te taalili le la nai lo latou, e matua matagofie ma siitia le lagona mo le aso atoa.

Faʻapaʻu

O lenei ua e iloa tonu le mea e ono mafai e le pepa? Tagata fou aʻo leʻi faia popolega, ae faʻapefea ona e pisa i luga o le pa puipui i luga o puipui? A uma, ou te le manaʻo e faʻaleagaina mea, aemaise lava pe afai e iai le ata. Ae maimau uma, e le mafai ona e mauaina se isi mea. E tatau ona tatou faia mea uma.

Faigofie tagata e masani ona le faʻapipiʻi ma le mafai ona faʻatau se lisi o le lumanaʻi, leai lava, ae o tagata na ua faʻatamala i ni nai lavalava. I mea uma, o le pepa puipui e mafai ona gagau lau tama poʻo se tamai maile, o se pusi poʻo isi fagafao o le a manaʻomia ona faʻaaoga tutusa ma le fou fou, ma o fea e ave ai.

Mataupu i luga o le autu: lelei ma ituaiga o laupapa fola i totonu o le fale mautotogi

Metotia o le pipii o pepa o lo o iai

Aua neʻi galo e faʻamaonia le numera o le pati i luga o taamilosaga uma, e tatau ona tutusa

Faʻafefea ona faʻasaga lelei pepa puipui pepa? O taualumaga e aofia ai sitepu nei:

  • manaʻomia le tapenaga o le faʻavae;
  • Ona faʻatau lea o mea Duplex ma saunia ia i latou mo totogi palasitika;
  • Tuu lemu i luga puipui i luga o puipui.

Soo se laasaga e tatau ona faia maualuga maualuga. Afai e te sese - e mafai ona afaina i le iʻuga ma duplex wallpaper o le a tautau i luga o puipui o le pito i luga o le o le o le o le a le mafai ona e faia. Muai suʻesuʻe le glise tekonolosi ma faia mea uma i le taimi saʻo.

Sauniaina o le Faavae

O le tele o le a e faia puipui i lalo o le tusiaina o le tusiaina o le uepi, o le tele o avanoa, e fetaui lava ma sina mea na tupu, latou te fiafia i ai o le 5 pe 10 tausaga.

Metotia o le pipii o pepa o lo o iai

Lelei ona saunia puipui e pipii ai pepa puipui

Aua le popole, o le a e manuia. Faʻapipiʻi i lenei aʻoaʻoga ma amata galuega.

  1. Afai e te le faia ni pa lavalava o fale fou, ma ua e maua le toe totogi i totonu o lou fale poʻo le fale tumaoti, ona e manaʻomia ai lea e aveese le ma le faʻaeteete le taina tuai. O le pepa puipui o le Wallpaper poʻo le paʻu poʻo le vali. Aemaise lava i ofisa e le masani ona faʻaaogaina le puipui mo le puipui.
  2. Ia e aveesea le pefu mai le pa, maa ma le tuai o atumotu, isi filogia. O le mea sili e mafai ona e faia o le liligi i se pakete mafanafana o le vai mafanafana, fai se mea mama ma savali i luga o puipui. Lelei, pe a fai o le vai e te faʻaopopoina ai le fufuluina o le paʻu poʻo le fufuluina o sui. E moni, ina ua maeʻa ona fufulu ni puipui e tatau ona e savali ma se ie ma se vai mama. Ona faʻatali lea pe o le laualuga ua matutu atoa. Afai e te manaʻo i fasi fasi faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le puipui, fai mea uma i mea.
  3. Ia apalai nei i luga o puipui. O lenei fesoʻotaʻiga e manaʻomia, o lea, e ono mafai ona faia i luga o puipui o le fungas poʻo le teuteuina. E matua taua lava le mea mo KHRRASSHCHD, umukuka, taele ma isi potu, ma ua faafilemu ai le susu. O le Wallpapers o loʻo teuina i luga o le Prider sili ona faʻaseʻe i luga o le puipui, e mafai ona latou faʻatau fua i le ata poʻo le maualuga-lelei fetuunai le tasi-photon filifiliga.
  4. Ave le ata vali ma fai se sitepu i le sitepu i luga o le laualuga o puipui o le preser. A matu atoa le vaega muamua, toe fai le taualumaga. A faʻapea o loʻo e matauina pea le va poʻo le alu i luga o puipui, faʻaaoga le totoa i nofoaga. Filifili Lautele, Acrylic.
  5. Ia faʻatali seʻi oʻo ina solo ma faʻamamaina le lauʻeleʻele ma faʻamama le laualuga atoa o ou puipui ma le paʻu o le paʻu. Ina ua uma ona faia le faauma
  6. O lenei faiga o le taimi faʻaalu, ae manaʻomia tele. Faia le maualuga lelei ma alu i le isi laasaga.

Mau i luga o le autu: o le a le mea e faagasolo ai le fale laupapa i fafo?

Saunia mea

Muamua lava, sauni le pepa puipui e fufusi:

  • Tulai mai o ou puipui ma le centimeter ma faʻaalia le manaʻomia manaʻomia o Duplex Stripes. Mafaufau, o le faamalama ma faitotoa faitotoa e itiiti lava.
  • Ia faaalu se laina lamolemole i luga o le puipui. O le fasilaau muamua ogatasi le pito i luga o lenei laina. Ina ia faʻatau le laina i le taimi tonu, e mafai ona e faia oe lava o se pamu, mamafa i luga o se filo. O le tasi pito e aumaia i le taualuga ma kiliki i totonu, ona ia tuu lea e fesoasoani ai i le sui o le aiga, atoa foi i le ogatotonu ma isi tala. O lenei laina ua faia i se auala e pei ona e amata faapipii le duplex pepa puipui mai i le tulimanu, ma o lea solomuli mai le tulimanu i le bandwidth.

A iai sau fusi puipui ma fua, i le taimi nei i le umi e manaʻomia ai le alauni, o le a fesoasoani ia te oe e lafo ai le ata.

Metotia o le pipii o pepa o lo o iai

Oti le lisi o le Wallpaper i fasi o le umi umi

Na e tipiina, saunia le tapoleni? Ua oʻo i le taimi e tuʻu ai se pepa puipui lelei. Afai e te faʻatau se faʻapitoa, lea na fautuaina oe le tagata faʻatau-tagata faufautua pepa puipui, mulimuli i faʻatonuga i luga o lana afifi.

Lafo puipui

Manatua o nei pepa puipui e faaluaina ma le mamafa mamafa. Mo i latou, o Kelu mai le star po o falaoamata e le talafeagai mo i latou. Manaʻomia se faʻapitoa, lea ua vave ona faʻaalia ma le talitonuina o le tapoleni i luga o le puipui.

Mulimuli i tekinolosi. Matou te toe faia ni vaega ma faʻaopopo ni mea fou. Susulu foi o lona tulaga mautinoa:

  1. Aveese le Credpapa le Credpaper mai puipui. E tatau ona sologa lelei puipui.
  2. Apalai le autu ma le faauma i luga o puipui.
  3. Fua le mea mai le tagi ma le laititi o le alauni o le 5 cm, pe a fai o iai sau ata puipui ma le a le tele e manaʻomia pe a o mamanu o. O lenei o le lelei seleulu po o se naifi tipi ese ie.
  4. Saunia kelu. Talafeagai o loʻo faʻaaogaina mo pepa poʻo le vinyl tatagi, o ai faʻavasega lelei ma le mamafa o loʻo fememeina. Afai e te manaʻo e faia le faʻavae e sili atu le malosi, faʻaopopo a tatou pva, ae aua le soona fai.
  5. Faapipii le fasi pepa i luga o le fola ma faaaoga kelu i luga. O lea la ki le ie ina ia e faʻamamaina le laulu ma le kulimi i totonu. O lea o le a sili atu ona faigofie le kelu. Ia e pasia le itiiti ifo 5 pe o le maualuga o le 7 minute ae o le faʻavae o le i lalo ifo o le eli.
  6. Claper muamua fasi mea, sili ona lelei mai le tulimanu o le puipui. O nisi master sili ona fiafia e amata ona amata mai le faamalama. Leaf e itiiti e leai se palu ma le ea. E mafai ona e faia o se faʻauiga o le faʻauila, e mafai ona e faʻaogaina le pa puipui.
  7. I le uluaʻi fasi o jacking ma lima matua i le lona lua. O le itu e mafai ona faʻasoasoaina ma le pisapisao ma faʻapipiʻiina ma faʻamau se tamaʻi taʻavale. I luga o kuli, aveese le matutu mago.

Mataupu i luga o le autu: fofoina o taualuga o fale tumaoti: ituaiga, filifiliga, masini

Metotia o le pipii o pepa o lo o iai

E mafai ona e liliu le shakk puipui i se aso malolo aiga

Aua neʻi galo lena pepa puipui o le a mago ma le manuia le tapunia o faamalama ma faitotoʻa, pe a i totonu o le potu ae le sili atu +15 s ma le vevela e le maualuga atu

Ua uma faapipii i luga o puipui? Mai luga i luga o le eto pepa puipui, e mafai ona e faʻaopopoina vailaʻau teuteu. O i latou o e lautele lautele, foliga, monophonic ma ma se mamanu. Afai e te fiafia i ai, faʻatau ma faʻaauau le faʻaaogaina i lalo o le taualuga. O le mapueau o le mapusaga o le potu puipui e lelei, i le potu malolo, o lea, le potumoe, isi potu. Faʻasaoloto e saʻo, pipiʻi i tekonolosi ma le iuga o le a fiafia i le aiga atoa.

Faitau atili