Faʻafefea ona faʻatulaga le faleuila

Anonim

E oʻo mai i le taimi o lea aso, o loʻo amata faʻavave le fausiaina. O se vaega tuʻufaʻatasia o soʻo se galuega, ia avea ma fale ma faleʻau, ona faia lea o fesoʻotaʻiga ma faʻapipiʻi o vailaʻau tumaʻoti. O se nofoaga faʻapitoa i lenei mataupu o le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le faleuila. O le faleuila o loo i totonu o se fale mautotogi. O se mea faigaluega mo le lafoina o manaʻoga o tagata o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le tumama. O le faleuila e mafai ona tuʻuina atu i se otometi poʻo se semi-otometi fufulu faiga. E masani ona toe faia mai i le pamu i totonu o clamic.

Faʻafefea ona faʻatulaga le faleuila

E taua tele le iloa lelei pe faʻapefea ona faʻatulaga le faleuila ma lona alope pepe, talu ai ma ni faʻafiafiaga e mafai ona amata toe faʻaleleia, ma aua nei faʻatali mo le faʻatau.

Soʻo se tagata e ona e tatau ona iloa le masini o nei meafaigaluega, o le mataupu faʻavae o lana galuega, o mea taua mo le tausiga o lona faʻapipiʻi, ma isi. E taua uma lenei mea mo le vave taotoga. E oo lava ile taimi na i ai le matou vaitau, o nei mata na fausia. O faleuila o le aso anamua na aliali mai i le ogatotonu o Asia i le 11th seneturi. I tausaga talu ai nei, sili atu ma sili atu ituaiga fou ua faia. E aoga le mafaufau i le masini faleuila, o le auvai kesi, o ituaiga autu o ipu falevae o falevae o falevae falevae.

Ataatele

Faʻafefea ona faʻatulaga le faleuila

Faapipiiina o se faleuila ma fufulu le tane.

Atonu o le faleuila e ono tele ituaiga o ituaiga e faʻatatau i le mamanu ma faʻapipiʻi metotia. Filifili fafo faletaele ma taofi. I le taimi, o totonu o le fogafale o loʻo i ai vaiuila i totonu o le vai lauʻeleʻele ma le tane, o loʻo tuʻu eseʻese ma le turisi. O le eseesega o le faʻamaloloina o le i ai i le pa o le puipui o le alavai ma faʻapitoa tane i luga o le puipui e manaʻomia. I le taimi lava e tasi, o le alavai alu sao. Fuafua i luga o le ituaiga o alavai, masini o loʻo iloga i le siʻomaga, simily, faʻatiga pe siphon alavai. O nisi ituaiga e aofia ai ma le faʻaopoopoina o siliva, lea e maua ai se iʻuga. O isi e i ai se vai-restollent.

O le sili ona tele o faleuila (otometi) Faʻatagaina oe e aveese se manogi le lelei, faʻalavelavea nofoa ma isi galuega. O loʻo iai manaʻoga faʻapitoa mo i latou. O faleuila o se vaega o le alavai. O le maualuga i le taimi o le faʻapipiʻi e tatau ona 400 mm. Ina ia mafai ona aloese mai le motusia, o le faleuila e tatau ona tafia se mamafa o le 200 kg mamafa, o nisi o latou e mafai ona tatalia le avega o 400 ma le 800 kiloka. E tele ituaiga o vai vai faʻatulagaina: faigofie, faʻalua (3 ma le 6 lita) ma faʻalavelave. E mafai e alavai i luga o faiga e mafai ona faifi ma masini.

O vaega autu o le faleuila o le ipu o se tane vai, o le pesini ma nofoa (nofoa).

O le togi o tane e le o se vaega malosi.

Tusitusiga i luga o le autu: gaosia o le laulau i lalo o le magoto i le faletaele mai i le Chitrac Tillang

Masini o se alavai le 'auvae' olo

Faʻafefea ona faʻatulaga le faleuila

Polokalame o se tama leaga o le tamaoaiga palapala.

A oʻo se masini faleuila i totonu o se fale mautotogi poʻo se fale mafanafana, e taua le iloa o le faʻavae o le faʻagaioiga o le uniking tane. Muamua lava, pe a faʻatau mai se faleuila, e tatau ona e maitauina i vaega uma, e tatau ona e iloiloina le pesini lava ia. O se tasi o mea sili ona taua o se tane vai. E tatau ona aoina, faʻafetaui ma le fetuunai le galuega. O le masini o le moli moli e faigofie tele. O le tane e mafai ona faia i mea masani i totonu o le pipi. O nisi Mechanisms mo le faʻagaioiga o le Taaloga Tank o loʻo iloga: ma le taofi o le faʻamau, alavai lua-auala ma ma lua faʻamau. O le filifiliga mulimuli e sili ona taugata ma o nei aso. I lea tulaga, e mafai ai ona sefe le vai.

E i ai le lapoa ma le lapoa faamau. O le tele o vai uma mai le tane, ma le vaega laititi. O le fufuluina o le vai e mafai foi ona eseese: tuusaʻo ma toe faʻafoʻi. I le tulaga muamua, e tafe sao vai mai le tane i le faleuila i se isi itu. I le lona lua, o le itu e ono eseese ai, lea e sili atu le lelei. O le malamalama i le auvai taʻavale faʻapipiʻi faʻapipiʻi e sili ona taua. Muamua lava, e tatau ona e aoina faʻatasi, tusa ma faʻatonuga. O le isi laasaga o le galuega o le faʻamalosia lea o le tane. E tele lava fuafua i le faʻataʻitaʻiga. O le vaega sili ona taua o le faʻapipiʻi o le fesoʻotaʻi ai lea i le soloi o le sosoʻo ma le paipa paipa ina ia iai le ono mafai ona sapalaiina vai. Faatasi ai ma se faʻapitoa faʻapitoa, e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona fetuʻunaʻi le vaega o le vai i totonu o le taʻavale toso. O i ai uma o loo i faatonuga. Ae e te lei amataina le faʻaaogaina, e tatau ona e siakiina. Afai e iai le isi poʻo isi ni faʻaletonu, e fautuaina e toe suia i se fou.

Ata o le Gain Tank

Faʻafefea ona faʻatulaga le faleuila

Polokalame o se masani falevae masani o le falevae.

O le masini o le tane e faigofie tele. O le polokalame e pei o le masini masini. Ua i ai le ofu, o le faamaufaailoga ma faaleaogaina. Faʻaaogaina le faʻamau poʻo le leve, e mafai ona tuʻusaʻo ai vai mai le pito i lalo i le pito i lalo ina ia fufulu ma aveese mea. E i ai ni vaega e vaaia ma le vaaia i totonu o le tane. O le vaʻaia e aofia ai le faavaa, tane tane, faʻamau. O le vaega e le o vaaia o loo i totonu. O le taʻavale toso e i ai i lona tuʻufaʻatasia o le opera crane (e manaʻomia e faʻatumu ai le tane tane ma fetuʻunaʻi lona numera), le ki mo le lalagaina o le vai o le vai.

Tusitusiga i luga o le autu: Black ma White Browns i totonu o potu: Manatu

Faʻapipiʻiina o le faʻamalologa tane o loʻo faʻatino e tusa ma le tekonolosi o loʻo mulimuli ai. A o le i taina le tane e manaʻomia e faʻaalu vai. Muamua e tatau ona e faʻapipiʻi ai se taʻele paipa i le tane. Paipa tele 32 mm. O le moli moli e laga i se auala o le pito i lalo o le paipa o loʻo i ai i le tulaga manaʻomia. Ae le i faia lena mea, i le puipui e fai se faailoga mo le paipa. Faatasi ai ma le fesoasoani a se faʻailoga poʻo se penitala, e i ai manatu o loʻo i ai le faʻailoga o le a viliina le tane. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le fao poʻo ni faleʻoloa. O le tane o loʻo faʻapipiʻi i se tulaga faalava. Leisi faʻatasi ma le vai malulu, ma e faʻatumuina. Nofoaga fesoʻotaʻiga, le paipa ma le tane e fautuaina e faia ni kesi e aloese ai.

Afai e tatau ona tuu le tane i lalo, ona nonoa lea i luga o le fata fata fata. I le taimi lava e tasi, o le kesi e muamua ona faaputuputu. Ina ua uma lena, o le Tannin Tank ua faʻapipiʻi i le fata e faʻaaoga bolts ma kakets o loʻo iai i totonu o le tane. A uma lena, o le a e manaʻomia ona viliina ni nati ma ufiufi e le pu i totonu o le vink. Ona faʻapipiʻi lea o le tane i luga o le faleuila. O le faia o lenei mea, o fusi o loʻo i luga o le tane e tuʻufaʻatasia ma le atigi pusa ma nati o loʻo tosoina. I le iʻuga e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le vai o le suavai e le hose.

Mataupu Faavae o le Tangin Tank

O le vai toto masini e matua faigofie lava. A e oomiina le tapuni tapunia o le vai, o le afuta le paʻu, e fesoʻotaʻi ai le faleuila ma le tane, ma o loʻo liligi vaivai vai i le gutu. I le mea na tupu, o le vaega o vai ua faaitiitia i le tane, ona aumaia lea o le fā oona, lea na faʻatagaina ai ona toe faʻatumu. Ina ia mafai ona mautinoa le manaʻomia o le vai i le tane, e tatau ona e mulimuli i le tulaga o le opeopea. Afai e tele le vai, e manaʻomia le seleselega e siʻitia. O fetuunaiga o loʻo faia faʻaoga faʻaaoga masini faʻapitoa o loʻo i luga o le faʻatoa.

Afai ei ai se otometi ala taʻavale, o le moli moli pe a uma ona gaogao le tane. O le sili ona tuai ituaiga o faleuila o loʻo iai le faʻapipiʻiina o le tapunia o le tapunia-ese faʻamalosi ma le opera alatoto. O loʻo i ai le faʻalavelaveina o le auvae o faleuila o loʻo faia o le palasitika palasitika. E i ai la latou vaaiga i le lautele, mafolafola apamemea. O le fausia-faitotoʻa e tatau ona faʻaauupegaina i totonu o le paluga o loʻo i ai le 2 faʻamau. Afai e te kiliki i le itu taumatau o latou, ona pa'ū ai lea o lita o le vai, pe a fai i le itu tauagavale - 9 lita. I le tulaga muamua, o loʻo iai le avanoa e sefe ai le suavai.

Mataupu i luga o le autu: palasitika cornics mo pupuni: ituaiga, foliga, faʻapipiʻi tulafono

Bowl ma siphon masini

O le masini faleuila e aofia ai ona vaega e pei o Siphon ma le pesini. O le pesini o se vaega vaaia o le faleuila, lea e tupu gatasi tuusaʻo. O le taimi nei, e soloi lelei i se sipothon. O le mea mulimuli e manaʻomia e pei o se masini faʻapipiʻi mo le teuina o le faʻaputuputu o le polokalama. Siphon alu i totonu o le paipa tele, lea e alu tuusao alu i totonu o le swoge system. Siphon ei ai se mea faigata. I lenei nofoaga, tele mea leaga e masani ona faʻaputuputu: lapisi, lauulu, ma isi mea ona o nei mea uma, o le faletaele e tatau ona faʻamamaina i ni taimi eseese. O vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina, pei o le Krot, Mr. Mugkul, paʻu.

O se aafiaga lelei o loʻo tuʻuina atu ni sui o tagata o loʻo i ai le acids ma alkali i lo latou matata. E mafai ona e aveese seevae ma le by Gap, e i totonu o potu uma.

O lea, e mafai ona faʻaiʻu ai o le masini masini e pei o se faleuila, e le faigata tele. O vaega autu o ana vaega o le velo mai tane ma le pesini. Sili ona faigata o le tane. O le masini e iloga e ala i le auai i togavine, faamau, o le ofu.

Faitau atili