Faʻafefea ona tuʻu se laumua i luga o le puipui (ata ma le vitio)

Anonim

Ata

E tele auala, tusa lea ma le faiga o le pataga o le pa puipui. O le panels e mafai ona faʻatulagaina saʻo i luga o le faʻaupuga poʻo le faʻaupuga. A o le i iloiloina le faiga mo le faʻatinoga o le galuega, e tatau ona e iloa poʻo a lava igoa e fetaui mo le nanaina o puipui ma o a nofoaga e mafai ona e faia ai se taimi tutusa.

Faʻafefea ona tuʻu se laumua i luga o le puipui (ata ma le vitio)

Laumua o le teuina o fuafuaga ma o latou lava lima.

O le a le laumua e mafai ona faʻaaogaina?

Vavae le faʻapipiʻi, laulaufaiva ma le kiliki laminate. O le laumei faʻapipiʻi e lalagaina pito lamolemole. O ia faaputuga ia o lo o lokaina loka. E mafai ona faʻapipiʻi i luga o le lamolemole luga. Mo le tuʻufaʻatasia, o le fausiaina o le silika ma suavai ua faʻaaogaina. O le faʻapipiʻi e matua faigofie lava: o le kelu e faʻaaogaina ma se zigzag i le itu sese o le vaega, e faʻaputu ai, ona faʻagaeetia ai lea o le vaega, o le mea na faʻaputu ai. Tautala sili atu le tele o tala e te manaʻomia e aveese vave i le susu susu. O le teuteuina o puipui ma le faailoilo o nei ituaiga e le mafai, e talafeagai mo fola.

Faʻafefea ona tuʻu se laumua i luga o le puipui (ata ma le vitio)

O le umu i luga o le laulaufaiva ma le cliking laminare.

O le laulaufaiva gagana e faaauupegaina ma se loka faapitoa. E paʻia foʻi ma kulimi. E le mamaʻi le fagu. O le iʻuga, e saʻo ma mago soʻo. O fusi e tumau i le groove o le laulaufaiva ma tamaʻi fao poʻo le sasaina-faʻamama puipui. O le puipui o le tino e mafai ona faia i se laumei.

Kiliki lamea o se sili sili ona alualu i luma o le laulaufaiva. O le tumutumu o ia fasimea i le tala e i ai se par-pei o foliga. A taʻoto i lenei mea, o le nuʻu lata mai na teʻa e tusa ma le 20 tikeri. O le tagata autu o loʻo faʻamatalaina i le gotoesega, o le unaʻi ua liua i le faʻavae, o se taunuuga o le loka e maʻea ai. O pa puipui na faia i na tino uma i totonu o le matua maualuga maualuga. E le gata i kuli, tamaʻi fao e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai ia laupapa. E le faaaogaina le kimmer, ona O le loka o le a le vave. O le teuteuina o puipui o loʻo faʻatinoina faʻapitoa e faʻaaoga ai le kulimi ma luga o se laupapa laupapa.

Mataupu i luga o le autu: Photothel ma ata: O le a le mea e gauai ai pe a faatau

E masani ona valaauina le laumua o le MDF e maua ai le tutusa. O se tulaga maualuga-tulaga masani ma le faʻatinoina lelei, ae o loʻo taugata tele. O le -ofuga o puipui na fai e faʻaaoga ai tusi o loʻo talanoaina i luga, e tele le taugofie. Ae peitai, o le tele o metotia autu ma le sili atu o le poto e tumau lava le tutusa tutusa ma le tulaga o le faʻaaogaina o le chipport-faʻavae papala ma pe a maeʻa MDF panels.

Ae le i tuʻu le laʻau, e manaʻomia le sauniaina o mea faigaluega mo galuega, igoa:

  • avanoa faaipoipo;
  • fusiua;
  • Tulafono;
  • o le samala.

O le a le mea e tatau ona e iloa muamua ae leʻi amataina le galuega?

Ae e te leʻi filifili e tuʻu se lauiloa, e tatau ona e iloa, e faʻauma le pa puipui i a fale e mafai ona faʻaaogaina. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona tuu le laʻau i luga o le pa i totonu o le umukuka. I lalo o le faʻamalosi o le vevela o le faʻateleina o le vevela ma le le fiafia, o le a foloina ma foloina. I totonu o le umukuka ma o eseʻesega e le mātau, ae masani foi ona masani ai. Aua foi lava mafuaʻaga e lava, ua le mafai ai ona tuʻu le laumeta i luga o le puipui i le pito i lalo ma fusi.

Pa puipui ma le laumua e mafai ona faia i totonu o le auala, potu malolo ma potumoe. I nei nofoaga nofoaga, vevela ma susuga e le mafai ona suia.

Faʻafefea ona tuʻu se laumua i luga o le puipui (ata ma le vitio)

Filifilia fuafuaga.

O loo i totonu o le potumoe ma o le potu potu fale o le a mafai ona faʻaalia atoatoa a latou uiga E le mafai ona tuu le laumei i luga o le puipui ma luga o le faapaologa, tusa lava pe o lelei tele.

I lalo o le aʻafiaga o le maualuga o le susu, o lenei mea faʻapuna. E manaʻomia le amanaia pe a maeʻa puipui ma le laumeta ma tuʻu i tua (avanoa) mai i le itu o le 1.5-2 cm i le taimi atoa o le 1.5-2 cm i le itu atoa. Afai o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻatinoina i le faʻaaogaina o le au vaʻalele, o le a fai ma le a faigata tele, aemaise lava i le pito i lalo o puipui. O le mea lea, e tatau ona e tuu i lalo o le nofoaafi po o le laupapa mafolafola o se mafiafia atoatoa. Afai e te filifili e tuu se laumei i luga o le puipui ma kelu, o lenei komiti e tatau ona afifi i se manifinifi palasitika. Ma ua uma mai itu e mafai ona e faʻaogaina ai tina. Ma ua uma ona i le pito o puipui o puipui o loʻo taʻua ai, o avanoa o le a manaʻomia ona tapunia le upu.

Mataupu i luga o le autu: tuaoi mo pepa pepa puipui

I le tulaga o le fale o le fale, o le laumua ua fautuaina e faʻapipiʻi i luga o le pusa. Peitaʻi, afai na e faia soʻo se uluaʻi fuafuaga poloketi, e mafai ona e faʻatulagaina le pane ma le kulimi.

Laminate o le Taiala Taiala i luga o puipui puipui

Faʻafefea ona tuʻu se laumua i luga o le puipui (ata ma le vitio)

Lamination Tapu e fetaui ma auala faʻapipiʻi.

Afai, i le faʻagasologa o le faaumaina o puipui, o le Laminan o le a faʻapipiʻi ia Kelu, ona fetaui lea ma talie o tagata taʻitoʻatasi, i luga o le foloa.

Ave le kelu ma sosolo le itu o le pito o le panels a lava mafiafia syer, ona kelu lea o le tasi ma le isi. A o le i faʻauma le talita maeʻa, fai se faʻailoga i luga o le puipui. Libricate le laualuga o le kelu ma faʻapipiʻi le talita.

Laminate e tatau ona amata ona kelu mai le pito i lalo tauagavale o le puipui. Aʻo leʻi amataina galuega, aveese faitotoa o le faitotoʻa. Ina ua maeʻa le maeʻa, toe faafoi i latou i le nofoaga sa i le faia o le feagai ai. O le tekonolosi o le pa faʻaiʻu o laumeta e faigofie tele. E faʻatagaina oe i le vave faʻatumuina atoa. Peitaʻi, o le a sili atu le faʻamaufaʻaleina o le auala sili ona maelega o le faʻapipiʻiina o le laumua mo le pusa.

Laasaga-i-sitepu faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o le laminate i luga o le pusa

Faʻafefea ona tuʻu se laumua i luga o le puipui (ata ma le vitio)

Laminate Stiring Digigram ata ma loka metotia.

O le Castle Laminate ua faapipiiina i luga o le tusi. Afai o le laufanua o le puipui e malie tele, ona mafai lea ona faʻaaoga fao manu. I lea tulaga, o le faʻapipiʻiina o panels o loʻo faʻatautaia tutusa i luga o le auala o le taotoga. O le eseʻesega ua naʻo le faia o talitapi, e fesoʻotaʻi pusa taʻitasi e ala i loka loka, o loʻo togafitia le sami. I lea tulaga, o moli faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i fao vaivai.

Fafie Rike ma pa e fetaui lelei mo le faia o clamps, faʻapea foi ma le pa o le pa o le pa. I le tulaga o se masini mo le faʻapipiʻiina o panels, o se faʻailoga faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina, pei o le taimi e galue ai ma le MDF panels poʻo le fiafia. O auiliiliga o lenei saoasaoa ua lauiloa o se kikimer. I le mea e tupu o le a puipuia e le Kleamer le pito o le lamenquate le Komiti Faatino i le Groove Sound na faataatia, o le loka e mafai ona tipi. Pe a lafoina se laumei i luga o puipui, pei o le tulaga o le fola o le foloa, fagu laiti ua tuua i le va o le taualuga / fola.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa faitotoʻa faia o le tioata uliuli i totonu

Muamua lava, e tatau ona e fuaina ma fuafua le manaʻomia numera o fetu ma fesoʻotaʻiga vaega. Faʻaaoga le faʻailoga i luga o le puipui. Aveese le faamalama ma le faitotoa o le faitotoa. Faapipiiina le tusi i luga o puipui. O le faapipiiina o panels tatau ona amata mai le pito i lalo tauagavale o le puipui ma alu e faasolosolo.

I tulimanu o le potu o le potu, e foliga mai e tatau ona puʻupuʻu. E mafai ona faia lea ma le fesoasoani a le eletise eletise jigsaw po o weeckcut. O loʻo faʻapipiʻiina ni fuafuaga i se siaki siaki. Ae le i lafoina le 'olo, o soʻoga o soʻotaga e tatau ona togafitia ma le silicone. Faʻaauau galuega seʻia maeʻa le feeseese. O tulimanu ua maeʻa ma o le alminisum faʻamatalaga ma faʻatumuina i le silicone. Malo!

Faitau atili