Faauma o le Wall MDF panels

Anonim

Faatasi ai ma filifiliga uma mo le puipui puipui, o se tasi o le sili ona mafai ona maua ma i le taimi lava e tasi e faia ai le faʻaaloalo i totonu, o le teuteuina o puipui e le MDF o pa. Ina ua uma, e moni lava, ao, sa lata le taotoga o le puipui, e tatau ona e 'toefai tele tupe mo le faia o mea e fai ai, ma e mamao lava mai le mea moni o le a aulelei mai.

O le isi mea e faauma ai ato pa pito i lalo o le laau. I lea tulaga, ua e iloa vave le ala o le a vaʻai le pa le faʻamaeaina o le faʻamalamalamaga, ma e sili atu le talitonuina o le a leai se manatu o le totonu o le totonu atoa. Ae tusa lava ma se manatu lelei i ai, e tatau ona ou taʻuina ia te oe, o nei mea, pei o isi, e sili lona lelei ma faʻaletonu.

Tulaga lelei ma le le atoatoa o MDF

Tatou amata i le lelei. I faleoloa na fausia, o le vaega MDF o loʻo faʻaalia lautele. O lona uiga, o le filifiliga o ia mea e tele, ma mafai ona filifilia mo le toetoe o isi. Soʻo se lanu ma foliga e i ai ia fatuga, e mafai ona faʻavasega e tusa lava ma le maʻa masani.

E le gata i lea, o lenei mea e mafai ona valiina i soo se lanu tuusaʻo i le taimi o toe i ai. E tupu foʻi faʻapea foʻi ma le faʻapalepale ma fafie masani. O lanu uma ma lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tasi le isi, o loʻo faia ai ni ata i luga o le puipui.

Faauma o le Wall MDF panels

Le sili ona mamafa, i loʻu manatu, o le lelei o le MDF o le faigofie ma le faigofie o le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi, o lenei mea mo puipui o puipui. O lenei galuega o le a foliga faigofie mo i latou e leʻi faʻatinoina galuega. Mo le tele o le maketiina, naʻo tomai masani o galulue ma le mea faigaluega e manaʻomia.

I le taimi o le gaioiga galue, laititi palapala ma pefu o loʻo tumau, aemaise lava pe a e faʻatusatusa i le mea e tupu pe a maeʻa le puipui o le pa. Ole tapulaʻa o le a tumau ai, o mea laʻititi nei na vaʻaia ma faʻatasi ai ma le tamaʻi lapisi e faigofie ona aveese le masani masani.

Le puipui aʻo leʻi avea le Tuimali ia saunia faapitoa, tusa lava pe matua leaga lava. O loʻo faʻapipiʻiina le panels i le faʻavaʻa, o loʻo i ai muamua e faʻatatau i le tulaga, fausiaina le manaʻomia vaalele.

I lalo o le laupepa mafai ona matou lalafi uma uaea, ma fesoʻotaʻiga uaea, e pei o le televise poʻo le telefoni ma le initaneti uaea ma latou le le mautonu ma latou le le mautonu ma latou le fenumiai. O se lelei lelei, aemaise lava pe a fai o nei uaea ua uma ona tapunia. Faʻapea foi i le faʻavaʻa i lalo o le faʻavae e mafai ona faapipiiina le vevela vevela.

Faauma o le Wall MDF panels

E tusa lava pe leai ni mea faʻapitoa o le MDF Panel, o loʻo latou sili ona lelei ma le feololo. O le mea lea, ou te fautuaina e faʻaaoga lenei ogalaau i totonu o kapeneta, kariota ma faiʻai.

Tusitusiga i luga o le autu: Aisea e le manogi manaia le foffing

O le aano lea, o se tasi lea o sili ona taua mea mo pa o puipui. E le ausia lenei mea e leʻo le tupe alu o le taua o mea lava ia, ma ona o le mea moni o le robot i le faʻapipiʻiina e mafai ona faʻatinoina ma ona lava lima, ua manatu I le avea ai o se isi galuega ma le tau mo le faʻaalia e peiseai o loʻo eseese. E iai teuga mama.

E faigofie ona e tausia lenei tipiina. E faigofie lava ona faʻapipiʻi mai le efuefu mago poʻo sina tamaʻi susu. Afai e le faia lenei mea, ona oso ai lea o le efuefu i le palapala i luga o le taimi ma ulufale i le ogalaau.

Le mautonu o MDF Planels

O le tekonolosi o le gaosiga o le gaosiga o MDF, saunia mo le vevela o le uunaiga o lelei chips. E tupu le tele o faʻailoga ma le faʻaaogaina o le Meaka, lea e le o afaina e avea ma faʻataʻitaʻiga, na faʻaaogaina, i le malae samania, o nei anoa lava e le manaʻomia.

O le faʻamamaina o tamai papa laupapa, e tuʻu ai ma le agamalu, pipili. Le itiiti ifo i soo se mea ma tusi e mafai ona faʻaaogaina i potu susu o le falevali, latou te fai mai, O mea ia, e le saʻo le susu. Na o le maketi ma le maketiina e faʻateleina ai le aotelega o lenei mea.

Faauma o le Wall MDF panels

O le malosi o lenei ordddid e matua maualalo. Soʻo se tele pe leai se malosi malosi e mafai ona gagau le vaega, o le manuia e mafai ona faigofie ona suia. E masani ona paʻufi le elemene ma elemene i lalo o latou lava mamafa, pe a fai e te faʻatino i luga o le vaega.

Shelves, moli ma o loʻo manaʻomia lava ona faʻapipiʻi naʻo nofoaga o le fuaitau i le puipui o pa laupapa laupapa ma alavai. Faailoga le latou nofoaga i luga o pepa i le taimi o le faapipiiina.

O lenei mea o loo faia i le aano lea, o laupapa ma saturaged e relin. A o e malamalama, na mumu tele lau fuafuaga, ma afai e te taulaʻi e lalafi i lalo o le faʻaputuputuina e uaea, pe e faʻaesea mai le fesoʻotaʻiga ma mea, i se isi auala.

Meafaigaluega mo Galuega

E lafo le MDF, o le a manaʻomia le faʻailoga:

  • Uafu;
  • Sikulukalaiva;
  • Lava-lipping scw;
  • Ua fai le palasitika;
  • Rofautte;
  • Eletise eletise;
  • Moa;
  • Aioi;
  • Uamea saito;
  • O le samala;
  • Filo;
  • Faigofie penitala.

ERFORORY, sikulukalaita, maoaʻe-tagofia mapuʻeliga ma faʻailoga o le a faʻaaogaina mo se pulu, faʻavaʻa i puipui, faʻafetaui ai. Oi ioe, ia e mafai lava ona aumai se sama hammer, aunoa ma se mea.

Roulette, e te manaʻomia, o le mea ese, mo le oloa o fua, puipui ma mea e faʻamaonia ai i lalo o nei ituaiga. O le galuega e manaʻomia, mo le tipiina mai o faʻamau o se aofaʻi o laʻau, faia talavou, o le a faʻaogaina i le faʻagasologa o le aveeseina o le malae malie o luga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona maua se lapotopoto vaʻaia

Faauma o le Wall MDF panels

E manaʻomia le eletise-Jig e tapē ai mea faaopoopo, mai mea ma pa ma faʻamau i latou lava. A i ai se mea aoga, ona vaai lea o le tusi lelei tuai manaia o le a sau i le sui, ae mafaufau i nifo o Ia e tatau ona laitiiti.

Manatu ma le Pese Lelei, e tatau ona tatou faʻailogaina le laufanua ma faʻailoga nofoaga o laupepa. Manatu e mafai ona avea uma ma fausaga masani ma faʻapitoa fausiaina, ma le ono mafai ona ufiufi i le lanumoana efuefu.

O mea faigaluega faaopoopo e le o aofia i le Lisi Lataʻiga, o le Paʻaga e mafai ona silafia, i le nuʻu o Pliers, i le tulaga e tatau ona e mauaina le sese o fao ma mimilo.

Faapipiiina o panels - masini

O lea, e faagasolo i le galuega tuusaʻo. O le mea muamua o le faia o le fuafuaina lea o le vaega sili ona faʻamalogia o loʻo i luga o le puipui, afai e moni, o le pa puipui ua mimilo. O le mea lea e amata ai galuega ile galuega lena.

Faʻafefea ona fuafuaina lenei nofoaga? I le nofoaga lava lea, o le mataupu faavae e pei o le a tu ai ma le fesoasoani a sima. Faapipiiina faʻapipiʻi le tulafono, ma vaʻai pe o iai le curvatut ma poʻo fea le pito i luga o le ai. Ina ia faʻasaʻoina lenei nofoaga, faaloaloa le puipui i le umi o le puipui, ma le malosi ia ma le tagata lava ia.

O le filo e tatau ona paʻi i le vevesi, ma i le tulaga o le tulaga. Le isi, e mafai ona e faapipiiina le muamua fata i le puipui. E sili atu ma isi mea uma, o le a tutusa lava le umi o le pa-tipi puipui, lea e le manaʻomia ai le suʻilia.

Faauma o le Wall MDF panels

O le muamua isumu e tatau ona faapipiiina teisi i lalo ifo o le filo. Fai le pu muamua i le nofoaga o le mea e sili ona tupu ai le puipui. O le faia o lenei mea, ave le tagata ua periorator ma le toso tuʻusaʻo le pu i totonu o le nofoaafi. I le na faia i le NICHO mea, faʻaofi se palasitigo, ma, tuʻu i tua le laʻei, ma mimilo malosi le fasi i totonu.

Ina ua maeʻa, oe manaʻomia le faʻaauauina o isi pu, ma le sitepu o le 60 cm. Ina ia mafai ona tuʻuina i lalo o le vaalele, e mafai ona faʻapipiʻi i lalo o le vaalele. A maeʻa lena mea, e mafai ona e foia le faleʻoi mulimuli ane. Le isi, faʻafeiloaʻi i le maualuga, i le tutusa auala, faʻasolosolo le vaega o totoe o vaega o loʻo totoe. O le va o le va o le galu e tatau ona matua le tusa o le 40 cm pe itiiti ifo, naʻo le tulaga lea, o le faʻavaʻa o le a lava se faigata.

E taua o le pito i lalo o le plapork ua nonoa i le pito i lalo. E manaʻomia ina ia mafai ai ona ave se nofoaga e faʻapipiʻi ai le upu, i le vaega mulimuli o le galuega. E tutusa lava le pito i luga o le nofoaafi.

I taimi uma e laupapa laupapa i lona tulaga, ona mafai lea ona tatou fai atu o le Faʻalapotopotoga mo le faʻapipiʻiina o laupapa ua sauni. Ae o le a oʻo i luma o le pasia o le galuega autu, e manaʻomia ona e fuafuaina le nofoaga e faʻatonutonu ai mea e faʻapipiʻi ai i matapaʻa, ma laumei, ma isi.

Faauma o le Wall MDF panels

O le faia o lenei mea, ma faʻailogaina na nofoaga e iai i le mea e fai ai masini ma galuega faʻataʻatitia ma taʻaloga. Sosoo ai, faʻapipiʻi uaea i le faʻaogaina o se saito uʻamea, faʻatupu latou i latou i nofoaga talafeagai. A o matou fai atu, e manaʻomia le saito e faʻaleleia ai le saogalemu o le afi, talu ai o elemene o le paʻu ma lautele le laʻau e matua malamalama i ai.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaoga se micrometer?

O le malamalama lelei ma uaea, e mafai ona e amata o le palu o palu i le faavaa. O le vaega muamua o le ogalaau ua faʻapipiʻi i le tulimanu o le puipui poʻo le faʻamalama. Ina ia faia lenei mea, faʻapipiʻi le laupepa i le puipui, ma mai le itu o loʻo i ai le spike, toe faʻasolo atu le tasi - tasi ma le afa Canetity, e faʻaseʻe ai le potu. Aua le popole, aua e leai ni fao mai fao e le mafai ona vaʻaia i le lumanaʻi o le a ufitia ai o le a latou ufiufi i mea faʻapitoa tulimanu.

Faauma o le Wall MDF panels

E oʻo i le itu o le togalaʻau, faʻapipiʻi pipiʻi i le vaega. Latou te ofu i luga o le togalaʻau ma fagota i tamaʻi uila, e masani ona faʻaumaina ma nei puipui. O le vaega muamua ua faʻasaʻoina, o elemene mulimuli ane e le o le lafoina i le osofaʻiga. Na o le faʻapipiʻiina o se pulupulu i le groove, ma mai le tina ua latou faʻanoanoa, pipiʻi le nonoa, ma latalata ane moli, le vaalele atoa o le puipui.

Aua nei galo lena mea i se taimi faapitoa, o le a manaʻomia ona e faia i totonu o kaneli, pu mo moli uila, faʻaputuga ma fesuiaʻi. E sili le faia aʻo leʻi faʻapipiʻiina, a leai se mea e sili ona lamatia e faʻaleagaina ai le taufaʻasese.

Oti pu mo soʻu, aua le fetaomi tele i luga o le fale, ona o lenei, e mafai ona faʻaleagaina le kukaina, o le kukaina o le kukaina.

Ua oʻo i le pito o le puipui, o le a sili ona e faia ni tulaga se lua poʻo le vaega mulimuli o le a lautele tele pe tele foi. I le tulaga muamua, e manaʻomia le teuteuina, i lalo o le lapoʻa manaʻo ma faʻasaʻo i luga o nofoaafi i le auala lava e tasi e pei o le muamua vaega o le osofaʻiga mai le osofaʻiga mai le osofaʻiga mai le alavai.

Faauma o le Wall MDF panels

I le tulaga lona lua, e tatau ona e tipiina se isi vaega mai le le faʻaaogaina ma le tuʻufaʻatasia ma tuʻufaʻatasia i le auala lava e tasi. Ou te fautuaina, o ai mo ia mataupu, e faʻatau ai mea ma sina vaʻa.

I le tulaga mulimuli, faapipiiina o prondinds ma tulimanu e faia. O le Plnon o loʻo faʻalili i le pito i lalo o le oso i lalo ma fao. Tulimanu elemene ua pipii i fao fao. Ina ia mafai ona faʻapipiʻiina le agles e sili atu le faʻatuatuaina, e sili atu le faʻaaogaina o le fofo i le tulimanu o le potu ma vave ona toso ese. Ina ua uma ona faʻatali mo le lima minute, faʻaaoga ma le saogalemu. Afai o le faʻavae e maua i fafo i le taimi o tala, tipi ma se naifi, pe a mapuʻeʻela.

Vitio "faasaga o puipui e MDF Planels. Faapipiiina tekinolosi »

I le vitio, ua faʻaalia malamalama tonu ai le auala e faigofie ai ona faʻatagaina pa o pa o le MDF o loʻo i ai. Faʻamolemole matau le mea e sili ona totoe o lapisi, pe a maeʻa galuega.

Faitau atili