Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

Anonim

O fugalaʻau i totonu e le gata o ni pepa i luga o le faʻamalama. O laau i totonu o loʻo faia i luga o le tuʻufaʻatasia o le mea lelei o le lelei o 'aʻai ma potu nofo ai. O metotia o laufanua o le laufanua o lo o feagai ma se foliga lautele.

I le taimi nei, o ituaiga talavou ua amata ona lauiloa ma le totonu o fale mautotogi ma ofisa, na fiafia ai tapuaiga: terrarium, togalaʻau, Winter, Winter Missys, Cory, Winter Middles.

Afai e te manaʻomia e vavae ese le tele o nofoaga mo sone, o le ogatotonu o le fanua e maua ai se tasi o sili sili ona manaia avanoa i faʻatusatusaga ma le masani ai.

Potu Madak

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

O le pusa mama lea e tu ai nisi o laʻau. E mafai ona i luga o le tulaga po o luga o le laulau. E mafai ona e aofia ai lau agalelei i luga o le faamalama ma le faaaliga i totonu o le potu malolo pe a e te faia malo. E mafai ona laiti pe tele, ae o le togalaʻau moni lea o le faʻanatura o le phytoditele.

Totonu o nuu masani e tumau vavalalata. Ma a matou faia ni ituaiga o tuʻufaʻatasiga poʻo le potu faʻatoʻaga, o le faʻataʻitaʻiga o matou e tatau ona tautua lelei i lenei mea. Ma i le tuʻufaʻatasiga, o se tasi o laʻau e le tatau ona puleaina, e pei o le faʻalapotopotoga, o se laʻau e sili atu nai lo isi: faʻataʻitaʻiga, cipperlian, vipora.

I le faʻaopopoga i le laʻau tele, tatau ona i ai i latou e usitaʻi ia te ia, faʻapea foi ma isi - o tagata tusitusi. O le matafaioi a le "Sporminites" e talafeagai mo Hentina, Grepolia, Balzamina, Plude, Priveya. "Intermenter" atonu o Hydrangea, Jasmine, Gardens po o le Ferns. E taua tele, o elemene uma o le tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia ma le tulaga uma e mafai ona tuʻufaʻatasia ma totonu.

Tele o itu toto tuputupu lelei i totonu o se togavao togalaau nai lo ni vaega eseese, talu ai i le taimi e tasi e sili ona puipuia mai le vevela vevela, maualuga le fiafia.

Poloa-E-Fleur (Blooming ulo)

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

O le mea moni lea o se tamaʻi meaalofa o le mea lea o loʻo toto ai le tele o talaʻaga o loʻo totoina. A faia se tuʻufaʻatasiga i le va o fanua poʻo ni lua, o le tioata poʻo uamea o loʻo tuu i le tu, e tumu i vai ona tuʻu i totonu o fugalaʻau ua tuu i totonu. O le mea lea, e tape pea se suiga faifai pea. I luga o le ola lanumeamata pito i tua, aulelei o le a foliga pei o le togalaau ma togavao.

Terarium

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

O le ipu tioata lea poʻo se palasitika poʻo le poto o loʻo i totonu o mea laʻau ua totoina. O le tatalaina o le Terarium e mafai ona o gatasi pe ufiufi i se mea manino. E faʻatapulaʻaina le avanoa i fafo atu o le ea, o le faʻaiuga o le mea e le tigaina ai laau i ata ma le mago o le ea. O lea, i totonu o le terarium, tele laau uma o laau toto, faigata i totonu o aganuu i totonu.

O le FILIFILI o laau mo le aulotu e faalagolago i le mea e aoga ai. O le faʻi ma isi ituaiga o laʻau e atiaʻe lelei mai le malamalama. I totonu o se Terarium e tu i luga o le faamalama pe o le avea ai ma se vaega, o le ma isi laʻau e manaʻomia le susulu o le susulu o le susulu ma le susu ua tupu atoa.

Mataupu i luga o le autu: O le faʻamalologa o le faʻamalologa i Macrame metotia

Tulimanu o laufanua

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

Mo le teuteuga o le potu, e mafai ai ona fausia se faʻavae eleele faʻavae i luga o le Free Terrarium. Laufanua mafai ona o vai, mauga po o tuulafoaiina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamaʻi vaʻa pito laʻitiiti e faʻapipiʻi i se lautele ma maualalo le manaʻomia o se faʻasasavo. I se mamao mai le "faasaʻo", o le ata o maʻa tetele, o le avanoa i le va o le "faʻatafunaina" e tumu i le oneone, omea, ma isi, ma isi.

I luga o oneone poʻo omea, faʻapea foi ma maʻa laiti i vaega laiti, laʻau e totoina, muai onosaʻi i vaipuʻe mo le totoina o le eleele. O laʻau mo le tulaueleele e sili atu le filifili i se tamai root system, e talafeagai tele (e foliga matagofie i le "roman, o loʻo i totonu o le tamaʻi susu o le fati ma asparagus.

Ina ia fausia se lanumeamata lanumeamata, o se ata vaʻai na faʻaaoga - o se mea e sili ona taua i le tulaga o le pamu o le papala, o loʻo ufitia atoa i le manifinifi. O le laau e pei o se moss bump, o le mea lea na tupu ai lona igoa.

E mafai ona suia laufanua ufitia i le gasologa o taimi, e matua faigofie tele le faia, tuʻu ese ni moli moli ma laulaʻau. O le sili taua aafiaga e mafai ona ausia e faʻaaoga ai se potu punavai ae le o se "vaituloto", ae a e matua faʻamalamalamaina (leai ni cacti).

Togalaau i le aquarium

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

O le togalaʻau i totonu o se tioata pusa ma se tapuni moli o se faʻatoʻaga o le fale faiva. E tutusa lelei ma le Terarium: O se faaputuga o tamaʻi puaa ma le malala ua faʻaopopo i le pito i lalo, o le oneone vaega ma le lalolagi atoa.

Paʻu le eleele, e mafai foʻi ona faia se ata laufanua: mauga ma lalo ifo, faʻaaogaina tamaʻi ma le lapoʻa. Laʻau i Aquarium Consiations e le aoga, ona I le tulaga o le vevela vevela o le a mate.

Lenei e mafai ona e tuputupu aʻe o laʻau o loʻo faia ai lau oe lava vaomatua. Lelei i se togalaʻau togalaau o le a tupu ai le agamalu agamalu, o Maradnian, Kalatia, Cuditoum, Kytontian, KingPanell, ma le fuga o fualaʻau - Uzambar;

Toto i le laau e tatau ona saoloto atu ina ia latou le faalavelave i le tasi ma le isi. Ina ua uma ona totoina, tapuni le aquarium i le tioata ma tuu i luga o se mea lelei lelei, ae ese mai le susulu o le la. O le tausia o se faʻatoʻaga mo se faʻatoʻaga e faigofie: i le taimi lava e vai vai o laʻau.

Togalaau togalaau

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

Mo ni tamaʻi potu ma galulue malosi, o loʻo faʻaaogaina le faʻatulagaina o laʻau i luga o le vaega o potu lapoʻa i luga o sone. O puipui o loʻo ola ai mai le televave o laʻau masani, faʻapea foʻi ma le faiā, faʻapea foi ma le tele o laʻau ma fugalaʻau o loʻo i luga o fale nofomau ma mo le ata o le lotoa ma le ata o le LED.

Tusitusiga i luga o le autu: Crochet Patterns: polokalame ma faʻamatalaga o le cout ma tuna ma ata

O le faigofie faʻamatalaga o le laufanua laufanua o le nofoaga i le fola o le fola o tagata taʻitoʻatasi pe tuʻuina i le aotelega o fugalaʻau ma laʻau tetele. I luga o le puipui, o le teuteuga teuteu poʻo le mea o le a pipii ai lala.

O le isi filifiliga e mafai ona avea o le nofoaga o le puipui o le Wall i isi tulaga maualuluga i se isi faasologa, tuuina atu le malamalama o le tulaga ma le paolo. Afai e faʻatagaina, e faʻamaeʻaina le faʻavae o le laufanua "pito i luga" e mafai ona tuʻuina i lalo o le vaapiapi Kashpo (i se faʻataʻitaʻiga o le claperphythessthes.

Mo nofoaga o Zonding, o loʻo faʻapipiʻiina laugatasi mai i mea eseese e mafai ona avea uma ma le tulaga ma feaveaʻi. O le attice i tulaga eseese e faʻamalosia ai le tele o fata, e umia, ma isi mea A faʻapea o loʻo iai ni mea o loʻo iai ni mea vaivai i mea vaivai, e iai ni moli moli i autafa o le moli.

O le tele o le fiafia o Lin e fiafia i potu susulu ma le tele o le vevela o le 20 tikeri. Passlora ma le lepestigm (o le leona oona mo nofoaga tetele e masani ona faʻaaogaina i laufanua (fiafia tele i potu tele, nofoaga, ea).

O laʻau le palu e aofia ai tulaga lelei, le upega o mea lanu meamata, faʻataulaitu, conlyinans, phylogendon cloling, choition (teuteu liash ma lulu liofa ma le lūlū ma le lūlī o conage).

Faaee atu

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

O le teuteuga o Linas e vaevaeina i ni vaega se tolu: ma le muamua foliga o le pepa ipu (monster, roikisuss, o le pherecles), o le pherages), o le pherages) ma Faʻaaoga uma nei faʻailoga (Oona o le siama, o loʻo fausia ai i lalo le laufanua, monsters, monsters, fitturters, nisi o phyloons).

E tele tulafono lautele, mulimuli ane, e mafai ona e mauaina le taua tele na sili atu le aoga.

• E taua le tau o le potu, e sili le faʻaaogaina o le lua pe tolu ituaiga o Liaon.

• O le teuteuga o Lisa Lisa Lina i luga o se ata mataga, ma e tatau ona aunoa ma se ata ata.

• O laʻa laiti na leiloa ni ituaiga e leiloa e aunoa ma le talaʻaga o laʻau tetele o isi ituaiga.

• manogi mamana, o le futulagi ma filodendrons mafai ona nunumiina sili atu matagofie matagofie skingnines, pepa ma faʻailoga.

• O Linon lau e tatau ona mama i taimi uma, aua o latou e tosina mai ai le mafaufau, ave se puipuiga teuteu.

• O le pito i luga poʻo le pito i luga o le pito i luga e faʻamamafa ai le faʻataʻitaʻiga o lau, o le pito i tua o le pito i tua - o latou faalava.

• O le tala faʻata e tuʻuina atu le tele o mea e faʻaopopo ai ma le faʻaalia, faʻasoa atu i le sili atu o lona uiga o le tonima.

I le avea ai ma lagolago, e mafai ona e faʻaaogaina ni fasi malosi maualuga faʻapipiʻi ma moss poʻo le palama fiber, eseese maea, Drills, Hingesters o lapoʻa lapoʻa.

O Lia Agami e fesoʻotaʻi ma le tele o isi mea e talia ai ma le ofoofogia, tele e masani ona le lelei. Na tuua uma lenei vapire lanu o le a le malosi mai i tagata o le mafuaʻaga o le teteʻa ma le tuʻuaiga ma le tuʻuaiga ma le tuuatoatasi. E le o le iloa nai lo le mafua mai i se uiga le faauo.

Tusitusiga i luga o le autu: O mea faigaluega mai mea masani ma o latou lava lima mo le agalelei

O se tasi auala poʻo se isi, ae maiseou te le mafai ona amataina le faʻafitauli o le phyloodesenndrongrons. Tapulaa le sili atu le matagofie le matagofie.

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

O laau i totonu e mafai ai ona faia le mea e sili ona matagofie ma lanumeamata. O le teuteuga o totonu o le aiga o se auala o se auala e sili atu ai le faʻatulagaina o totonu ma fatuina sili atu le mafanafana ma latalata i nofoaga masani o tagata. Peitaʻi, e tele o taimi lautele e tatau ona manatu pe a fai e te teuteuina lou potu ma ola i fualaʻau.

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

O le mea sili ona taua o le agavaʻa e maua ai ona toto toto ma le lava o le malamalama o le malamalama. E taua tele lenei mea mo le le fugaina o laʻau ma le fuga mo fuga, aemaise mo le mea mulimuli. E taua tele le mauaina o Windows i autafa o le malamalama ma le mamao mai le faamalama i le laau. Faavae i luga o lenei, e mafai ona e filifilia se fugalaau. Afai e te manaʻo e fuga mai laʻau i le toto, ona talafeagai lea e aumai i latou i le sili sili ona lelei.

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

E le talafeagai le faamalama o le faamalama lata ane mo Phenomeea o alofilima, o Benonias, Eucalyuptus, Sasevier.

E -taua faamalama e talafeagai mo laʻau pei e pei o Lila, Monster, ESenbahia, Fiver.

I luga o le Windy Windows e mafai ona e tupu ai Azaluus, Georas, Osuinder, Carranium, Wiardium ma le tele o isi fualaʻau, E pei ona talafeagai mo le tele o laʻau.

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

I le itu auai, e manaʻomia le tuʻuina atu ai i le faaeteetega, pe a latou susunuina, aemaise i le taumafanafana. Ina ia mafai ona puipuia laʻau mai le la, e mafai ona e tautau le ie puipui pe faʻapipiʻi le tioata ma le lanu violu pe o se lapisi faigofie foi.

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

I le tulaga lautele, o le mulimuli ane o le faamalama i luga o itu o le malamalama e le taua tele, sili atu le taua nai lo le malamalama o le faamalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻamalama i saute o le muamua fola e le o se mea mataʻutia e sili atu nai lo le tele o le la o le la e pei o le pito i luga.

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

Fale o fale i taimi uma e teuteuina i totonu, faia sili atu le ola. Ae ua latou tuʻuina atu o loʻo latou tuʻuina atu i totonu, faʻapea ma nisi ituaiga ituaiga o teuteuga, o tulafono a le faʻavae e tatau ona maitauina - aua le soona faapai totonu. O laʻau e mafai ona avea ma vaega tutotonu o le faʻavae o le potu o le potu, ma "faʻatumauina le" tulaga sili ona lelei o totonu.

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

A maeʻa suʻesuʻeina le totonugalemu ma le pule o le potu, aua neʻi galo le manaʻomia o manaʻoga o laʻau - e le mafai ona faʻatuina ni nofoaga pogisa, pe matutu - mo se faʻataʻitaʻiga, i le nofoa afi.

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

Laitifa o laʻau ia latou lava, sili tulaga lelei mo ia "apili" - Usu ma le faʻanoanoa. Afai e te manaʻo i laʻau mo se taimi umi faʻamolemole oe i lou lava agalelei - faʻatasi ai ma ona manaʻoga tatau ona iloiloina.

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

Vaʻai nisi faʻataʻitaʻiga o manatu manaia manatu i le faʻaaogaina o laʻau i totonu o loʻo i totonu.

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

Togalaʻaua o nofoaga - o manatu o le teuteuina i totonu o laʻau

Faitau atili