Faʻafefea ona faʻavaivaia le au Saina o loʻo i ai

Anonim

Uamea ulufale faitotoa na faia e lima o le faigata o le Saina sa mautu lava i fale mautotogi ma fale o tagatanuu o le lotoifale. E 'aua' e le o se ofo tele, auā o la latou tau, o le lelei lelei lelei lelei ma le tele o leo o le feeseeseaiga e tosina ma tosina ai tagata. Ae paga lea, o ia fausaga e iai se tasi faʻatauvaʻa - le le lava o se vaega sili ona lelei o le faʻamalosiʻau, o lea e le taliaina i o tatou tulaga.

Faʻafefea ona faʻavaivaia le au Saina o loʻo i ai

Mafanafana Saina faitotoa

E pei ona masani ai, o ata vali sa masani ona faʻasolosolo i lea tulaga, ma maua ni auala e faʻaʻelo ai le faitotoʻa a Saina i le faasaoina o le mafanafana taua i totonu o le fale. E aliali mai o loʻo i ai i le iai o se tulaga maualalo o mea totino ma le poto i togafitiga ma i latou, e faigofie lava ona faʻafaigaluegaina se pa. E foliga mai o faaosoosoga, ae le moni?

O lenei tusitusiga e faʻaalia ai filifiliga pe faʻafefea ona faia i ou lava lima mafai ona faʻaoʻo atu ma exacleble ma le-meli i totonu o le tapoleni o le aruvas mai Saina.

Faʻafefea ona faʻavaivaia le au Saina o loʻo i ai

O le mafanafana o faitotoʻa faitotoʻa

O lenei ituaiga o auala e i ai le pito i totonu o le pito i totonu, o loʻo faʻapipiʻi i le autu i le fao. E i ai faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le ufiufi i totonu o le pito i totonu.

I le amataga o le tulaga, e taua le filifilia o le itu taumatau. E matua sese lava le manatu o le mea leaga poʻo minerale fulufulu o le sili sili ona lelei filifiliga. E sili atu ona sili lo tatou faʻamaoni ma sili atu le lelei le faʻaalu o polystyrene, lea na muamua maua ai se sili mafiafia fausaga.

Faʻafefea ona faʻavaivaia le au Saina o loʻo i ai

Le isi, e manaʻomia le faʻavaeina o le mafiafia o le le mautonu ma lona itu, e manaʻomia ai le fuaina o le mafiafia o le tapoleni, e aunoa ma le tuua o le tipima mai itu uma e lua. O le nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina tulaga lua: O le nofoaga maualuga o le faitotoʻa e faʻateleina e lona lautele. Afai e i ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi, lea e leai se paʻu o totonu, ua maua faʻaopoopo fua le laupepa mai se lau ordic po o le loto valevalenoa lava.

Faʻafefea ona faʻavaivaia le au Saina o loʻo i ai

A maeʻa uma nei mea, e mafai ona e agaʻi atu i le faiga lava:

  1. Matou te aveese le pito i totonu poʻo le inu se fou mai le tino poʻo isi mea.
  2. Afai e manaʻomia le faia o ia i totonu o le upega, e tatau ona e siaki ma le totoʻa ituaiga lapopoa ma saunia ni ava mo le 'au, loka, mata ma isi aitema.
  3. Soʻo se uʻamea faitotoʻa o loʻo i totonu o ivi o le malo, o le avanoa i le va o loʻo faʻatumuina i le finafila, ma latalata i le mafai.
  4. Afai na e tu i luga o le polystyrene, ae faʻatau se ipu sili atu mafiafia nai lo le mea e tatau ona e faia le mataupu o le a fesoasoani vevela vevela poʻo le manifinifi umi.
  5. E le gata i le le mautonu po o le isi itu i le va o ivi asoaso, ae o le faʻasaʻoina foi o le paʻu o fao.
  6. Na matou faʻalili le aveʻesea i luga o le tipiina poʻo le faʻapipiʻiina o se fou, faia i le fiberboard. I le mataupu mulimuli, e sili atu le faʻaaogaina o le maneta faʻaseleina poʻo se sikulukalaitu i le maneta o le tino, o loʻo oso aʻe i luga o le tulu o le faitotoʻa. Afai e mafua mai i foliga iloga, o ivi o le faʻamaliega ia te i latou e le mafai ona fao faʻamau, e tatau ona e faʻaopopoina ma le lua faʻailoga o tulimanu.
  7. I le tulaga o le mafanafana o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le taumalulu o le a avea ma se vaega tele o le ufiufi o le ufiufi o le faberboard, lea e faia e se oneone poʻo se tele o le oneone poʻo le tamaʻi fagu poʻo le tamai faila.

Tusitusiga i luga o le autu: aoga metotia o le tele o iniseti i totonu o le faletaele

Faʻafefea ona faʻavaivaia le au Saina o loʻo i ai

O le a le mea e fai i se 'upega tafailagi?

E leai, e lelei pe a 'ai le uʻamea uʻamea o le gaosiga a Saina na talaʻiina muamua. Aua e faia e mafai ona mafai ona ave le faʻamanuiaga oloa, e mafai ona ave le tamaoaiga i le tamaoaiga, ma faʻaleleia atili ona o ou tomai. I le tulaga pe a fai o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa o loʻo iai se potu tumau, e tatau ona e sauni e suia le vaʻaiga i totonu o le upega tafailagi ma faia se mea fou. Ae muamua mea muamua:

  1. O le faitotoʻa e faʻateʻaina atoa le mea e maua ai mea e maua ai i totonu.
  2. Faaopopo Statuwork e faia, pei o le ata. Mo lenei, o laupapa laupapa o loo tusia i luga o le laupapa atoa i le ogatotonu o upega, ma le lautele e tatau ona avea ma lautele lautele o le helis. E sili atu pe a fai o pu i lalo o le lava-ola pea o le a saunia muamua i le uʻamea faʻavae, ma o le a le a latou lapoa o le a itiiti ifo nai lo le periʻoina sili atu latou lava. I le taimi lea, e fautuaina ai le faʻasaʻoina o ni failauga faʻasalalau, ma le laupapa laupapa uma e tatau ona faʻapipiʻi faʻalelei i le metallic base.
  3. O le tagata lava ia e tatau ona faʻapipiʻiina ma le loloto i totonu o le fafie, o le nofoaga o le faʻavae e tatau ona faʻapipiʻiina ma le punou o le laʻau, ina ua pipiʻi uma vaega laupapa
  4. O le faitotoʻa Saina o loʻo faʻatumuina i le le mautonu o loʻo filifilia, o le mea e manaʻomia e le naʻo le faʻamalosia lelei ma taofi i totonu o le fou o le "Draon".
  5. O lenei mea uma o loʻo ufiufi i se laupepa o le alavai o mea manaʻomia, o lea, o loʻo faʻapipiʻi e le tusi ata pe fao i laupapa laupapa.
  6. O le paʻu paʻu e sili atu ona faʻaalu i luga, o fea le pito i luga o le sili ona lelei o le le-lelei. O le mea mulimuli e faʻapipiʻi e ala i le uati faʻapitoa ma teuteu poʻo le mea na nana ai. I le sili atu auiliiliga, o le faʻagasologa atoa e mafai ona suʻeina i luga o vitio.
  7. E oʻo mai lava pe a maeʻa le faʻalumaina o le faitotoʻa, ua tele le lautele, e taua le faʻatau o tomai talafeagai.

Faʻafefea ona faʻavaivaia le au Saina o loʻo i ai

I le vaega mulimuli, e taua le faʻatumu o le Mauga o loʻo i le va o le pusa ma le puipui. Ina ua uma lona mago, mea uma e le talafeagai ma ua tipiina ma se acite gitioty · ua tapunia ma ua tapunia le nofoaga tumaʻoti ma le punou.

Faʻafefea ona faʻavaivaia le au Saina o loʻo i ai

Isi auala

Afai e te filifili e puipuia le fale tumaʻoti o le faitotoʻa o Saina, taumafai e mautinoa le fufusi o le fuā uma. Ma o le a mafai ona faʻamafanafana le mamanu i le faʻatumuina o mea i totonu o le atunuʻu ma le verminite pe faʻatiga.

Mataupu i luga o le autu: O le fafie laupapa ma ou lava lima (35 ata)

Ma o: Aua le faanatinati e aveese le mea leaga o le partilet. Taumafai e nofo ma faitotoʻa e lua, i le va o se airbag ua fausia. E silia ma le lelei o tomai lelei ma le faʻaaogaina o tomai e mafai ona suia ai le soʻotaga o le sela ma tausia se uamea pepa mai le faʻaʻaisa.

Faitau atili