Faʻafefea ona glue puipui ma se tuaoi: Fautuaga

Anonim

Auina le isi teuteuga na faʻaleleia atili, e mautinoa e manatu tagata ana e le tele ni faʻaupuga o le tinimali o potu, pe faʻapefea ona fatuina se ata tulaga ese, ma o le mea e masani ai o le potu e fetaui lelei.

Potu e faʻamaeʻaina ma puipui puipui.

O nisi taimi o le taliaina o loʻo faʻaaogaina i le mamanu o puipui - o le tuʻufaʻatasiga o ni ituaiga o pepa puipui. Lona faʻaogaina e suʻe ai sini eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaalia ia alavai o le faʻavae o pa, faʻapogai o le tele o puipui ma le faʻalupega; tuuina atu se siosiomaga o le potu o nisi dynamic; Tufatufa ma faʻamamafaina faʻamatalaga ma mea e aoga i totonu o le potu.

O nisi taimi o le fesuiaʻiga o le eseʻese o pepa o loʻo i ai i le tafailagi lomiga e ono manaʻomia tuaoi. O le mea lea, o le a matou talanoa i nisi auiliiliga i auala e faʻapipiʻi sao ai le tuaoi.

O le autu autu o le suiga o le teuina o vaivaiga o le avanoa avanoa.

Suiga o pepa puipui puipui

O le tuʻufaʻatasiga o le 2 fugalaʻau fugalaʻau o le pepa puipui e mafai ona faʻaalia i le isi suiga o isi o loʻo suia i soʻoga tutusa. Ia faapipiiina le pepa puipui mo lenei filifiliga, e tatau ona e faia ma le faaeteete le filifiliga o le pa puipui mo wellpaper. O mataupu faavae o le filifilia o fugalaʻau fugalaʻau mo le pepa puipui e mafai ona o mea nei:

Faʻafefea ona glue puipui ma se tuaoi: Fautuaga

FAASILI MEA FUA MO PULEGA FAITAUINA E USAMA.

  1. Faʻaaoga spedes i totonu o le 1 lanu (mo se faʻataʻitaʻiga, lanumeamata lanumeamata ma pogisa papa).
  2. Feololo lanu. Mo samasama, faʻataʻitaʻiga, o le a moli moli, fuamoa, salati, kulimi, ma isi
  3. E eseese lanu (lanumeamata - mumu, lilac - samasama, moli - sami galu lanu).

E mafai ona e amataina se suiga e faʻaaoga ai se sologa lelei suiga i le tasi o puipui. O le a aveʻesea ai le lanu paʻepaʻe, ae maua se moni moni.

Mo le oploneng potu, e mafai ona e faʻaogaina le faʻafofogaina o le faʻafofoa ". O le pito i tua o le talaaga e tatau ona mama i le lanu, ma latou lalafi ai toetoe o le potu atoa e ese le potu atoa e ese mai le ogatotonu o le 2 isi fasi. I le ogatotonu o le puipui o le ai ai o le lautele lautele o puipui puipui ma se isi pupula paolo ma se isi foliga. O le taimi muamua o le tele o le potu o le a iloa ai le tele o taimi.

O ni isi foliga tutusa le taliaina muamua "asymetry". I le taimi lava e tasi glue le pepa puipui i luga o le 1st puipui e ono tutusa ma le metotia faamatalaina i luga. E taua le iloa le mafai ona faasee le puipui i le isi itu. E faʻaliliina ni fasi pepa faʻapipiʻi, amata mai le atunuʻu O lenei metotia i le nofoaga o Papatusi Fale o le a fesoasoani e faʻaopopo ai le lautele o le potu, laititi ifo teisi lona umi.

Tufuga i le puipui o le puipui ma se isi mamanu

Faʻafefea ona glue puipui ma se tuaoi: Fautuaga

Polokalame o le ogatusa o le sili sili ona tele o le pasene pepa.

Suia o pepa puipui i luga, e le manaʻomia le tausisi i le faʻasologa o le tusi 1/3 fua o le vaega o le puipui.

Fautuaina i potu maua se maualuga maualuga o le taualuga, tuu le vaega i lalo i lalo i le pito i lalo.

Fesootai le fantasy ma faʻataʻitaʻi ma le filifiliga o lanu ma foliga o mea. O le umukuka e faʻafeiloaʻi ai se tuʻufaʻatasiga o le eseʻesega mo puipui (vali, tile, puipui). I le faletaele, o le filifiliga mo mautinoa mautinoa mautinoa e le lautele (papa, nonoa, vali). I potu nofomaulatu, o le filifiliga o le a i ai ni ituaiga eseese o puipui.

  1. O le aso, o se lauiloa lauiloa e faʻamamafaina ai i le tutusa sone. E faʻaoga e tuʻuina atu ai se van inraor inraor i totonu o le aotelega o le aotelega o le atoa mamanuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, le filifiliga o le vaega o le puipui i tua atu o le TV. O le talaʻaga autu i totonu o le potu e mafai ona opeopea ma se mamanu, ona teuteuina lea o le sone o sone o loʻo teuteuina ma pepa puipui e aunoa ma se mamanu.
  2. I totonu o le potumoe, e faʻatagaina foʻi le faʻailoaina o le patele o le puipui: e masani ona susulu ma mea teuteu o loʻo ufiufi i le puipui i tua atu o le moega.
  3. O le sifi o le vavaeeseina o se sili lelei isi gaioiga nai lo le rotation suiga. O le pito i lalo o loʻo ufitia i le sela pepa puipui, ma luga-faʻamau. Seam o loʻo faʻatauaina i tua o le pa, suia poʻo le tuaoi. A leai se manatu pe faʻafefea ona faʻapipiʻi lelei i se tuaoi, e mafua ai ona faʻaaoga le auala muamua o le faʻapipiʻi o le steam pepa.
  4. Metotia "Patchwork" Vaʻai muamua i soʻo se ituaiga o totonu. O le a ave ni laina eseese o puipui puipui mo lona inisinia. O nei, o mea lava e tasi e oti i fafo, lea e maeʻa lena i le coudoc o loʻo faʻaaoga i luga o le puipui.
  5. E mafai ona iloga ni faʻapopoleina ma le uʻu e ala i le mea o le faʻatusatusaina o ata. O se mea faʻapitoa o le a ausia i luga o se ata mataga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faia faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le pito?

Faʻataʻitaʻiga o le lesitala i le isi pepa o le potu o tamaiti

Faʻafefea ona glue puipui ma se tuaoi: Fautuaga

Pepa puipui e faapipii.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pepa puipui i le potu o le tamaititi e faʻaaoga ai le tuʻufaʻatasiga o puipui?

  1. E mafai ona e faʻaogaina le taliaina o le pepa puipui o loʻo faʻaaogaina: O loʻo faʻapipiʻi uma luga o puipui o puipui, ma o toa pupula o loʻo tuʻuina atu i le pito i luga e fausia atoa.
  2. Afai o le chlung choatpaper ma se tuaoi i le potu o le tamaititi, e sili le gaʻeina o se tuaoi ma ata i le mata mata o le pepe, ona mafai ai lea ona e mafaufau malie i ata.
  3. O le isi mea manaia i le potu o le tamaititi: O le pito i luga e faia ai le tasi-photon (vali po o le lototele), ma i le mamao o le fola, o fuʻa o loʻo pipiʻi. E taugata tele a pepa puipui o pepa puipui. Ae e mafai ona e mauaina se auala faapena i totonu - ke geea na o mata o se vaega o puipui pe a leai se meafale.

O le aso, toetoe o le pepa puipui e mafai ona mauaina se tuaoi talafeagai.

O le a le mea taua e amanaia pe a faʻatau se tuaoi o le Wallpaper, ma pe faʻapefea ona faʻapipiʻi uma tulafono?

Wallpaper Curbs o loʻo avea ma sui o le Water Pospaper o loʻo faʻaaoga mo le teuteuina o le vaega o le fanua folau. O le curb tautua o se ala i luga o luga o le ala o le a faʻalagolago i ai le tele o le potu o le potu o le potu o le potu (nai lo le vaega o le maualuga). Borderur tele - 10-20 cm lautele.

O le eseesega i le va o le tuaoi mai le Frieze - o le pito i luga e sili atu i le lautele e sili atu nai lo le 20 cm.

O a ituaiga o afifi i ai i totonu o tuaoi?

Faʻafefea ona glue puipui ma se tuaoi: Fautuaga

Le faasologa o le tuaoi tuaoi.

  1. Mo pepa. E faigofie ona latou faapipii ma faigofie ona fana. O faitotoʻa o le a avea o se filifiliga lelei tele mo i latou e masani ona faia toe faʻaleleia. E mafua lenei mea i le mea moni o ia fasi e le gata i lea o la latou pupula, ma e leiloa ai lo latou pupula, ma e le mafai ona fufuluina latou (aemaise lava i le faʻaaogaina o vailaʻau).
  2. Mo le vinyl. E le mafai ona matauina lo latou uiga: E faigofie ona latou fufuluina, mama; Latou te taofia la latou uluai lanu mo se taimi umi. O lona uiga, e mafai ona sili atu ona faigofie i le mamanu o se faletaele, faleuila, Kikuka, Alatele.
  3. Mo le tusitusi. I latou tuʻufaʻatasia 2 vaega: pepa pito i lalo ma le pito i luga o lalagaina mea.
  4. Mo le acrylic. O tala o le vinyl. O le eseʻesega o le acrylicmon emoliona i luga o le faʻavae. Taugofie nai lo Vinyl.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu linoleum ina ia susulu i le fale

Le masani ai le suia o tuaoi e leai ni tuaoi na faia o mea masani. O loʻo faʻaaogaina i totonu o se paga ma pepa puipui i lalo o le valivaliina pe o loʻo pipiʻi i luga o le motophonic vali, pe a latou faanatinati atu i le puipui o le vai-saoloto o le puipui vai-leai

Faʻafefea ona glue puipui ma se tuaoi: Fautuaga

O le cluded curb i luga o le pepa puipui e fatuina ai se paie ma le mafanafana siosiomaga i totonu o le potu.

O le sailiga mo se tuaoi e nafa. E faigofie ona maua ni tuaoi talafeagai mo le pepa puipui. E mautinoa lava i le nofoaga puipui o le a ofoina se filifiliga o le tele o isi filifiliga. E mafai ona faia lea mai le faʻailoga matagofie, o ona itulau e fai ma sui o faʻataʻitaʻiga o pepa puipui ma fesootaʻi ma ia fasi fasi.

Fetaui i le tuaoi o le pepa puipui o le papota. O tagata gaosi faʻatapulaʻaina le filifiliga i luga o le 2 ituaiga o tuʻufaʻatasiga o auala ma puipui - luga o le paolo ma i ai o le mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se pogisa lanumeamata lanumeamata ma mea teuteu e mafai ona faʻafefeteina i le paʻepaʻe poʻo le mama lanu paʻepaʻe ma le i ai o le tutusa o laina ma fugalaʻau.

I le Monophincnic Presepaper, piki se tuaoi o soʻo se lanu ma se isi mamanu o le a le o se faigata.

O nisi taimi o mea aoga e maua ai le tuʻufaʻatasiga o ata eseese i luga o tuaoi ma puipui. Ae e tatau ona faia ma le faʻaeteete tele i le i ai o se faʻafiafiaga o le poto. A leai, o le puipui e ono foo lava.

O nisi taimi o loʻo i ai ni faʻasalalauga o tagata gaosi pe a fai o puipui puipui ma tuaoi e faia ma le ituaiga tutusa, ae o se eseʻese fua. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o pepa puipui o loʻo foliga tele, ma luga o le fasi pepa - sina. E taua tele le ufiufi o le pa puipui ma isi elemene o le tulaga. O lea la, e matua talafeagai lava le filifili tonu o le paolo o le oteina po o le faapipiiina i latou lava.

Nofoaga i luga o le puipui luga

Faʻafefea ona glue puipui ma se tuaoi: Fautuaga

Puipui pastry stacMe ma puipui puipui.

O le savali o tuaoi e mafai ona tu i le pito i luga ma lalo ifo o le pa puipui. Faatasi ai ma le uluaʻi filifiliga, e aliali mai se teuteu o teuteuga e tuʻuina mai ai le potu sili atu. Faatasi ai ma le tulaga lona lua, o le tuaoi o le tuaoi e pei o se le fiafia i le va o ituaiga eseese o puipui. O le tuaoi e le masani ai i le ogatotonu, aua o lenei tulaga na amata ona foliga mai o le potu maualalo maualalo. Optimal e manatu o le nofoaga i se mamao o le 1/3 mai le foloa luga.

Faia tonu le kant i le pito i lalo o le fola. O lenei metotia e aoga i lea tulaga pe a fai o le puʻupuʻu o pepa puipui o loʻo tipi ese ma le avanoa e manaʻomia e faʻatumu ai se mea.

O tuaoi i lalo o le pepa puipui e mafai ona faapipiiina uma le faʻapipiʻi ma faʻasolo (mo le faʻasoaina o se vaega o se vaega poʻo se vaega puipui). O nei mea, o le fola mo pa Paʻu, Pho mea wondpaper, o potu i totonu o potu 'eseʻese fale, mea fai mea faigaluega.

Fasioti tuaoi i le puipui

Sosofia le tuaoi i luga o pepa puipui atonu i ni auala:
    1. E tele taimi e tuu ai i le tuaoi le tuaoi. Ae i lenei tulaga, o le a tatau ona e faʻatali mo se faʻamago atoa o le mea mulimuli e maua ai le iʻuga sili. E sili le faʻaaogaina o se mea faʻapitoa curvature kelu i luga o le acrylic faʻavae. E le manaʻomia le faʻamamaina ma le vai, e pei ona matala sauni mo le faʻaaogaina. Tane ma Glue ei ai se tagata talosaga ma se pulumu po o se fale. O le kulimi o loʻo faʻaaoga muamua i luga o le laulau o le tuaoi, pe a maeʻa le faʻavae o loʻo susu i le vai. I totonu o le 4-5 minute, o le kelu e tatau ona faaputuputu.
    2. E tupu o le tuaoi ma le puipui puipui. O lenei metotia basech e fautuaina mo le maualuga-ituaiga (4-scopy pepa pepa o lo o tagofia Wallpars pe faaee atu mai le tele o le vinyl). Bordur Glue i lenei mataupu e mafai ona avea ma masani kelu mo le ituaiga o puipui.
    3. Se isi auala i le laina curls. I le atoaga o le potu o le potu i le tulaga maualuga na faʻailogaina le laina faʻamilo ma se peni faigofie ma se peni faigofie. Ina ua maeʻa, faapipii le pito i luga vaega (i luga aʻe o le curb) faʻauma. O le pito i lalo o loʻo tipi i le laina faʻailoga ma se uʻamea laina ma se maʻa naifi. O le tuaoi e muamua i le emosaga ma le kulimi kulimi i le pito o le pepa puipui, a o lona pito i lalo o le 1.5-2 cm ua le salam e le ootia i le puipui. O fagu o le pito i lalo o le pito i lalo o le au puipui o loʻo faʻatautaia i lalo o le curb ma tipi i luga o le pito i lalo. O le tipi ua aveʻesea, ma o laau faʻatapulaaina i le pa mulimuli ane.

Tusitusiga i luga o le autu: Stacker Flizelin Wallpaper ma ou lava lima: Mea faigaluega ma le Order Order

Aufaiga lautele mo le igoa o le pepa puipui ma tuaoi

Muamua, talia le fofo i le mea tonu e tatau ona faʻapipiʻi ai le tuaoi, i le faʻauluulu o le totonugalemu, i lalo o le viʻiga, i le mamao o le faitotoʻa ma faʻamalama.

O le a le faʻamalie mai o le nofoaga o mea o lumanaʻi e le o se mea leaga. E mafai ona e faʻaogaina se fasimoli fofo mo le fufuluina o le laualuga. O le ie mama o le ki lea i le manuia ma maualuga-lelei galuega.

I le nofoaga o le faʻaaogaina o le lumanaʻi o le lumanaʻi e le tatau ona avea ma le gaogao, pu, paʻu ma isi ni faʻaletonu. Talu ai o le tele o tuaoi o loʻo faatinoina mai se pepa tatala, ona vili lea poʻo se taimi o le a matauina uma. O pu e tatau ona masiʻiina, faʻailoga o vali, kelu ma isi nofoaga - solo. O le kelu e faʻaaogaina i le ua leva ona saunia.

E mafai ona e faʻatauina se tuaoi o ia lava ia, ae e faʻamoemoe i le mea moni o le a taofia atoatoa. Libricate glue mo sili le talitonuina e le afaina ai. Le mautonu i le puipui luga, oe manaʻomia le faʻalautele ma le faʻaeteete ma aveese le sili atu kusi.

Pipii le tuaoi i le tulimanu, taumafai e mafai ona fai se vavalalata o se tuaoi i le isi puipui. Aveese le isi fasi pepa ma le Allen i le tasi muamua. I le tulimanu, o le avanoa e le o fausia.

Faʻapipiʻi potu potu poʻo faʻamalama

O faʻamalama o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa o faitotoʻa o le a maua ai le sili atu le lelei o le potu o le potu. O iinei e tasi le faigata pe a faʻafesoʻotaʻi ni fasi pepa: E le tatau ona latou faia le saʻo ma fesoʻotaʻi i le USS (e mulimuli i le tulimanu o le 45 °.

Taumafai e suʻe fasi pepa i se auala e leai ai ni mamanu i nofoaga o Tapunia, o se ata tele poʻo ni lanu. Faʻamaonia o le fusi i le faʻatasi a le tagata auai ma le fesoasoani a le pule o se faipule ma se maʻai mata o le diaginal ma le magutu o le incā e faia ai le incā e lua e fai ai ma le mimilo e lua e fai ai ma le le mautonu e ala i mea uma e lua. Aveese le vaega mai le tuaoi i le tafailagi. Faia le pito o le tutusa tuaoi ma aveese le tipiina o le tuaoi tuaoi tuaoi. Tuu le pito i tua i tua, faʻamolemole ma taʻoto ai le au.

O le faʻaaogaina o tuaoi e filifili, peitaʻi e sili. Ae maise pe a iai le 2 tuaoi tuaoi i luga o puipui o puipui. E manaʻomia le faʻalatalata atu i le filifiliga ma le faʻaaogaina o tuaoi agavaʻa ma le faʻaeteete, talu ai o le faʻatulagaina o teuteuga e mafai ona vaevaeina ma faʻalautele i se potu vaaia.

Faitau atili