Tausaga Fou Tausaga Fou

Anonim

Tausaga Fou Tausaga Fou

Aganuu e teuteu i le tausaga fou e le gata o le fale, ae faapena foi ma le faaaloalovaivai mai Europa. O iina, o le fiafia o le Tausaga Fou o se uiga taua o aso malolo Kerisimasi.

Ni nai agasala laiti i sa latou faia se tauvaga i le itu tauvaga i totonu o tagata. Ua teuteuina le tele o le tamaoaiga, o le sili atu ona faigata, sili ona lelei.

Ma le fale pupula ma le matagofie e maua ai se taui.

O le aso o le a tatou seasea feiloai i se fale i totonu o le fale i le fale, soʻo se mea e leai se auala faʻalelei i le aso malolo. E sili atu le lelei ma le talafeagai. I se faʻaopopoga, moli moli moli faʻafefete faʻaopopo lagona lagona i le au e ona ma latou malo.

A o le faʻamalosia o le fatuga o loʻo faʻaaogaina, o se tulafono, o moli masani lava e le manaʻomia tele tele o le malosi tau. Faatasi ai ma lea, mafai ona e faigofie ona aveese le lotoā, le portit ma le faʻaoʻo i le aso malolo.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le pito i tua, e mafai ona e teuteuina moni se mea. Matou te fautua atu ia e mafaufau i ni lagona malamalama ma le le masani ai.

Filifiliga mo le Tausaga Fou o le Yardard

E teuteu le fanua i le tausaga fou, e mafai ona e faʻaogaina mea nei tatou te ofoina atu:

  • teuteuina o le aisa o le aisa ma le malamalama;
  • Fale o le fale i le fale;
  • Togafitiga o laau ma le pa ma moa;
  • Le mautonu o le faapaologa;
  • Susulu atu i luga o laau ma ola ola.

Mafaufau i filifiliga uma o lisi.

Tausaga Fou Tausaga Fou

O loʻo avea nei le maga o le aisa o loʻo avea nei ma taulaga e le gata i le taulaga. Na agai atu i puipui o fale tumaoti.

Tele taimi, o matou faʻatusatusaina o le Kerisimasi sui Kerisimasi a le tamaʻitaʻi atoatoa, vaomago ma isi manu, kiona ma Santa Claud ma Santa Claud ma Santa Claud ma Santa Claud ma Santa Claud ma Santa Claud ma Santa Claus

Afai e te le malosi i le fausiaina o ni taupega aispies, aemaise lava le taupulega o le tuputupu aʻe, e sili atu le faʻatonu o sea galuega mai polofesa. Ona faʻapea e mautinoa o le a tosina mai e le loia a le au o le tuaoi o tuaoi ma malo.

Ua uma ona faʻapipiʻi i le maota o le faʻaumaina o le faʻavasegaina, o le a faʻamalosia e ala i le taʻitaʻia o lipine, ina ia manaia le teuteuga o le aoauli, n ma le po. Ua agi le aisa i le malamalama, e foliga mai e faatiga.

Mataupu i luga o le autu: Gaive Garden i le atunuu eria ma o latou lava lima (20 ata)

E le faigofie le teuteuga o le fale - o le galuega e le faigofie. O fale laiti i Europa ua ufitia atoa i le grid o meaola. A e aofia moli, o se siosiomaga tulaga ese o le aso malolo na faia.

Afai e te le o sauni e ufiufi le taualuga ma moli atoa, e mafai ona e faia le Garland i le pito o le taualuga i lona umi atoa.

O le faigofie mea e mafai ona e teuteuina le fanua i le Tausaga Fou Aso Malolo - o loʻo tautau i luga o laʻau poʻo vao i luga o le nofoaga ma le tele o 'aisa.

Tausaga Fou Tausaga Fou

E masani ona aofia ai i le po. O ia lagona e masani ona faʻaaoga le taulaga o le taulaga e teuteu ai auala i le aso malolo.

E mafai ona e taumafai e fatu se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mai le Garland, pe tuʻu i se faʻasologa. Ma le tasi ma le isi filifiliga e foliga sili.

Ina ia teuteuina le taualuga o le pole, e aoga foi le faʻapipiʻi o se taumafaiga maualalo, ae o le tapulaʻa o manatunatuga. O le poletito ma le ulufale atu i le fale o nofoaga i luma o le au passersby pe malo i le fale.

O le mea lea, taumafai e tuu le mea na alu ai le mea. E masani ona latou faʻataina ai tusitusiga poʻo ni mamanu. E fuafua uma iinei iinei mai le tele o loʻo avanoa e teuteu le sikuea.

O le isi uluaʻi filifiliga o le uaea o le uaea, faʻaigoa igoa o laina. Lenei o le filifiliga o ata e pei tele ma le amioatua ma isi meaola, o faʻailoga o tagata, Kerisimasi laau ma isi mea.

Lenei e tatau ona e taumafai e ufiufi le lipine malosi mai le uaea maualuga. O le sili atu moli moli, o le pupula ma le voluma o le a avea ma foliga.

E foliga mai e vaʻai i le Tausaga Fou Faʻatulagaina i le tuʻufaʻatasia ma isi auala e teuteu le fanua.

Na iloa uma loa e le lalolagi le uiga masani Kerisimasi, lea e masani i luga o le faitotoʻa ulufale. E masani lava ona faia e faʻaleaogaina ai poʻo isi lala ma teuteuina i le Kerisimasi polo ma logo.

Tausaga Fou Tausaga Fou

O le a talafeagai foi lea ona faʻaopopo se tamaʻi sioa ma tamaʻi auro malamalama. I le tulaga lautele, faʻatupuina o faiga mo le fale mo le Tausaga Fou, aua le faʻateteleina le avanoa e faʻaopopo ai le faʻasoasoaina ia i latou.

Mataupu i luga o le autu: fuainumera mai le nofoaga sima poʻo le auala e fai ai le totonugalemu ma le lelei

O le isi auala iloga o le teuteuga o se Kerisimasi omea laau i le fanua. E mafai ona sapalaiina i le tub, pe a fai o le laau e le o tipi i lalo. Teuteu le Kerisimasi laʻau i lau filifiliga, faʻaopopoina lumusaus malamalama moli ma o moa.

O le tulafono autu pe a faia se faʻafiafiaga o le Tausaga Fou, i le fale ma i totonu o le lotoā ma i totonu o le lotoā, o se lagona o le fua. Ae e te leʻi tapenaina le fale ma ou lima, mafaufau i luga o le aotelega o le ata ina ia tuʻu faatasi le malosi ma le tasi ma le isi, ma latou te leʻi ulufale i le le fiafia.

I se faʻaopopoga, o teuteuga uma e tatau ona auiliiliina ma tasi i le isi pe a maeʻa i le isi auiliiliga. Aofai lanu Gamut, o lipine poʻo polo o le tasi ituaiga o le a faia le aotelega o ata o le aulelei ma le taumamao.

Faitau atili