O fugalaau e faia oe lava

Anonim

O fugalaau e faia oe lava

O fugalaʻau - teuteuina o faamalama ma vaiva povi, o loo avea ma lauiloa ia maʻua o tatou teritori. Na latou o mai ia Europa, lea sa umi lona matua o se mataupu o le faʻaaloalo na manatu o le i ai o se mauoa o fugalaʻau i fafo o le faamalama.

O laʻau o loʻo i ai le au solitulafono poʻo isi agavaʻa e faʻatagaina ai le tupu fugalaʻau e le o le eleele matala, ae i le ea fou.

O lenei sitaili ma le moni o le tau o le a avea ma se sili ona lelei le teuteuina o ou faamalama po o palu. I le faʻaopopoga i le teuteuga o le galuega, o fugalaʻau e amo ma tasi e sili atu - latou te faʻamalieina le manaʻo e tuputupu aʻe fugalaʻau mai o latou tagata nofoia e masani ona o atu i le fale moe.

Toeitiiti lava soʻo se laʻau, e aofia ai ma vailaʻau, e mafai ona tupu i Boesani i luga o le faapaologa. Lenei o le a avea ai le kalona matagofie moni, aemaise lava talu mai laʻau e mafai ona faʻaopopo ata.

O le faigofie mea e mafai ona e faia o le faʻatau i fugalaʻau fugalaʻau. O i latou ia Parakalafa, fafie, uamea. E sili atu le manaia foliga mai o le teuteuina o le sukisa sili ona lelei i luga o faamalama po o le faapaologa.

O le lavelave faʻataʻitaʻi foliga sili atu, ma e le tatau ona e fefe o se teine ​​fugalaʻau o le a malepe i le iʻuga o le muamua vaitau o le taotoga. Alois-Kovka ofo atu oe le masani ai, muamua floralts mo Windows po o vai inu.

Afai e te maua le avanoa e maua ai se potu fugalaʻau, e mafai ona e taumafai e fai oe lava. O le faigofie mea e mafai ona e faia o le tuʻituʻi i lalo o le laupapa laupapa mo eleele.

Peitai, o le togalaau o le togalaʻau "na suia ai" ma tosina manatu o le naunautai ma le fiafiaga o molimau, e aoga mafaufau i laʻau lelei. I se faʻaopopoga, o le teuteu faʻaavaeina o le tau o le faiga o le tauleʻole e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le mamanu o le tamoʻe na faia.

O le a matou taʻuina ia te oe le ala e fai ai ma ou lima o se fugalaʻau mo le faapaologa.

O le fugalaau e faia oe lava

E sili ona faigofie le faia o se laupapa laupapa o fugalaau palasitika fugalaau. O lea e mafai ona sefe mea o mea, ma o le lanu lanu o le a manaia ma faaaloalo.

Mataupu oi luga o le autu: O le autau e faia oe lava: mai laupapa, lala, lala

O le teine ​​fugalaau fugalaʻau o le a teuteuina le faʻamaonia i totonu e faʻafeiloaʻi ai le i ai o lanu ola ma le faʻaaogaina o mea laupapa i le faʻatulagaina o mea.

O lea e fai ai se fuati, o le a e manaʻomia:

  • Fa laupapa laupapa, lima lapo lapo autafa e lima sonitimeters;
  • valu vaega o Plywood Plunels, o le tele o lea e faʻamoemoe i le tele o le ulo o le ulo;
  • E fa laupapa laupapa e fa i luga o pou;
  • afu mo fafie;
  • Rautlet, Peni, le penitala, i ai;
  • Fao mo vaega faʻapipiʻi;
  • toavalu oneone;
  • Valnish po o vali ma pulumu.

Muamua e tatau ona e fuaina ni fuaitau o le palasitika pusa ma tipiina avanoa mai plywood.

E tatau ona i ai i le tasi Bools a Boodster Widyter ma le lua Centimita luga o le uluai lanu tane tane.

E faʻapea foʻi ona vavaeeseina avanoa mai le Plywood - O le a avea ma teuteuga pito i fafo o le itu itu. Latou e sili atu le faia o senitimita sefulu itiiti ifo nai lo puipui autu.

O mata laiti e vave ona faaputuputu i se lapoa tele mo fafie. Tuu atu i tagata faigaluega e matutu.

Kopi fafie i tulimanu o moega o fulufulu manu e tatau ona maualuga atu nai lo fagu faapuupuni mo le lima i le ono cenpemita. Faʻaaogaina vaega o loʻo faʻapipiʻi, fao le palu palu i le koluma.

Tuu se va laiti, o fata o le a alu i fafo mo le lua sene i le pito o Plywood mai le pito i luga, ina ia le mafai e le suavai ona veleina le auala.

O le aoina o fugalaʻau e naʻo le mafaufau. I tulimanu i pou e te tatau ona taofiofi Knotusi. I se isi mea, e mafai ona e faʻaaogaina avanoa laupapa mo faitotoʻa i fafo i lenei mataupu.

E tatau ona faʻamamaina e le potu fugalaʻau le faʻamamaina o le mea papaʻu o le le palu. Soʻo se fai togafiti mo le fale o le laau e tatau ona taulimaina ma le faʻaeteete ina ia latou le foliga tele lava ma le loto.

O le pefu pe a uma le sanding e manaʻomia e tape le susu susu susu. A o le i valiina pe faʻapipiʻi ma valevale, o le laʻau e aoga le mago.

O fugalaau e faia oe lava

Ma le mea mulimuli, o le tulaga mulimuli o le vali lea o le 'oloa. E sili le ufiufi o le fugalaʻau i le tele o vaega o vali, ae le o le tuua o slots. Ma o le laau o le a puipuia ma le loto i ai vai.

Tusitusiga i luga o le autu: o le rating o tagata taʻutaʻua sili ona lauiloa o umukuka i Lusia

E le mafai ona taofi i luga o le ua 'ausia ma valiina se mea matutu laupapa. E taua tele le soona fai, a leai e na te le mauaʻa, ma e faʻalavelave i le mamanu.

O sea potu fugalaau, pe a uma ona malilie, sili ona lelei tuu i luga o le faapaologa. O le a manaia tele le vaʻai atu i le tapunia o le tapunia o le tino ma i le le mautonu.

A o le i totoina nisi o fugalaʻau, ia mautinoa ua mafai ona latou tupu aʻe i le palapala tapunia, a leai o le a le aoga uma au taumafaiga.

Asiasi i le matou fale fau fale e saili ai pe faʻafefea ona e faʻamalosia lau faapaologa ma le fale mautotogi. Matou te ofoina atu ia te oe le tele o uluai manatu mo le fausiaina o mamanu.

Faitau atili