Placescine i le fale ma o latou lava lima mai le starch ma video

Anonim

Tele matua e fiafia lava i soʻo se galuega e o mai ai ma se tamaititi e le naʻo le manaia, ae atiaʻe foi. Tele tagata e iloaina o vasega o faʻataʻitaʻiga i tamaiti aʻoga o loʻo atiaʻe le fatu o le mafaufau o le tamaititi mafaufau i le lumanaʻi. Faʻatosinaga o ituaiga itu o le faiʻai, ona o le faʻagaioiga lea e faʻavaveina e ala i gaioiga o le atinaʻeina o le tautalaga ma le paʻu maualalo o lima o le atinaʻeina o lima. Matua matua o le a faʻatau se laʻasaga paipa. O matua atamamai o le a fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga i totonu o le gaioiga, mafaufau e uiga i le lelei ma le saogalemu o meafaitino ma o le a sili atu ona fetaui lelei mo le tamaititi.

Placescine i le fale ma o latou lava lima mai le starch ma video

E tele filifiliga mo le fausiaina o mea mo faʻataʻitaʻiga. O le latou eseesega autu e eseese i vaega ma faʻaalu le taimi e fatu ai le mea taua o fatufatuga.

Lenei tusitusiga fai ai ni fua mo le fausiaina o taganuʻu i aiga, le faʻatamaʻia i le soifua maloloina, o le faʻatulagaina o ituaiga autu o mea mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu. I le faaopoopo atu i laufanua laufanua, e i ai le "poto", manetatic, mallegenic, po o se palasitigo ua mafai foi ona tutoʻatasi lava. O le vasega atoa lea e faʻaalia ai mea lilo o le fausiaina faʻavae o nofoaga tetele o laufanua, lauiloa i aso nei.

Placescine i le fale ma o latou lava lima mai le starch ma video

Matou te ofoina atu se auiliiliga faʻamatalaga o le fua o le ituaiga autu o le palasitika:

  1. "Silky" Pisinisi;
  2. Paluga masima;
  3. Ball Passoraine.

Siliki ma palasitika

Afai e te manaʻo e fai se palasitika ma taimi umi o le taimi, o le taimi muamua mo oe. E mafai ona faia i le starch ma lauulu o le pama.

O lenei ituaiga o palasitika e malu ma sili ona lelei i le tago. Faʻamolemole ia manatua e sili le faia o faʻatusa mai ai.

Placescine i le fale ma o latou lava lima mai le starch ma video

E faigofie le fua o le fua. Matou te manaomiaina:

  1. Sana tulaga, 2 matatioata. E taua ona e le faʻaaogaina le le pateta, ae o le sa saito;
  2. Loo Blulla, 1 ipu;
  3. Filifiliga, e mafai ona e faʻaopopo ni Dysis Sowes, suavai, koko efuefu poʻo alofilima.

Mataupu i luga o le autu: meaalofa mo Fepuari 23 Toeaina vaega o pepa o pepa ma ata ma vitio

Muamua e tatau ona e fefiloi sana corn starch ma le pama pe ea. E taua le faʻafefiloi o mea ma mo se taimi umi. E sili atu le faʻaopopoina i le vailaau e ni vaega laiti, mulimuli i le mulimulitaʻi. O le iʻuga, e tatau ona avea o se lelei faʻasolosolo ma le fiafia ma le pipii i le paʻi atu. E faʻamoemoe lava i le manogi o le pama filifilia, o ou ata taulima o le a faʻatumuina ma o le fale atoa o le a faʻatumuina e naʻo le iʻa.

Fetaui lelei

O le lona lua ituaiga o laufanua o mea, o fuainumera mai le mea e mafai ona tao i le ogaumu ma teuina mo se taimi umi. E faia i falaoa, masima ma vai. E i ai, moni lava, ona o le masima masima masima, e le manaʻo, ae o mea uma uma na masani ma saogalemu i le soifua maloloina o lau fanau.

Sa mafai ona suia le masima i le citric acid. I le aano lea, o lenei pipili o se palaka tele lea, lea e mafai ona tao i le ogaumu. Taumafai e fatuina se fasi ata mai le paluga i lau tama!

Placescine i le fale ma o latou lava lima mai le starch ma video

Placescine i le fale ma o latou lava lima mai le starch ma video

E faigofie ma vave ona fai le palasitika mai falaoamata. Ia faia lenei mea, ave:

  1. 1 ipu falaoamata;
  2. 1 tbsp. o le vale o le cityric acid;
  3. 1 tbsp. sipuni o suauu o fualaau aina;
  4. 1 ipu vai;
  5. 0.5 Safu Salu.

Muamua e manaʻomia ona fefiloi vai, suauu, masima, mirite amo ma meaʻai Dye, ona tuu le paluga ma le vevela i le setete mafanafana. Ina ua mavae lena, aveese mai le afi ma faaopoopo falaoa. Oso i le amataga o le tele o le tagata. O le na iʻu ai i le paluga na teuina i totonu o se pusaaisa i totonu o le laupepa faʻapipiʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo afifi i totonu o le ata tifaga.

Polyfoam e fesoasoani

E toʻatele e mafaufau pe faʻapefea ona fai le palasitika mai polo. I mea uma, e leʻi mātau lava ona aulelei, ae ua ia te ia se mafaufau-popole. O le mea lea, o le a avea le fanau ma mea toto, ma matua - mo le filemu.

Lona lava sao:

  • Manaia i le tago atu
  • Le kelu e le mago i le ea;
  • vaega faigofie ona fefiloi ma le faigofie ona fefiloi;
  • Atiae se tamai afi afi ma se aoga aoga i le sili ona lelei.

Mataupu i luga o le autu: Meataalo mo tagata matutua ma ona lava lima

O lona matagaluega:

  • O mea ma lanu ua motusia i le va oi latou lava e le mafai ona ola ai;
  • Talafeagai mo le sili ona itiiti;
  • O tamaiti matutua e fiafia i le fatufatu e aunoa ma polo, mai le mea e mafai ona e faia ai ni ata, latalata i ata moni.

Placescine i le fale ma o latou lava lima mai le starch ma video

Meatotino:

  1. Manino gie 300 ml;
  2. Gel mo fufulu 50 ml;
  3. Valivali taumafa;
  4. O polo polo.

Aua neʻi paʻi atu i vaega o mea o mea ma ou lima. Faafefiloi ni vailaau i se laau faapitoa i se ipu tioata. Muamua, faʻafefiloi le meaʻai o meaʻai ma le vai, ona faʻaopopo lea o le kulimi i lenei paluga. Faasolosolo ina sasaina le fufuluina gel ma palu. Tuu le 'au mea leaga i le fefiloi.

Manatua! Ia faʻatonutonu le tutusa o le polo polo o le polo, e mafai ona suia le aofaʻi o gel mo fufulu ma kelu, faʻapea foi ma lo latou fua faatatau i le paluga.

Vitio i luga o le autu

Tele faʻamatalaga e mafai ona suʻesuʻeina i le vitio i lalo:

Faitau atili