Plywood i totonu: foliga ma vaega o le faaaogaina o ie

Anonim

Ona o le mea moni i aso uma e faia ai ni mea fou e mafai ai ona teuteu totonu, o tagata mamanuina uma ma ni metotia e le masani ai, i le taimi muamua, mea.

Plywood i totonu: foliga ma vaega o le faaaogaina o ie

Plywood i totonu

E le o faʻanoanoa, ae o le taimi nei ua matou siʻosiʻomia le tele o gaioiga, o le mafuaʻaga tatou te masani ai sili atu ona taugata ua taua tele nai lo le 25-30 tausaga.

Afai o au tupe ma avanoa e le faʻatagaina ai oe e faʻatau se fua faatatau masani e tuʻuina atu lau totonu, faʻatau atu se sili atu avanoa avanoa e leai se paʻu i le laupapa - fana.

O le Pesecwoves Plywood o se Eco-faauo, mautu, lautele mea ma le faʻatapulaʻaina avanoa, e mafai ona tuʻuina atu i totonu o le le masani ai ma faia se tusi o le futuristic.

O le a le plywood pepa?

Plywood i totonu: foliga ma vaega o le faaaogaina o ie

Faauma o le PACT Plywood

Plywood laupepa o se fausia fausaga o le tele o vaega. Ma lona gaosiga, o le faʻaalu o se vaega faʻapitoa o se laʻau masani ua faia. I le avea ai o se tulafono, o le aofaʻi o lenei veneer lava ia e le aoga, mai le 3 pe sili atu.

O se faʻailoga iloga o le plywod pepa, o loʻo maua ai i le malosi o le malosi faʻapitoa, o le vaega taʻitasi e sili atu le faʻatonutonuina i le taimi muamua. O se metotia o le faʻatulagaina o le tapoleni e le faʻatagaina ai le plywood i le devid ma nutimomoia.

E tafao faamasani, 2 ituaiga o tapoleni e sili ona lauiloa mo le sili lauiloa:

  • suamalie-faamaoniga - FC;
  • Faateleina le mussore tetee - fsf.

O faʻamaumauga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻaalia i le laulau i lalo.

Uiga o le upega tafailagiFSB, BFS.Birch Plywood pepa (vaalele)Fausia pepa FSF, FBA, FC
Le tele o meaTusa i le 1000 kg / m2500-650 KG / M2O le malosi e aʻafia ai le laʻau
Susuvalu%valu%6-10%
Malosi le malosi80 mpa65-80 MPA
Vai tetee o le upega tafailagiMaualugaLuga averesiFaateleina ma lona lua
Pepa mafiafia5-18mmm.1-121.5-18mmm

Tusitusiga i luga o le autu: o le saʻo le faʻalumaina o puipui o le taʻele mai totonu ma totonu ma o latou lava lima

O togafitiga Plywood e faia e le laumua, lea e faʻateleina ai le nofo iʻuga ma tumau o mea.

O le teuteuga o Plywood e mafai ona faia ma le malu ma le mautu fafie. Na lavea i fatalotu o le fale oloa mo ituaiga eseese o upega tafailagi, eseese, umi o tautua, tau ma foliga vaaia.

O le sui pito sili ona taugata o paliwood o laupepa o lona vene mai le birch, ae o le sili ona lauiloa o pagwods o pagwood o ituaiga.

O le a se mea e mafai ona ou faʻaaogaina le gagana?

Plywood i totonu: foliga ma vaega o le faaaogaina o ie

Faaumaina le indoor plywood

Mai le 19 senituri, na manatu ai le Taposas ma e le taua tele o fale ma faitau i le tofo leaga. Ae, o le le lava, o ni faʻamatalaga o le plywood mai le 50s i aso nei ua aloaʻia o se faʻataʻitaʻiga o se manifinifi ma manaia le tofo.

O aso uma, o galuega ma Plywood ua avea ma sili ona lauiloa ma i le manaʻoga. O ia mea e mafai ai ona e togafitia le fola, puipui, taualuga, lautele faʻaaogaina i le gaosiga o meaafale ma isi mea teuteu vaega mo faʻatulagaina.

Ona o le mea moni o le tapoleni e faʻaalia e le lelei fetuutuunai ma teteʻe i aʻafiaga i le tau, e mafai ona faʻaoga soo.

Sei o tatou ole atu i auiliiliga pe faʻapefea ona faʻaaogaina se mea taua.

  1. Plywood pepa pe a teuteu pa puipui

O le vaega iloga iloga o le tapoleni i taimi o pa puipui o le "Ola" Text ma nisi tetete e faamanatu ai le suavai. Mo se fausaga faʻapitoa, o se taposa faʻapitoa e faia, o le mafai ona taofia uma tulaga faigata tele tele. Afai e te faʻatusatusaina se faʻaumaina mea i isi fasi pepa, o loʻo faʻaaogaina tele pe a faʻauma i puipui, pe a fai o le Farani o loʻo valiina le tele o le fafie.

  1. Plywood pepa i luga o le taualuga

Afai o lo o e mafaufau e fai se taualuga, plywod pepa o se faigofie fofo mo soʻo se potu e te manaʻo e fai ai le vevela vevela ma faigofie. O lenei tapoleni e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le faʻagaioiga, faʻapea foi ma le mafai ona faʻauʻuina i le gloss. Afai o loʻo e fuafuaina se plywood e sui le laufanua i totonu o le potu o loʻo i ai le le fiafia o loʻo i se tulaga le fiafia, e te ono manaʻomia se faʻaopoopoga o plywood mai le susu.

Mataupu i luga o le autu: MALS i le togalaʻau: Faʻafefea ona e aveeseina le suega?

Ae, a o le taimi lea e mafai ai ona e teuina le fesili: "O le a ma le auala e puipuia ai le auvai mai le susu?". Tatou faia se lagona laititi i lenei mataupu.

Plywood i totonu: foliga ma vaega o le faaaogaina o ie

Plywood i totonu o le potu

O le puipuiga a Plywood mai le susu e mafai ona faʻatino i ia metotia:

  • e mafai ona faʻaaoga e faʻaaoga mo Plywood i le tulaga o OlifA;
  • E mafai ona e aofia ai le Reaneer Acrylic Frinish poo Epoxy Restin;
  • faʻagasologa o le tulaga muamua o le loloto o luga;
  • E mafai ona e faʻaaogaina le lanu mataga o le faʻavaeina o vaega ma ni faʻaupuga eseese.

I le faʻaaogaina o ia tupe, o le faʻaseʻe o lau plywood e le tau faʻamataʻu.

  1. Mea taua o meaafale

Aemaise le tele o fasi meaafale mai plywood mafai ona maua i scandinavian style. Ae, o aso uma ma i lo tatou itulagi, o le faʻaaogaina o sea auala o loʻo avea faʻateleina, ma ua faʻatagaina oe e oe e fausia ni ituaiga ma meamata. Talu ai o Fatur mafai ona faigofie ona punou, tipi ma vali ma ni pisu manu, e le gata ua talafeagai ai i le mamanu o soʻo totonu, ae e soloiesea foi ma eseʻese ata tifaga.

  1. Faaumaina tamaiti Plywood

I totonu o le potu mo tamaiti, o lenei auala na tatau ona pei o se isi mea. Mai le Upega Tafaʻilagi e mafai ona e faia ni mamanu le masani ai, lea i le lumanaʻi e mafai ona faigofie ona faʻaseseina pe a manaʻomia pe toe fai i se isi mea.

  1. Fausia le Fale o le Fale

I le avea ai ma porola o Plywood, e mafai ona faia ni tusitusiga o ni faʻailoga eseese, moli, faʻaputu mo le faʻata, etc. vasega mai o latou lava lima mafai foi ona faia se sao i le avanoa i le flyingwood O mea na foliga talafeagai lelei i soʻo se fofo fofo.

Mamalu o mea

Plywood i totonu: foliga ma vaega o le faaaogaina o ie

Plywood i totonu o se itu faaonapo nei

  • Siosiomaga saogalemu

Talu ai o le Plywood Yusby o loʻo manatu o se Eco-faiga 'upega tafaʻilagi, e faʻatagaina ona faʻaaoga i se lava potu. O meafalefale mai ai meafale e itiiti ifo nai lo le fafie masani, ma foliga tutusa lava ma le masani ai.

  • Faaopoopoga

Mataupu i luga o le autu: Manatu mo le aumea mai le tautoulu lanu (56 ata)

Mai mea faapena, e mafai ai e faia mea o le sili ona ese foliga sili ona le masani ai, ma lo latou malosi mai lenei e le afaina. O ia mage telftuttes oe o le a tuʻuina atu au i totonu o le muamua o le sili atu nai lo le faʻaaogaina o le ata faʻapitoa faʻapitoa.

  • Asthetic aulelei

Beige lanu ma auro auro e le mafai ona tuua se tagata le magafagafa.

  • Aoga ma velativational

E mafai ona faʻaaoga le Vaitasi i totonu o le umukuka, i le faletaele, potu malolo, ala mamafa, ma e oʻo foi i le potu mo tamaiti. Mai le tapoleni, e mafai ona e faia paluga ma saito, kapeneta ma kapeneta, Tolu ma tufuga, tapuni ma moliese ata, e oo lava i papala,

E pei ona e vaʻai i ai, ma le fesoasoani a palu o palama, e mafai ona e faigofie ona fatuina se uluaʻi, iloga totonu ma tau tupe tautupe, galuega ma tino.

Faitau atili