Mesh mo vaomatua: foliga ma le lautele o mea faaaoga

Anonim

I le taimi o galuega faʻafaigaluegaina, sa masani ona manaʻomia e faʻaaoga mea tuʻufaʻatasi. O upega puipuia ua faʻaaogaina o le mea lea, o le a aveʻesea e tagata o loʻo ui atu ma tu latalata i le auala lata mai mai le paʻu o lapisi. Faʻapea foi, o le puipui puipui e mafai ona puipuia le vaomatua ma le faʻaoʻo i le fausaga mai le tau na faʻasaga i le tau ma le tiga, faʻaititia ai a latou aafiaga leaga i le mamanu. Ou te manaʻo foi e ia maitauina lena mea, i le taimi muamua, o le faigofie mea e le o faʻalavelave i le fesuiaiga o le ea.

Mesh mo vaomatua: foliga ma le lautele o mea faaaoga

Puipuiga fua

E le sili mai ile tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le mea e faia ai le tao puipuia, ma e mafai foi ona matou faia pe faʻafefea ona faʻapipiʻiina galuega.

O a ni uiga o iai le grid?

Mesh mo vaomatua: foliga ma le lautele o mea faaaoga

Ata lafoia

A o matou fai atu, ua mafai ai e le fau le fale ona e nanaina foliga le toe fausia o fale, ina ia aua nei talepe le fausaga ata o le taulaga.

O le 'upega tafaʻilagi mo galuega fausiaina o le sili ona manaʻomia ma faigofie filifiliga mo faʻapipiʻi le pa. O ia mea e matua faigofie tele, o le Mauga ma le fiafia.

Ae, ia maitau o le faʻaaogaina o le gris e le o lona uiga ia le maua e le au fausiaina meatotino a le tagata lava ia!

O le faia o mea faitino, o le lipine popeothylene o loʻo faʻaogaina, o loʻo feagai ma le maualuga o le faʻamalosi, ma filo ma le malosi maualuga, pei o le faʻavae o le mea lelei.

O le uiga o le taumafaina o Mesh i totonu o se tala o se auala e maua ai le malosi o le malosi, e tusa lava pe leai, e le mafai lava e le pala.

O le Grid e mafai ona valiina i lalo o soʻo se tele o se tele, leai se isi lava gaioiga o le pito o loʻo manaʻomia.

O uiga o mea, e te manaʻo e faʻailoa mea nei:

  1. Lauina tapulaa o le upega tafailagi

Le tapoleni faigofie copes ma maualuga avega ma le vailaau.

  1. Foliga o le montage

Mo le faʻasaʻoina o mea, e mafai ona e faʻaogaina loka faʻapitoa, ma faataamilo totonu o le Inisepi, e mafai ona fesoʻotaʻi ma se maea mo le fea cenm ua saunia. O mea e mafai ona faʻaloaloa e 15% i itu uma.

  1. Fusifusi

Mataupu i luga o le autu: 50 Manatu o meaalofa ia Fepuari 23 ma ou lava lima (35 ata)

I le fausiaina o galuega, o le asini e mafai ona faʻaaogaina ma isi ituaiga o malo. O lenei faʻailoga e ese mai le 35 i le 200G / m.

  1. Gaosiga tekonolosi

E tafao faamasani, o tagata gaosi uma o loʻo taumafai e gaosia se ie ma eseese sela. Le masani taliaina o le 10x10 pe 15x15mm. O le eseʻesega e le gata o le lapoʻa, ae o le foliga o le sela, lea e mafai ona sikuea pe tafatolu.

Faamolemole ia matau o le bandwidth bandwidth e faalagolago i le tele o sela, faapea foi ma le le itiiti o sela, o le le lava o le malamalama o le a maua i le grid.

  1. Lanu

Tele e masani ona faia monophonic grids. E mafai foi ona e faʻafetaui se ie malamalama lelei, o le faʻaleaga lea pe o le a faʻataoto e faʻaaogaina le pa o le Faafuasei o le Nofoaga.

Afai e te filifili e amata fauina ma lafo mo le faʻatauina o se 'upega tafaʻilagi' upega tafaʻilagi, vaʻai i totonu o ia faʻailoga:

  • Mea Faigata;
  • lanu;
  • sela tele;
  • Le tele o le tapoleni.

Faamolemole ia matau o le taua o mea e faalagolago lea e fuafua lava i le maualuga o le upega tafailagi ma tele o sela. O le averesi o le tau o le 1 mita o le grid eseese i le va o le 12-15 rubles.

O le faʻatusatusaga laulau a eseese faʻailoga o le fale o loʻo faʻaalia i le laulau i lalo.

Mark.Fusi MeaMesh density (mm)O le Cominiole Coliecupection (%)
C37Polythylene5x737.
C30.Polythylene5x10tolu sefulu
C55Polman4x5555.
I lugaRibbon Capron ma Polythylene2x3
Galu.Eco-faauo Polythylene3x3tolu sefulu
JamaicaTumau polythylene2x100 - 4x10060.
SaweadoPolman2x100 - 4x10080.
BaiaPolymmer90.

O le a le mea o iai?

Mesh mo vaomatua: foliga ma le lautele o mea faaaoga

Fala Mesh mo vaomatua

E le gata i lea, o mea e taua tele i le fausiaina galuega i totonu, o matou galuega galue ua maua foi se isi vaega o le faaaogaina:

  • Mea e masani ona faʻaoga e puipuia ai lanumeamata ma laʻau mai matagi malosi, o manulele ma manu feʻai;
  • Pei o se paolo, ua masani ona puipuia laau mai le ultratraviolet;
  • O le grid mafai ona ufitia i oloa tatala i le taimi o feʻaveaʻiga;
  • E masani ona faʻaogaina e faʻatulaga ai le le tumau brage mo maile ma isi manu;
  • faʻatapulaʻaina i luga o malae taʻaloga;
  • E mafai ona maua le grid e pei o se ita o le ski rappes.

Tusiga i luga o le autu: O le Wallpapers ata 2019 Aso Nei: Tape allpaper, ata Wallpaper i totonu o se tamai umukuka, ata ata, vitio

Aoga o le faʻaaogaina o se faʻasologa o le fausiaina

Mesh mo vaomatua: foliga ma le lautele o mea faaaoga

Ata lafoia mesh

E pei ona matou fai mai ai, o le faʻasa loasa puipui o le upega tafaʻilagi e matua malosi lava, faigofie ma faʻamanuiaina. E le gata i lea, e tele foi uiga lelei, pei o:

  • Galuega

Talu ai o mea e matua faigofie ai ona faʻapipiʻi, o loʻo iai pea ni pu faʻapitoa i luga o pito, faʻafetai i luga e iai ni laupepa faʻatasi e aunoa ma le faigata. O nisi foi, o nisi ituaiga o ata i totonu o le ogatotonu e faaauupegaina ma loka-loka e le faʻatagaina ai mea mai le aʻafiaga o le matagi.

  • Faigofie

Ona o le mea moni o le mea e gaosia e gaosi i tamaʻi laupapa, e faigofie ai le feʻaveaʻi, teuina ma teu. E lautele, o le tapoleni e mafai ona oʻo i le 3-10m, ma o le umi o le 100m. E ui lava o le masalosalo foliga foliga foliga talafeagai, e mafai ona latou nonofo e oʻo i le 400 M2.

  • Olaga mamao

A o uma ona matou taʻua, vaega mautu ua filifilia mo le gaosiga o mea, e le faʻatagaina ai le grid e vave ona sau. Ma le mafuaʻaga foʻi ona o le faʻaopoopoina o le jau o loʻo uia, i le tulaga o se malologa, o lona vai o le a le faʻateleina. Ona o le mea moni o le grid e le fefe i le susulu o le la ma le faʻaosoosoga o le vevela, e mafai ona faʻaaogaina i soo se tau ma le vaitau.

  • O se diecperc

Talu ai o Polytyylene o loʻo faʻaogaina mo le gaosiga, e le faʻatautaia le taimi nei, o le faʻaaogaina o le grid e matua saogalemu. Ma le pa le pa e le taofia ai le faailo e maua e se telefoni feaveaʻi poʻo le leitio.

  • Siosiomaga

Ona o le mea moni e mafai e sela ona taofi le efuefu paʻu, e misia le siosiomaga ma e le o nofo i luga o vaitafe ma eleele. E leai foi se mea oona o meamea mo le gaosiga o mea.

Ma mea elemene mafai ona ou faʻapipiʻi le tapoleni?

Mesh mo vaomatua: foliga ma le lautele o mea faaaoga

Fala Mesh

Ina ia faʻasaʻo le ata ma le tasi i le isi poʻo le fauina o le upega tafailagi i le ata, o elemene eseese o loʻo faʻaaogaina. Mai la latou numera e aoga tele:

  1. Palasitika togafiti

Mataupu i luga o le autu: Lisi o faleuila tulafono

O sea vaega e faʻaaoga e fesoʻotaʻi ai ni fasi mea. Ma, o le palu e mafai ai ona e puipuia le ie i luga o le fale o le toe fausia fale. Afai e te manaʻo e faʻasaʻo le 1 m blast, o loʻo manaʻomia e le omea e uiga i le 2500 pcs.

  1. Palasitika alofa

O lenei kilipa o loʻo faʻaaogaina pe a leai ni galuega i luga o le tapoleni. E le faʻaleagaina e le fiafia i le faʻamaoni o lea mea. Faʻatulagaina ma Chips e faia i faʻaopoopoga o 1.5m, fuafua i le malosi o le matagi.

  1. Polyester comrd

O sea maea e iai lona malosi tuufaatasia, ma le atoatoa le toe faaleleia o aafiaga o sologa. Ma le isi, e le o le mataʻutia foʻi vave muamua muamua vave faʻataʻitaʻiina o le tau ma le tau.

  1. Capron Sythethetic comrd

E pei lava ona maualuga le malosi o le Polyester Cord. "E le fefe i vailaau o vailaau ma fata ia Aperaamo.

Faapipiiina galuega

Mesh mo vaomatua: foliga ma le lautele o mea faaaoga

Grid mo vaomatua

Ina ia faʻasaʻo le grid sa faia le tomai, vaaia o lenei galuega i Alamanuia feʻai o loʻo iai tomai talafeagai, malamalamaaga ma mea faigaluega.

Faʻamolemole ia matau e tatau ona maeʻa le faʻatulagaina o le grid i le taimi o le tasi aso faigaluega, aua o soʻo se nofoaga e tatala e mafai ona gagau le malosi o le matagi.

Afai ua faʻasaʻosaʻo le ie, e oʻo i le 10-12 masina.

Pei lava o le faʻapipiʻi galuega, o le faʻauigaina e tatau ona faia i se mea saʻo e mafai ai. O tagata aʻe e mafai ona fai i se auala e leai se faʻamavae e leai se tuʻufaʻatasia ma le faʻaleagaina o ia, ma mea e mafai ona toe faʻaaogaina.

Tele taimi e masani ai, o le mesh fitsives o loʻo faia i fafo, ae o loʻo i ai foi le tulaga ese tulaga pe a tatau ona e faʻasaʻo le ie i totonu o se tulaga i luga.

Na galo foi ona matou taʻua se taua o le puipui, o le areto e mafai ona faʻatino le galuega o faʻasalalauga. Mo nei faʻamoemoe, tuʻufaʻatasiga o mea ma soʻo se mamanu e faʻaaoga i le ata, ma le pupula ma le moni o se mea e mafai ai ona e ausia se masini i le vaitusi.

O lea foi, o faʻasalalauga e mafai ona lolomiina i luga o le grid ia lava. Talu ai e foliga mai e matua le masani ai, e mafai ona e tosina i le maualuga o le numera o tagata fou e manaʻomia i lau kamupani.

Faitau atili