Ona o le masima o le masima i le sitepu: Matai vasega ma ata

Anonim

O le paluga masima o se mea faigofie e mafai ai ona e faia ni mea iloga o mea. Mate mai mea e fai, o nisi taimi e matua faigata tele, aua e mafai ona faʻataʻaloga le paluga ma toetoe lava o soʻo se mea. I lea tulaga, o le falelotu e sili lea ona faigofie ma e le manaʻomia le tele o tau. Lalo o se laasaga-i le-Sounter Vasega Vasega mo le gaosiga o lulu mai le masima masima, o foliga foliga e pei o se oloa matagofie mai se laau.

Matou te amata i le paluga

Mo le gaosia o se lulu o se lulu, o le faigofie o le pipip recipe: O se ipu falaoa o falaoamata e fefiloi ma le afa o le masima ma 125 militeli o le vai. Mo viscosity i le paluga, e mafai ona e faʻaopopo se sipuni tele o le starch poʻo le pv kulu.

A saunia le suʻega ma le faʻamamaina o le oloa, e tatau ona mulimulitaʻi mataupu:

  • faʻaaoga le masima lelei ma naʻo sina falaoamata;
  • Muamua fetagisi le masima ma le falaoamata, faaopoopo le vai mamao;
  • Aua le faʻamamaina le oloa i le ogaumu i le maualuga o le vevela.

E sili le faʻaoʻo mai o lulu i le ea fou, ae afai e te manaʻo e faʻavaveina le faʻagasologa, e manaʻomia le mago i le ogaumu i le vevela vevela. E le gata i lea, ia folasia le oloa ua fautuaina i luga o se ie malulu malulu ina ia le susunuina. Afai ua saunia muamua le paluga mo faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia le teuina i totonu o le tapuni tapunia poʻo se afifi i se nofoaga malu, talu ai e tafe i le paʻu.

Ona o le masima o le masima i le sitepu: Matai vasega ma ata

Alu i le taotoga

Mo le gaosiga o manu fetaumauaiga o le a manaomia foi:

  1. Fao faatiga fao;
  2. O le faila e fao poʻo le faaputuga o loʻo i ai i le suʻega e mafai ona e maua ni tafatolu i tafatolu;
  3. Afai e manaʻo i ai, meaʻai meaʻai, vali ma varnish, nonoa mo le oloa ma kelu.

I se tusi! Tele o le suʻega i le fausiaina o lulu o le a o i lona tino, aʻo leʻi amataina le galuega, e manaʻomia le tuueseeseina o se vaega laʻititi o loʻo fausia ai mata, ma auupega.

Mai le tele o le suʻega, o le paʻu o le paʻu ua fausia, o se tusi tapala i le puʻeina, pei ona faʻaalia i le ata:

Mataupu i luga o le autu: Magafagafa ma miti catchers - o aitia

Ona o le masima o le masima i le sitepu: Matai vasega ma ata

I luga o lenei Bilileti o le a iai ma le ulu (ma le lautele itu) ma le tino o lulu o le a iai. I le pito i luga o le fale faigaluega, e tatau ona e faʻaalia le umi o le tele o le lapoʻa, o le a iai mata. O le paluga i le va o latou e mafai ona teisi sheat, siitia mai - o le a nei o le a °.

O Dool o mata e luluina ese. Mo lenei faamoemoe, e tolu liʻo o eseʻese ituaiga e tatau ona faia mai i le suʻega, ona faʻaalu lea o latou va o latou lava mai le laiti. I le pito i luga o le pito i luga, a itiiti, o le fao faila e loloto atu - o le lumanaʻi lea o lulu o lulu. O le pito sili ona tele, o le pito i lalo, i le taimi atoa o le vaalele e teuteuina i avanoa maualalo. O le Iris. O le mafuaʻaga o mamanu ua tuʻuina i le faʻalauteleina o le iʻa autu.

E taua le manatua o le masima paluga na vave vave vave pe a fai o le tapenaga o vaega e tele le taimi, mo le sili atu o le tele o taimi, e mafai ona e sususu ai i vai. I le mea na tupu, e le i fesoasoani ma pe a uma le ulaina, o loʻo talimalo lava vaega, e mafai ona faigofie ona latou faʻaauau pea ma le kulimi.

O le gutu ua faia foi mai se vaega eseese o le suʻega - mo le mea lea e tatau ona e lafoina le polo, ona faʻamalu lea o le fata i luga o itu. Mai le tasi o itu, o lona laualuga e ulagia ma i totonu ma le seleulu o loʻo faʻaalia ai, pei ona faʻaalia i le ata.

Ona o le masima o le masima i le sitepu: Matai vasega ma ata

O le iʻuga e faʻapipiʻi ai i le iʻa autu i le va o mata o le lulu o le lulu.

O le isi tulaga o le a avea ma manulele o le manu. O le faia o lenei mea, faataamilo mata i luga o le vaʻai poʻo se ata ua tuleia i fafo.

Ona o le masima o le masima i le sitepu: Matai vasega ma ata

O loʻo mulimuli ane o loʻo i ai o lulu o lulu ua uma ona fai le faʻaaogaina o le faʻatiga.

Ona o le masima o le masima i le sitepu: Matai vasega ma ata

Afai e lava le avanoa i luga o mata, o laina o fulu e toe fai latou foliga. I lalo o mata e tatau ona taumafai e mautinoa o loʻo maua le laina o fulu o le mata o le semi, o le faʻaaogaina i lalo - i le tutusa le vaega o ia lava. A tipiina fulu, e sili ona latou tuu i totonu o se siaki siaki. E taua le manatua o lena mea e le tatau ona matua loloto ina ia le faia pu i luga o le itu tauagavale o le oloa. E le gata i lea, e le tatau ona manifinifi pao - o lea o le a le atoa.

Mataupu i luga o le autu: Master vasega i le Bead Daisies: Umi o le polokalame mo tagata amata ma ata ma vitio

Ona o le masima o le masima i le sitepu: Matai vasega ma ata

O ato o lulu e luluina mai le palapala totoe. E tatau ona matua i le "sosisi", e fesoʻotaʻi i fasi tolu. O aʻu e mafai ona faia tuʻu eseese atu, ma faʻamamafa i latou ma seleulu, ma e mafai ona e faia vave i luga o le auvae. O loʻo faʻapipiʻiina le fesoasoani i le faaputuga.

Ona o le masima o le masima i le sitepu: Matai vasega ma ata

Mo se faʻapipiʻi sili atu o le pato i le tino, e manaʻomia le faia o ni teuina e lua muamua, aunoa ma le faʻalavelaveina le ata o tagata fulu.

Ina ua uma ona tao, o le maeʻa oloa o loʻo valiina ma soʻo se mea e maua ai ni ata o loʻo maua - gouash, acrylic poʻo le suauʻu. Ina ia malupuipuia vali, e mafai ona e faʻaogaina le vanina. A manaʻo iai, e faʻaopopo vave le sailiga o meaʻai i le paluga pe a faʻataʻitaʻiina, ae e tatau ona manatua, ae mafai ona latou suia le latou lanu pe foliga mai o latou papala poʻo foliga mataina. Ina ia maeʻa le ata, e mafai ona faʻapipiʻiina le lulu i le mea o loʻo i ai i le mauga, ma pipii ai se fale o loʻo ola pe faʻaputu i ona lima. Afai e le manaʻomia lenei mea, o le matasele e mafai ona faʻapipiʻi i le oloa ia i le itu itu i le itu, ae o le sili ona faʻatuatuaina o le kulimi.

Ona o le masima o le masima i le sitepu: Matai vasega ma ata

Vitio i luga o le autu

Sili atu le faigofie faʻataʻitaʻiga vasega i luga o le auala e ala ai i le sitepu e le masima suʻega, o loʻo faʻaalia i nei vitio:

Faitau atili