Faʻafefea ona taʻe se potu ma isi pepa puipui: tuʻufaʻatasiga metotia (ata)

Anonim

Ata

O se tasi o le sili ona masani ai o mea ua maeʻa mo nofoaga e nonofo ai o loʻo taofia o loʻo faia i le taimi nei i le tele o laina. E mafai ona faigofie tele masochomatic masima, ma se fugalaʻau poʻo geomory stometrity, malamalama ma e suʻe ma le vali ma e oʻo lava i le uluaʻi ituaiga ata puipui. Ina ia tuʻuina atu i totonu o le totonuga o loʻo avea ma matagofie, e fautuaina le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga metotia. E mafai ona e taʻamilosaga ese o le fale gaosi fatugaʻo o le tasi, tuʻufaʻatasia ma le tasi le isi.

Potu e faʻamaeʻaina ma puipui puipui.

O le a tulaʻi mai le tupuaga, e mafai na ona faʻamalamalamaina puipui o tagata taʻitoʻatasi. Faʻaaoga tuʻu tuʻufaʻatasiga o ofutino eseese, e mafai ai ona fai se potu pogisa vaʻaia ma lautele, faʻalelei le sese o le fuafuaina. Ia tuʻufaʻatasia le pepa puipui, e tatau ona e muamua filifili poʻo le a le ituaiga o COVIVIONS e mafai ona faʻaaogaina poʻo a metotia e filifili ai. Tele faʻalagolago i ai i le tele o mea, ona lanu, tusi ata.

Eseese o le pepa puipui mo potu

Ae e te leʻi amataina le tuʻufaʻatasia o avanoa avanoa avanoa avanoa avanoa avanoa avanoa avanoa i le avanoa, ae faʻapea foi ma mea e fai i le pepa puipui. O le aso o le maketi e mafai ona maua ai le tele o oloa e ese mai i le lelei, talosaga tekonolosi, foliga vaaia.

O le faigofie filifiliga o pepa pepa puipui.

O le tapona o loʻo faia i mea masani ma siosiomaga faauo mea.

Faʻafefea ona taʻe se potu ma isi pepa puipui: tuʻufaʻatasiga metotia (ata)

Pepa puipui afifiina polokalame i tulimanu.

O le faʻavae e faia na o le laupepa e faʻaaoga ai se ata, e aofia ai ma filifiliga nei onapo nei. Oloa o loʻo lelei, manaʻomia le malosi o puipui puipui puipui.

E sili ona fiafia i ofutino violeva, o loʻo faia i latou i ni isi itu:

  • tapoleni i luga o se faʻavae-faʻavae faʻavae;
  • Faʻavae i luga o le malosi-malosi tisu.

O ia leoleo ia e faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi i ni mea, o loʻo timu mai fafie ma ninii ma faʻaiʻu ma le faʻaiuga ma le sima, uʻamea. E faigofie ona faʻapipiʻiina i latou, e le mafai ona iloa soo. O le fesoʻotaʻiga e tetee atu i le saua, faʻafefe vailaʻau, ma matamata, siama ma isi sui le lelei.

E mafai ona gaosia ofu o tusitusiga, o loʻo tupu mai i luga o se isi faʻavae, o le faʻaluaina mai le jacquade ma faʻaiʻu i mea o gata ai. O le Baseker e tele atu pepa, ona i ai lea o le apamemea lalagaina. Peitai nei e mafai ona maua ma suamalie ma le faʻavae o le phlizelin, o le faʻamaeaina o mea e sili ona tumau. O le lautele o le tapoleni e ono eseese mai le 0.52 m ma luga atu o le 3.2 m, o loʻo tatalaina le tele o avanoa mo pa o puipui.

Mataupu i luga o le autu: E mafai faapefea ona e toe fai le sinafa ma ou lava lima?

O le leai o se mea e fiafia iai E mafai ona aofia ai ma le igoa lauiloa o 'ona vaʻavaʻai totoʻa, faʻatatau i le vaʻa, siama, isi fualaʻau fualaʻau. O le utiu e le naʻo se mea e sili ona aulelei ma le masani ai, ae e saogalemu, tumau ma tumau. A maeʻa ona pa le puipui, e mafai ona e vali i le lanu manaʻo, e ui lava e te masani lava ona leai se manaʻoga.

Liverker ma fiafia

Faʻafefea ona taʻe se potu ma isi pepa puipui: tuʻufaʻatasiga metotia (ata)

Puipui pastry stacMe ma puipui puipui.

O Lineker o se tautalaga lea ua faia i luga o le faavae o Wax, Rosin, suauu laupaʻu, kalolo, paʻu paʻu. O lenei palasitika tele e mafai ai ona e fausiaina ofu e le masani ai e faʻataʻitaʻi ai le sili ona lelei stucco. O ia puipui a na mea e faʻaaogaina mo le tele o mea i totonu, o le tele lava o latou o loʻo faʻaaogaina e fai ma potu, e faʻamamafa ai se vaega o nofoaga.

Uluai faʻapipiʻi na faia e faʻaaoga ai le Cyberx 3d tekinolosi. Latou te suia le mea o loo i le pogisa susulu. O ata e mafai ona filifilia eseese, e faʻaitiitia mai laufanua vavaeʻese, o le lalolagi vai ma faʻaiʻu i le geographredic, o ata tusiata. I aso nei, ua atili ai ona latou suia le ata faaputupugata i luga o le tino.

Allpaiper Unit: Faamanuiaga

Tuufaatasi allpappars e iloga i le lalolagi. Faatasi ai ma le fesoasoani a se vaega agavaa o le tapoleni, e mafai ona e fiafia i le matagofie o le potu, o le le talafeagai o ona foliga ma lapoa, filifili le sone aoga. I totonu o le lelei o le lelei o sea talosaga faigofie o le maeʻaeʻa lea, ua faʻaaogaina loa:

Faʻafefea ona taʻe se potu ma isi pepa puipui: tuʻufaʻatasiga metotia (ata)

FAASILI MEA FUA MO PULEGA FAITAUINA E USAMA.

  1. Le agavaʻa e faʻamamafa ai le tau o le potu. O le iai o se vaega e tasi i luga o le puipui ma le fesoasoani a o obspalls a seisi ituaiga, e mafai ona e taulai i lenei avanoa, e avea ma tutotonu. I lenei auala, e mafai ona iloga i le le fiafia i le potu.
  2. Zoning avanoa. I totonu o le fale mautotogi e taua le fuafuaina lelei o le tagata nofomau ma le le nofomau avanoa. Ae o le faʻatapulaʻaina o se nofoaga, e faigata tele le faʻatinoina o lenei mea i fua masani, ae le manaʻomia tele le pa, e le manaʻomia foi le pa puipui. Ua lava naʻo le taua o vaega taʻitasi o le potu ma le taʻele o le isi lanu ina ia e matua ese le potu. E oʻo lava i se tamai potu aoga i lenei auala e mafai ai ona e filifilia le tulimanu mo faʻafiafiaga, masini faʻatiga o le fale, o taʻaloga a tamaiti. I totonu o le umukuka, e mafai ona e maitauina le faigaluega ma le 'ai i vaega, fausiaina 2 atoa avanoa i le tasi potu.
  3. O le metotia o le tuʻufaʻatasia o pepa puipui e mafai ona vaʻaia o le tele o aʻafiaga o aʻafiaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se potu vaava vaʻalele, e mafai ona e vaʻaia uma le pa, ma tuʻu ai le sikuea sili, e faʻamama ai le tasi itu o le potu e pei o se ogatotonuga o le potu e pei o le ogatotonu. O lenei metotia ua fautuaina e faʻaaogaina i potu latalata, o fea e le mafai ai isi metotia.
  4. Filifilia o le ua taua o le taulaiga. Faʻaaogaina le tuʻufaʻatasiga o le puipui o le COVITN, e mafai ai ona tufatufa le mea tonu o le potu o loʻo manaʻomia. I le potumoe e mafai ona i ai se moega, i le potu malolo - o se togafiti poʻo se faitauga faitauga, i le umukuka - o se '' ai poʻo le fale faigaluega.

Mataupu i luga o le autu: Newsletter i le faleuila

Metotia o le tuu i luga o le tele o puipui

O le soʻotaga pepa puipui i potu nofomau e mafai ona i se isi auala, ae e i ai tulafono faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e fatuina tuʻaiga ma e le masani ai, e talafeagai ma sili ona lelei mo isi. Tele ona faʻaaoga le tuʻufaʻatasiga o papaʻa o le monochromatic mea. O lenei filifiliga e sili mo le faʻaititia o sitaili, mo potu laiti ma mo totonu, e le mafai ona soona faʻaalu ma elemene eseese. O se suiga mai le sili atu mauoa foliga o le tele o le paleni ua faaaogaina. Sili ma le efuefu lanu, nifo elefane ma oneone lanu, ecro short. Lelei mo se tamai potu, o le tuʻufaʻatasiga o le povshch ma le lagi lanumoana agamalu paolo o le a talafeagai.

O le tuʻufaʻatasiga o mamanu ma monononous o se filifiliga mo le tele ma pupula potu o loʻo e manaʻo e faʻaaoga ai le pupula pane. O le autu autu o le monophinic, sili ona matagofie uma mata tioata, ma le tasi pe lua pa e mafai ona faailogaina i le susulu lanu pepa. O le geonotric mamanu, floral teuteu, o fasi fasi. O lanu e ono fetaui lelei pe o ese. E tele filifiliga mo le faʻaaogaina o se tuʻufaʻatasiga metotia, faʻalagolago i totonu o totonu, o ona foliga, o le ula e manaʻomia ona fausia.

O se auala faigata o le tuʻufaʻatasia o le faʻaaogaina o le puipui puipui ma ni mamanu eseese. E masani ona talafeagai lea auala mo potu moe i luga o potu moe, fale mautotogi, kapeneta, ae le fautuaina le faʻaaogaina mo umukuka. Faatasi ai ma le tuʻufaʻatasiga o mea, tatou te manaʻomia le faʻaaogaina tele o le mautinoa i le faʻamautinoaina o loʻo latou fesoʻotaʻi faʻatasi ma le tasi ma le isi. O le anoanoaʻi o loʻo tuʻufaʻatasia ma le geonometric mamanu o soʻo se ituaiga, ae e tatau ona tuʻufaʻatasia ni ata faʻapipiʻi ma ni laupapa laupapa. A filifilia, e manaʻomia le vaʻai ma le faaeteete i le faʻaiuga faʻapitoa e manaia ma manaia, ae le faʻamalosia i mata.

O le tuʻufaʻatasiga metotia o lanu e masani ona faʻaaogaina, ae ua totogi atu le taimi o le a latou vaʻai le tasi i le isi. O se tulaga le mautonu, mo se faʻataʻitaʻiga, e sili le tuʻufaʻatasia ma le malosi, ma mo le vaega o onapo nei ma le lototele e faʻaaoga e faʻaaoga ai lanu eseese. Tutusa filifiliga mo le faʻapipiʻi o pepa puipui e sili mo le zoning le avanoa o potu tetele.

Mau i luga o le autu: fuga mai mea lotu o. Teuteuina o le fugalaau moega. Ata

Tufuga faalava

O lenei metotia o le vaevaeina o le puipui o loʻo taoto i le mea moni o le pepa puipui o ituaiga eseese o loʻo faʻaaogaina mo le faʻaʻeseʻese o le laufanua. I luga o se maualuga maualuga, o le pepa puipui o le tasi lanu lanu ma lanu ua faʻaaogaina, ona alu lea o le curb, pe a maeʻa le puipui o le isi lanu. O le filifiliga sili ona lelei o le faʻaaogaina mo le pito i lalo o le talenia o le taleʻelaina, ma mo le pito i luga - malamalama. O lenei faʻaumaina lelei filifiliga e foliga mai e le fiafia pe a leai se ituaiga o faʻamaeʻaina mea uma, i le latou fesoasoani e mafai ona e suia ai soʻo se avanoa, faʻaali i ai saʻo o latou foliga e manaʻomia.

Le faʻaaogaina o puipui puipui o lanu eseese ma ituaiga aso nei i totonu ua faʻateleina. I le faʻaaoga o lena faiga faigofie, e mafai ona e ausia se tulaga ofoofogia. Faʻatasia naʻo le lua ituaiga o fesoʻotaʻiga, e mafai ona e faia moli ma lautele e oʻo lava i le tamaʻi potu moe, ma se potu malolo latalata ia aumaia sili atu le mafanafana ma le mafanafana.

Faitau atili