Faʻateʻaina paʻaga linoleom ma ou lava lima (ata)

Anonim

Tusitusiga fetaomi: [SYS]

  • Ituaiga o pisinisi linoleum
  • Galuega sauniuni
  • Faaauau o le faiga - o lo o taoto ai
  • O nisi foliga o le taoto

O potu taʻitasi, o le faʻauiga e faʻaumaina ai i totonu o se mea tulaga ese. O se taua taua o loʻo faia e faʻafetaui le tataina. O se tasi o mea fou ua faʻaumaina o se pisinisi faʻapisipi. E ui lava i Lona talavou, ua ia mauaina le sili aoga. O le mea autu o le ofuina le teteʻe, o lona uiga o le faʻatatauina o se faʻapisinisi linoleam e mafai ona faia i nofoaga faitele e mafai ai ona taliaina le 25 tausaga).

Faʻateʻaina paʻaga linoleom ma ou lava lima (ata)

Linoum stuting polokalame

O lenei ituaiga omea na fuafuaina faʻapitoa mo le faʻaaogaina i nofoaga ma le tele o faʻaputuga o tagata, lea e i ai se mamafa mamafa i luga o le fola e ufiufi ai le fola i luga o le fola. Faaaogaina i faletalimalo, faletalimalo, malaevaalele.

Afai tatou te talanoa e uiga i lana avanoa, ona iai lea o le isi ma le tekonolosi o le gauai atu o se pisinisi linole, e le se faigata ma faigofie ona mafai ona gafatia.

Ituaiga o pisinisi linoleum

E lua ituaiga o mea nei na gaosia e le gaosi oloa o loʻo ese lava mai le gaosia o tekonolosi, faʻapea foi ma a latou lava ituaiga o mea ma lautele.

O le ituaiga homogenous o loʻo faʻaulu ma le polyarethane vaega ma le mafiafia o le 3 mm, e i ai le ituaiga o le toniga. Afai o le pito i luga e tapeina, e le maua ai pea le taina o lona lanu. A o le valivali, o le tekonolosi o gaosiga o loʻo i ai pea, ma o le linoleum na aumaia na o le tolu lanu: i krapinka, manophonani o le ale.

Faʻateʻaina paʻaga linoleom ma ou lava lima (ata)

Linoleom ma laumeite seti polokalame.

O tulaga lelei o le homogeneous o le a lava le a lava le a o le tele o le lanu o lanu. E lelei uiga lelei e fai:

  • maualuga malosi;
  • Lelei asvistatotics;
  • lolofi i le teteʻe;
  • e le o manaʻomia le tele o vaʻa;
  • O LE TALI LELEI.

O lenei ituaiga o inisiua ona o mea e sili ona taua ua maua lona aoga i potu e tu ai mea e nofo ai mea e nofo ai mea e nofo ai mea e iloa ai le eletise, e mafai ona avea ma masini eletise poʻo meafaigaluega komepiuta.

Tusitusiga i luga o le autu: faavae faalilolilo o decopupage mo amataga

O le tele o le ituaiga o pisinisi lipicoutum e tusa ma le Greential Cliery e teteʻe atu i le muamua, talu ai o lona fausaga e i ai le ituaiga o le mullerayer, o loʻo ufitia i le polesurethane A o faʻavae le faʻavae o lenei faʻalavelave, ua aveʻesea le faʻamamaluina o le tioata asu i le tele o mea ma isi pvc tamaʻi. O le faʻaogaina o le tekonolosi i lenei auala e mafai ai ona ausia le tele o eseʻese o lanu ma ata.

Linoleum ma se vaega tele o le fausaga ua faʻaaogaina i potu e manaʻomia ai le faʻateleina o le leo ma le vevela o le tino.

Toe foi i le vaega

Galuega sauniuni

Ina ua maeʻa le filifiliga i se tasi o ituaiga meaola, o fea lava e tatau ona faʻatulaga le linoum linoum, e talafeagai la le sauni. Afai e taua ni faamoemoega o le faavae, e tatau ona aveʻesea, e leai se isi taimi o le tautuaina o le olaga o le feusuaʻi o le a faaitiitia atoa. Ina ua aveese le faaletonu, o mauga uma o loʻo faʻapipiʻiina, ma laiti le le talafeagai ma cracks o loʻo tausia e le oneone poʻo le aʻe.

Faʻateʻaina paʻaga linoleom ma ou lava lima (ata)

Linouum fuafuaina polokalame.

  1. Faʻapipiʻiina o pisinisi linoleum, i ni ituaiga faigofie, e gaosia e ala i pipiʻi i le faʻavae, ma o le kulimi e manaʻomia e talosaga ai i le isi itu o mea.
  2. Mo le sili ona lelei, o le laualuga o loʻo manaʻomia ai le linoleom o loʻo feagai ma le Primary Faʻaaogaina lua vaega. E le mafai ona faʻataʻitaʻia se mea i luga o le sima, o le linemum e mafai ona tuʻuina atu i luga o le fale laupapa ma laupapa laupapa, faʻapea foi ma le ato. I ia taimi, latou te manaʻomia ona suʻi i le checkboard. Soo se mea o loʻo i ai, e tatau ona leai se pefu, lamolemole ma faʻamago, naʻo le tausia o nei tulaga, o le linosum o le a pa'ū ma mausali.
  3. A o le i amataina le osofaʻiga o tapoleni, ua tatau ona ou tuʻua i totonu o le potu e tupu ai le o taʻoto, e uiga i le aso. Ina ua maeʻa le taimi sa pasia, e manaʻomia ona le tatalaina i totonu o le potu i totonu o le potu, ma matamata i le faitau tusi e tusa ma le 2 Cm ma luga o puipui i se mea taufaasese ma galu uma.
  4. Afai o le laualuga o le linoleom ua matua faʻateʻaina, e mafai ona e agaʻi i le teuteuina. O le vaega tipi o loʻo avea lava ma se vaega i se tulimanu i le va o le fola ma le puipui. O le tausuaga e tipi i le laina i le taimi e tasi i le vaega uma e lua, ina ia aua nei e tuua le slots.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia ma faatinoina foliga o kalololo

Toe foi i le vaega

Faaauau o le faiga - o lo o taoto ai

Faʻateʻaina paʻaga linoleom ma ou lava lima (ata)

Linoleam trim ata.

  1. I luga o ala ala i luga o puipui i tulimanu, tipilauga e muamua na faia i le fola, ona toe foi mai lea o le laulaufaiva. Ina neʻi faʻaleagaina mea, e tatau ona e galue ma le faaeteete ma le faʻaeteete. E manaʻomia le mataituina i taimi uma le toniga o le linoum. Afai o soʻo se tasi pasene o loʻo vavaeeseina pe a faʻatino galuega, e mafai ona iʻu ai i mea le mafai ona taua.
  2. Ina ua uma ona teuteu, saunia-faia tapoleni o loʻo manaʻomia ona avea ma punou ma le pito i luga e faʻaaoga ai se faʻapitoa faʻapitoa meafaigaluega mo le faʻasaʻoina o le faʻapolopolo. E matua faʻasaua le faʻaaogaina o nisi faʻatonuga, talu ai e le mafai ona puʻeina le taʻu, ma bubras o loʻo fausiaina i lalo o linoum.
  3. Mo le toniga ma le faʻasoasoaina o le tamaoaiga o le faʻapipiʻiina o le pito i luga o le faʻavae, e tatau ona faʻaaogaina e se spatiu faʻapitoa ma nifo ma le afā. E tatau ona e faʻaoga le kulimi e searging crop, uʻu o le spatula i lalo o le faʻanoanoa i le 30 °.
  4. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina e fausia ai le faʻapipiʻiina, o le a avatu i le 20-30 minute o le maʻi ma leola faʻaopoopo le susu. I luga o le muta o le taimi manaʻomia, o le tapoleni o loʻo faʻasolosolo ona amata mai le ogatotonu.

Ina ia faʻamalosia mau le linoleum i le pito i lalo o le fola ma le pamu na aveʻese ai, o le laina faʻataʻamilomilo ma rollers mamafa le 50-60 o loʻo fua mai i le pito i lalo. O le le-tip bato ua teena foi ma maua ai tutusa gaioiga.

Toe foi i le vaega

O nisi foliga o le taoto

Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o se pisinisi linoleum, o le faʻapipiʻiina o faʻavae o loʻo tuʻuina atu le taimi (masani aso) mo le polygazing. Ma na i ai le aso, ma le tolopo o loo amata ona. E masani lava o lenei faʻagasologa e faʻatino i le vevela o le toto. O loʻo faia i fafo ma le fesoasoani a se maea e faʻauma atoa ma ni faʻailoga o tagata faʻapisinisi. O le maea ua fuā i soo.

O lenei galuega e faia i se faasologa:

  1. I le vaʻa i le va o le tapoleni, e tatau ona e tipiina le faʻailoga i le togalaʻau.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a se stiumum mama, e tatau ona e aveese mea na totoe o mea o totoe o mea mai le taimi na malolo ai.
  3. Fua ma tipi le maea mo le umi atoa o le soofaatasi.
  4. E tatau ona e alu i se numera faʻapitoa o le celding ma faʻatulaga i luga aʻe o le faʻalauteleina.
  5. O le uninge masini faʻamafanafana e oʻo atu i le 400 ° C ma o le Corrd ua fetaui lelei e ala i le siʻitia o le telē.
  6. O le vaega mulimuli o le teuteuina o le tele o mea. E faia i le lua tulaga. O le mea muamua e aofia ai le taina o le polymer le mautonu ma le arkate naifi. Ina ua maeʻa le faʻamamaina o le tele o le tele, o loʻo sologa lelei i le tulaga maualuga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona avea ma le tutoʻatasi o le taʻele vevela?

A faʻatino soʻoga, e mafai foi ona faʻaeteete, pei ona faia e le mativa-uiga se mea e le mafai ona puipuia le linouum mai le susu mai le faʻapipiʻi lava ia. E taua tele lenei mea pe a gauai atu i se ituaiga o le fafine, pei ona i ai se faʻafitauli o le vevela, e sifi i ni mea leaga. O lenei vaega e faia ai le mafiafia o linoleum ma faateleina ai le fiafia.

Ina ua maeʻa le faʻatulagaina o le pisinisi faʻapisipi, e manaʻomia le vaʻai i le coungs mo toe vaega o le kulimi poʻo le ea i lalo o le linoleum. Afai o mea uma e faʻaseʻe e tusa ai ma tulafono, ona faʻapipiʻi lea o le PROGNND ma le aufaʻatasi.

Faʻateʻaina paʻaga linoleom ma ou lava lima (ata)
Faʻateʻaina paʻaga linoleom ma ou lava lima (ata)
Faʻateʻaina paʻaga linoleom ma ou lava lima (ata)
Faʻateʻaina paʻaga linoleom ma ou lava lima (ata)

Faitau atili